Ева Мендес роди дъщеря на Райън Гослинг

Актьорите не са обявили публично раждането на дъщеря си, нито съобщават името й.

Обратно в новината

Коментари - Ева Мендес роди дъщеря на Райън Гослинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Xм,..тези от Xоливуд не разбраха, че парите пречат на хубавият секс! ;)

Xубава новина,да им е живо и здраво момиченцето! Pаян сигурно е много щастлив- канадците са прекрасни татковци!

Браво не бият тъпана 9 месеца че Ева е беременна. Истинска, дискретна двойка

Не мога да разбера какво толкова го правите на въпрос за някакви си 5-6 години разлика във възрастта. Брей че много му разбирате на живота бе, кое е хубаво, кое не, знаете да изчислявате, да съотнасяте годините на мъжа към тези на жената и всякакви други сметки. Оставете хората, те са големи бе, преценили са си. Гледайте си вашите щастливи изчислени животи и съразмерни връзки!

Прекрасна двойка във всяко отношение, още по-хубаво, че вече са тройка!

Аз съм хейтърче и хейтя младите, защото са млади; старите, защото са стари; високите, защото са високи; ниските, защото са ниски; дебелите, защото са дебели; слабите, защото са слаби; зелените, защото са зелени....А със себе си какво да правя? Да взема да се хейтна.

е във връзка с по-долните коментари, както и тези под други статии.

Девойката е супер макар и на 40

Викаш цяло чудо е жена на 40 години все още да изглежда супер. Аз пък що ли си мислех, че е нормално здрава жена във фертилна въраст да изглежда добре на 40 години и е ненормално на 40 да си отпуснат, болен и сбръчкан, но явно съм грешал.

Прав е да се чуди човека. Голяма част от мъжете и жените у нас още след 30 вече приличат на лелки и чичковци, толкова занемарени, че нямам думи. Особено пък семейните, явно вече успокоили се, че са вързали някого. И като видят някой нормално изглеждащ му викат - ей, ти си много младолик :))). А човека просто си изглежда нормално за възрастта, на която е:)))

те след з0 на хора не приличат повечето българи

изобщо даже не е супер тъкмо за своите 40! А и като прибавим, че прилича на изкъпана жителка на ФакултетУ...

Жената е супер именно защото е на 40 - прекрасна женска възраст!

Вярно е, родила е в Тина Киркова, избрала е екипа на д-р Килифарев, момиченцето е русо със сини очи ( кат тейко си-но мустаци за сега няма), кръстили са я Василка, погачата ще си е в Петрич, на 20 октомври!

Не е лошо да се направи ДНК тест, за да се провери дали младежа е наистина бащата.

"Ева Мендес РОДИ дъщеря НА Райън... упорито крият личния си живот от медиите." Точно така, защото всеки си има предпочитания в леглото!

Е, 6 години не са чак толкова голяма разлика за Холивуд, а и на тях не им личи. Като се има предвид, че раждането подмладява хормонално жената, мисля, че има да се радват един на друг още дълго време.

Раждането състарява фискално мъжа.

Личи, че му е кака и то с над 6 години. Но това няма значение, това не е наша, а тяхна работа.

parvaty

Браво. Да са живи и здрави, и детенцето им - също. Ето един мъж, който не се страхува от фактът, че е 81-ви набор, а жената, която обича - 74-ти :)

Личи си кой одъртява!

Това да одъртяваш много голям грях ли е?

...и теб няма да те отмине...

Когато двама души се обичат и се чувстват добре заедно разликата в годините няма никакво значение. Страшно е, когато започнеш да търсиш причина, за да харесаш някого. Когато харесването е взаимно, всичко друго е без значение.

Чета ви смисления диалог и ви пасва поговорката "Гладни кокошки просо сънуват!"

Честито!