Влизането на Съквартирантите във VIP Brother

Водещите на ВИП Брадър Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха Съквартирантите в риалити шоуто, което стартира снощи в ефира на Нова ТВ.

Обратно в новината

Коментари - Влизането на Съквартирантите във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЛИ ГИГОВА е най-нормалният човек от всички съквартиранти в тва шибано шоу.... :ДД

Повечето са или педали, или луди, или тъпи... като чели само ели г. ми допада.

От всичките звезди ели г. и жени са най-симпатичните. Много красиви момичета. :))))

От всички хора според мен най- истинският човек е Ели Гигова. Като че ли е най- нормалният човек там.

Протестирам срещу ОПРОСТАЧАВАНЕТО на българския народ!!! Не съм гледала никога, нито ще гледам сега мръсното бельо на нацията. Повръща ми се от печалбарството на продуцентите - вие сте отговорни за моралния упадък на младите хора в БГ, казвам го от позицията на млада жена, не си мислете, че съм прехвърлила петдесетте..

Това предаване си е за пълни идиоти!Един нормален няма!Само педали и други такива. Подиграват се и с хегиената по Татово време, ама хората тогава бяха много по чистоплътни от тези !

Това русуто чудо Албена.... няма ли село за такива маймуни.

KaiRen

Че хората на село за какво са виновни, че да ги наказват с тоз маймун???

ЧЕ ВИ РАЗГОНИМ ФАМИЛИЯТА БЕ АКО НЕ ОСИГУРИТЕ ПОКРИВ НА МАГАРЕНЦЕО ВЕЕЕЕ ни мой да го вали.

Абе Данчето Хрисотва.... тая баба няма ли си внуци.. кво се занимава са тая простотия

Ели е толкооооова красива, че и в работните си дрехи изглежда невероятно. :)

Ок.... това не е хуманно. Животните трябва да имат обор, навес.... кви хора сте бе

Пълни смешници, големите ВИП-ове.

... първо да покажат на "виповете" снимките направени при влизането им в къщата, които са под статията и после да им предадат фотографа... мисля, че ако имат малко себеуважение ще го линчуват...

Аз пък гледам... И що да не гледам? Какво друго да гледам? На толкова учени и умни хора в тоя форум даже само един простак ви е малко... Интересно, ако простаците сме да речем 3 към 40, защо вие умните сте на тоя хал? Щото 7% простаци ви дърпаме назад или щото от 90% умници и моралисти я има 2-3 читави, я не...

по-добре тва да се гледа , отколкото на Бенатова филма за тия , дето висят по куки , прободени в кожите си. Че и ги защитава , че вижте те били даже по-добри от нас. А една се изказа , че дори децата и не били толкова вани , колкото да виси на кожата си и за това живела. Ей тва е продухване на мозъци , брадора е просто за майтап.

То затова си пропуснал/а и на училище да ходиш.

може да е скапано предаване , ама като седнем с жената да го гледаме , поне не се караме ами се хилим на простотиите на хора и даже се сплотяваме повече. после си казваме -те и тия са простаци като нас и ходят до ке...фа и заспиваме спокойно

Остана ли некой да го гледа тоа гнил домат Биг Брадър

Тити е луд- да не ги изтрепе?

Искам да кажа,че това което показват като соц реализъм въобще не е соц.Всяка втора къща или апартамент у нас изглежда точно така.С такива дивани,легла,печки,маса,столове....Това е реалността на много българи.

Значи материалното положение на хората не се е подобрило от соца. Но на тези отгоре - става все по-добре.Бедните стават все по-бедни, богатите по-богати. Това си е капитализъм :)

#негледам

Впечатлени сме от Вип - шута Евгени Минчев. Обут в черен чорапогощник с гордо вдигната глава украсена с русо " тепе" наш Генчо гордо влезе в къщата. С чаша уиски в ръка започна да раздава правосъдие. Добре, че в годините преди 1989 , бай Тошо даваше възможност на бедни и простовати провинциалисти да изкарат курс за ватмани, за да им осигурят работа и жителство в София. Демокрацията им даде възможност да се издигнат като пиари на българския псевдоелит и да се само провъзгласяват за лордове.

Многодетната майка чак ръчица му целува.

Евала Кики, как хубаво го описа, ватманчето взе, че стана лорд.

Тази порнография никога не съм я гледал и няма да я гледам, но понеже сега чета тук в Дир-а за какво става дума и за какви ВИП иде реч, направо онемявам!!! Как може България да има такива ВИП и въобще знае ли някой какво означава тази абревиатура ВИП. Изброените тук лица, с много малки изключения, са утайката на страната ни, те никога няма да дадат принос да културата, още по-малко за възпитанието на децата ни.

Very Important Пендел(с)

Тази тъпня гледа ли я някой?

Алекс Сърчаджиева е с много виснал бюст...

А случайно да си чувал, че основното предназначение на гърдите на жената е да кърмят бебета?

Честно, тва не го знаех :)

Ама вижте сега-това предаване е два месеца. През останалите 10 в този часови пояс съм гледала и Травъл и NG и Дискавъри и други подобни. сега ми се гледа това предаване, дори и режисирано е забавно.

МОЛЯ ВКАРАЙТЕ ПОНЕ ЕДИН ШАМПИОН ПО МАТЕМАТИКА, ПРОГРАМИСТ, ИНЖЕНЕР, БИЗНЕСМЕН... ! ТРЯБВА ЛИНЕПРЕМЕННО ДА СИ ДРАЗНЕЩ ГЕЙ ИЛИ НАПОМПАНА СЪС СИЛИКОН ПРАЗНОГЛАВКА, ЗА ДА СИ "ВИП"? ЩО ЗА ЦЕННОСТО ВЪЗПИТАВАТЕ? СРЕД УМНИТЕ УСПЕЛИ ХОРА ИМА ДАЛЕЧ ПО-ИНТЕРЕСНИ ЛИЧНОСТИ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ КРЪГ НА ЗЛАТКИТЕ И ЕВГЕЕЦИТЕ. ПОКАЖЕТЕ НИ И ТЯХ!

Те, умните, за това са умни, защото никога няма да се занимават и излагат с подобни глупости. Това псевдошоу трябва да се излъчва само по кодирани програми срещу заплащане. така ще се избегне облъчването на хората, най-вече подрастващите, за които ценностната система ще бъде тази на лорда, Воче или друга силиконка.

Аз съм всичките тези неща, с малкото уточнение, че шампион по математика съм бил в ученическите си години. Ако ме бяха поканили срещу хонорар от 50 000 бих приел, само че... там щях да спя, ям и тренирам... и нищо друго... колкото и да си се харесвам не ми се вярва нещо от изброените да е интересно на някой...

Като ти гледам изказването си личи, че си хейтър и достатъчно тъп, за да си инженер,математик, юрист и др. все професии, които не формират такава глупава мисъл акто твоята.

Кой от всички е ВИП???

Аз не мога да разбера всички онези "интелигентни " хора , който не гледат такива предавания , че били просташки , боклуци и т.н.Ами чете си юбовното романче или някой жълт вестник , а ние простите ще намерим в предаването нещо , на което да се посмеем да изкоментираме. Все пак там има различини хора , поставени в определени ситуации.Наблюдателният човек ще намери нещо и за себеси и в това предаване. Но който не е чел 1984 на Дж. оруел няма какво да обяснявам.

ПИПО

Обикновено, интелигентните хора, не четат жълта преса. А в "1984" няма абсолютно нищо смешно.

Интелигентни е поставено в кавички , а комичните ситуации в предаването естествено нямат нищо общо със смисъла на книгата.

И ти си заблуден - всичко е предварителен сценарий, съответстващ на интелекта на зрителите! защо мислиш, че реакциите им са спонтанни - за "тези роли" им плащат!!

Айде да не категоризираме, а! Нямам телевизор от повече от година и се чувствам прекрасно! Не ме залива помия всеки ден, от всяка телевизия. Не чета вестници, още по-малко любовни романи! Има къде по-интересни занимания от това да седиш зомбиран пред телевизора. Радващото е, че все повече хора от обкръжението ми са спрели да гледат ТВ. И не ми е притрябвало да намирам нещо за себе си в подобни пошли предавания! Има още доста книги за четене, освен спряганата от Вас !

ОK- не четеш , не гледаш тв. Всяка вечер си на ресторат , или всяка вечер си при приятели ....или всяка вечер тренираш и спортуваш между 20-21 часа вечерта. Сподели..

Изхвърлих телевизора си през балкона преди 15 години....препоръчвам ви това щастие.Телевизията е храна за бедните; за горките стари хора на България, обречени да стоят пред "ваджишката " кутия, както я наричаше Хайтов; няма такова неща като гледане вечер на телевизия в нито едно смислено общество - дори във фермите в Холандия вечер четат книги или просто си говорят, децата правят импровизиран театър....Измъчения и обеднял до безумие български народ не изключва тв приемника и не живее без него - за жалост така винаги ще бъде в ръцете на развихрения политически , престъпен клан....Опитайте да живеете без това наказание, само поне опитайте -и без това децата стоят залепени пред комп-те си - може би ще имате шанс да се запознаете с тях ,преди да се залепят и тена свой ред за цял един живот пред ТЕЛЕВИЗИЯТА.......

"... хора, коЙто..." и вече е ясна твоята "интелигентност".

Са ша ни ъпдейтвате на всеки час ли?!?

Какви випове са тези хора, които заради добър хонорар са приели участие в най- жълтото, клюкарско и интригантско телевизионно предаване в българския ефир.

Трябваше да поканят в луксозната къща по два човека от мизия и аспарухово. А те канят преяли хора........

Има време за цвят и аромат да вкарат ромката Пенка. Та и тя милата стана ВИП след участие в реалити за миски. Може семейството на Моро и Валя също да обогати присъствието на вип участници в този сезон на Брадъра.

Селски тъпанари ?

VIP - те , които ни показаха снощи със сигурност не е това , което е прието , като формулировка за такива личности т.е Много важни персони , като започнем от клоуна п...л Евгени Минчев и приключим с някаква абсолютна к....а като Кучкова или една жена , като "морализаторката" Кали , която има три деца от трима различни мъже , изобщо като изключим Йорданка Христова и Тити Папазов абсолютно всичките са такива "випове" , че коня ми умрЕ от гъдел . Иначе брадъра е един социален експеримент , който цели да ни покаже , че всички си имаме пороци , навици и изграден характер . А на , който предаването не му е интересно хваща дистанционното и превключва канала , много е просто .

Камелия Воче е много красива жена

предполагам , че минусите са от някоя пълна с боток физиономия, за която думата естествена красота е мираж..

По време на соца,ватмана си караше седмицата и декламираше стихчета между спирките...даже приятен ден и добре дошли пожелаваше...май това му е най достойната човешка изява...

Наистина - беше толкова чист , спретнат и с достойнство изпълняваше задълженията си на ватман, че будеше симпатии и адмирации от пътуващите в трамвай 8 .