Ваня Щерева: Защо не влязох във VIP Brother

Ваня Щерева реши да отговори на многобройните запитвания от страна на феновете си защо не е влязла във VIP Brother, след като сезонът се казва "Образцов дом".

Обратно в новината

Коментари - Ваня Щерева: Защо не влязох във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не влиза вив ВИП Брадър, а така й се искаше!... Обаче се навили по-интересни хора и Ваня Ненамсикоя изпаднала от листа. Тя жестоко презира това пошло предаване. Затова се е явявя на кастинг и затова използва сега името му, за да издефилира по медиите. Щото ако не говори за ВИП Брадър, няма кой да й обърне внимание и да публикува нещо за нея. Ех, звезди родни, акълът ви - колкото на варена кокошка.

100% е права!

Честно казано, не мога да се сетя Ваня Щерева с какво точно е известна.

С много, точно като всеки халтураджия в БГ! Моем всичко... Мислех, че е певица, ама била писателка, оказа се сценаристка, и т.н. Абе дъщъря на... е най-известна!

Като е кич що чини на интервю и кастинг за въпросното шоу? И изобщо какво му гледат на този Биг брадър, то отдавна се изчерпа.

Ваня,ако искаш да запазиш връзката си не я излагай на показ,изключи си фейсбука и не коментирай другите.

Toni

Единствено Никол Станкулова не загуби, а спечели от влизането си във Вип Брадър. Не говоря за парите, а за симпатийте и положителното мнение. Явно и такава е била уговорката-да не я вкарват във интриги и да не показват моментите й на слабост.

само не разбирам защо обстановката в къщата на мизерията - наричат мизерия- ами то половин България живее по този начин с тези мебели и уреди и до сега 30 години след соца- това е обида към ограбените хора от банки и олигарси ...

ffrape

Защото Е мизерия - а ако трето поколение вече расте в такава и все още не се сеща как да изплува, значи правилно си тъне в нея. Ако държавата ви е виновна, идете другаде! Изумявам се колко хора си седят в панелките и мизрестват, пият и пушат, всичките си пари за това дават и грам усилия не полагат да емигрират за по-достоен живот. Немалка част от тях наричат мързела си патриотизъм, като в същото време обвиняват същата държава, че живеят така мизерно, но се си мърдат пръста и ... така.... Изумително, но и заслужено.

Браво Ваня, чудесно описание на това безумие. Въпросът е, дали всички ние, които молим за нормалност, сме способни на революция. Разбира се, по правилния начин (който и да е той), а не с кръв по улиците.

Значи ако не беше"щастливата ти връзка" и ако не те бяха отхвърлили щеше да влезеш?Въпреки кича? Освен това се вихриш в коментарните студия на това предаване, от което става ясно,че го следиш много внимателно. Последно си спомням защитаваше оня гей дето правеше номера с Пенка на Златките. Аман от лицемери.

Простолюдието иска хляб и зрелища. След целенасочената политика в последните десетилетия водена с цел изпростяване на нацията /по-лесно се менипулира и управлява/ можем да се поздравим със 100%-ов успех. Самият факт, че това предаване се радва на успех е достатъчно красноречив. Жална ни майка България...

Точно ! Да възхваляваш комунистическото минало в реалити шоу, когато хората са убивани, изселвани, осъждани и пращани в лагерите, това е вече много. Това , че има някакви си там животни, москвичи и т.н не може да даде истинската представа за времето. Но важно е шоуто, парите, зрелищата , дано поне историята да се напише правилно. Браво Ваня !

Да изпростееш Точно това се случва с по-голямата част от българите, пуснали си едно от двете риалити шоута. Но въпреки че българският народ е "прост" и обича само "цици" и "секс", както се кълнат продуцентите, все пак остава истинска загадка защо когато ги получава от екрана, този, същият български народ, отвръща с една най-сериозна майна. Или с изключване на телевизора. Защото не само в София, но и във високо-интелектуалните села от Пернишка област вече е станало очевидно, че двете шоута са безнадеждно скучни.

Българина обича да слуша на другите за проблемите им, за да не мисли за своите, обожава да наблюдава отстрани как някой се дъни или не му върви в живота, за да се успокои, че не само Той има несгоди, Българина е завистлив, малък човечец, толкова малък, колкото злия му език и малката му съвест, която в същност липсва, малък, колкото жалкия му живот и жалък, колкото остатъка, който му остава....с две думи Българин

Някой може ли да ми каже какво е посланието , каква е ползата от това предаване ( за сървайвър разбирам ), но за брадъра ......вече толкова години слушам че е велик, но не знам защо!? Та молбата ми е някой да ме осветли

Айде да разберат продуцентите, че с т.н. ЗВЕЗДИ на населението не им е интересно. С обикновените хора предаването беше по- интересно.

Доколкото разбирам, тя е искала да влезе и е била на кастинг, но не е била подходяща за шоуто (каквото и да е то). Тогава защо е ходила да я интервюират? :)

А ти какво искаш от комунистическо отроче?! Те никога не са разбрани, все са прецакани и са фърст!

Предаване тип губи време от ексхибиционисти с нереализирани или провалени професионална кариера за воайори, страдащи от хронична скука поради липса на интереси.

Абсолютно точно описание на предаването. Предаването е кеф за воайори - душевно задоволяване на ниски страсти от гледане на чужди изцепки.

Хората за пари правят какви ли не извратени неща.Но на българина само това остана....да гледа простотийте на другите!

ваня много точно описа това предаване! браво!

Само дето мотивите й са, че не е успяла да пипне парички ....

и само дето е драпала да влезе и не са я одобрили.

На България?"България обича кича"!Кичът ни го натрисат всеки ден.Пита се защо?"Биг брадър"е поредната манипулация срещу ценостите и морала!Добре платено средство да издигнеш в култ деградацията на човешката личност.

Ако може и аз да кажа. - по гнусно и унищожаващо човешкия дух предаване в бг ефира Няма.Но разбира важен е рейтингът другото са алабализми.

8901

Ама някой гледа ли още това риалити?

хахаха, тя ви мисли за мноо тупи. вапросат е: защо ходим на кастинг???? ами защото искаме да сме в биг бротхер и ако може, да вземем паричките.

Като замисъл предаването големият брат е простотия - да затвориш няколко души в една оградена област за определен период от време (който е ходил войник прекрасно знае, че е участвал в точно такова шоу), да бездействат, да си омръзнат, да се намразят и да започнат да карат помежду си. Срещу предложение, на което не могат да устоят, някои го правят. Ако могат да устоят, не го правят. Всичко останало е лицемерие.

да не забравим манипулациите на продуцентите и раздухването на нищожните събития търсаика сеназаця и зрелище

Явно не си ходил в казармата или си бил скатавка, щом сравняваш тази простотия с казармата.

Правилно - казармата е МНОГО ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!

Като чета какви тъпаци има във ВИП брадър и какви тъпаци ги гледат, пак ще има Розино, пак ще има Калища! Примат до примата!

Какво плюете по жената? Много точно и на място се е изказала. И за да не ме цензурират пак: Това предаване е за леки жени които нямат доблеста да си мият джоджъна сутрин след уриниране, и за момченца с меки китки и афинитет към дънки 30-ти номер.

Арматурата и желЕзото бледнеят пред това попадение! ЖИстоко то4но, Вуца! Изби мивките с с4упи фаянса и теракота!

Гроздето е кисело. България не ме обича, обича кича, а аз съм ебати пича. Другарко, не си изкарвай личните си неволи върху цяла нация, ще си го отнесе.

Много добре казано. Тази пишман интелектуалка какъв вип е, че да влиза в Къщата?

а албена вулева вип ли е елена кучкува и тия ли е вип и много други учаснички и учасници дето не им помня имената и не знам с какво се занимават

Ами нали именно Ваня е един от сценаристите на Брадъра.

Ванче, мене ми е през дедовия

Че Брадърът е дивна простотия е съвсем ясно, ама таз леля , както го е рекла, просто е кисела, че не е добила хонорар.Като има такова ужасно мнение за Брадър простотията, чий точно го е дирила на разговор с продуцентите , за които сама признава, че е усетила , че са я " отписали"/ не че тя не е искала/...Нелепа леля!

Жената никъде не казва, че не харесва предаването. Просто твърди, че в обстоятелствата, в които се намира не може да даде тази сензация да бъде интересна на хората и от която предаването има нужда?! Наистина не прекалявайте с плюенето!

Хахахх, тая фльорца преди време пусна в ЛинкедИн-а текст на тема зашо не знаят българите имената на много успели сънародници по света. признати професионалисти... Ами кака заради такива кат' теб! Гле'й си младежа и живота, радвай се и остави еснафите и гъзлизците да се кефят на синия екран. Тъй, а ти какво пееш или правиш, 'шот не знам! Мразим фльорци! Но ми е гот да си говоря с бившия главен пианист на Мюнхенската опера. Българин! Индалид! Но е ВИП!

Мъжкари в биг брадър няма, има педерасти, психопати, чекиджий, дебили, сутеньори и импотенти. Жените са шуврантий, златотърсачки, простипутки, еснафки, тъпанарки, мутреси и нимфоманки. Това е представителната извадка на съвременните ВИП българи.

простотя и парвенющина - това според мен е това "шоу".много пари за глупости, а бедстващите от наводненята - "проблемат на давещите се е в разете на давещите се".

но защо веки път все някой казва къде другите да си дават парите?Продуцентите на това шоу може и да са дарили и да не трабът като всеки втори "вип" къде и какво са направили за нуждаещите се.Все пак парите са техни те решават какво ще ги правят,не вярвам да ти хареса някой да ти определя къде да си дадеш парите.

Странна " птица" е Ваня Щерева, която се пробва на много нива. Мнението и за този формат е много точно и истинско, което споделям . Нищо добро и положително няма в тези реалити формати. Излъчват ги и ги създават алчни хора , които примамват други алчни и жадни за известност хора. Залагат на жълтини в живота на участниците, залагат на интриги, простотия и на алкохола. Всичко е в името на рейтинг и пари от СМС на наивни зрители. Лесен начин за опростачване на нацията , да се отклони вниманието на зрителя от по стойностни и важни житейски неща.

Нито съм я чувал, нито съм я гледал тая! Но ако е казала от сърце, това, дето го е казала, запчвам да си мисля, че все пак има надежда! Така добре е описала формата на това "шоу", изискванията към участниците и тъпунгерите, дет ого гледат, че има чувството ,че аз съм го казал !!

на В. Щерева за точното описание на Биг Брадър. Като писателка умее с малко думи да казва много и то да е най-важното. С НЕвлизането си в Играта - символ на простотията, тя се издига още повече в очите на своите почитатели.

не влиза, защото не са я избрали. Не им е интересна на продуцентите, ама иначе е отишла да се бута при тях. Точно определение на предаването, но лицемерно.

Добре де като е пошло и неморално (което е), защо се е пробвала да участва и е ходила на кастинг?

Тя не е ходила никъде, поканили са я, защото е известна. За останалото тя обяснява най-добре.

Не е трябвало да ходи въобще ако мнението й за формата е такова(с мнението й за формата съм съгласна). Просто звучи малко лицемерно, че е отишла(независимо как: дали е поканена или не), не са я одобрили и сега изказва негативно мнение. Просто звучи леко престорено мнението й когато е пост фактум на отхвърлянето.

Съгласна съм с жената - тоя брадър е пълна простотия, кочина... и т.н. А българина само това му дай да гледа - чуждата мега простотия, че да не се чуства толкова прост колкото всъщност е!!!

хахаха :)

По-точен коментар не съм чела.Напълно споделям.

Те това търсят и от хорската кир си вадят вмного мекия и сладък, пък и скъп "хляб". Просто не си им интересна. Не си обратна, не си застаряваща кукувица, не си простак-мачо с татуировки, просто не се вписваш, пък и имаш голям грях - издаваш книги. Кяак въобще си помислила, че може да прекрачиш псевдо-бароковия кичозен праг там?! Та, още веднъж - едно голямо браво! Вече се делим на новопръкнали се парвенюта и нормални хора.

ми щот не е ВИП, затова. да са я канили, да са и предлагали пари и тя да е казала не.. да бе, да

отишла е на кастинг, но не са я избрали и сега тя виж не била искала...

Българите не обичат кича, както пишете, тя беше атакувана от всевъзможни източници към простотиите 25 години , включая и тъй наименуващите се "арт среди"!!

браво, Bаня! Pеспект!

причината е друга и всички я знаем - страхува се да не и вземат момченцето докато се подвизава в къщата.

Че е права, права е. Но някой да ми припомни с какво трябва да е VIP? Не беше ли певица? Аз съм меломан, но не се сещам за нито една нейна песен!?

аз не съм меломан, но се сещам за "Портокалово момиче".

Е, точно от такива меломани имах нужда! Я, кажете нещо за Камелия Воче!

България обича кича, а кичът съм аз!

Може да не я харесвам като личност, но според мен е права за предаването- интригантско и пошло.

Разбира се че е права! Ако не е интригантско и пошло кой ще го гледа?

Вместо да го усукваш, можеше да си кажеш причината просто и ясно с две думи. Има много красиви млади и не по-малко умни жени под слънцето, нали и твоето пале като му се отвърже каишката докато те няма...после да не се чака връщане. Така че - това е спасението - стискай каишката здраво още малко, сега ти се е паднало.

Кой изобщо го интересува? Коя си ти?