Виктория Петрова дари косата си на раково болна

Новата, по-къса прическа на едно от най-красивите лица на bTV – Виктория Петрова се дължи на факта, че новинарката е дарила косата си по инициатива на сп. Elle.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Петрова дари косата си на раково болна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен жест! А за всички малоумници изказали негативно мнение, аз като раково болна да поясня!!! Благодарение на тази инициатива сега имам самочувствие въпреки гадните ефекти от терапията. Отрязах си косата преди лечението и дадох да ми правят перука. Уви само моята коса не стигна и вплетоха частично и чужда коса. Благодарна съм на тези хора, защото сега освен, че се чувствам на моменти много зле, нямаше да имам и самочувствие да излизам навън. Ако бях възрастна едвали щеше много да ми пука, но съм млад човек.

А дано се сети и Антония Петрова- Бередин да дари.

До колкото съм чувала за перуки се използват естествени небоядисани коси. Освен даряването на водещата да е символично

Тя е красива но с лоша коса,не е дори за подарък!

и какво и е лошо на косата?

Светът ще свърши, злобарите и критикарите - не. Хубава или лоша косата, важен е жеста. Твоята като е хубава, вземи да я дариш ти, ама не ти стиска.

красива е винаги и сега, браво, да е жива и здрава и дано има повече последователки, а защо не и последователи..

защо не са закупили перука от естествен косъм.

Хубава е! Отвътре! Не бляскава външна лустрация! Душата и е чиста!

Защо не пуснахте моя коментар?Не ви харесва истината! Пошли сладникави "дрителства"за едни наистина нещастни хора. Обещавам ви да намеря място да напиша нещо повече,и нема как да го спрете.

Болезнена,страшно болезнена тема. Социалното отпуска 100 лв.за перука от строго определен магазин. Такива "екстри" не се признават. Този " жест" е ного неуместен , белег на лош вкус и липса на такт...и на култура!!!! /пиша като потърпевш и готов да представи доказателства/.

Съжалявам за озлоблението , с което пишете във форума, сигурно си има причина, но каквато и да е тя, не е този начинът да отхвърляте един действително хуманен жест. Ако си направите труда да прочетете цялата статия в списанието EllE ще видите, че става въпрос за инициатива на доброволци, които по собствено желание даряват и правят нещо смислено, дори ако трябва да помогнат на един конкретен човек, а не да се заливат с кофи с ледена вода.

Мля за извинение,това,което съобщавате е нещо друго. Не крия злобата си когато става дума за темата онкологично болни и експлоатацията на тази тема за лично благо. Не искам да занимавам с личните си превивявания никого. Мояата реакция е заради онези повече от 300 000 с диагноза рак. Бих написал повече за да им помогна.Без спекулации. Още веднаш,моля за извинение.

Уникална постъпка!

Но от перукерната казаха, че не е стигнала и искат още малко, може не само от главата. Тц-тц-тц, как се правел ПиАр в Българско... Ако искаше, щеше да събере хиляди левове от пребогатите си колеги и началници и да пратят жената в някоя бяла държава на терапия или операция ,ама не би. Това е все една да почерпя умиращ от глад с едно ментово бонбонче.

Точно пък коса да дари, че тя има 5 косъма на кръст, винаги съм се чудила как успяват да я направят да изглежда с що-годе нормална коса

"Това е все една да почерпя умиращ от глад с едно ментово бонбонче." - даже и това не си направил сигурно през живота си, щом съдиш..

Абсолютно съм съгласна

Не я харесвам визуално - винаги е гримирана като вампир в очите , но постъпката и е благородна!

Красива дама , прекрасен жест ! Пълна хармония : ) Със здраве !

Е, ВСЕ ПАК НЕ Е КАТО МЕН.

Някой да има да каже нещо за българките? Безсмислено е да имаш стандарт и пари, ако си тъп, грозен и уял се бюргер, чел в живота си само брошурите от пощенската си кутиь! Ами такива сме си - красотата е тук, защото сме още естествени и далеч от вас!

Прав/а си ! Когато Българите са създали петата си поред държава на Балканите , евродебилите са скачали по клоните и са рупали шишарки : ) Със здраве !

Красива по външност, красива по душа. Правя й искрено този комплимент като жена на жена. Браво, Виктория!

Изключително красива жена и в съчетание с интелигентност е много рядко съчетание.

Chefo77

Чак "изключително" не е, но е красива. Наживо е по-различна отколкото на екран. Но пък е много готина и открита, с нея се говори като с приятел, макар да сте непознати ...

БРАВО МЛАДО МОМИЧЕ, ЗАСЛУЖАВАШ ПОКЛОН.!!

8901

Браво! Много достойна постъпка.

хвала!

Хубавото си е хубаво, с дълга с къса коса, няма значение. Това, което има значение е да има по-малко злобари!

Е,ЧАК ПЪК ОСЛЕПИТЕЛНА-МАЛКО СИЛНО...

но още по-хубаво щеше да е ,ако не се вдига толкова шум.Изведнъж се сетих как "изгря" Виктория с онзи-уж случайно записан разговор...Някак преднамерен е и този жест.

Браво! Умна, красива и инелигентна страхотно съчетание. Възхищавам се на подобни жени. Успех във всяко начинание Виктория!!!

на анализатора му казвам, може само да я сънуваш тази красива, чаровна жена и с грим и без все е хубава !!

Браво Вики! Имам лечне впечатления от това красиво момиче. Изглежда живеем в един квартал, защото я срещам и на живо е също много хубава - без грим . Отгоре на всичко е възпитана и мила - беше с кучето си и ни изчака ,доката преминем подлеза , защото бяхме с малко дете и много мило и естествено ни се усмихна,

Сигурно сте носели и плетени кошове и дървени лъжици...

НЕ ! Бяхме с малко дете - а кошовете сигурно ти ги плетеш и заедно с дървените лъжици ги предлагаш на Женския пазар !

НЕ ! Бяхме с малко дете - а кошовете сигурно ти ги плетеш и заедно с дървените лъжици ги предлагаш на Женския пазар ! Видях те там!

Това не го знам? Подробности?

Не знам защо коментара се показа тук беше към "Красива...." по-долу.

Не желая да изпадам в дребни подробности но се нарича " онкоболен" , а не "раково болен"...поне в общественото пространство, когато си човек за който се предполага че владее българският език и списва статии в публичното пространство... хубав ден...

Явно се имате за човек, владеещ българския език. В такъв случай би трябвало да знаете, че е трябвало да напишете "че владее българскиЯ език". Поздрави!

Хубава жена, изглежда мила и умна. Браво.

..и истинска българка! Без да правя специални политически послания,считам че тя трябваше по-остро да реагира на проявената спрямо нея преди време простащина от страна на ББ,който се отнесе доста грубо некултурно в отговор на един от въпросите й!

Разкошна жена!

Красива постъпка на красива жена....

Толкова я бива, че никой не я ще хаххаххаххахаххах. През август 2008 се омъжва за оператора Добромир Иванов, но през 2010 година той я изоставя заради танцьорка от балет M Dance. През 2011 година е приятелка на спортния коментатор Петър Бакърджиев, но през 2012 година той се жени за Мис България 2004 Гергана Гунчева.

и какво от това?не винаги хубавите ябалки трябва свините да ги ядат.двамата са се заварнали в кочината при себеподобни-кухи леики като тях.виктория е интелигентна жена и е голям залак за тях.

А ве, не знам на колко залака се яде ябалката и какви леики са се заварнали в кочината, ама ти си толкова тъп, че всяка жена ще ти се стори интелигентна...

При толкова мъже, които се комплексират от умни и красиви жени, как да си намери някого? По-добре сама, отколкото зле придружена! И за нея ще се намери, споко, не и бери грижа, ми си гледай там твойта празноглава посредствена женица! Щото едва ли е друга, като те "гледам"!

Аз пък като те гледам, ми се струва, че и ти си умна и красива... т.е. сама си като кукувица хаххахахаххаха

Ами както си го разказал, се вижда, че тези мъже не са били за Виктория - те са си намерили похлупака при моделката и при танцьорката. За Виктория е нужен друга класа мъж. Защо да се примирява с такива?

Никой не е казал, че трябва да се примирява, само че не тя ги разкарва, а те нея... Ама нищо де, ти си я харесвай...

дала, дала.... но защо трябва да го афишираш?!?...

Bell

Защото ако не се афишират добрите постъпки, остава да си живеем само с лайната. Затова.

За стимул и пример, за да я последват и други - е затова афишират. Боже, боже.... нямам думи!!!

По това дебело намазано с пудри, фондьотени, ружове, сенки, тушове , блясъци лице, което хич не е истинското и-не може да се твърди, че е най-хубавото в btv!!Тя прилича на магистрална професионалискта, а не на млада жена!! И въпреки целото белосване и червосване-мазната и кожа лъщи! Гнусна е!

... не знам дали си даваш сметка колко си злобен/на и противен/на... Това е почти болестно състояние, ще се отровиш! Консултирай се с лекар.

в наи-скоро време очаквам да качиш твоя снимка ,за да видим що за крокодил си-на светлинни години от тази красива жена.завиждаи!дано от това станеш по-красив/ва

Не е вярно, знаеш го, нали? Прекрасна е Виктория! Толкова ли си зле, че така те избива на злоба към хубавите?

Мишо - мишката да ходи да си дърпа...

СТрахотна жена и много благородна постъпка!

Сами се комплексираме хората като създаваме глупави и вредни правила кое е модно,кое не,кое става,кое не става.Карат ни да се чувстваме грозни,за да ни продават боклуци и да печелят пари.И какво като нямаш коса,и какво като ти липсват крайници,и какво като не си кожa и кости,и какво като си оставяш естествения цвят на косата,и какво като...?!Я горе главата всички и мислете!

най-сетне мисъл на разумно същество под такава статия. Всички вкупом: ах, прекрасна е (лигаво-лицемерно), другите: ах, грозна и тъпа (завистливо), не че не ги пиша същите, но това е точният коментар. Браво!

Моя приятелка почина от рак на 32.Започна да не прилича на себе си,но не ми пукаше дали има или няма коса,дали напълня от лекарствата,дали дали...Имаше значение здравето,нищо друго,брои се личността.Но това промиване на мозъците от медиите е просто пагубно.Посяват едно плитко мислене,едни фалшиви стойности.Хората сме по-скоро лоши,отколкото добри,такова чувство имам и жалко.И се чудя накъде отиваме..?!

Хитра PR постъпка! Ще привлекат зрители! Ще се вдигнат рекламите в прайм тайма!

И не само! И тя си вдига цената! Ако я искат я от Нова, я от кАнал 1, ще си поиска космическа заплата! Момичето мисли за бъдещето си!

Много красива и мноооого свястна жена - една рядко срещана комбинация в днешно време. Вики е съкровище, което малко хора оценяват. Но бих я посъветвала да не дава част от себе си на онкоболни, за да не се повлияе от негативната енергия на болеста.

Уважаема, титанке на мисълта. Какъв умен съвет! Дайте да бягаме от нещастните окноболни за които често няма и лекарства, за да не се "повлияем от негативната им енергия". Уникална простотия! Заради такива като Вас обществото ни отритва болните и хората с увреждания. Повръща ми се от Вас.

Отвратително! Как може да мислиш така! Ами ако беше на мястото на онкоболните.... А знаещ ли колко млади жени и деца са засегнати? Нямам думи...

ЕДНА КРАСИВА ЖЕНА , С КРАСИВА ДУША!!!

Толкова красива жена, рядко се среща. И с коса и без коса, просто е прекрасна. Браво.

...и с дрехи и без дрехи...

Много красива и чаровна млада жена, а освен това е и много интелигентна и умна(говори няколко чужди езика, сред които и китайски език). За съжаление, в днешно време никой не цени свестните жени и затова Вики все още не е могла да създаде семейство.Пожелавам й скоро да срещне голямата любов и да бъде много щастлива.

Още при първото си появяване на екран направи страхотно впечатление - сякаш от 100 години е работила точно това. Нямаше заеквания, суетене, неправилна реч. А някои и досега са неадекватни. Хубава. И явно свястна.

Да загърбиш суетата, за да дариш за благородна кауза - това е достойно за уважение! Ето, за такива неща пишете, ако може - всеки ден !

Това е една благородна постъпка на истински красива жена , като Виктория Петрова . Личното ми мнение за нея е , че е една от малкото красиви и с добра дикция журналистки . Адмирации за постъпката и .

Руиз

Благородна постъпка!

много хубаво момиче, приятно ми е да я гледам на екрам и да слушам гласа и. За разлика от някои други, които уж изглеждат добре на екран

Браво! Нека не се притеснява. На хубавия човек му отива всякак;)