Големият грях на Тачо влезе във ”VIP Brother”

Зорница Линдарева - която имаше кратка връзка със съпруга на Жени Калканджиева, се присъедини към участниците в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Големият грях на Тачо влезе във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвременната медицина вече може да превърне и кон в човек...дори в жена!

Стига с тоя Тачо бре. Кво представлява, че толкова го коментирате?! Някакъв неизвестен шапшал, който стана известен на гърба на жена си.

Какво толкова е сторил Тачо? Омръзнало му " овчето" и решил да пробва " агнешко". Той с тези зачервени бузки и кръгло лице има излъчване на бай Ганю в млада възраст. Видяхме в какво се превръща пийналата Жени от участието и в " Къртицата. Ако в къщи се държи така истерично с Тачо , както нападаше и обиждаше момичетата от " Къртицата"? Ама нали е бивша мутреса и шеста по красота ласкателите оправдават нея , докато не покаже и в Брадъра нрава си след няколко питиета.

Въх, много грозничка

Снощи гледах десетина минути ВИП брадъра и попаднах на момента, когато се обсъждаше влизането на тази. Потресена бях от факта, че не друг, а т.нар. режисьор /а всъщност учил за цирков артист / Халваджиян няколко пъти повтори, че му е много интересно дали ще има подновяване на старата връзка, как ще реагира Калканджиева и дали бракът й ще се запази. Простак, пълен простак! Какъвто режисьора, такова и цялото предаване.

Ако влезне и някой от големите грехове на Калканчето ... я Маргина, я тоя последния Кела ли Гела ли къв беше ... те тогава ще стане съспенса :)

Леле, ми тая е по-грозна и от мис Антония. Напомпала джуки и бозки и вече красавица! Може да е по-млада от Жени, но е далеч от класата и.

Към автора на материала: Човече , поне научи името на главния си герой - казва се Стефан! Кога е родила Линдарева и какво?

За да има такива снимки от Дубай и други места,без мъже или приятели е ясно ,че е на повикване.Както и много други мои познати жени.Сигурно е 1000 евро за уикенд.

Много си прост, аз също ходих това лято до ДУБАЙ и се снимах на плажа също като нея пред Буш Ал Араб - не е необходимо да си милионер или на повикване за да си го позволиш, за човек който работи това е нормално да си го позволи 1 път годишно - мои колеги също ходиха!!!

Какво работиш!?

Ако взимаш 400 лв. заплата и имаш две деца искам да видя как ще отидеш!

абе не ми ги разправяй тея,и в кол център да работиш ти и гаджето ти тогава да,но тази не работи там,нали че се сетиш

Бихте ли споделели какво работите, защото и аз работя, но Дубай само на снимка мога да си позволя?

А стига с тоя Дубай, толкова изтъркано клише. А и няма нищо интересно, американски кич достоен за отбелязване от комлексарите във фейса.

Явно искат Жени и Тачо да бъдат поредната разделена двойка от Биг Брадър.

ПИПО

Вчера бях на гости и домакините бяха пуснали тази идиотщина. Гледах, слушах и не вярвах. Арменеца, Пънчев, Една руса и един друг господин, правиха такива идиотски коментари, че на един нормален човек би му се повдигнало. Да ме прощавате феновете, но ако наистина ви харесва това "предаване", то имате сериозни проблеми. То бива, бива идиотия, ама това идва малко в повече. Някакви псевдо звезди и жълти интриги.

Защо мислиш,че твоето мнение е миродавно?И как можеш да обиждаш толкова хора,които го гледат?След като не ти харесва,просто не гледай.Но не -трябва да отричаме,да мърморим.Ати на какво ниво си,за дз говориш за така за Халваджох и др.?

Ами просто има неща, които трябва да се отричат и ясно и високо да се заяви, че са мерзки и долнопробни. Такива неща са пошлостта, порнографията, интригантството и др. Такова нещо е и брадъра. Затова човекът е изразил без недомлъвки мнението си. Аз също го изразявам. Казва се меродавно.

Ако в този Брадър няма кютек и секс на живо го пишете бегал. Толкова се напъват, но нищо такова не могат да изкарат. Само се пеняват.

Интриги, сводничество, гледане на сеир - това е брадъра. За хората, които го създават, няма чудно - те живеят за пари, а не за да постъпват свястно, но за тези които го гледат - не знам - мисля, че е извратено или най-малкото долно!

Дам.. поредната селска пръчка, която печели с "уникалната си красота"... Колко такива кухи лейки има, под път и над път, надиплени с парцалки, изпърцъфърцани /няма такава дума, много ясно, ама най им прилича според мен/, и като им висне след време това, дето не е силиконово, тогава ще ги гледаме. А, и да не сме на тяхното място, моля!

Думата е абсолютно точна и ме разсмя от сърце.

обогатих си речника:)...благодаря

Излюпила се е нова звезда! Имала връзка с друга "звезда"- ТАЧО ! Все по-абсурдно е !

тоя тачо какво работи? от къде има пари да сменя разните там скъпи кви

Ще работи - да не е луд. Като повечето български мъжаги си е намерил жена да го хрантути.

едно време писаха,че се прибрал от чужбина заради хубавата си булка

Може би е голям техничар с пръстите. Еманципираните кариеристки се нуждаят от пуделче, а не от доберман.

Дето се казва сабраха се остава да влезне и баджанака:)))

Не мога да съдя зрителите на това "шоу". Просто ме карат да се чувствам като лекар, чиято лоша прогноза за пациентската диагноза се е потвърдила. Не че съм много изискана, умна и т.н. Просто не съм чак толкова зле!

Жената си е супер!Има много повече сексапил от Жени. Чудя се как повечето се наемат да осъждат даден човек без дори да са наясно с цялата истина кой е прав и кой крив.И преди да обсъждате носовете на хората погледнете себе си и вашите носове дали са идеални.

Моят нос може и да не е идеален, но пък не съм излязъл на телевизионния екран да кажа за себе си, че съм най-красива и че целия свят едва ли не иска да е на мое място!!! Така, че - айде по-полека го давай с толерантността!

Моят също не е идеален дори напротив,обаче и на мен да ми дадат една пачка с пари и да ми напишат репликите и аз ще го направя без да се замисля

сексапил? Тя е направо страшна, не само ггрозна! Ауууу, как гледа накриво!

Съжалявам, но доста си се объркала. Зорница не е нищо особено, да не кажа леко грозничка.Сега ще я видим без грим. Жени е класи над нея, по отношение външния вид. Не ги познавам, не знам кой крив кой прав, и кой за какво е виновен, но обективно двете са несравними.

Ма много голям тоя грях на Тачо, бе, че и с гърбица! Иначе защо ни занимавате, че някой си тракторист е преспал с доярка?

Ега ти тъпата и скучна ситуация на биг брадъра.Не ни интересуват ни Тачо ни Тачовица

Преки инвестиции в порноиндустрията!!! Това е истината за БГ. ВИПки, чалгарки, обикновени к*рвета и разни там верни съпруги :) дал бог. Ако има кастинг в НДК, опашката ще свършва на Централна гара.

Дали Тачовица и Ландарица няма да се сбият?

НИКИ КЪНЧЕВ снощи ме втрещи като каза, че госпожицата ухаела много хубаво и напълно оправдавал Тачо!!!!!!!!!!!!

Хубаво ухаещите госпожици обикновено са вмирисани по-долу.

Баси поялника, чесно! Голям нос, с голямо самочувствие! :-)))

бахти урода... то яко е бил загорял... горкия

Ако знаеха медиите още колко много гряха има Тачо:-))

Пипи, пише се грехове.

Знам, благодаря за забележката, ама аз за да съм в унисон със заглавието:-))

Никога не бях чувала за тази госпожица. Когато чух от Кънчев, че била прекрасна красавица, затаих дъх специално да я видя. :-) Е! Каквото и очаквах! Не знам какво се е случило с критериите за красиво у тези хора, но ако това същество е красиво, не знам грозните как трябва да изглеждат!!! Всъщност са си лика прилика с Тачо. Той прилича на недорасло дете идиотче. Боже, боже! Колко мъка има на този свят, Боже!

Оле, този коментар много ми хареса! Особено това за Тачо - чудех се наистина той на какво прилича - и този коментар направо уцели десетката! Браво!

Толкова е красива, че отивам за диамант, ще и го метна през оградата.

Внимавай да не го объркаш с паве:-)

абе има ли хора верно да ги гледат тия. "срамота е да ги гледаш", дет се вика..."

Мен повече ме впечатли отношението на съквартирантите към Зорница. Защо само тя да е виновна за изневярата? Защо на нея няма да и говорят, а на Тачо ще му правят поклон? И тримата имат вина за случката.

Как защо? Защото е предлага сексуални услуги срещу заплащане или други услуги. Докато младежът е просто клиент, който плаща.

Защо пък и тримата да имат вина?! Не познавам Жени, за това говоря принципно. Това, че в едно семейство има неразбирателство, не означава, че изневярата е решението на сътресението. А това, че единият от съпрузите е решил, че това е начина да се справи с проблемите, не прави виновен и другата половинка на семейството.

АКО ТОВА Е ХУБАВИЦА.........

Има жени с финни носове с дебели дупета и са два пъти по- големи к...ви,така че жената си е хубава друг е въпроса дали е по-хубава от Калканджиева.Типично по български се започва едно плюене по външния вид-типична селяния!

Големият грях на Тачо влезе във VIP Brother136 коментара,Световноизвестните братя Los Vivancos с фламенко шоу в НДК 12 коментара......какво повече има да коментираме???ясно е получаваме това което искаме и това което ни интересува ....... факт

тоя Тачо е смотаняк - не е играч на място - ако беше, сега да ги хване тея двете му к..чки и да ги праска на задна пред целата държава!:Д

Боже--- може ли всичката грозотия да е събрана при Зорница Моля се да не Ви среща в тъмното пу пу пу А този Тачо не му ли пада гарда? като я види охххх голям страх!

Ти луда ли си, каква си ???? Зорница Линдарева била грозна????? Може всякаква да е , но не е ГРОЗНА.

тази зорница е всичко друго но не и хубавица ))има и рима))

Не е БИЛА,продължава да Е МНОГО ГРОЗНА!

Тези тримата , ако бяха поне малко нормални хора, нямаше да се съгласят никога на такова нещо, но явно са готови на всичко за пари...

ли не прави човек за финикийски знаци ...

Мдааа....развяват си кирливите ризи, правят драми, взимат се на сериозно...

Прегледах коментарите и ми направи впечатление, че този път никой не попита нито "Кой е този?", нито "Тази пък коя е?". За далеч по-популярни персони този въпрос стои неизменно в коментарите. Но явно Тачо и Линдарева ги знаят всички. А дали това е големият грях на въпросният Тачо...?

НЯКОЙ ДА ДАДЕ НА ЗОРИТЕ ДВЕ ОГЛЕДАЛА И ДАНО УСПЕЕ ДА ВИДИ ПРОФИЛА СИ!!!!

Да, бе. Снощи направо се ужасих като я видях в профил.

Щото пък вашите профили - идеални, я се вижте в огледалото.

ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ДЪРЖАВА НА КИФЛИТЕ!

Стига сте обсъждали външния и вид,кой знае вие какви сте красавци,че обсъждате хората!Жената не влиза да покаже колко е красива,а за пари и цирк.

Тачо явно е бил доста пиян, за да си легне с тази. Жени е класа над нея!

Беше, ама преди време. Сега е лелка!

Дори и лелка я бива по-вече от Линдарова!

Лелка---ха.Чакай туй Зорито да го обличат в гащиризон и като падне кита и замаската с които влезе.Направо ще баят на зрителите.Пък си я представям сутрин недоспала и нервна.Тогас,ще ни леят куршум.

Мили хора, не си губете ценното време за да гледате тази помия. Всичко предлагано от нашите телевизионни канали е комерсиално, провокативно и манипулативно! В това време можете да прочетете някоя книга, да заговаряте с децата си или съпругата си, да играете на семейни игри или дори да гледате Рамбо, Роки, Умирай трудно 16, Джейм Бонд....всичко подобно ще е много по-полезно за вашата психика и лично щастие! Не се оставяйте да бъдете манипулирани!!

КОЛКО БОКЛУК ИМА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ-ТЦ,ТЦ,ТЦ....

Още една изпълзя от блатото. Поне да беше хубава, ми то... чак Тоца блести до нея. Иначе Тачо е симпатяга, ама ... абе, да се оправят бе

Дайте 2 водки на Калканджиева и гледайте цирк!

Парите не миришат, какво им пука, това са пердета.

Деца, гордея се с вас все повече.Като гледам какви боклуци показват по телевизията, все повече се гордея с децата ми.Тази произхождала от добро семейство, което и дало добро възпитание.Моето семейство е още по-добро и сме дали на децата си възпитание, получили са отлично образование. Деца , гордея се с вас и със стойностните ви приятели.

На всички баби децата са има най-хубави! В действителност очевидно, че не е така, просто бабите не познават децата си ....