Силвестър Силвестров потвърди: Развеждам се

Актьорът Силвестър Силвестров потвърди слуховете, че се развежда с Мария Силвестър.

Обратно в новината

Коментари - Силвестър Силвестров потвърди: Развеждам се | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Силвестър, както я беше подкарал, очаквах да каже, че сина му даже е доволен от развода на родителите си. Ега си модата-тия хора семейството го нямат за нищо. Поне по тоя показател, можем не само да стигнем американците, но и да ги задминем.

Кои са тези? Моля помогнете! Наистина не знам.

Бегай, брат! Бегай и даже не се обръщай да погледнеш! Ще направиш огромна услуга и на себе си и на нея...и да знаеш че не си част от решението на уравнението с тая жена.

е, сега вече с Мария ще си от.бът хората !

Мария, изневери му с мен.... и с мен.... и с мен,...... и с мен и пак и пак. Пък той да си ходи при кльощавата циганка.

Любовта е сляпа ,брака връща зрението,но не винаги развода поправя тази грешка......

Решили сте, направете го. И дано да си намериш някоя да те обича и да ти е хубаво и спокойно с нея. Марчето - да си седне на задника или да намери някой да я буди сутрин с шамар, да видиш как ще го гледа в очите и ще му се възхищава...

Верно си в депресия...

Браво бе - гоУEм си...нарцис!

Предлагам да се забрани брака със закон, какви са тия глупости, бракове, разводи и т.н. Я колко е по хубаво една вечер си при един, другата при друг и не знаеш от кого е детето ти и си свиркаш и пееш щастливо. Ама детето не знаело на кого да вика тати, голяма работа, важното е, че ти си щастлив и свободен.

Разводът е лукс за безотговорни егоцентрици и лигльовци като този. Цената я плащат децата и после, примерът на родителите ги праща в графата за нестабилни отношения бракове. За съжаление това е статистиката!

Не е въпроса дали да се развеждаш или не . Ама като си решил - направи го тихо и мирно, без да го правиш"светска" новина. Ма бил " публична личност" - много важно. Ако е свестен праща жълтите журналисти по дяволите и запазва самоуважение. Ама те нашите се изживяват като много големи звезди !!!!!

Според мен единствената причина хората да четат този малоумен сайт, е че е късо името и ги мързи да пишат по-дълги домейни - ето за тези двамата съм чел няколко пъти как се разделяха , после пък било майтап, после пък се оказа че наистина се разделили, после се събраха, сега пак вече били отдавна разделени - как отдавна нали скоро писахте, че са заедно - абсолютна подигравка със читателите тук

Адски си прав :)

Тия в рамките на 1 година се събираха и разделяха 5 пъти. А дано най- накрая изберат едното положение, че иначе ще трябва да четем поне още една година напред за тях.

Известен писател беше казал, че бракът е като обсадена крепост - хората отвън искат да влязат вътре, а хората вътре - да излязат. Честито на спасилите се Мария и Силвестър, очакваме продължение.

О, НЕЕЕЕ! Защо се случва това ? С КАКВО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАСЛУЖИ ТОЗИ РАЗВОД ? ЗАЩО ? До кога ? Това е нелепо ! Путин ли е виновен ? Или Костов ? За Бога, кажете КОЙ !!!!!!!!!!!!!!

Путин, разбира се, защо питаш изобщо. Обади се в Канада и САЩ, там знаят и за този случай.

Реших, че е новина за Сталоун. А то било за някакъв никакъв, който му носи първото име. Голяма новина направо. Толкова е важна, та знае ли се...

Бракът не е връзка бе. Като го приемате просто като връзка, защо въобще се жените?

А какво е? Окови? Доживотна присъда?

Jeni

Много важно-нито си първи, нито последен!

Много смешни са разни умници, когато почнат да дават акъл и предписания на останалите, как било правилно да се живее! Омръзнали са си двамата, и вместо да се гледат под вежди с тиха ненавист, са решили като интелигентни хора да се разделят. Каква драма виждат моралистите не знам, но подозирам, че тайно завиждат, че Мария и Силвестър са се осмелили да направят нещо, което им се иска и на "правоверните", но не им стиска!!!

А ти какво правиш, не даваш ли съвети на другите. Хората просто обсъждат, това е един вид разговорник, психотерапия. Всеки си пише каквото си иска, стига да е в нормите и без обиди. Айде че и на мен ми писна от толкова свободолюбиви и неморални. Затова всяко второ дете е травмирано, щото иначе било планирано и чакано, ама виждаш ли било само за кратко.

Айде без глупости! На кого не му стиска да се разведе? То от това по-лесно няма. По-трудното е да бъдеш с някого, да си верен да се обичате, да искате да сте заедно... Много па трудно да си хванеш партенките. Специално жената на този до последно пак пееше по пресата колко се обичат и тн...

Dobromir Dimitrow

Много точно! Тоя е избрал лесния начин и затова така приказва, за права, за свобода, за "Ентелигенти" и прочие. А много по-трудно и същевременно по-лесно, е да намериш верния начин за общуване с човека до себе си!!! Най-лесния начин за разсипия на едно общество е "съвременния" начин, с много разводи, без рода и др.! Няма ли здрави семейства и стабилни роднини, не ми ги хвали!!!

Лесно-лесно, ама ей на - хорицата си подвиват опашката, и си кютат на дивана пред телевизора, а в същото време духом са далече-далече и си викат: "Eдин път да спечеля джакпота и хващам пътя!" Но понеже джакпотът не идва никога, и те доживотно си остават женени, и ти на това му казваш голяма любов?!!

Колко е хубаво да направиш дете и после да го оставиш на друг да го гледа и ти само да се биеш в гърдите, че си баща. Бащата не е само веднъж в месеца да дава издръжка, бащата е за всеки ден, когато е малко детето да помогне да се пренесе количката и когато порасне да помогне пак за колата, да научи как се сменя гума.Това е образно казано.

Гледах снощи предаването и в него Силвестър каза, че вижда детето си всеки ден. А преди време, когато детето им беше много малко живееха в нашия блок и честно да ти кажа, той не беше само баща, за да вдигне количката, а сменяше и памперсите на бебока за ужас на "мъжкарите от стабилните семейства" и се занимаваше с всички битовизми, които са необходими в живота на едно семейство. Двамата със съпругата си бяха хубава и сплотена двойка, но в живота нищо не е вечно и насила хубост не става. Не мисля, че щом са разделени той няма да се грижи за сина си.

ми на Мими бих и предложил моята особа. и моля да не се бутаме аз искам да съм от първите на редичката

И Мария и Силвестър са талантливи актьори, при това красиви, особено той - прилича на Рет Бътлър от филма "ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА"....жалко, че се разделят!

Като ще се развеждате не се женете по-добре.Никой не е длъжен да се жени за да има после толкова разводи.Какво значи-изчерпа се връзката,лигавщини.Как така се изчерпа,ти като почна тази връзка толкова ли не можа да прецениш човека,че изведъж се изчерпа.

Недей така, човекът иска да прави неща, които го карат да се чувства щастлив! Знаеш ли колко е гадно да можеш и да искаш да пиеш, да бодваш тук-таме ярешко, да не се прибираш у дома, когато не ти се прибира, а жена ти да не иска и да отказва да те разбере ... Още по-гадно става, когато и жена ти, вместо да си седи кротко у дома, както подобава, вземе че и тя някакви такива мераци извади... Тогава децата се превръщат в истинско бреме, щото няма кой да ги гледа и ... абе, свършено е с всичкото щастие!

кой го интересува въобще неговото семейно положение, освен ако няма любовница?! + това ако не е ясновидец няма как да знае човека до него как ще реагира на различни житейски ситуации или как ще се промени във времето, за да си сигурен, че си направил единствения верен избор завинаги. винаги ми е било чудно?

Хазарт, уважаеми! Ако имаш сетива и сърце и интуиция, ще направиш верния избор. Ако нямаш - и 1000 избора да направиш, все ще са грешни, тогава по-добре изобщо да не се жениш! Бракът не е цветя и рози, натежават и битовизми и отговорности, на моменти може да стане наистина много трудно, потчи непосилно, но такъв е живота - има пикове, има и спадове, с всичко е така. Трябва да има и такива моменти, защото иначе няма да можеш да оцениш щастливите, понеже нещата се познават в сравнение. Няма как да осъзнаеш прекрасното, ако не си се сблъсквал с грозното ...

Много елементарно съждение! Разбира се,че след 20 години хората са си омръзнали и малцина са тези, които са щастливи или поне доволни с човека, с когото съжителства!!! Ти от каква позиция се възмущаваш, имаш ли по-дълго съжителство или само си приказваш?!

Да, ама те нямат май и 10 години връзка, така че при тях рано рано са се изчерпали нещата. Щом толкова бързо се изчерпва една любов, значи хич не е била любов.

Това е и моята позиция.Като знаеш че след 20 години (максимум) ще си омръзнете тогава за какво се жениш изобщо.Не е записано в конституцията,че трябва да си женен.Женят се защото така трябва,а после децата плащат цената на разводите и прозрението на родителите че "са се изчерпали",зад което стоят или любовни връзки или искрена ненавист между двамата.И аз познавам такива женени,които гледат да преспят с която могат.За мен това е недопустимо.Или си женен или не,няма средно положение.Аз и за това не съм женен,не мога да причиня на децата си такова нещо,още по-малко пък по медиите да се пише за това.

Ами, поредния тъп ... треснат от кризата на средната възраст, който оправдава глупостта си с дежурните клишета за изчерпана връзка, роздалата от нормално по нормално и тн т

всекидневно се събират и разделят хиляди други цигански семейства, какво по-различно има тук?

Следващите с изчерпана връзка са Жени калканджиева и Тачо. Стигне ли се до даване на втори шанс, краят е неминуем.

аз се разведох миналата година. и ето ме в новините :)))

как може да занимавате хората с такива световно неизвестни личности? а и кой го интересува ?

Ми като се е изчерпала попълни я , така правят всички женени, има хора с по 30-40-50 години брак и повече , дали пък техните връзки не се поизчерпват от време на време, ама ги пълнят , защото имат деца, готино минало и т.н. , така се попълвай там каквото трябва и не я изпускай Мария , защото такива жени няма под път и над път , а и дете ти е родила.

Върло важно. Някакви си на никой неизвестни се развеждали. Нито са първите, нито последните.Ха!

аз намирам маря за много красива и интелигентна жена, а притеява и някакава харизма... сащо ми е забавна и с чувство за хумор! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мария ми изглежда свястна жена, не я познавам лично, но това са ми представите за нея, сигурно като всеки нормален човек си има недостатъци, но когато съм я гледала по телевизията или на живо ми е допадала. Мъжа и според мен си е пълно куку да я зареже , че и детето - той на 16 години ли се е женил та да не знае, че брак и дете най-вече са преди всичко отговорност, обич и взаимно уважение. Хич не я заслужаваш тази готина жена.

На мене тя ми харесва и като жена и като присъствие, Силвестър много е сгрешил, ще намери подобна ама на кукуво лято. И като почнат някои да се обясняват - изчерпала се връзката , та изчерпала се - изчерпала се е тиквата ти. Кой го знае по коя фуста е залитнал и сега връзката му била изчерпана, изчерпала се от слабите ти ангели.

Нормите на обществото му били тъпи, ми детето ти тъпа норма ли е бе? Що си мислиш, че струваш повече от повръщано от болно куче?

Хора които дрънкат такива глупости и не уважават семейството като институция, това означава че не уважават и обществото като институция а от там и държавата като такава. Семейството е трудна работа. Като във всяко общество и то е такова има правила и закони и разни оправдания от сорта "ма ние еди какво си...задушаваме се ... не се чувствам свободен" ... и разни подобни тъпотии се отнасят и за по-големите общества като държавите например. Ами там като почнем да се лигавим..."ми то не си допадаме, ми не се чувствам свободен, ма то това правило или закон не ми харесва, ще търся себе си"....и накрая кво става ни рак ни щука, кръщаваш държавата България, а кат се зажениш втори път , познай....то пак имало правила, пак трябва да правиш компромиси, пак трябва да се отказваш от нещо.

Факт! Семейството е градивната клетка на обществото. И когато едно общество, каквото е нашето, страда, причината за това много често е в израждане на клетъчната структура ...

И несемейните са извън обществото ли?

Га' няма канго има м.нго!

мАРЧИТУ СИЛВЕСТРОВА С НЕЙНИЯТ КИКОТ ,ОТБЛЪСКВА...

ГЛЕДАХ МАРИЯ В ПРЕДАВАНЕТО "ТЪРСИ СЕ" КОГАТО ДАВАХА МАЙКА И И БРАТ И ТОЛКОВА КРАСИВИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ИИИИИ КОГАТО ДАДАХА МЪЖЪТ И НЕИСКАМ ДА ГО ОБИЖДАМ НО РАЗЛИКА ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО МЕЖДУ ТЯХ В КРАСОТА И ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЕТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ВРЕМЕТО ЛЕКУВА И ЛЮБОВТА СЕ ВРЪЩА ДА ПРОБВАТ

Тва сигурно са некви ВИП-ове?

Тая уфтсъ/дума с четири букви ,и пет грешки/,няма кой да я изтърпи. Силвестъра се спаси.

Голям праз,че се развеждат един некадърник и едно куку! Сега ще си го приместя в другия крачол. Няма ли по важни неща за коментар в България, та ни заливате с тъпи глупости- кой се е развел, кой изневерил, кой се разделил, кой къде е бил. Много важно! Тъпотия непрекъснато!Стига........а!!!!!!

Ами прИмести си го, от това няма да станеш по-грамотен :)))

Съжалявам, че съм натиснал "и" вместо "е"/едно до друго са/, защото бях зает с преместването!!!!!

Пак ли тия бе!Докога!Почвайте и да се свършва!Мине не мине пак тия!

Мария е чаровница , няма да остане дълго сама.И все ще намери някой с класи над тоя тупан. Добре , че малкият прилича на нея. Със здраве : ))0

Брато ,ти ПОЗНАВАШ ли тази ПЕПИ/пепелянка/. Тая ,чупи всичко ,...телевизори,лаптопи,каквото и попадне ,озверява ....

да си живеят кой както иска.

Минути за реклама!

им била изчерпана ? Та те са семейство, уважение и любов няма ли ?

Абе, какво да ти кажа... едно време хората са живеели в мир и любов по 40 години, ся се изчерпваме за две-три...

Броят на к*рвите през последните няколко години скочи драстично. А мъже малко. Това е проблема.

Защото много хора бъркат тръпката и влюбването с любовта и уважението. Защото след дълги години заедно няма как да сте във вихъра на любовта си и да изживявате тръпки като в началото. Тайната на дългия семеен живот е компромис след компромис, търпение, уважение, съпричастност, изненади, емоции. За да се изчерпа напълно една връзка вина имат и двамата партньори. Любовта е като цвете, трябва да се полагаш грижи за нея всекидневно, да си устройвате приятни изненади, да не забравяте дребните жестове, за да се поддържа тази любов, иначе става абсолютна скука и безразличие и рано или късно всеки ще си поеме по пътя.

Макар и дълго да е написаното от теб, е абсолютна истина.

Смешници....

Жалко е само за малкото очилато Силвестърче...