Башар Рахал отрече любовна афера с Яна Маринова

Вчера Башар Рахал на шега призна "връзка" с Яна Маринова в предаването "Преди обед".

Обратно в новината

Коментари - Башар Рахал отрече любовна афера с Яна Маринова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язе само дека не рАзбрах, топнАу уи е уезнатата буба, иуи не ?

тея нямат ли си работа, чикиджии? що не викнат някой работник от народа да гостува в някое шоу. Башар, Ба не знам си кой. Иначе главното, заради което се четат новините в Дир-а е за да чета интересните псувни и заяжданици с така наречения български ВИП - Валерката,Ники Михайлов,Свирколета...

ДВАМА БЕЗДАРНИЦИ -АЛЕ ПЪК МАНГАЛА

Сам го казал, пък после що го пищат. На маймуни се превръщат заради този Пи Ар.

къв е тоя циганин

Яна - страхотна жена Башар - грозник

някаква ездачка на кон? Май се опита да играе сръбска лека жена в един скорошен филм. Поне така писаха. Няма да й е трудно /добра актриса е/. А на колко години е, пълнолетна ли е или многолетна? А Баш рахат ще води ли още отегчителното предаване с някакви случайни хора на опашка да чакат да ги пита нещо? Егаси ако ги бяха набутали в кичозната къща с камерите - на чичо Ники ще му окапе мустака и ще се наслюнчи като гледа какво става по креватите.

много е яка Янчето - такава пуйка бих и теглил направо да си оближе пръстите!

ДОЛНИ ТВАРИ,ТАКА ЛИ НЯМАТЕ ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ ,ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ЧУЖДИЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ.НЯМАТЕ ЛИ СИ ПРОБЛЕМИ В КЪЩИ-Я ВЛОШЕНО ЗДРАВЕ НА НАЙ-БЛИЗЪК ,Я ОНКОБОЛЕН ИЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА ДА ВИ ВЛЕЗЕ НЕЩО В ТЪПИТЕ ГЛАВИ.ЖЪЛТОТО Е ПРИСЪО НА ПРОСТАЦИТЕ.

Добре де- не се вълнувай толкова, Башар!

башарката е голям! Той е играл в 24 за 30 секудни. Бива да я е уважавал ;)

Така или иначе брадавиците в днешно време се лекуват значително по-лесно...

Кви са тия засукани простотии, бе! Въпросът е ясен - той плющя ли я, или не?

НЯМАТЕ ЛИ БЪЛГАРСКИ КОЧОВЕ ?

Башарчо, беше ли любовник на Елен Колева? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ- нали? :))) Или "Не вярвай на очите си- вярвай само на това, което ти казвам!"

Дали има нормален който да се интересува много дали това е истина или не

Глупости на търкалета. Няма начин Башар да има връзка с тази, понеже Калина (съпругата на Башар) е класи над нея. Трябва да е луд за да се захване точно с нея.

пешо, салгласна сам- калина е красива и успяла, но от много време се спекулира, че и е писнало от забежките му и това, че прекарва все повече и повече време в бг за да снима. може би тя го е зарязала? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой ли пък им е повярвал на лигавщините по ТВ?

А може би ако не се лигавеха и не фамилиарничеха толкова много, а бяха отговорили на директния въпрос с директен отговор нямаше да има "измислици", които разрушават семействата си. Точно в това интервю не спряха да се кискат и потупват по краката и аз поне също останах с впечатление, че имат връзка. Не че това има значение, но при положение, че поведението им е било по някакъв начин подвеждащо, защо по дяволите сега се сърдят? И без това истината е, че всичко това се прави с цел някакъв вид известност и шум.

И аз гледах предаването. Стана ми супер странно, че тези 2-мата излизат по ТВ да завяват байряка на любовта си. Било е чисто и просто рекламен трик. Стар,изтъркан и работещ. Тъжното е друго - трябва ли да се стига до точно такъв "лековат" начин на реклама?Явно се съмняват в стойността на самия филм. Иначе и 2-мата ги харесвам.

Информацията трябва да бъде проверена поне от два независими източника! Това - по законите на журналистическата етика. Но това- само по принцип! Нашите медии са на друг принцип - ЕЖК, в превод - една жена каза! Е, до тогава ще си четем разни недомислици. Проблемът е, че понякога се разрушават човешки съдби. Но това какво значение има?!?