София Лорен стана на 80

Не е за вярване, но легендарната София Лорен днес навършва 80 години!

Обратно в новината

Коментари - София Лорен стана на 80 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си жената ген, който с правилен начин на живот води до този резултат. Възхищавам се на такива хора, както и на един френски колоездач, който чупи рекорди доста над 100 години.

Феноменална. Да е жива и здрава.

Не съществува съдържание в тука споменатото определение чалга-дива. Такова нещо няма и никога няма да има. Защото ДИВА е певица постигнала огромен певчески успех, а те са полуголи кръчмарски певици. И още нещо София Лорен не е ДИВА, защото не е певица, а актриса.

Прекрасна жена !

ДА Е ЩАСТЛИВА С ТОЗИ ЮБИЛЕЙ И ОЩЕ ПО-КРАСИВА И ДЬЛГО ПРИСЬСТВИЕ НА ЕКРАНА.

великолепна актриса, красива, успяла, велика , при това не е прескачала от легло на легло, жена достоина за уважение- само едно не мога да разбера какво прави при този милиардер мазник от мексиканско-ливански произход

Велика, силна, прекрасна!Невероятно магнетична жена и актриса!

ИДЕАЛ ЗА ЖЕНА !!!!!

Еталон за женственост и финес. Май са връстничи с Лили Иванова, а може ли да става сравнение!

Темпераментна , чаровна, но много грозна в лице!

Страхотна жена и актриса!!!!!

За всички ,които са написали злобни коментари.Тази жена е вилика!Прекрасна и на 80 години!Да е жива и здрава!А на вас препоръчвам преди да коментирате да видите поне 10 филми с нея!да сте здрави и търсете доброто в себе си,за да го намерите и в другите!

Наистина кака Гуна е права - какъв е този двоен стандарт за едно и също нещо да плюем нашите чалгаджийки, а на София Лорен да се възхищаваме? Че е постигнала много, постигнала е, но въпросът е и как. Ако го нямаше чичко-паричко, в най-добрия случай щеше да е никому неизвестна третокласна актриса.

има разлика. Нашите пак са третокласни, въпреки чичко-паричко.

Да и е честит рождения ден! Тя е много красива /на младини / и силна жена.Запазила е духа си,фигурата, дано е жива и здрава още дълги години, но не я показвайте в лицето, не отговаря на фигурата й, по-добре отдалеч да се показва

Жива и здрава да е още дълги години! Красива, Велика, Единствена!!!

Много си прав(а) ! А киното е измислено от евреите !

Нито един филм не помня с тяя Лоритка, май само Имало едно време на Запад :)

Вероятно е от възрастта.Или сте много млад/а и не сте ги гледали, или сте много стар/а и вече забравяте. Най-добрите италиански филми са с нейно участие. Влезте в google и ги вижте.

Много сте зле! В Имало едно време на запад играе Клаудия Кардинале, а не София Лорен! Като не знаете, не пишете глупости!

все ми е тая,честно казано! значи изобщо не съм я гледал :))) мацката явно е играла във филми, дето не са по моя вкус, с бате Арни май не съм я виждал заедно :)))

да ти отговора, щото си тъп

но се стараем да го забравим, даже ядем сутрин банички и пием кафе в пластмасова чашка по будките. Не е малко. Че скоро може и по-лошо да стане. Иначе - честито, страхотна жена!

Велика не велика - и тя си изжива живота си - каквото било, било! Браво че стигна до тук!

Значи според вас човек, щом стане на 80 години, вече е пътник за оня свят и няма какво повече да прави на земята, т. е. няма какво още да даде на обществото, на хората, защото си е "изживял живота"?!? Е, признавам, политиците у нас си свършиха чудесно работата по разделянето и противопоставянето на хората и по възрастов признак, щом трайно в съзнанието на нацията ни се настани нагласата, че възрастния човек (разбирай пенсионера) е "лош матрял". А що се отнася до София Лорен, нека е жива и здрава още дълги години и да осъществи идеите, с които е пълна ... Щом човек е жив и здрав и на 100 години и над 100 години може да е полезен и да радва хората, защото тялото (дрешката) остарява, но духът - не. Но хора като вас едва ли могат да проумеят подобно нещо ...

ВЕЛИКА ЖЕНА И АКТРИСА!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!

Винаги е била прекрасна- ярка, талантлива, просто великолепна!

"не е била замесена в любовни интриги и цял живот е била вярна на съпруга си". Нормално, без него щеше да е никоя! И тези възмутените по- долу сноби, да не се правят на ударени, кака Гуна не е много далече от истината дори и да завижда.

Не, не е нормално, тези, които са просто 'жени на мъжете' ги сменят често. Да, имала е късмет със съпруга, но, за разлика от обикновените кифли и пачаври е много ама много талантлива. Гледай някой филм с нея. И да, няма я с Бат'Арни, а ако я имаше, той щеше да играе бебето.

прозира тъпота

Невероятна и вечна! Да е жива, здрава и щастлива!

София Лорен винаги е била земна, спонтанна, истинска, никога не се е превземала, може би в това се крие силата на нейното обаяние.Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да не забравя произхода си!

Невероятна жена, невероятно излъчване!Да е жива и здрава!

Биография типично подобна на нашите чалга-диви. Бедно момиченце, което не си поплюва. Снима се на младини във филм, дето се показва изнасилване, развежда един възрастен женен мъж, ама с парички и положение. Почва честичко да се съблича. После забягва далече от Италия, за да не си плаща данъците. Чудя се защо викате против нашите чалга диви, тук сте във възторг.

Е направоооооо си е като нашите чалга-диви!!!! Просто... разлика не виждам никаква. Голямо прозрение, голямо нещо! Но си има нещо типично "наше" в горното изказване.Нашенското в случая е да наплюем всичко, на всяка цена и безсмислено при това...

Како Гунке, ти винаги ще си останеш кифла, сънуваша, че е кроасан!

не сложих заради последното изречение, защо оплюват чалга дивите, а са във възторг от чуждите диви. София Лорен е изумителна красавица, ако трябва да я сравнявам със статуи и картини от античността до днес - по-красива от София няма, освен може би нашата статуя на св. София, но все пак последната е по-млада и решението ми е в полза на София Лорен, предвид на това, че е възможно да е прототипа. Та като стана въпрос как изглежда София на 80 и как ще изглеждаме ние, се сетих за един филм - "Отново на 18" Там духът на старият 81-годишен дядо се вселява в юношата внук, който е на 18, и поправя живота му. Имаше във филма следната реплика: "Дядо, казва внукът, бих искал, когато стана на товите години да имам и половината от твоята жизненост". Дядото: "Синко, казва дядото, ти и сега си на половина жизнен." :)

Ти добре ли си, ма?? Кое в лицето й е красивото, айде да не изброявам една по една чертите на лицето й! Красива е Невена Коканова, Кам. Тод. като млада, даже Джина Лолобриджида е с много по-красиви и правилни черти!

ЕЕЕЕ стига злоба ,който не е грешен нека хвърли камък! Ама то злобари много , веднага за всичко са готови да плюят.

Аман от простакеси в тоя живот! Като не четеш и не знаеш нищо за тази прекрасна жена и актриса не се обаждай от коневръза! Протащината няма край!

кака гуно, ти направо ми скри шапката - може ли да има толкова прост човек

Направо не е за вярване как си остаряваме наистина!Да е жива и здрава!

Страхотна жена със страхотно излъчване!

айде ...да ни радва още 80 с тази визия :))

АБЕ ЩОМ Й СЕ ОТДАВА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БАРЕМ ОЩЕ ТОЛКОВА :) ЗНАМ ЕДНА ЛЕЛКА ПОЧТИ НА СЪЩИТЕ ГОДИНИ, КОЯТО ПЛУВА ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ПО 2 КМ В МОРЕТО, А ДВЕ ДРУГИ, КОИТО СА КУЛТУРИСТКИ, А ЕДНАТА БЯГА ВСЯКА СУТРИН ПО 5-6 МИЛИ!

Но това е възможно в прогнилия Запад. Тук, изключвайки соц и пост соц мутреси и жени на олигарси, останалите се бъхтат, за да отгледат 1, 2 и доста рядко повече деца, залягат над зимнината и затова на 80 вече едва кретат и са на шепа хапове, ако изобщо стигнат тази възраст.

За жалост и това е вярно....животът в България за хората на тази възраст е ежедневно изпитание!

Да е жива и здрава и да се радва на вниманието на близките и хора!