Евгени Минчев и Йорданка Христов са ”Политбюро”

Първите съквартиранти, които влязоха във VIP Brother - Йорданка Христова и Евгени Минчев, получиха тайна мисия още на прага на Къщата.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев и Йорданка Христов са ”Политбюро” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм го гледала и НЯМА да го гледам защото още мога да мисля самостоятелно за да слушам и гледам как някои се опитват да ми изкривят спомените, Жалко е че Христова заради едните пари реши да се орезели на дърти години след като влиза в бълвоч опростяващ времето в което тя израстна и се изяви като певица,

до сега ни досаждахте сбоко тиквата сега този класически п е д е р а с т ли сте решили да ни натрапвате в таз българия нормални хора няма ли

Вип Брадър, е шоу с меркантилна насоченост, точно съответстващо, на века в който живееТе ! А що се отнася до Евгени Минчев, който за разлика от вас, не само че умее да живее, но и знае кой е !Докато вие не умеете да живеете поради което и сочите с пръст въпросната личност. Вие, които ако знаехте кои сте бихте сочили със същият този пръст-единствено себе си.

Вип Брадър е просто едно шоу с Комерсиална насоченост, за всички Вас, които живеете в този комерсиален свят. А относно Евгени Минчев, който не само че винаги е себе си, но той за разлика от вас,е и най близо до самият себе си.За разлика от вас, които не само че не знаете кои сте, но потресаващото е че и надали някога ще узнаете. Защото ако знаехте кои сте, нямаше да сочите с пръст него, а точно себе си.

Надявам се другия ББ не Бойко Борисов а предаването да бъде фокусирано върху демокрацията . Но и сега ако бяха се дегизирали Христова и Минчев като Цачева и Плевнелиев всичко щеше да си дойде на мястото . Времената не са се променили към по-добро а към по-лошо . Как ли би изглеждал сюжет към сегашния момент , много смешно биха изглеждали американски сенатори дегизирани като партизани промъкващи се в Президенството а може да развием темата Пир по Време на Чума как се дават 1 милион лева а на онези от лагер нищо . А може и за други да споменем как се влиза МВР школа Сименоново ...

Все си мислех,че в гоненето на печалби, подлизурство,демаготия и желание всичко да се опошли има някакъв предел,но тази вечер се убедих,че няма.Не съм привърженик на соц.идеи,но да се ползват песни като Интернационала и т.н. е най-меко казано безвкусно,то си е направо зловещо тъпо.Не знам кого искат да излъжат,че по време на соц. хората са били скарани с хигиената,че са живели заедно с магаретата и кравите?Отвратително бедни духом продуценти и сценаристи.Жалко,че опошляването на децата ще продължи.

Докога в тази държава ще се ръсят про-комунистически фрази,действия и прочие...То бива простотия,но вече надминава всякакви граници!

Някой неща са неизбежни. Слабоумния старец, който ходеше на "протестите" за да го дават по ТВ-то пак беше постоянно в кадър около Кънчев и кифлата Алекс.

И с ВИП БРАДЪР Нова телевизия работи за ГЕРБ Бойко БоорисовВсичко е добре премислено и е просто на принципа: лапайте, патки, ябълки! С поредното си издание на Къщата Нова се втурва да работи за изборната победа на ГЕРБ. Целта е да се пародира и осмее онова ах, отвратително, мрачно и зловещо социалистическо минало и естествено тези, които все още милеят за него. За да се подчертае кои са борците против него! Това е пародия, защото в ГЕРБ 70 на сто са бивши членове на БКП или пък просто ревностни служители за светлото някога бъдеще. Мотивът на продуцентите е, че се навършвали 70 години от 9 септември 1944 година. Евтин мотив. Защо не пародират последните двайсет и пет години това е юбилей, а 70 години са кръгла годишнина. Защото трябва да покажат Бойко Борисов като телохранител на Живков и Царя, като участник в мутренска групировкаЛошо, много лошоИ толкова слабоумно измислено! Лапайте, патки , ябълки!

тия двамата ще доят кравата и козите данчееееееееееееееееееи евгениииииииииииииии гола вода сте

А казват че не всичко се купувало с пари.

Съжаляват, че това предаване и тези индивиди съществуват.

ИЗМЕТ!!!

Драги телевизии, Докога ще тровите хората с тези бълвочи? Докога ще деморализирате народа?

Отвратително, някакви измислени ВИП, особено този ватман със сбъркана сексуална ориентация, доказан палячо и мушморок. Ако това е елитът на България, аз се отказвам от своята национална принадлежност. Не искам и не мога да бъда човек, който има такива ВИП в Родината си.

Има една съвсем проста рецепта и тя се казва "дистанционно". Намери си Дискавъри или нещо друго и не си хаби нервите с тези простотии! Пробвал съм това и работи.

oliiiii kolko intiresnooooooooo