Американски медии: Мария и Григор се разделиха

Мария Шарапова и Григор Димитров са се разделили, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на публикации в американските медии.

Обратно в новината

Коментари - Американски медии: Мария и Григор се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо помнил ли ме аз сым дыщеря на Вечеслав Никитин той те е тренирал като малык

Прекрасни ,красиви,талантливи.Това са Мария и Григор.Истински се надявам да си останат двойка и в живота,защото са просто чудесни!

А, едни задръстени български комплексари, месеци наред виеха като обезумели, колко "... хубава и страхотна ни е момата"!?"Мома" тя!?Мома била преди десет години!

Григорчо, що са осра, бе? Ми Шарапова е по-хубава, с класи над Бушар. Бушар ше ти тегли ритника след някой и друг месец заради американец, а ти ше се апеш отзад.

охххххххх, Григорчоооооооооо, само да ми паднеш...... :)))

Най после стига с тая леля идва ред на Бушар

Като истински Българин, патриот и европеец Григор се присъедини към санкциите срещу русия. Това е.

В последните си спортни изяви Маша беше много нервна, с нестабилна психика... май инициаторът на раздялата не е тя. Григор е много млад, за да спре дотук с мацките. Най-вероятно наред е Бушар.

Факт е, че по-нахални и вероломни жени от руските няма. Ако новината е вярна, нашият трябва да черпи.

Това да не са матрьошки , че да са всичките еднакви. Даже и в нашето село не всички са еднакви. На Григор му пожелавам една с повече женски хормони от тези на Маша.

Хубава е Маша, ама вече не е наша.

Кой пък е мислил,че ще бъдат неразделни.

ей това русофилите са много изтъпял народ бе. замесиха геополитиката и в тази новина. не знам дали са разбрали само, че Шарапова като е чула предложението на Путин за отмяна на двойното гражданство е казала че ще избере американското :)

Българското гражданство по-лошо ли е? Няма визи за Европа, а и Григор е по-добър от всички тамошни, щом досега само с него беше Мария...

Ама турихме ли го на руснаците - турихме го....Вечната българска мечта.... Да видим сега с кариерата какво ще стане....

руска руспия се оказа спяща клетка

Раздялата е част от ответните санкции на русия срещу ЕС!

За жалост някой от коментиралите тук пак бъркат спорта и личните взаимоотношения с политиката. Не разбрахте ли, че РУСИЯ си е РУСИЯ, Шарапова си е голяма тенисистка и Григор/адмирации/към него, но трябва още много много хляб да изяде, зада достигне Шарапова, която му даде такъв голям емоционален и професионален тласък, за да е това, което е сега. А за санкциите с/у Русия не берете дерт , мислете за за последиците ни от санкциите от Русия, които ще ни сполетят нас.

И двамата са много готини но по отделно. Съвсем нормално е Димитров да има връзка с жени до 22г.. , както и Мария да движи с мъже около 30г. (

Андре Агаси показа огромен прогрес в тениса, когато се свърза с по-голямата Щефи Граф, а и досега са примерно семейство и живеят близо до LA. Годините не са проблем, когато имат общи професионални интереси в тениса.

Отвратени сме от поведението на тоз крокозъбел и жесток хепопотам шарапова която исползва славата на Григоров и го зафърли като мокро коте или парцал из наоколо. и после питатр защо все повече мъже изпадат в жестоки депресий или оставяр стари ергени на 30 години... тогава те нямат друг избор и се женят за ромки. а в най-лошия случай търсят отешение в ласките на други маже

По-неграмотен текст скоро не бях чел .... Купи си буквар и почвай от А,Б, В.

Отвратени сме от поведението на тозИ крокозъбел и жесток хИпопотам Шарапова, която иЗползва славата на Григоров и го заХВърли като мокро коте или парцал наоколо. И после питат, защо все повече мъже изпадат в жестоки депресиИ или оставАТ стари ергени на 30 години... Тогава те нямат друг избор и се женят за ромки, а в най-лошия случай търсят Утешение в ласките на други мЪже.

За съжаление,нашия момък колкото и да е харизматичен си е още дечко,и Мария е бая класи над него в момента.Като се има в предвид,колко апетитна хапка е тя,като партньор,име,жена и цяла индустрия около нея ще му бъде страшно трудно да я задържи.Ама все пак е рускиня,а те са непредвидими,така че поживьом увидим. И дано да се съберат,щото си подхождат визуално двамата много,а Гришо спечели много покрай нея.

Ей, най-сетне! Нашенецът проумят,че с този руски миндил няма да върви напред! Бравус! Зад всеки унищожен мъж стои една рускиня! Те са като СС-20!

вуобще не ме интересуваха тея нарочени за звеади киборги като бяха заедно, още по-малко ме интересуват и сега като не са саедно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че тя му е леля за кво му е?

Прекрасни сте, дано съдбата да ви събере!

Гришо се е включил в санкциите срещу Русия ;)

(-) Те това е ПР! ;)

Веси, гледам нещо си сменила картинката? Как е халвата?

Просто на Гришо мина периода в които си пада по какички и реши да мине на агнешко.

Това е част от руската рестрикция, относно отношението ни към Южен поток.

Ах на кака момчето! Ела при мен да те утеша и ще забравиш за Машенка :)

Скарали са се за Руско-Украинската война. Трудно е да излизаш с руско зомби. А Гришо не бил фен на руското робство.

Само да попитам, тук коментиращите, аз, като нямам акаунти нито в туитър, нито във фейса, това означава ли, че не правя секс, и че нямам приятели? Живота до акаунти и стасуси ли се свежда?

Преди време на Шарапова и бяха хакнали iPhone-a у бяха показали "голи" снимки на статуя в Лувъра... прочее и Twitter акаунта може да се хакне и после започват много коментарии в медиите... всичките заключения в медиите са заради тези Twitter акаунти. По време на Роланд Гарос, където Мария взе титлата, Григор беше в Лондон за да се готви за турнирите в Куинс и Уимбълдън, където се представи много успешно - Григор и Мария не се бяха виждали тогава много време, но я видяхме да присъства на мач на Григор заедно с родителите му. Има голямо разочарование след тежки загуби на турнири като US Open и знаем, че и двамата ще тренират много и ще се стараят да се представят достойно на следващите турнири... Нека да победят и двамата на следващите турнири и може да ги видим пак заедно да празнуват шампионски титли...

Ехх , отърва се нашто момче...

Милионите и не променят факта, че е висока 1.90, че носи обувки 43 номер, и че има по-широки рамене от мъжете, Ако изобщо е красива, е красива само на снимка. На живо е огромно женище. Добре, че са скъсали. Той е класи над нея.

Не каза само, че Мария тежи 59 кг, има стрaхотна фигура и рекламира Porsche... Освен това не се гримира и вчесва на корта, а играе тенис и взе шампионската титла на гранд слама Роланд Гарос...

Никой не отрича, че е добра тениситка, има и характер. Е и? Серена Уилямс също е голяма шампионка. За което ги гледаме с удоволствие на терена. Едното няма нищо общо с другото. Прекалено е висока и едра, за да е красива на живо - та с токчета ства 2.0 м!

59кг беше на 15 години, когато стана професионалистка. Сега е поне с 20 кила отгоре. А за шампионската титла - е пааааааа да не е единствената- десетки са, заради една титла сега коляно ли да ѝ бием? Серина има 18 от тоя вид - Марийка срещу нея да тича и с 10 години да се подмлади от утре пак няма да ги спечели, ако ще и още две кариери на тенисистка да изкара пак ще е на светлинни години от големите шампионки в този спорт.

Aма че глупав коментар си направил(а). явно си 1.60 и тежиш 95 кг. наи-малко.

Нема страшно, наред е канадката. Яко парче.

Е, да - яка канадска селянка и толкова... Мария е друга класа...

е как - друго си е класата на руския колхоз. :Р

Ако съм на него само Бушар - готина, симпатична, а бе пич:)

Иванович:) Балканско момиче

много тъмно бе.

Язък! Омръзна й на маша българската каша ;)

..И аз мисля че тази жена-робот, не подхождаше- ама Никак да стои до Димитров. После.... от това което се чете на лицето и, със сигурност има кофти характер

Гаден характер, ама руска пу.ка.

и к`воооо? Да не би е да е напречно кат` е руска?

Дали раздялата има някаква връзка с бисексуалността на Гришо?

Не съм чувал друг освен теб да говори за бисексуалност при Гришо. Може би знаеш нещо от първо лице?

"Бисексуалността" на Гришо има нещо общо с твойта фантазия.

Не саз направили официално изявление. А са длъжни? Егати и журналистиката...

Ами нали си отебаха. Кво ги мислите.

Тъй амчи.

нещата по български - Райне, АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТА че са започнали да ТРЪБЯТ. Не пишеш с какво тръбят бе чедо?

И аз го видях съобщението на ИТАР-ТАСС преди часове, а коментариите на американските медии са още от началото на септември... и всичко поради факта, че двамата нямали Twitter комуникация... Знаем, че бяха хакнали iPhone-a на Мария преди време, може да са ползвали и Twitter акаунта й за псевдо-съобщения до Григор и за това да са махнали Twitter комуникацията - но така или иначе то с Twitter акаунт с милиони фенове на него май любовна комуникация не се прави...

Рускинята може и да е хубава, ама е тъпкана с анаболи и е не по-малко мъж от него. Тази връзка няма никакво бъдеще. Това е само ПИ-АР в интерес и на двамата.

Май говориш за черната "красавица" Серена Уилямс?? ?

Да си гледат работата американските медии! Каквот искат да си говорят там за Гриша, истината може да не е това. Пък и това да е - голям праз! Това е често срещано явление при големите звезди от какъвто и да е тип - спортисти, актьори, музиканти и т.н. Сменят си партньора на няколко години и често се развеждат, ако се стигне до сватба изобщо. Не оценявам тази практика, но тя е факт...

Глупусти на търкалета. Това трябва да се е случило днес сутринта. Вчера се чух с Гришата, нищо подобно не ми каза. Заедно тренират, заедно ще пътуват за турнира в Китай. Имат големи амбиции за този турнир.

Хаха, добър опит(като гледам плюсчетата). ;) Каква е действителността обаче? Мария вече е в Китай, а Григор... на всеки имащ отношение към тениса (без да се "чува сутрин с Гришата") му е ясно, че просто няма работа там почти две седмици, преди да започне участието му на турнира в Пекин.

по принцип гларусите по морето пишат -10т. ако тъпчеш рускиня....иначе Гришо може да си я пише в списъка от бройки

По-скоро Маша може да си го пише като бройка, щото той работеше при нея - подреждаше й обувките и т.н.

Надявам се , че не са всичките български мъже са такива жалки идиотчета като теб!

до 05449 Твоят мъж уважава ли те редовно или предпочита да гледа мачове от ШЛ?

Винаги може да стане гларус, ако не му провърви в тениса.

Стига с тая Маша! Гришо и кралското семейстно го искат /Пипа Мидълтън/

мисля,че тя има огромно влияние понеже се е доказала и сега ще го видиш наш гришо след една година до къде ще слезе нищо лично

Toni

Е честно казане тази Мария не е баш голема хубавица. Едно бледо лице, стиснала уста, косата й перушина. Гришата нали си е наше момче си е по-хубавичък. Та не е за него тая!

А, коя е за него? Серена Уйлямс?

верно е че има доста по добри дами например нина добрев от бг проижод доста е красива и относително успешна в холлъвоод *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Григор и Мария не са се разделили, защото не са се събирали. Тяхната връзка беше лансирана като удобно замазване на положението около Мария, която се води най-богатата действаща тенисистка. Наистина имаше някои моменти, в които Маша тренираше и флиртуваше с колегите си Джокович и Гришо, но някой побърза да обяви нещата за сериозна връзка.

Дано не е вярно! мисля, че са добра двойка.

Аз я виждам работата така-нашият направи парички последната една година,знае че от тук нататък ще изкарва поне по милион годишно и Шарапова вече не му е нужна.Иска да изчеластри де що мърда,а тая рускиня сигурно прави големи драми и Гришо и е бил шута.Сега ще се юрнат половината български "мис" и "манекенки" да го оплетат,но той си челастри извън България.