3 поп икони, Вулева и Папазов във ”VIP Brother”

Три икони на поп културата в България - Йорданка Христова, Камелия Тодорова и Камелия Воче, станаха част от най-популярното риалити шоу у нас.

Обратно в новината

Коментари - 3 поп икони, Вулева и Папазов във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, хора, събитието не си заслужава нито мненията ви, нито псувните ви, нито плюнките ви, нито усилието да натискате клавиши заради него. Защо просто не зарежете тая отврат? Я си вземете някоя книжка или си пуснете един истински хубав филм и забравете, че има такава мерзост! Айде, приятно!

Всички са идиоти. Според мен Ели е общо взето най-свестният човек в тва шоу и е определението за красиваа. :3

Простотия до шия.Само Идиоти гледат тези Идиоти.

Камелия Воче е известна от 2-3год и то от няколко интервюта, а вече е поп икона по българските стандарти. А Вулева е "вип", защото се подиграва на хората и ги обижда. Екимова и тя се води "вип", защото преди повече от 20год е била момиче на късмета. Кали е "вип", защото"друса" чалга. Гигова е "вип", защото е Гигова. Ами щом Месечков вече и той се води "вип" нека да участва във вип денс от страна на звездите. Не знаех, че и Тачо е "вип" щом е женен за известна жена. Също този М.Мартинов е "много известен" манекен, но много хора се питат кой е той. Живее в Ню Йорк, но пък който ходи по клубове в София, го засича почти всяка вечер. Да не лети всяка вечер от България до Америка??!!??!! Колко смешно лесно ставаш в България "вип"

Хляб и зрелища! Стара, стара истина!За едни ще бъде хляба (разчитат на много пари от SMS-сите, а за нас простаците - зрелището (Евгени Минчев, Камелия Воче и прочие измислени Мерси, без мен!

Вие не сте критици, а лаици. Колко много шум вдигате за нещо което не Вие сте създали, та вие - теоретично, не познавате и никога няма да опознаете възможностите си, нито ще направите невъзможното, за това се чудя кому е нужно да плюете с такава страст, игра, създадена за гледане.

Дали персоните , които станаха известни в ' онова" време и се ползваха с всички привилегии на богопомазани осъзнават , че са " употребени" срещу добър хонорар в предизборна кампания? Защо не вкараха някой известен от етнически произход ( някой ром като бат' Сали или онези роми дето обиколиха Европа ,финансирани от Иван и Андрей в тв 7) за да ни покажат толерантност? След като ни покажат САМО негативи за живота в годините на соц-а , забравяйки средствата и развитието на спорта, културата, образованието, следва сълзливата защита на Цв. Василев и неговата банка от Тити Папазов. После Александър - Майонезата ще отмъщава за моралните изневери на Елен Колева чрез това предаване на Нова телевизия. Интересно ще е, ако при следващото излъчване на живо Политбюрото заедно със своите избраници бъдат преместени в Трудовия лагер, а другите заживеят в луксозната къща. Дали самодоволните им усмивки ще красят застаряващите им лица? Сеирът и излагациите от тв екран ще продължават. Цялата Нова тв одумва и клейми Албена Вулева, но това предаване е по ЖЪЛТО от нейното Сигнално жълто. Разликата е в това , че във Вип Брадър се печелят много пари от СМС на наивни фенове , а Албена печели врагове.

Употребени? В грешка си мой човек, те и тогава и сега употребяваха системата....

Явно според продуцентите всеки, който не е бил в трудово-възпитателен дом, е живял в лукс и обратно!

Искам Тачко да забърше Кучкова и Жени да се изнесе към Испания като Цецето

са събрали, ей това е живота, на най-големите гнусляци най-много парички дава, не мога да разбера тия 40% аудотирия, ще повърна

Евала на Данчето, че изглежда супер на тези години и не се срамува от тях. Но е жалко ако е влезнала само за пари. Тя е икона в българската музика. Данче Успех!!!

да е влязла????? Подписала е як договор за яка сума и това е, ще се повърти, докато я изгонят, само зрителите на тази глупост не разбирам

Тъпи предавания пълно опростачаване на нацията. Дърти пара-тии и пе-ераси. Боклучарник! Не ги гледам. Веднага превключвам на друг канал!

"Три икони на поп културата в България - Йорданка Христова, Камелия Тодорова и Камелия Воче..." за Йорданка Христова съм чувала, че е била известна певица преди 25-30 години, ама за тия двенките какво са пели, що за икони са? Имам чувството, че всички т. нар. "вип брадъри" яко са закъсали финансово! Ако имаха някакви сериозн професионални ангажименти, как така ще си зарежат работата за 3- месеца.....

Ами като не си чувала опитай се да чуеш де. Сигурно знаеш репертоара на Азис и Софи наизуст. Моля те ДИДО /Димитрийо или както ти е там името българско/ поне от неудобство не се излагай.

Кеми Тодороф е известна с префърцуненото си поведение, промяната на името зад граница и че няма нито една известна песен! Как може да не сме чували за нея! А Камелия Воче е наистина пример за НЕ-вип. Не знам къде е известна, но аз снощи я видях за първи път EVER! Горе-долу като онзи Мартен, дето се изявява водещ в БТВ и бил известен в MTV.

известна е тя "за Йорданка Христова съм чувала, че е била известна певица преди 25-30 години," - че е ла.ала .ишка.а на Фидел Кастро

Поредният нагласен сезон на този телевизионен формат. В скоро време ще се яви чичко Майонезко, който не пести начини и форми чрез, които да си отмъщава на бившата си Елен Колева. Разбира се жертвите ми тук ще са Иво и Наско танцьора. Във всеки млад мъж ревнивият чичко вижда човек, с който Елен му е изневерявала морално, мисловно или реално. Само Албена Вулева може да свали маските на "виповете" в тази къща( разбира се ако може да контролира емоциите си ). Щедрият Големият брат също ще помогне с достатъчно алкохол и интриги.

Да остарееш е единственият начин да живееш дълго, а на никой не му се умира млад. Изисква се смелост, за да влезеш във ВИП Брадър и колкото по-известен си толкова повече смелост се изисква. Много харесвам формата, защото е разобличаващ. Камелия Воче не е попикона, това си е абсолютен факт, никой не знае дори една нейна песен, но пък излглежда фантастично за годините си, и за това се иска енергия. Интересни са ми всички. Евгени Минчев може да е всякакъв - истерик, надут и прочие, но Евгени Минчев е умен и остроумен и на мен лично той също ми е интересен. Защо трябва да сте толкова крайни? човек може да чете много книги, да гледа много филми и да гледа и ВИП Брадър, не се бият тези неща и само снобите се самоограничават, пък и се опитват да ограничават другите. Предаването ще се гледа, не мисля, че има спор по въпроса.

Трябва да сте много наивна да си мислите, че това, което гледате е разобличаване. Става дума за изпълнение на роли от предварително написан сценарий, целящ възможно най-големи приходи. И точно в това се състои падението на участниците - за пари са готови да се покажат в много по-лоша светлина, отколкото ако действаха по своя воля. Това не означава смелост, а липса на себеуважение, на достойнство. Пожелавам си да остарея с достойнство, а не с фантастично тяло. Абсурдно е да твърдите, че човек може да чете много книги и да гледа такива предавания, освен ако нямате предвид някакви долнопробни романи тип порнографски. Никой не може да Ви ограничи като Ви дава добри съвети. Изборът е Ваш, загубата - също. Както някой по-долу беше призовал, по-добре четете хубави книги, гледайте стойностни филми, оставете се на божествена музика да Ви издига във висините и общувайте с добри хора. Не ни е дадено много време...

Докъде може да стигне стремежът да се печели на всяка цена и от всичко ?! А тези измислени "ВИП"-ове,които се кипреха снощи и се правеха,че за първи път в живота си виждат "Москвич", трактор и крава са направо трагични. Гнусно,недостойно поведение, едва ли изобщо ще включа канала на "Нова ТВ" в часовия пояс,когато се излъчва тази тъпотия.

Решени сте да оплюете онова време но с малко грим на мястото на Йорданка Христов можеше да е Цецка Цачева а в вместо Егени Минчев можеше да е Росен Плевнелиев . Интересно ми е предаването и как ще втълпите на хората негатива за онова време правя аналогия с информацията за Левски в учебниците за 3-ти клас . На мен онези в лагера по ми харесват не ,че няма стойностни хора и горе . Единстевния не харесван от мен е Евгени Минчев , този човек се е взел за нещо .

минчев какъв вип е?воче стана известна като отиде при гала,иначе поредната шматка.вулева???милионерската щерка явно няма какво да прави...?екимова пиар???там се намърдаха и супер неизвестни випове?камелия иска да се влюби отново)))

От всекеде ме заливат с реклами и простотия, помощ сакат да ме удавът !

ХАРЕСАЛИ, НЕХАРЕСАЛИ, ЯВНО ВСИЧКИ СНОЩИ СА ГЛЕДАЛИ ВИП БРАДЪР И СА КАЧИЛИ "РЕЙТИНГА" НА НОВА, А ТОВА ВОДИ ДО "ГОЛЕМИ" ПРИХОДИ ОТ РЕКЛАМА.

KaiRen

Чак пък "ВСИЧКИ"??? Айде без обиди! Има и такива, като мене, които са имали смислени занимания.

Вероятно като "смисленото" занимание да четеш и пишеш точно под тази "новина"....... че и се обижда .........

Нещо сте в дълбоко заблуждение че и другите са дебили като вас, Коментираме написаното а НЕ гледаното защото за нас времето е ценно и може да се научи нещо полезно вместо да затъпяваме,

Толкова ти е "ценно" времето, че го "губиш" с коментари тук ...... оп, извинявай, очаквал си да научиш нещо "полезно".... аман от ЕнтЕлектуалци/ки от типа "на всяко гърне мерудия"

Човече, не ме обиждай!Не гледам подобни извращения и никой от семейството не гледа.Да гледаш подобно нещо е позор!

Тия двамата пуяци на какви се правят? Големи випове се изкараха, отдавна са в миналото и той и тя, ама не искат да слязат от сцената. Най-рано ще ги изгонят .

Да седиш пред ТВ-то и да зяпаш подобен тип предавания е наказание. Хора, гледайте качествени филми, теглете ги като крадци от торентите, ако щете. Слушайте хубава музика, виждайте се с приятели, но заключете домовете си за подобни недоразумения и хищните зъби на техните продуценти.

щом и Данчето се продаде , значи никога не е късно да станеш за резил

ИЗГЛАДИХА ЛИ СИ ЕРОТИЧНИТЕ НОЩНИЦИ БИГ БРАДЪР ИЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ВИСЯЩИ МЕСИЩА?

Хора, защо гледате тази тъпня!? Защо правите едни хора, зациклили в бездарието си, известни!? Защо правите едни продуценти, използващи малоумието на зрителите, милионери!? Защо от хора, ставате риалити зомбита- плиткоумни, аморални избиратели!? Ако сте прогресивни хора, бойкотирайте предаванията като Сървайвър, Вип/Биг брадър, Екс фактор, Гласът на българия и т.н. Не позволявайте да Ви манипулират и зомбират!

Това е по поръчение на Синедриона! Запознай се какво означава това, кои седят зад него, какво искат, защо и ще разбереш доста от случващото се, не само у нас, ами и по света!

Най-гадното е, че печелят дори и от негативните коментари... Единственото лекарство е пълното мълчание и интерес към тях...

Името на Камелия Воче е Камелия Стоянова, има втора награда на Златния Орфей и не сте я виждали по кръчмите, защото си е гледала детето, което е родила на18 години. По кръчми не е пяла, само по международни фестивали, от които има доста престижни награди. Уникална джаз певица, красива и супер интелигентна жена. Възхищавам и се!

Ами земи я у вас бе, или и открий сметка, ка ти толко харесва! Ние за тез "международни и велики фестивале" не сме и чували :) Ама щом ти казваш ... ще да е вярно :)

Ех Данчето и Политбюро, носталгия....

А телевизионен мост ще има ли с Куба и Фидел Кастро? Може Мика Стоичкова да модерира от Маями, тъкмо ще я види Иво Аръков! Не е истина каква боза дават по телевизията ;(

Геронтофилия ДО ТАМ ЛИ НИ ОПРЕДЕЛИХТЕ ВЕЧЕ БЕ НОВА МРЪСНА ТВ.ГЛЕДАЙТЕ СИ СЕ САМИ....ААА И СИ СЕ РАДВАЙТЕ НАЙ-ВАЖНОТО Е САМИ ДА СИ СЕ ХАРЕСВАТЕ.

Иска Биг Брадър, ама участниците да са дибидюс гли и да вима камери навсякъде! Да им запалтят за участието по 1 млн. лева и да ги гледаме по 24 часа какво правят - ядата, къпят се, тоалетна! спят и всичко друго от човешкото ежедневие. Да няма скрито-покрито. С предисмтво са тези поп-карикатури, икони, "джурналиски" или там както им казват на тия откачалки - ДИБИДЮС ГОЛИ! Да ги видиме кво праат в кенефа, как с емъчат и надуват. Стига позьорство! Да им се дигне рейтинга на вликите мъжки учаСници! Кой педал, кой манаф - сичко да се вижда!

Тази година са избрали някакъв мушмул да е Биг Брадър. Нито гласът му е "брадърски", нито може да говори правилно.

Аз няма да ги гледам , а Вие ?

Аз ще ги гледам от време на време, но за СМС не са дорасли????

да бяха пуснали някои патизанин, щом има попитбуро! за тити повече салфетки да не стане наводнение! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква поп икона е Камелия Сволочье?!

Тя епоп-карикатура

МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ЗАПЕЕ ИЛИ НАПОМНИ ПОНЕ 1 (ЕДНА) ПЕСЕН НА ЛИЦЕТО КАМЕЛИЯ ГОЧЕ! КАКВА Е ТАЗИ НАБЕДЕНА "ПОП-ИКОНА", КОЯТО НИКОГА НЕ СЪМ ЧУВАЛ? ЩО ЗА ЗВЕЗДА Е ИЗВЕСТНИЯТ САМО С ПЕДЕРАСТИЯТА СИ ВАТМАН? КОГА ЩЕ ПРИВЛЕЧЕТЕ НЯКОЙ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК В ТЕЗИ РЕАЛИТАТА? ЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ МЛАДИТЕ, ЧЕ УСПЕХЪТ Е ДА СТАНЕШ ИЗВЕСТЕН НЯКАК - С НАПОМПАНИ УВИСНАЛИ ДЖУКИ, НАПРИМЕР?! ЗАБЛУЖДАВАТЕ!

Ами ватман гейя е лорд в НАглия ;-) Нали там е една от родините на педерастията в днешно (и не само) време!? :) И очилцата му като на Елтън Джон Педерасов. Виж му ръкавите, оная карикатура на рамото - червена ръка с пръстен - ПЪЛЕН КИЧ И ПРОСТОТИЯ! Ама така може, така прави и ВСИЧКИ ГО ГЛЕДАТ, КОМЕНТИРАТ, ПРИЕМАТ, ТАКОВАТ ... Това е! Хляб и зрелища, само дето хляба го няма много, ама ...

Камелия Воче - каква икона е?? Не се подигравайте с нас и с нея. Тя една застаряваща лелка, дето се натиска все да е пред очите на хората и да е важна и интересна. Да, ама не е! За нас, младите тя е безинтересна и нищо не значеща. Престанете да я навирате в разни предавания. Не ни е нтересна! Дърта лигла. Сигурно някой плаща да се фръцка, ама я нещем! Много хубав израз "популярното семейство Жени Калканджиева и Тачо" - сем. Жени калканджиева и тачо. Това е като да кажеш: Жени и кучето и :):):) Това момче е много смешно. А защо го е взела тая застаряваща и окръгляща се чанта - само тя си знае. Не е хубав, не е умен, дали е с пари!? или е с големо мъжко инструменто - тя си знае. Ама нас той не ни интерсеува. Или го води със себе си - като домашен любимец (кученце) ... :) Пак се оформя тъжна и хаплива картина. Ще има интриги. Вкарани са все елементи, дето ... Поздрав на психолозите. Добра работа! останалото е супер боклук, но ... така са решили баровците - да предлагат на робите зрелища, а през това време други да направят далаверата и народеца да не усети много, мнго какво и как става. Ей ти сървайвъра, ей ти бигбрадъра - зяпай народе, нали това искаш, освен турските бълвочи?

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ? НИЕ, БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО И НИКАКВИ "ИКОНИ" НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ! ТЕЗИ БРАДЪРИ И СЪРВАЙВЪРИ СА ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ! ХОРАТА СЕ ИЗДАВИХА, А ВИЕ НИ ПРЕДЛАГАТЕ БЪЛВОЧИ!

защото сега е време за избори. И е казано - дай на народа хляб (подкупите преди избори) и зрелища (тия перверзни и безсмислени предавания) и той ще направи каквото му кажеш. Това е формулата! Известна е на всички и се прилага от десетки години! Ефективно! Без промяна на елементите. И сега е пак така ...

ТРИ ЧАСА ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ*ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРОГРАМИ.ПО ТВ ЗА РАЗТОВАРВАНЕ

Част от "героите" нямат май други приходи освен да участват в разни тв формати. Щом има кой да им плаща, но се чудя на акъла на българите дето ще седят да гледат та и да пращат с.м.с-и. Да живее дистанционното!

Малко седят и гледат, а още по- малко пращат смси. Не се връзвай на фасадата. Печалбата тук е в свикването на нишо правене и извратяване на поведението. Пари се печатат.Хора не. Има хора, които не искат другите да освестените.

ЖАЛКО ЗА ДАНЧЕТО......КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ.......ПОВЕЧЕ.....

дърти соц брантии и застаряващи педерсти в долнопробно шоу за мазохисти!

Това пък кой го гледа?

Какво обединява няколко гея, няколко поувехнали лелки с отминала слава и няколко силиконови каки? Това, че участват в едно долнопробно предаване за пари и за промиване на мозъци в навечерието на избори. А какво е накарало добър треньор като Тити Папазов да влезе в тази съмнителна къща предстои да разберем. Надявам се той да е единствения, който ще дари поне част от хонорара си за пострадалите от наводненията.

А ЕСМЕСИТЕ В ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ.ГИ ПРИСВОИХА*

Безплатно предложение до продуцента - да беше хванал всички така наречени VIP-ове и да ги изпрати в Мизия или в Аспарухово - да предават на живо как помагат да се рине кал и тиня, да спят наравно с бездомните хора във влагата и да ядат каквото и те вместо да се плуят в тази кичозна къща, да поделят sms-ите с пострадалите.

Преидставям си "лорда" в дълга до глезените кралска пижама и с кадифени пантофи как размахва лопата и рине калта или коконите с 12 сантиметрови токчета как чистят тинята от къщата на някоя простосмъртна баба, а вечер вместо пред камината с уиски в ръка да сядат на каквото има, може и на домашна ракийка - това вече е шоу!

И КАТО СА ИКОНИ ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТ СТАРИНИТЕ И ИЗВОЮВАНАТА СЛАВА? ЗАЩО НЕ СИ ЖИВЕЯТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЗА ВЪЗРАСТТА? ТУК СЪС СТРАШНА СИЛА ВАЖИ ПОГОВОРКАТА ,,НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ,, НО ПЪК ИМА И ДРУГО ЗА ПАРИ ВСИЧКО МОЖЕ.

ВИП - вманиячени, изтрещели, палячовци. Ето това ще гледаме-жалко! А България има много по-големи проблеми за решаване!(наводнения, убийства.........)

Никой не отрича , че в България има къде , къде по сериозни проблеми от , това като убииства , безработица , хора в неравностойно положение , но извинете това предаване е структурирано така , че да ни разтоварва от всичките тези проблеми , а на който не му харесва просто не го гледа това е начина . Аз пък не искам постоянно да ме облъчват с информация кой къде е бил убит и т.н .Въпрос на избор е какво да гледаме по тв.

Все отбор юнаци, както се казва. Тая Камелия Воче само тя се знае, дълго време е живяла извън България, а какво ми я спретват, че е поп-икона, нещо не се сещам.

Три поп икони,от този момент вече,не са икони.Поне за мен.

Като видях иконите разбрах защо не съм вярващ ..

КАКВОТО И ДА ПИША.Е МАЛКО.СЛЕД ПОТОПИТЕ НЕ ПЛАТЕНИТЕ ЗАПЛАТИ И ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ НА КРЕДИТ ОТ ЕДИН МЕСЕЦ.ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е РАЗКОША В КЪЩАТА.КОЙ ГО ПЛАЩА

Gal

пращащите смс-и

искам да попитам НАП правена ли е ревизия на продуцентската къща. От къде е този един милион,който раздават на участниците. Също и фирмите, които без пари обзавеждат къщата и ги хранят и поят тези "випове" дали плащат на работниците си, какви са условията на труд там и т.н.