Спомените на Ани Цолова от сватбата й

Дни преди осмата годишнина от сватбата си Ани Цолова се сеща за най-веселите моменти от събитието.

Обратно в новината

Коментари - Спомените на Ани Цолова от сватбата й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично по български, повечето коментари са или злобни или заядливи. Предполагам, че направилите ги са все умни, с приятна визия и с аристократичен произход.

Освен неестествената начупена поза , която заема и която е отбелязана в много коментари, тази жена се облича много неподходящо за водеща. Не може в 6 ч . сутринта да се издокарва в рокля с голи ръце и голямо деколте, с която би могла да ходи на нощен бар! Все пак не води предаване на "Планета', а сериозен сутрешен блок. Но след като е била на сватбата си в рокля, плетене на една кука...

И аз не я харесвам. Има нещо дразнещо в нея. Опитва се да се харесва, ама май успява само на себе си. Да, не я харесвам!

Отвратително суетна и елементарна провинционалистка!Винаги с неестестжена стойка и дразнещо изнесена горна част на торса си назад. Необективна и агресивно нахална! Дано я изгонят скоро!

И аз си спомням сватбата си, но не разбирам защо българският народ не се вълнува от това.

Красива, но изключително пристрастна и манипулативна журналистка.

Не че съм впечатлен от новината, че Ани Цолова си спомня сватбата си, но не разбирам като сте решили че това е новина, за която непременно трябва да бъдем информирани, що не сложихте поне снимки от сватбата и, ами сте сложили снимки с Бареков и Виктор Николаев?

Много чаровна и умна водеща!Да са живи и здрави !Голям тандем са с Виктор.

Да, скривате коментара..Не ви е изгодно. Но Цолова е селянка и това е факт.

Тая надмина и Люба Кулезич, и Илиана Беновска в пристрастяването към Бойко.

Бог да поживи онзи, който е измислил дистанционното! Господ здраве да му дава!

Как` Сийка също си спомня нейната... Към редакторите: Това ще е новина, ако не дай си боже, един ден я удари деменцията или Алцхаймер. За да има новина трябва да има нещо извън обичайното. Всеки си спомня сватбата от преди осем години. Виж, вече ако Ви е почерпила - евала!

И най-важното. Не може една телевизионна водеща да изглежда така: http://life.dir.bg/gallery.php?id=17425205&page=13#topnav Освен ако: 1. Не е от династията на Меровингингите. 2. Не е открила поливалентна ваксина срещу рак, ебола и коклюш. 3. Не знае английски, немски, френски, италиянски, испански, руски, китайски, фарси, суахили и езика на глухонемите едновременно. 4. Не е обявена от Хенри Кисинджър за негов наследник. Телевизията и радиото не са място за хора със специфични визуални и дикционни потребности. Там те не бива да се толерират.

Е аз к'во да направя? Коя е тая? Чалга ли нещо?

Плевен, Плевен, град красив, ще те помня дор съм жив!В твойта школа запасна тра-ла-ла-ла-ла..Помня още онзи ден как попаднах в тежък плен- минах през една врата, тя закри за мен света.Вътре фраш от старшини и от разни със звезди...

Тлъстата лелка имала годишнина?Такова злобно и грозно женище няма.Да си седне на огромните бутове,и да се скрие някъде.

Освен да кашля срещу камерата и някак си неестествено да се пъчи..Абе стойката и е като на човек с гръбначно изкривяване..

Е па и язе можем да накакнижем нещо от моята венчавка с Грую..Що овце се изклаа и що вино се изпи..Па колко баници се точиха и колко ми заничаа чеизо..Сега нищо не знаят младите за червената ракия и за варака, щото се и не женят..Само по-дъртите като мен има да разказват що е това сватба и венчавка..

как е плетена тази селска рокля - на една кука и две кълбета ли....

Никога не е блестяла нито с интелект, нито с талант.Едно постно излъчване, гарнирано с мляскане, преглъщане, коколене в обектива и понякога с някое коланче на кръста.

точно така. А позата и пред екрана е като кулата в Пиза - килната на една страна. Абе селско парче отвсякъде.

Синът й Калоян е роден на 15 октомври .

ги обича тези водещи по БиТиВито. Да бях станал аз водеща, когато ме каниха на времето, да видят хората водеща. Само хвалебствия щяха да се четат за мен. Пусто съм си чаровна...

Свиркулето, пуЗнах тъъъ! Ти сиии..

орангутаните нямам нищо. Да си пишат в Зоо.бг по интересни за тях теми: секс, хапване, катерене по дървета и др. Тук статията е за ТВ водещи :)

Освен да остри моливите на Виктор моливите , друго не прави . Та журналистка казваш ??

Къде ми е коментара бе цензори?

Защото Виктор е светило? По-тъпо изглеждащ човек няма в новинарските екипи на всички телевизии. Гледа като пребозало теле.

Освен много голямата заплата, която й дава Нова, колко ли още си докарва от умелото пърхане около Бойко и останалите? Добре, че има дистанционно, че иначе не се издържа.

Дудука я създаде като популярно лице. Покрай него придоби някъква известност. В никакъв случай не може да се каже, че гя е self made.

някаква!

Не става за журналист. Много е пристрастна.

Не я харесвам. Нито гласа й, нито "интелигентните" й физиономии. Има някакво странно държание, неестествено и превзето.

Кое е най-великото и полезно откритие ??? Дистанционното за TV . Слава Богу че го има.

Въх каква жизнено важна новина, да се обяви за събитие на хилядолетието и новоизбрания парламент да се сформира и свика по спешност, за да се обяви датата за общонационален празник.

Да са живи, здрави и щастливи! Мисля, че момичето си е супер!

толкова и можеш да мислиш

Стигам до убеждението , че първенющината и селянията са на почит в наща държава , защото една жена , като Цолова е тема за разговор във Вип новините тук . Моето мнение за тази жена е абсолютно отрицателно и тук визирам визията и(неприятна селска физиономия) и професионалните и качества( демонстрира политическите си пристрастия , което е абсолютно недопустимо, не владее лексиката на добрия тон ) с две думи една от малкото водещи , които са ми адски неприятни.

Много гении тука бе. Сигурно не сте и на 15 % от интелекта на Ани. Като постигнете това, която тя прави, тогава може да критикувате. Комплексари!

Сигурно и ти си същия селяк дошъл от сиело в града и караш вече със софийски номера на колата! Дори и чувал да си сложиш на главата пак си личи, когато си духаш носа или си хвърляш пепелника през прозореца!!

Роден съм в град, който е по-голям като население от БГ. Но имам навика да се дразня от дребни селски завистливи душички, както и умея да се радвам на успехите на другите. Научете се и вие и ще живеете по-щастливо. Целувки...

тая пък ква е и на кого му дреме за нейните спомени

Tarikat

Това с роклята на една кука - направо се просълзих от умиление! А иначе навремето не гледах сутрешния блок на ьТВ заради тази противна, всичко знаеща особа! По тази причина спрях да гледам и Нова ....

Елементарно, махленско момиче, но това е материалът в момента.

Глупава жена

Медийна проституция.

Тази бивша чирачка на Ники Бареков, има невероятният шанс да стане маша на ГЕРБ и Бойко Борисов, и стана главен телевизионен политически манипулатор, заедно с Виктор Николаев, осигуряващи постоянна политическа пропаганда в полза на ГЕРБ! На годишнината от сватбата Цолова ще има повод за по-голяма радост! Ако, ГЕРБ спечели изборите, което е сигурно, тя ще поучи хонорара, който вероятно е договорила с ГЕРБ във вид на един-два сака тъпкани с пачки, все едно са обикновени подаръци от някой за годишнината! Датата е удобна за разплащане.

Всичко и е хубаво , само дето не става за журналист !То затова Нова ТВ дърпа назад с рейта си !Но за Бойковизията става , тая е като куче пазач!!!Лае и ръфа, но много простее бе Бойко , много!