Парти за 20-годишнината на НТВ събра звездите

Главният изпълнителен директор Дидие Щосел и Силва Зурлева посрещнаха гости на партито по случай 20-годишния юбилей на Нова телевизия в столичен клуб.

Обратно в новината

Коментари - Парти за 20-годишнината на НТВ събра звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-пристрастни водещи от Ана Цолова и Виктор Николаев - побъркаха ни със соросоидните протестъри и Бойко Борисов. Жалки и алчни нагаждачи! Добре, че има дистанционно!

Абе, за какви звезди става дума? Стига сте се омайвали в звездомания. Я си бийте по един шамар за изтрезняване и тогава хем звезди ще ви се видят, хем ще слезете на земята. Нечувана наглост е смешни и нелепи хора да се самоназовават ВИП или звезди. Къде сте тръгнали да надувате фанфарите в самореклама и да се пъчите под прожекторите...

Купени и прости журналисти. Срам за журналистиката. Добре,че има дистанционно.

Коя е тази с жълтите зъби и мазната кожа?

жена ти...

Твойта :))

Чета коментарите и се питам-има ли някой нормален в тази Държава?Вместо да ги поздравят хората и тв,всички взели да обиждат.С това елементарно ниво на мислене(ако въобще е мислене) "вижте ме какво самочувствие имам,а останали са боклуци"далече ще стигнем.... до страните от третия свят.Прав беше Царя, че трябва да си "сменим чипа".

Ако отидете на ресторант и ви сервират, да се изразя меко, буламач и то студен, как бихте реагирали?! Съмнавям се, че някой би отказал топла, вкусна храна, поднесена културно!

Какво общо има лошата храна в ресторанта с черногледството на българина?Примера не е много на място.

ОЧЗ ... какви да са коментарите. То и снимките са едни, но като гледам само Никол Станкулова още не е изгубила човешки облик.

Никол Станкулова е най-доброто, което видяхме по снимките ала едно коте ми каза, че и тя вече е глътнала топката и скоро ще дундурка бебе...?

Дебели тьотки се наливат с алкохол и затлъстели световно неизвестни водещи маат мезета. Чудо! Сборното лице на тая нтв доста наедряло и три гуши вади... За стайлинга да не говорим - кич и простотия. Едничка Николчето е като за по телевизията. Всичко останало е брак.

Кошерните пчели от Нова Бойкова телевизия се веселят подобаващо и заслужено , защото цяла година бяха стожера в отразяването на платените соросоиди протестиращи ....Егати циркаджиите а тази Цолова , като я видя и зпочва да ми се повдига -отвратителна , злобна и тъпа селянка взела се на сериозно .

Това отвратително същество - Жана Бергендорф - защо постоянно ни го натрапвате - то бива бива наглост, ама нейното....С триста зора - трябва да бъде навирана в лицето на хората....Аман от такива....

черен или не мисля, че всеки разумен и необвързван българин би следвало да му се радва :D

тая пък ана цолова,кога стана циганка,кога й почерня г..а,та ще води парти на нова

Пчеличките на Тиквата се веселят.Има защо:Почти година се трудиха рамо до рамо със соросоидите.

Обаче Дикоff ме кефи- всички са се барнали със сака , нашият с горнище на анццуг! хахаха

Е точно това може на направи само простоват човек, с високо мнение за себе си. Не може и не трябва точно това да Ви кефи, Сашке.

Разглеждам снимките и виждам няколко познати от бтв лица. Бих казал, че бтв удобно си изчисти утайките към новатв. Хитър ход. Но защо от нова не загряха, какво се случва, ами ги приеха, след като вече са компроментирани???

Е като бтв си изчистила утайките що рева по всички възможни места като девица за...... като си тръгнаха всички тези утайки?

"И в Тракия, и в Добруджа, даже и във Мизия - светът става нов, със 'Нова Телевизия'". По-добрата от БТВ определено, цялостното й ниво е друга тема

Точно така. Пакетът на НОВА ТВ (с Диема, Кино Нова и т.н.), а като добавим и ViaSat пакета им (Хистори, Експорър, Нейчър, ТВ1000 ) ОПРЕДЕЛЕНО са много по-добри от бтв. Друг е въпроса дали са на достатъчно добро ниво по принцип :)

И двете са пълни бози. Ама пълни. Освен това са политически коректни според който е на власт :)))

Роско

Ами дори и така да го разглеждаш, което си има доза истина, за мен Нова е по-малкото зло.

Маскарад!