Битката на рейтингите: VIP Brother срещу Survivor

Кой от двата топ риалити формата бе предпочетен от зрителя?

Обратно в новината

Коментари - Битката на рейтингите: VIP Brother срещу Survivor | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото свястно предаване в БГ ефира е "Господари на ефира"! Всичко друго е бълвоч и напразно харчене на пари! Особено пък Сървайвър!

Е няма по-тъпо предаване от Сървайвър!!! Не че Брадъра е много по умно, но Предаването на БТВ е Абсолютно без смисъл.Народът няма какво да яде, те отишли огромен екип до Камбоджа да си играят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Естествено, че бтв системно лъже за двоите рейтинги. Тяхната агенция винаги е в тяхна услуга. Другата агенция поне е обективна!

Този път тотален бойкот обявявам. Само да пускат филми другите телевизии и тези два бълвоча ще бъдат закопани. Слави и Господари на ефира също

Брех, че кога почнаха тия предавания бре!? Не, че не ги знам какви са, ма още ли ги дават тия измислени неща!?

Ако се измерва тъпотията между двете реалитита, то със сигурност Биг Брадър печели. Сървайвър поне има някакво състезание, природа...

Отново от сърце пожелавам и на двете предавания , изписани на маймуница , броят на участниците и екипите многократно да превишава този на зрителите : )))) Със здраве : )

VIP-a е простотия, а сървайвър е скучен. Ние лично гледаме само X-factor.

Тотална мизерия на духа! В същност нищо ново под слънцето, вероятно за продуцентите духът се отъждествява с "духането"!

Интелигентният избор :-)

Вижте точно за кои часови пояси става сравнението-след 22.30 рязко се качва рейтинга на Брадъра-това означава,че Сървайвъра е гледан от повече хора, но шоуто на Слави което почва след него никой не го гледа.Явно Слави е опротивял на всички и е въпрос на време да го махнат

Битката на рейтингите: VIP Brother срещу Survivor Баси, ако се стрепят САЩ и Русия сигурно ще е далеч по-маловажно от тези бози.

Кое от двете предавания гледахте вие?- НИКОЕ

И двете бяха много скучни, иначе съм фен на Сървайвър. Но пак са събрали едни силиконови кифли, дето ми бяха антипатични през сезона. Надявах се да участва Георги Дренски.

Съгласен съм. На Дренски задължително също трябваше да му се даде реванш. Да са отново с Агонцев заедно. Сървайвър 4 беше най скучния и участниците му не бяха добре подбрани. Ива Пранджева е много противна, публиката също не я харесваше и незнам защо са я тикнали пак. След като българският народ не я харесваше защо пак? Бърканичков също няма място там. Ралица също е скучна. Ето 3-ма излишни от 4тия сезон. Финдо също няма място там-хора които са се отказали доброволно от сървайвър не трябва да им се дава отново място във формата.

KaiRen

Че да не мислиш, че насила са ги натъпкали? Обещали са им пари - съгласили са се. Парата прави борбата. Иначе и двата формата ВЕЧЕ са безкрайно изпаднали от всякакви рейтинги. Което пък ме подсеща - на друго място прочетох тъкмо обратните резултати...

Учудих се и се изненадах, че Биг Брадър има по висок рейтинг. Не го очаквах това. Но предвид лошият материал в България май няма място за учудване. Качествения материал емигрира и продължава да емигрира. А в България вече остана повече лош материал отколкото качествения. bye the way: имаше начин да се гледат и двете заедно. Примерно Сървайвър по телевизията, а Биг Брадър в интернет. (не знам в тия рейтинги отчетен и добавен ли е и трафика в сайтовете на нова и бтв за гледане онлайн?)

Разбира се че избрах да гледам Сървайвър! Много по хубаво и интересно предаване, къде ще ми сравняват лигави богаташи тикнати в една къща и оцеляващи и борещи се на остров хора при първобитни условия без да им дава никой храна или каквото и да е. А и самата реализация е различна. Много по трудно е да правиш Сървайвър в такава джунгла с битки и всичко останало, и много по лесно да тикнеш едни хора в една къща и само да гледаш сеир.

Много ясно че ще са противоположни рейтингите. Нали плащачите са различни. За едното цака БТВ за другото Нова. Пък какво толкова им пука и без това и двете телевизии, вземат едни и същи пари за рекламно време и сто процента и двете предавания имат рекламодатели. Кво само си се възхваляват. Биг Брадър е голяма тъпотия между другото. Какво му гледат толкова.

Че ВИП Брадър беше по-гледан спор няма. но защо и двете реалита не поканиха от хората в Мизия и Аспарухово. А са викнали преяли глезльовци???

А бе както и да го въртят и сучат резултата е долу-горе - наравно... Т.е. и двете са прецакани... спокойно можеха да не се засичат и рейтинга им щеше да бъде по-висок и любителите на реалитита щяха да се кефят, че ще ги гледат и двете... не че ми дреме кой знае колко...

Между другото, 'Сървайвър' е повече кино, отколкото live show на 'Брадър'а. Съдържанието не е съвсем съпоставимо, но числата са си числа.

По принцип повече гледам БТВ. Но снощи наистина Сървайвър беше скучно, вече гледано предаване. Вече писах, че ми напомняше за Бързи, сръчни смели. Колкото и да е с посредствени "випове" снощи ВИП Брадър беше по-интересно. Хора които снощи са гледали като мен и двете телевизии също казват, че Сървайвъра започна скучно. съжалявам, но е така. Ще видим за напред.

кам двете агензии: като знаете какво цам гледала и на колко сам година задавам вапрос-как бях облечена докато гледах т.в. ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Госпожице, като ти е за първи път, дано и да ти е за последен за следващите 2-3 години. Има доста да наваксваш в четенето на книги! Българският език ти "липсва", а нито едно от двете предавания няма да компенсира тази липса!

мунчо,като знаеш толкова много правописа,не моя ли да прочетеш,че е транслитерирано,т.е.преведено,не четеш ли малките букви отдолу