Ели Гигова се пренесе при Йорданка Христова

Двама съквартиранти от "трудово-възпитателното общежитие" във "VIP Brother" се преместиха в "социалистическата резиденция".

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова се пренесе при Йорданка Христова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласна съм, абсолютно! Супер красиво и естествено момиче! :)

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ели г. невероятна

Лелелелее, Ели Гигова... толкова е красива!!

"Рапърът" е смешка. Минчев, Кучкова.. баси със съмочувствие 7 метра над небето Хахахахахахахаха смешкииии

Ели е прекраснаааа просто лелеле

Евгений Минчев ХАХАХА Е НЕМА такъв идиот.....

Съгласна.... Ели ГИГОВА е върхът.. :)

Ели е железна... Евалата, Ели :) А всички други разглезени кифли.... хахахахахха

Защо драги хора трябва да харчите пари за тези "празноглави"(извинете!) хора. Народа ни е по-добре да види ежедневието на многото млади хора работещи в областта на науката, новите технологии, медицината, селското стопанство. Там има наистина стойностни хора, които могат да бъдат за пример на обшеството ни, без да ги гледаме как "Вип.." скучаят, капризничат, ядат глупави глезотии. Предуценти! - хората работят и от знанията и труда им има полза!!!

Някой психолог да обясни защо темата на соца е избрана за това предаване? Носталгия ли ги гони?

Носталгията е по нещо отминало. Тези са настоящия чалгосоциализъм и искат да се митологизират..

Тези от брадъра за пореден път искат да ви промият мозъците с класически методи за регресия на съзнанието към времената когато всеки клюкареше всеки и чакахме по 20-години за кола или апартамент. Които иска да гледа Биг Брадър ама истински да види и гледа около себе си, в тази държава и всяка друга. Оруелските времана са тук, съвсем, съвсем скоро и извънземните ще ни изграят своята карта. Събудет се. Целта на всичко е да сте инертни дебили, сейрджии с нисък морал, нулева подготовка по есенциалните проблеми от живота на планетата ни, нулево космическо съзнание, папагали повтарящи до безкрай казаното от манипулаторите и куп други от този род. Не ви плаша. Ако не се събудите, ще плачете ако ви оставят време за това.

Охх какво обясняваш на зомбета. Те досега не са се усетили от постоянните промивки в каква робска схема са вкарани та сега ли. То да беше само скапания ни ББрадър. То е навсякъде. Остави ги да си блеят и толкова. Все пак както са решили илюминатите трябва да останат само 500милиона от 7 милярда.

Уж сте недоволни нещо и ги критикувате, но ги следите по ТВ. И защо си губите времето и нервите? Ако искаха от тази телевизия да си вдигнат още рейтинга, щяха да се сетят да поканят някой борец, някоя разкрепостена на сцената актриса, онзи полу.... Трайчо, ако е жив, Божо Димитров, Манолова, Сидеров, чичо Митко Пенев, Лили Игнатова, шефът на ДАНС, касиерка от някоя верига магазини, клошар от контейнерите, Фандъкова, пенсионер, учителка, Деси Добрева, Краси Радков, Петър Стоянов, вдовицата на Гунди, ученичка от Музикалното училище и друга от някоя английска гимназия, студенти от СУ, НАТФИЗ и Американския Университет в Благоевтрад, капитан на търговски кораб, пилот, стюардеса, лекар, директорка на частен колеж, оперетен певец, , клоун от цирка, чистачка в Министерския съвет, редови полицай, онази млада адвокатка-красавица от Варна, бивша депутатка, която е в инвалидна количка, самотен баща на 2-3-4 деца и т.н., стига човек да има акъл. Рейтингът е гарантиран!

Много му се искаше на ББ да се премести Камелия Воче, дори и още един човек им даде да си изберат, и пак не се получи! Те хората са казали - насила хубост не става! Колкото по-малко се меси ББ в играта, толкова по-добре!

Аз не знам кой при кого се е преместил, но вчера веерта като гледах лайфа и не спах цяла нощ! Ива Екимова, Калканджиева, П.ткова, ВулвАлева, Кеми Тодорофф... всички тези бяха без грим и беше потресаваща история! Докато Кеми има оправдание, защото е на години, то останалите приличат на съсипани, тотално изхабени от употреба лелички!

Тия, другите са ми ясни. Тъпи мъже и жени със характер тип "космати гърди селски и аромат на чесън и шкембе чорба", ама Йорданака Христова.........и тя там ?? Момичето на Фидел ли е това или ...... Явно "критическата" не прощава на мъжете, а жените просто ги унищожава!! Жалко! Пееше добре и се държеше добре!!

Космати, ама мъже. Не са като обрънат като голо пиле, че и задната си дупак лъзнал - да е готов за нанизване, нали е унисекс!? Скубане на вежди, маникюри и други педерастии. С това се оправдава, че и мъжете имали нужда от поддръжка!? Да, така ги искат световните гейове. Жените без цици и кльощави, мъжете оскубани и педераски изглеждащи - нова мода, нов свят. Останалите са селяци задължително чеснови! - това е мнението на поредното педи!

Ели Гигова си е Ели Гигова...недоразумение ,некадърие пръкнало се в злато и дантели .

Според мен авторите на предаването са за трудово общежитие. Ама истинско, не телевизионно.

Не съм фенка на това шоу. На ме втрещява злобата на някои от коментиращите. Дай боже всекиму да е толкова красив, образован и интелигентен като Ели Гигова. Не разбрах само как може момиче като нея да работи в екипа на Илияна Йотова.

Проста лелка си ти, това е положението ...

Като ви чете заглавието на статията човек си помисля за минута, че едната е умряла а другата я е последвала. Да не дава Господ разбира се. Живи и здрави да са и да простеят още дълги години. Ние трябва да се погрижим за насъщния. Не сме Vip

подигравка с всички бедстващи хора,които загубиха къщите си да наричат общежитието "МИЗЕРИЯ ",в момента ,когато 80 % от хората са на прага на тежка зима и са загубили цялата си покъщнина,

я стига занимавайте хората с тази измет.няма нито един читав от тези.всички са помияри до един.по добре им раздайте по едни гумени ботуши,една лопата и една количка и да ходят да помагат на хората , на които природата отне всичко-и домове и покъщнина и дрехи и храна. никакви "вип" не са, те са едни търтеи,едни готованци,които не са изработили и стотинка.Жалко за Йорданка Христова-смятах че има повече разум.Но както са казали хората - никога не е късно да станеш за резил!

Не го гледам. Но се моля Елито Гигова да не се се съблече, защото само това не е правила. А ако го направи, ще угасне тока в къщата...им.

е натрупал милионите си бе ? С честен труд ли ?

За първия милион поне не се пита, другите след това са вече легални

Така да бъде и за първия куршум - да не питат откъде е! За останалите - може ;-)

Да. Защото в БГ-то всичко е честно...

Чудя се дали Тити ще плаче скоро?

Радвам се,че прочетох доста линкове и стигнах до теб.Жена съм и мисля,че не съм вулгарна, но твоето изказване беше макар и солено, но безобидно, на място, актуално и много смешно.Посмях се добре, а казват че смехът е здраве.Блгодаря.

Предлагам никой да не праща есемеси за това предаване пък да видим тогава следващото издание дали ще бъде с толкова луксозна къща и големи хонорари??!!Гледайте, коментирайте, но не си харчете парите, за да изплащате разходите на продуцентите и на участниците в това реалити!

те парите ги изкарват от реклама ,не от смс

Какво прави Ели Гигова при ВИП-овете ? С какво е известна, освен че е щерката на татко милионера ? С нищо.

докато беше в общежитието гледаше тъпо и й беше адски криво, че е попаднала там, а не при лукса. Обаче като я изпратиха в Резиденцията и веднага й се смени настроението. Ах, ама не била лиглата на татко, хахаха Хем тъпа, хем лигава, хем лицемерна.

Колко пъти да се "доказва, че не е глезлата на татко"? То не беше спортен коментатор, то не беше "сатира с Л.Нейков"1 не се сещам дали не беше участничка в някакво предаване за танци.И къде показа, че я бива за нещо?Дърво и половина, груб глас и нахилена до уши с повод и без повод!

Беше водещ в сутрешния блок на Нова ТВ, спортен коментатор в Канал 1,водещ на комедийно шоу по БТВ, участва във сериал, в готварско шоу - Черешката на тортата, а за капак я изпратиха и в Брюксел в екипа на другарката Йотова. Каква всестранно развита личност! И всичко постига сама, без тати да помага,

Предполагам Е.Г. има знания и умения да бъде журналист, но е леко скована и не е харизматична. Тя би могла да се развива професионално "зад камера", но явно нейният блян е да бъде "срещу камерата". Ето, затова не се получава. На мен лично нейното поведение тези дни ми допадна, макар че преди това, видех ли я случайно по телевизията, сменях канала. Човек е добре да има реална представа за себе си, което тя няма. Пак повтарям - вероятно и почти сигурна съм, че е била прилежна, упорита студентка в Париж, където дипломите не се купуват като в България, но това не е достатъчно да бъдеш, да станеш добър, завладяващ аудиторията водещ. Пожелавам й да намери своето място в журналистиката, щом толкова държи да работи в тази област. Струва ми се, че тя страда от "болестта на богатите наследници" - обществото ги сравнява с родителите им и на тях им е много трудно да намерят своя път в живота.

И двете Ели са кучки(ови).

не обичам новобогаташите, особено ако са бивши спортисти и то футболисти. Но Гигова не е виновна за това. Като мислиш,че е лесно да учиш успешно, у нас не е проблем, ако не ти се налага да се издържаш.Ами учи и ти, стани полиглот, стани прочут лекар ако можеш, адвокат, архитект. Писна ми от това вечно отрицание.

Беше казано, че жената е имала възможност и като всеки нормален чоек се е възползвала положително. Отрицание виждам само в твоето изказване.

до кога ще ни заливате с пошлост и помия от телевизията ? то не са вип брадър, сървайвър и други простащини ... а Ели-то толкова ли е закъсала че в и тук търси поле за изява ... тати къде ли не го намуши животното ама като не става за нищо какво да се направи ?

Не искам да вярвам,че Камелия Тодорова го е закъсала, защото тя е от т.н. сой, богато семейство с голям апартамент до Орлов мост, но може нищо да не са й върнали.За мен ще остане красавицата джазова певица и то добра, игра в мисля два филма, беше красива и то нестандартно.Е, сега е застаряла.На нейн място не бих влезла в това шоу.Не вярва да го одобрява, но пуста суетност.Аз не я одобрявам в него. Вижда,че не й е мястото там и е свита. Да и са живи и здрави момичетата й и да и носят радост.

А какво да прави жената. Трябват и пари на старини. Така е преценила, влязла е.

Уважавах я, харесвах я и като певица и като излъчване докогато беше в България преди много години. След това тя емигрира, започна да се дрогира и да пие алкохол, слезе до низините на човешкото достойнство, плюеше България и ми падна в очите завинаги. Когато се върна пак у нас, след като в чужбина имаше тотален провал като певица и като човек, започна да припълзява полека-лека към по-нормално поведение, но утайката, която остана у мен с предишните й изяви в чужбина и особено плюенете против Родината, ме отврати завинаги.

А когато "забрави" българския за 5 години...аз все още нямам обяснение, как може да се случи това на възрастен човек, съдейки по моя опит и живот над 20 години извън България.

Кучкова е нагла, самоуверена жена.Е, вярно е ,че има хубава фамилия....

Всеки средностатически човек, който има възможността да учи и живее при подобни обстоятелства би се справил не по-зле. Айде не се прехласвайте - просто една жена, която е имала възможност да и се случи. Познавам достатъчно хора, които са постигнали същото и повече, сами. Това вече е похвално, а не да пляскаме с ръце, на даденото на готово.

Не се прехласвам. Просто казвам, че нито е тъпа, нито нещо друго. Вярно е, че е имала голяма подкрепа, но доста младежи със заможни родители знаят само как да харчат пари и нищо стойностно не са постигнали.

Ако забеляза, казах "средностатистически човек", не визирах "боклук". Та така, ако и пляскаме, айде да го направим, че поне е останала първото, че второто е по-често срещана комбинация. Но да не се прехласваме, нищо особено - може би изпъква на фона на другите експонати - простотията на Кали с 10те дипломи, за Вулвева да не говорим.

За мен Ели Гигова е привлекателна и образована млада жена.....

как разбра че е образована?

Какво става със симпатичното магаренце?

пък ми паресва това момиче Гигова.А това значи много,защото съм против днешните новобогаташи.Ама как така са все бивши спортисти.Не знаех,че бил футболист.По мое време спортистите ги имахме за най-тъпи, а що излезе? Но момичето е хубаво, умно, има държание, маниер. Един казва,че било сковано.Просто се притеснява, като знае какво мислят хората за баща й.Но то не е виновно. Харесва ми.Заради нея ще пускам за малко брата, щото не съм му фен, ама никак.

Ели е влязла, за да покаже, че не е глезлата на милионерски татко, според мен. Искам много да я гледам 24 часа на живо, но продуцентите за пореден път се изложиха............., тъй като не работи 24 часовия канал за тези който искат да гледат.

Местя го ....

Много готино момиче!Благородно и възпитано!Когато влезе в къщата единствено но нея и направи впечатление завързаното магаренце и искрено и стана жал.Аз съм за нея и Тити.

Много искам Тити Папазов да опъне Евгени Минчев, а след този акт да си поплаче ... Без такава сцена шоуто ще изглежда като нагласено.

Не я познавам лично жената, но според мен изобщо не е тъпа. Знае няколко езика - по Канал 1 превеждаше в ефир, което е изключително трудно. Според мен е леко скована и неуверена, затова стои изкуствено на екрана. А в личния живот не попада на свестен, защото името Гигова респектира доста мъже, а повечето от останалите най-вероятно не са съвсем безкористни... Дано да успее да намери своята половинка. Приятно момиче е според мен на фона на цялата чалготия и цигания!!!

Вари я, печи я, пробутвай я в какви ли не предавания - тъпичка си е и това е.

Когато Ели Гигова и Елена Кучкова влязоха в резиденцията на Политбюро, разкриха кой е извършил разделението на участниците. Нашият смелчага Генчо типично по гейски се измъкна и остави сама другарката Христова да се обяснява. Интригант, страхливец и използвач- това е измисленият лорд и моден пиар Евгени Минчев.

Що се вживяваш толкова?

Какво му е мизерното на долното общежитие? В такава среда стаи, уреди, мебели, живеят 90% от българският народ!!! Какво си затварят очите пред истината??

Общежитието е доста по-хубаво от много селски къщи. България не е София и големите градове. Да се представя живота в него като соц. наказания е подигравка с хората, които живеят по този начин след 25 години демокрация.

Вчера случайно погледнах тази бълвоч и се уплаших, оказа че смут в душата ми е предизвикала някаква негримирана и чорлава плеймейтка на име Кучкова! Мисля да съдя телевизията за нанесени увреждания на психиката!!!

Това е батка, а питаш ли го Ицо 100 Моделс как се чуства всяка сутриун, да се буди до непознати чудовища!

Ще ги осъдиш, ако се са те насилили да ги гледаш. При положение, че си ги съзерцавал доброволно (все пак дистанционното ти е в ръката), ще ти останат само празните приказки. Просто се правиш на интересен.

Прав е човека - да ги съди до дупка, която и да е тя.

Ченгел , а не те ли страхува Камелия Тодорофф? Явно много го е закъсала за пари, за да влезе в къщата и да живее и ползва общи спалня и тоалетна с другите . И да ни плаши с ужасяващият си вид - бледа, набръчкана, с рошава косица , торбички под огромните сини очи. И с тази начумерена и недоволна физиономия въздейства много подтискащо на зрителите и феновете и.

поне отдавна няма претенции да е хубавица, а и е стара жена, вие какво очаквате. Вижте Ивето примерно - набор 77! Изглежда поне с 10 над възрастта си без грим.

Ами не съм я видял аз тая случайно я зърнах...

Всеки да приказва, каквото си иска, да си злобее, колкото си иска, ама едно мога да твърдя, макар, да не ми е любимка, да не я намирам за особено красива, Ели Гигова излезе голям пич на фона на цялата бълвоч в това предаване.

Еми какво да и е възпитана, образована и симпатична жена. Само какво прави там не ми е ясно. Най-вероятно нещо с кариерата и на водеща е свързано...

Похвално е, че баща й е вложил толкова средства за образование - Париж, Ню Йорк. Веднага си личи.

А къде го прилага това образование?С мутренски пари от сделки с оръжия?Къде работи фръцлата в момента??

Вместо да се вайкаме и обсъждаме коя от свините в тази кочина се е орезилила най-много, да погледнем "шоуто" от друг ъгъл. Хитрият арменец правейки сериозни пари, всъщност елегантно показва VІР боклука на България!

Прости предавания за прост народ.

Тогава не гледай, не коментирай! Той нашия наро.д бил прост. Ама то това предаване го има по цял свят - значи всички прости, сал ти си Ентелегентен и гЪмотен.

Умният човек, ако наистина е умен знае, че може да научи нещо и от най-простия човек. Умният човек има сетива и гледайки едно просташко предаване освен да се забавлява, може да извлече и нещо полезно за себе си. Твърде елементарно ми се струва да свеждаме критерият ни за интелигентност до негледането на Биг Брадър.

Умният не би гледал тази бълвоч дори и с образователна цел. С всяка една минута IQ-то на гледщите я се срива драматично. :-)