Кевин Спейси осъди агресивна фенка на 4 години затвор

Линда-Луиз Кълкин, която изпращаше преди време заплашителни електронни послания на актьора Кевин Спейси, бе осъдена на 4 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Кевин Спейси осъди агресивна фенка на 4 години затвор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кевин Спейси е гей.Интересна новина...

Ами какъв да е, след като си наема охранители да го пазят от 55 годишна жена. Пък и след това да иска тя да му плати разходите за това.

Не си хабете клавиатурите тук ами идете да гласувате през октомври. Може пък този път да имаме късмет. Весел празник на всички!

Luna0102

Като излезе от затвора няма да му е фенка, а враг и ще му се обяснява в любов.

Предлагам граничният полицай убил бебе да го съдят в Бостан. Там положително ще лежи доживот.

Бостан е полето с дините на края на селото ти.

Тоя много плашлив бееее. Я да дойде тук да си оправи малко бъзливоста. Инак за заплаха пък и по нет ги оправят много лесно а тук за директно посегателство, че и смърт отнасят само мъмрене и потупване по рамото с "И повече да не правиш така" на изпроводяк.

"Като си известен ще търпиш то е ясно, че тя няма да му посегне" - колкото на Ленън не посегнаха, нали

Изпитал ужас от болна жена, наел телохранители???Ех, за какво съдят хората на затвор, а тук и за убийство не се полага затвор.

Прави ми впечатление колко лесно и за необяснимо дълго налагат наказания в страната на свободата и неограничените ограничения.

викаш друго си е тука, циганин убил баба и дядо с нахлуване в частна собственост - 4 години условно..глупак ..

И толкова не им дават. Пробация, може пък и да се поправи бай мангал.

Смятам, че хората не са ни виновни за това, че нямаме правосъдие. Те са си направили. В друга посока трябва да са насочени подигравките и гнева ни!

Я, тая ще лежи 4 години, за това че заплашвала. Ми то в такъв случай, Хр. Бисеров, Р.Овч. и ред други юнаци, за това което са направили ще трябва направо смърно наказание да им сложат.

То пък тези са едни юнации, оле мале... Като СидерОглу дето отнесе шамарите на летище Варна за незатворена врата, опс уста.

То е ясно, че жената е психично болна, трябвало е да я лекуват. Кевин не знае какво е ужас. Има много по трудни и опасни ситуации в които може да те постави живота.

да не те среща"мечката"-иначе в двора на саседа е лесно

Трудно е да опиша ужасът, който изпитвах, като ме биха, гориха и изнасилваха. Ама извършителите са още на свобода и не смея да ги погледна, като се разминавам всеки ден с тях на селския мегдан.

Линда-Луиз Кълкин, която изпращаше преди време заплашителни електронни послания на актьора Кевин Спейси, бе на 4 години затвор. Аз ли не мога да чета или нещо не е наред?

Тоа не е ли хомосексуалист?

Пълен

Бъзльо!

Да им имам грижите на тези ...