Певецът Джеймс Блънт се ожени

Таен брак, последван от изискан прием, беляза края на ергенството за изпълнителя на "You're Beautiful".

Обратно в новината

Коментари - Певецът Джеймс Блънт се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си мислех, че по-скоро ще се омъжи....

Какво изкуство?? Този пък е стругар и инженер без диплома,незавършил. Най - обикновен литограф,отпечатки на хартия.По 10 лева бройката. Той не може да рисува,никога не е бил художник. Какво изкуство??? Художниците няма какво да ядат,работят като докери и хамали. Явно някой го лансира. Кой ги лъже тези хора?

Много просто-обикновена учителка по история. Използва методиката на обучение,поведение и агитация преди 1990 година,когато е учила и завършила. То си има методика,модел на поведение,агитация. Докато я усетят естествено. Някои медии са доста,доста назад.

Честито! Дълъг и щастлив семеен живот! Иначе въпреки тоалетите и обгрижването и двамата не изглеждат никак добре - по-добре той да си пее без да се показва много-много по клиповете(това прави отлично), а тя да си гледа къщата. Не са за снимки и публичност.

и зашо да не се показват ,щото си токлова тъп , да не разбираш че хората са различни ...

Защото не са интересни. Не са различни, а са безлични. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Мир на балканите и любов под юрганите! пп: Знам че приличаш на тях...

тоя за пръв път го чувам!

Недейте се излага. Това излагация.

Командва ги една учителка по история. Тя си е една обикновена учителка по история. Умее да борави с факти,събития и дати. Не могат да я надговорят. И се държи с всички като ученици ,дори с хора на нейната възраст. И навсякъде си налага мнението. Професионална деформация. Аз ги мислех за интелигентни хора.

"You're beautiful"ми е любима песен и мога да я слушам по всяко време.Клипът също ми харесва с хвърлянето във водата накрая. Изобщо изпипано парче и поднесено така от Джеймс Блънт, 4е да стане хитиво. Щом се чуе и види веднъж, няма как да се забрави. Поздравявам го младежът за избора в живота и му желая щастливи семейни мигове. Надявам се да надскочи и хита си .

Тоя го чух за пръв път от статията и по твоя препоръка намерих"най-хубавата"му песен!Ма ти верно ли го слушаш това?Не ща да мисля коя му е най-тъпата,нЕма такава меланхолия,ми аз слушам музика за настроение,ама не да ми го развали,де,а тоя ме нерви на MAX!

А така, отсега нататък ще пише дворцова музика...

няма такъв противен певец, честно! мяца като разгонена котка, само скапани, емовски, меланхолични текстове... не знам що за сбъркан трябва да е тоя, който му се радва.

хахаха, и аз точно така ги виждам нещата:) браво за изказа, разсмя ме:)

Chefo77

Хайде кажете какви са разликите между него и Свилен от "Остава" ...

Браво! Много добър избор е направил, ето това е истински елит ..

Честито на Джеймс!!!Страхотен е , дано е и късметлия с тази жена!!

3 Wisemen му казаха да не го прави, ама той...