Mommy Milk Creations - бижута от кърма

Дизайнерката от Роуд Айлънд Алисиа Могаверо се е специализирала в един доста странен бизнес - тя предлага колиета, изработени от кърмата на клиентките й.

Обратно в новината

Коментари - Mommy Milk Creations - бижута от кърма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и ние в link имаме такива бижута от кърма. Я от кравичката, я от прасенцето, я от някъде другаде, но пък са от кърма - така да знаете :))

Ей някой има ли тела на бижутерката? Щот вчера баба пусна едно големо лано. Та искам да го увековеча де...

шЪ повърна...

Изперкали мамчета на този свят колкото искаш! На мен пък ми хрумна идеята, че би било далеч по-мило да се съхрани в бижу мекониума на бебока или пък, ако сте изпуснали този сюблимен момент в растежа на вашето отроче, и едно обикновено ако от памперса ще свърши същата работа - ще остави траен спомен на мама и тати от иначе сладкия период в живота на всяко семейство:) Даже може да се помисли как, освен да се съхрани акото, да се запази и неговият неповторим аромат - например, да се разработи свръхсекретна формула, с която да се направи индивидуален парфюм за всяко мамче с неповторимия аромат на бебешкото ако на нейното отроче:))) Куул, а! Ако някой иска, може да заимства идеята ми за бизнес, само да не забрави да сложи подобаваща цена от поне 200 евро:) Гарантирам, че за близките няколко години ще е затрупан от поръчки. Ех, как не съм се сетила за това по-рано, вместо да им пазя прозаичните отпечатъци от бебешките крачета върху глина!:)

Ей, вие двечките, я кажете куул ли е бужутцето и после ударете още по едно минусче?! Леле, колко перки има и в България!!! Ама, що ли се учудвам? Едно време, като ми бяха малки децата (не че сега са много големи), и излизам на кварталната площадка, а там ме подхваща поредната мама да ми разкаже какъв е бил цветът на акото сутринта, колко пюре и какво СМЕ изяли (те всички мамки май подяждаха децата си), как СМЕ казали "мама" или "тата", нищо, че СМЕ само на 1 месец и пр. и пр. Представям си какъв темерут съм им се струвала, ама някак не можех да се включвам непринудено в подобно езикочешане. Кимах любезно с глава в знак на разбиране (да не си помислите, че моите са акали диаманти), но понякога ми идеше да добавя само: "мойто чисто и просто дефекира, без драма, има цвят, но кой нюанс на жълто-кафявата гама е не мога да определя точно:)" (ама кой ли щеше да ме разбере така студено да се отнеса към тази мила тема). Та, мили мамчета, купете си все пак бижутцето, че да има за какво да говорите и какво да показвате на приятелките си, когато децата ви поотраснат и вече не се знае на какъв цвят ги избива.

да направят и от някакви други гнусни секрети и да се приключва

Кърмата не е "гнусно нещо", това е най-добрата и здравословна храна за бебета. То, като си бил/а бебе също се храни с това "гнусно нещо", нали?

Да, гнусно е да правиш бижута от храна! Самата представа как някой си цеди млякото и после го слагат в бижута, е гнусна!

От казеина в млякото се е правила пластмаса за гребени и копчета... сигурно това е "свръхсекретната формула"

Казеина е протеин на кравето мляко. Човешката кърма е много по-различно устроена - с друг състав и съотношение на мазнини. Мисля, че е далеч по-трудно да се направят такива бижута от майчина кърма. Лично, за мен, идеята ми се струва супер :)

Малко е гнусно!

Бъркаш го с Baby Poop Creations.

Аз от кога предлагам бижута "Daddy milk creations" ама явно съм объркал нещо в маркетинговата стратегия.

хахахахаххаха

разсмя ме :))))) благодаря

Не, бе, просто ти липсва някой учен да ти разработи свръсекретна формула:) И представяш ли си екстаза, в който ще изпадаш всеки път като станеш деди на 100 години, когато погледнеш въпросния сувенир:) Ще си викаш: "Ех, как го вдигах тоя самолет и колко пътнички съм превозил безаварийно на него! И аз бях доволен и те не се оплакваха:)))"