Съквартитантите не одобриха влизането на Зорница

На любовницата на Тачо - Зорница Линдарева, няма да й бъде лесно в Къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Съквартитантите не одобриха влизането на Зорница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имах съученичка Анифе преди 30тина години, точно така изглеждаше; после стана Ани.

Та тя е направо грозна тая Зорница. И е една кобила. Със сигурност мислила да привлече вниманието към себе си и за тази цел оплете глупавото момченце. И явна постигна целта си да я забележат щом вече я канят по всякакви риалити. А Жени е мъдра.

Искате съспенс-вкарайте малко голотия от Зорница,че освен силикона-тя е ужасно грозна.Женито я напийте.А за Тачо-той си естествено ПрозД.Минчев се страхува,да не му падне тупето.Малко кални борби не биха навредили никому.Хич много заспала работа.Ако искате рейтинг при тия хонорари,дайте малко съспенс,че публиката заспа.Щот там морал,ум,чест и достойнство няма.Сега чакаме да се борят като прасета в кална локва.Иначе ,защо да гледаме.

KaiRen

Добре, че публикуват снимки, за да се види за кви крокодабли става дума. Не мога да си наложа да гледам Брадъра, щото такава помия не мога да издържа, но пък снимките са направо "кукуряк" :)))

Препоръчвам ти да погледаш малко, много е забавно и смешно. На мен смехотерапията ми действа супер. Не е задължително да седнеш пред тв и да гледаш, просто слушай, като радио и си върши друга работа:-)

да влезе бате боико и да ги излупа сите... с христова ще докаже че му става безотказно... а с жожени - че е готов да го вкара на сергеи... да вкара сергеи в затвора!

Сега го гледах тоя биг брадър и направо не мога да повярвам, какво може грима - ми те тия в къщата половината не приличат на себе си без грим. Даже Евгени май ходи нагримиран

Говори се, че Зорница владеела някакво тайно сексуално оръжие, с което правила мъжете ку-ку. Който е опитвал не можел с други.

Luna0102

Има 2 полови органа, даже три, ако се смята и този на главата.

Тайното оръжие е глупостта на мъжете, бъркат секса с истинската обич. Разбира се не всички. Има и умни мъже:-)

Много е грозна!И стоя крив нос!Кви титли,кви миски??!!Ма много е грозна!

Грозно,пошло,клюкарско, мили боже в какво се превърна българският народ!

Luna0102

Ми не гледай, аз не гледам, но чета защото е забавно какви проблеми имат другите и по-точно как ги одумват. Не може все на опера и театър, трябва и нещо с емоции. Броят се на пръсти тези на които ще им сложат рога и ще ги покажат по телевизията.

Чудна лювобница с тия огроооомни цици! Оня тъпан Тачо ша и се метне пак :)))

SMSPF - stop making stupid people famous!

много и е хубав силикона - талантлив силиконист го е поставил това е това е и за цялото предаване баш най-вип е ватмана -- лорд на циганската мала на Пазарджик

В "ЛАЙФА" просто бъка от интелект

Много грозна бре?!!!

българинът го зомбираха , опростачиха ей такива предавания , парцали ,клюкарници

...WOW...WOW....СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СПЯ СПОКОЙНО...КАК МОЖЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ МИКИ МАУСИ...ХОРАТА ТЪНАТ В НЕЩАСТИЕ И НЕДОИМЪК..КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ...С ПАРИТЕ ОТ ТЪПОТО ВИ ШОУ МОЖЕШЕ ДА НАХРАНИТЕ И ПОМОГНЕТЕ НА МНОГО ХОРА...

Не съм съгласен,че е хубава .Бих казал,грозна ,с орлов профил и неподплатено огромно самочувствие на средна хубост и качества жена .

ами на евгени минчев кое му е випа сности пита иорданка христова дали може да си парди спокоино ебати и випа

тази са и обещали и бонус сигурно ако си вдига краката правилно в шоуто и успее да заформи някаква интрига

Кое му е ВИП-а на Тачо,че не ми стана ясно,това,че е отъртил две манекенки ли?Ами да бяхте пуснали Сираков самичък,той е= на100 ВИП-а

Ujas..s tova li se zanimavat sega v Balgaria. Edno vreme Albena Vuleva mi beshe interesna ama sega e zaprilichala na zastariavashta porno aktrisa/chalga zvezda.

Всички остаряват, а тези, които не го правят... никой не иска да е на тяхно място. А това, че някога Вулева е предизвиквала интерес... показва колко ограничен човек си.

Това щоу трябва да се казва Биг Треш (Голям Боклук). Събрани са мъжки и женски отрепки, които в нормална държава биха чистили само тоалетни.

Според вас хората,които работят в чистотата са боклуци?!Много сте далеч от истината...А всички тия предавания наистина не струват,но...има хора за всичко...Въпрос на вкус.

Естествено,че ще си хване Зорка за любовница,Жени да не я е избирал по други качества освен красота ? Като остарее и погрознее и се сменя ! Но красивите жени това не го разбират и налитат на грешните мъже :)

Само където тая Зорница не знам на колко години, но е Жени изглежда в пъти по -добре.

Гадже та дрънка е госпожицата.

На това гадже главата яко му дрънка, т.е. изобщо не я слуша. Не знаех коя е и затова потърсих инфо за нея. Е, прочетох едно интервю, от което направо ми настръхнаха косите - не може жена на 30 години да бъде толкова елементарна, глупава и повърхностна, а непрекъснато да претендира за интелект. Гърдите й - със силикон, всичките й зъби - сменени, качва/сваля по 10-тина килограма - това говори за психическо и хранително разстройство - пълна развалина.....

Омръзна ми да гледам едни и същи мутри по всички телевизии!Не стига това, ами сме подложени на едни и същи сценарии.Тоз брадър досущ ми напомня за"Мис България"-когато имаше "палат" и "тъмница", и за "Къртицата"с историята с "триъгълника"! Таз Зорка ми направи изключително впечатление!Момичето каза, че родителите й са й дали възпитание и,че се гордее с семейните ценности...Доказа го!Докато миеше колата, мяташе двете силиконови ценности ха наляво, ха надясно!

Има си решение - просто не гледай телевизия, или поне не българска. Аз отдавна не го правя, защото отвсякъде бг каналите бълват простащини..

Има си решение - просто не гледай телевизия, или поне не българска. Аз отдавна не го правя, защото отвсякъде бг каналите бълват простащини..

То всички вътре в тази къща са толкова морални и чисти, че се обявяват срещу себеподобната Зорница. Кефи ме Ели Кучкова, че е пряма и не се прави на " света вода ненапита". Нима Жени не е имала връзка с обвързани мъже? А другите вип-ки също ли са непорочни и никога не са допускали грешки в живота си? Лесно е да съдиш другите, но е трудно да видиш и осъзнаеш собствените си грешки.

Жени не беше ли , която създаде агенцията "Висаж"? Манекенките на повикване, де!

Чудя се няма ли кой да забрани тази простотия, имам в предвид самото предаване. Явното българският зрител се е опростачил тотално след като го интересува само кой с кого е спал, кой е преминал на другия бряг, коя от кого е родила или защо е абортирала и пр........и пр. Няма друго толкова посредствено предаване, чиято единствена цел е да бърка в мръсното бельо на т.н. "вип" персони. Чудя се какво прави Йорданка Христова, между толкова жени със съмнително поведение и професия, гейове (за да не напиша нещо много по обидно, но вярно) и отдавна залезли и извадени от нафталина певици и артисти. Долнопробна и жалка картина на нашето общество!

Какво се чудиш, Йорданка Христова е същата, що аборти е направила още по соц. време, че и се хвали с това. Чуй ѝ кометарите и ще ти стане ясно що за стока е и тя.

"Днес обаче всички ще се съберат на едно място." Напийте Жени и вкрайте Зорито по жартиери. Те тогава ще взривите рейтингите.

Това шоу залага на скандали,конфликти,противопоставяне.И подбора на участниците е подчинен на тези ниски цели. Грозно и гнусно. Отвратителни са и коментарите и прогнозите на така наречения Дом съвет.Да не говорим колко разочароващо е и присъствието на Н.Кънчев,който минаваше за високо интелигентен. Опростачването на нацията по НТВ върви с пълна сила.

Странно млада ми изглежда за пенсионерка ама според сатията така илиза след като е надебеляла и вече не е манекенка и повече нищо не е упоменато за професионалните и занимания... а може би просто не ви е удобно да кажете че е проститутка, аз незнам дали е така ама на такава мяза пък и така се е проявила...

пиши се ТВУ-то, а не ТВО-то

как сЪ пишИ ? как съ бара ?

УПШТежитие - как хубаво звучи :D

Може би не са имали в предвид Трудово-възпитетелно училище (ТВУ), а твърде-вулгарно общество (ТВО). :-)

На първата снимка ми прилича на безмозъчната Зкатка.Къде ги събират такива боклуци.

Ама какви сте дир-а, обяснете от кого е родила, че се зараждат едни съмнения. Почваме да съжаляваме Жени, а тя страда.

Ау, каква е "хубавица"...

откъде го извадихте това кенгуру???

Готина е! Малко е тъпичка, но при жените това е чаровно. А на Тачо-то като му е слаб ангела... с пушки ли ще го вардят съквартирантите?

И кое е чаровното да си тъпичка? Може би е чаровно за посредствения мъж, че така може да изпъкне лесно пред тъпата жена, но ако 25 годишна тъпичка може да се приеме, какво ли ще прави, когато тази тъпичка стане на 60-70 години, кой ли ще я намира за чаровна тъпотата и?

при наличието на толкова болни хора в българия едва ли тия имат нужда от съчувствие

Ненавиждам хора, които за пари и слава забравят, че имат достойнство!

Пука му на някой.Простотията на някои хора е интересна за други... Голям рейтинг на Нова ТВ.Саири дайте

Какви са тези сАири?

Ставате подозрителни! Дайте нещо и за другите формати, с които ни зомбират в момента! Ей така, за разнообразие. Леко взе да ми писва! Имам чувството, че не влизам в дир.бг, а в официалната страница на големия брат!

Каква драма, каква трагедия, уважаеми зрители. Хващайте телефоните и пускайте смс-чета до припадък!