Вижте обстановката в Къщата на VIP Brother

Новите съквартиранти ще се ширят в невиждан лукс, пресъздаващ обстановката в социалистическите резиденции.

Обратно в новината

Коментари - Вижте обстановката в Къщата на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дяволска работа.

ТОВА ПРЕДАВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРЕ В ТАЗИ КРИЗИСТНА СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ , ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ ТЕ ЩЕ ПАКАЗВАТ ТОЗИ ЛУКС И РАЗКОШ СРАМОТА

Научете се да правите разлика между лукс и кич! Не всичко, което блести, е злато ... Става дума за хале, облепено с лъскави хартии и бутафорни мебели. Най-общо вещи, които човек с повече свободно време, идеи и желание, може да изработи и сам, със сравнително евтини материали.

Ели трябваше да е в Резиденцията!

Едни и същи се въртят по предаванията. Всяка телевизия си има арсенал от едни и същи "звезди". Специално в този ББ явно ще правят кокошкарник от жени в черни рокли. Скукаааа

Защо "Чайката" беше със стари регистрационни табели?

Времената не са за подобно шоу, с подобен интериор и изобщо контекст - как богатите и известните живеят охолно в лукс. Да, луксозна е обстановката, макар и лишена от вкус. Който и да е бил интериорният дизайнер, е направил един "перформънс", ясно целящ да покаже една пълна каша и бъркотия от стилове, коятно няма нищо общо с добрия вкус.

За мен е огромно щастие, че в моите среди никой не гледа това малоумно и пошло предаване !

Пиши и мен към групата на "незрящите" на подобни.......

По - добре тези пари да отидат за Мездра и Аспарухово! Грехота е Нова! Срам!!!

кич.. кич... кич.. кич...

на водещата боските и ще изхвръкнат. :-)

Моля Ви,махнете това ПРОСТАШКО предаване!

Поредна порция измислени герои:)))

ANISHAR

направил съм си салатката и бягам до магазина за газирана вода , ракийката ми е в хладилника след малко сядам да гледам ... очертава се да е интересно :) глупаво тъпо извратено чалгарско предаване .. каквато е и нацията ни и държавата ни :) ще има смях , хахахах

Обзавеждането е кич, няма нещо общо със стила на соца. Инак добра идея като тематика ще бъде тотално осрана от некадърното и посредствено изпълнение на най-бездарния екип в България. Този сезон ще бъде провал, никой няма да гледа тези глупости. Бойкотирайте простотията и целенасоченото облъчване на населението с помия като не гледате тези вредни предавания и не консумирате продуктите които се рекламират чрез тях.

този път ще има рекордно бърз секс в къщата щом влиза такава мега секс бомба с такива огромни цици като е.кучкова

и кой ще я секси (чука) ? - Йожени Минчев ли ? :-)

иво аръков или владо варгала ще намажат лицето и

биг брадър е като чалгата,всеки като се напие слуша чалга и всеки гледа биг брадър,а казва,че е простотия

Едва ли някой се интересува от моето мнение.Аз мисля че тези хора влизат в тази къща за пари ,което според мен е много жалко.Няма ли пари някой от този кръг веднага го слагат в къща,реклама,или нещо от този сорт.Тези хора на мен не ми допадат ,и няма да ги гледам .А мисля че ще се излъчва в неподходящо време /не часово / и ще дразнят и опростачват хората с поведението си .

Чалга, безумен мутробарок, както всичко наоколо, да беше някакъв приятен еклектичен микс от соц и модерен минимализъм, но то от где толкова акъл в тези продуценти. И сега ще занимават обществото с тази клоака... Кошмар!

Същата къща, различен декор. До болка позната обстановка. Сменили тапетите и гостите. Вече ми омръзна, като собствената ми къща в която всяко кътче ми е до втръсване познато.

Е, видях я. И какво? Пълен кич. Да беше някъде в Западна Европа - иди-дойди, там подхожда културно-исторически. Но такъв дизайн у нас е направо гротеска. Но пък добре се вписва с поканените вътре, така че...

Victoria

що за извратена идея ?

смрад!

Като има кой да гледа простащината, ще има и такива предавания! И както винаги СЕМ ще са просто една абревиатура. Чак им се чудя на какво основание някой ще им плаща заплатите?... :)

Посредствен мутро-барок... не виждам соц! :)

мутробарокът е пряко производно на соца! :)

имаше и малко по-умни от овчарите в политбюро и не беше толкова кичозно в УБО, Мин. съвет, знаеха какво да ядат пият и ебат другарите

не комунизма си беше кич, разврата беше основна политика на партията, другарите и другарките се чукаха под път и над път, санаториуми по 20 дни два пъти годишно, почивни станции чевермета , праници съботници всичко беше кьорсофра и тя фалира

ANISHAR

беше Хубаво не като сега !!!!

Колкото по-първенюшко и просташко толкова по-добре за телевизията. Защо поне не съберат копелетата от Патриарха, Баба Неделя, Мадара и Иван Вазов. Така ще има повече интелект и шемет ?

какъв е този буржоазно първенюшки стил??? я дайте нещо истинско соц - талашитени мебели, алпака посуда, хлебарки и прасенца касички. да си дойдем на думата все пак!

И за хлебарките ли е виновен социализма, тцтц, не знаех. Май бяха повече от руските, а хаха

За всеки влак си има пътници! На който не му харесва - има други програми и да гледа тях! Продуцентите просто са направили предаване от което да запълват времето на тези които им се струва, че това е интересно. И от това ще изкарат пари! Лично аз по това време ще пиша сорс код, който после ще продам и също ще изкарам пари...

Вече правих такъв коментар, но ще го направя пак. Българският народ би сложил някои ценности на мястото им, ако масово откаже да гледа мерзкото предаване. Това, разбира се, няма да стане, но ако можеше, колко горд бих бил тогава, колко горд! А на тези, които правят формата, явно поради неспособност да извършват някакъв смислен и полезен труд, препоръчвам да покажат и трети вид помещения, които да възпроизвеждат един от многобройните комунистически концлагери.

Е, това точно никога няма да стане........ Нездравият интерес е над всичко. А има Сървайвър..................

Какъв лукс от социализма!? Това е стилът на Евгени Минчев. Той ще си е екстра там.

Аз мисля да мина на "Сървайвар"!!!

Абе вие бихте ли могли да живеете 3 месеца в този позлатен ковчег? Според мен обстановката умишлено е подчертано кич, за да звездите се почувстват потиснати, да се изпокарат и да гледаме сеир.

В интериора (вкл. "златния бар"!?!?!?) няма нито социализъм, нито резиденции, а порой от стандартен мутробарок, харминиращ с вкусовете и натурата на участниците и на аудиторията.

А днешната разлика между бедни и богати, защо не покажете това? Изобщо каква е идеята за соц. вип брадър? Какви соцoве ще показвате? А и да видим какво мисли СЕМ по въпроса за въздействието на това предаване над децата..

КИЧ !

Ели Гигова толкова ли го закъса, та и тя ще участва в тази клоака????

Гледам обстановката и си викам, колко горкички болни дечица има, на които им трябват някви смешни 20 000 пари примерно за да им се направи операция да кажем за да могат да живеят нормално и глееедааам и си мисля да ви Б майката, идиоти!

Колко хубаво го казахте ! Мойде адмирации.

Много добре сте го написали, наистина толкова млади животи се нуждаят от спешни операции, а се раздават пари за такива просташки предавания, срамно е!!!!

От екрана постоянно ни призовават да подкрепим с смс пострадалите от наводнението тази година, а защо тук се изсипват ГРЕШНИ ПАРИ за това никому ненужно предаване!?!

Нужно е на малката група измекяри които ще направят пари от него. Те друго не могат, за това си се подкрепят. За един тесен кръг простаци няма знячение загубените човешки животи. Важна е парата! А СЕМ спи ли спи...

срамота на фона на цялято положение в държавата , такъв лукс за виповете.

Ауууууууу, по-ужасно е дори от къщата на Антония - мис България, мисис Русия...

Мощен кич! И като си помисля колко пари са пръснати и тепърва ще се пръскат за тоя безсмислен и тотално отживял "формат". Пфу!

Няма да го гледам.Заклех се.Така слагам своята сламка в колелата на простотията и ситните продуцентчета,които хем ви пробутват помиите си,хем ви имат за идиоти.Направете като мен и може да се отървем поне от Биг Брадър.

Коментираш по тази статия. Само пълен игнор ще ги разкара.

Усещам как този ВИП Бр. ще е една пълна лъжа и пропаганда.

Пир, по време на чума!!!

Забавление от ексхибиционисти за воайори.

Добре казано!

Това е пълен кич, мнооого далеч от невиждания лукс на соц-а. А и по онова време за ВИП-персоните се е строяло и обзавеждало с висококачествени материали, далеч от тези смешни мебели и картини. Отново ще мътят мозъците на хората с това мегапрофанско предаване.

Страшно е, чакам го с нетърпение. Ще гласувам за Пламен Медаров и Кюрпанов.

Предполагам като адрес, или по-точно като номер от улица къщата е първа - 00.

Предвид виповете и предаването като цяло, а и аудиторията му, то то си е точно кен-Ф!