Николета Лозанова стана водеща в bTV

Лозанова ще работи за bTV с екип от над 15 професионални папараци, които ще разкриват факти от личния живот на звездите, съобщиха от телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова стана водеща в bTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от пачи, тези програми вече са негледаеми от толкова малоумие, изливащо се от екрана. Добре, че поне има още научнопопулярни канали, та да имам избор. Разбира се, изборът и изобщо без тв също остава.

Телевизиите имат дефицит на умни и качествени телевизионери!! Тази типичната "кифла" на новото време!!

Има хора , който учат журналистика или нещо свързано с телевизия и медии и не могат да се докопат до колонка във вестник , нооо Николетка с огромния си потенциал- умствен и физически е с цяло предаване !!! Браво!!

Ами, учил или не... няма значение, може би това момиче Николета има някакви качества, макар основното качество да е - да е в центъра на скандала... някоя кифла с очила, мустаци, неподдържана, с мазна коса, без прическа, ама учила, учила мнооогоо и е над кола маската, над хубавите дрехи и търсенето им в Мола, защото тя не е такова момиче....... дали ще я харесаме по ТВ и дали ще се справи е по-важният въпрос....аз мисля, че - не.

Външният вид може да се "тунингова". За жалост, липсата на сиво вещество и пропуснати първи години, са нелечими.

И какво като има, в бг телевизиите битуват цели поколения от едни и същи "тв" фамилии. От тях няма пробиване...

Ниска топка е николета -явно тази телевизия е на ръба на отчаянието щом вади последни козове от джоба

Простотията няма почивен ден.. Даже се появява на екрана.БТВ явно изпитва глад за кадри, тъй като доста хора я напуснаха. Щом опряха до това недоразумение Николица..пардон Николета. Тя няма сиво вещество, има само пляк машинка, която умело използва за да поддържа някакъв измислен стандарт. По-добре да бяха назнач1или трите близначки Бяра, Надежда и Любов. Те поне са си откровено простички и не го прикриват, с хаотично размахване на ръце и повтаряне на заучени фрази и шаблони. Ще внасят настроение, а не досада..

Срам зо БТВ. Простакеса, ще работи с професионалисти. Сами си признават нейното ниво. Не гледам вече таза телевизия,заради безкрайните турски сериали. Къде остана френските,италианските, руските филми и т.н.

НE-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре, че по БТВ има хубави сериали - заради тази простакеса никога не бих си превключила телевизора

Тази телевизия е решила да се затрие.След дългодишни филми бози,сега и това предаване ще бъди капак.Господи как възпитаваме децата си!Даваме за пример как чрез простотия ,наглост и липса на морал може да се издигнеш!

Тя е безлична.Какво да коментираш.Не говорим эа козметиката.

Една от ефирните телевизии.Николета Лозанова е вулгарна,проста и нагла.Всички знаят ,за това че работи най-древната професия.Защо?Кой иска децата на България са се опростачват?

14 снимка говори сама за себе си. Къси крака на високи обувки. на другите виждаме екстеншъни без чувство за мярка , лещи , скули ,яко фотошоп. Е , колко да е сладка - то няма нищо естествено по себе си- вижте и снимките /ако можете да намерите/ от миналото и. Едно напълно невзрачно същество , опърпано и евтино !!!

ама ти чак до 14 та снимка ли стигна ;)

и все повече се убеждавам, че моралния и културен геноцид над нацията е в пълна сила. Нищо чудно, че си имахме пожарникар за МП. Не стига това, ами ще го изберем пак :((( Ликуйте, овци !

Щом и Азис се отказа от тази правете сметка що за долен човек е. Колкото и да се къпе не може да отмие мръсната си душа!

Росен Петров беше прав, когато каза как стават назначенията в БТВ. Явно някой е глътнал хубав подкуп за да я назначи.

Каква гавра със зрителите! Нима това елементарно същество може да ни каже нещо смислено? Е мисля, че БТВ доста подценява аудиторията си.

Ама как...? Толкова усилия и ресурси ще хвърли, за да докаже някоя голяма любов или раздяла... или може би любов, която ще доведе до раздяла...

Пълна деградация. Тая е водеща, колкото Валерката Божинов е футболист.

Въх. Затриха я тази телевизия. Да я затварят.

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто( хахах ) име И аз така ще пиша като него.

Измислят си скандални истории и после ги разплитат. Голям майтап.

Предполагам ще води нещо по секс телешопа- ще рекламира я някой вибратор, я някой гел за потентност...

Крайно време е факултетът по журналистика да бъде закрит!

То, като гледам от доста време факултета по журналистика е заменен от училището за гейши.................

да не би по БТВ да има вече чалга-канал или порно, ама тя за кой канал става, я, скоро питайте Валери къде да я дявате,че твърде не става.....

Ами веднъж си пуснах предаването и по тв7 честно да си призная. Гледах 10 мин. Николетка само въртеше стойки и правеше физиономии и позираше и ако каже нещо беше някое просто изречение от 2(две) думи. Сега сигурно в бтв ще намерят интелигентен човек да и говори в ушите какво да каже, иначе пак ще си заспиме пред телевизора. Много демонстрация и много снобизъм без капка талант, труд и интелект са Николета и Валери.

Като се замисля, кой мъж в България не може да каже две изречения с логическа връзка между тях познайте за кого се сещам.........

този първо говори, после мисли. То, не че изобщо мисли де. Ама Ники не я интересуват дреболии, като мисъл и интелект.

8901

Нека отгатна - за съпругът си.

Нали знаете приказката за зелника - кой го изял и кой го дал. ПАРАЗИТИ като ТАЗИ/И/ в България - с лопата да ги ринеш. Облъчването с ПРОСТАЩИНА по тази телевизия не е от днес - просто не я гледайте.

След Слави Трифонов BTV и магаре да направят водещо предаване няма да изненадат никого. Целенасочена профанация насаждана от чужда медия за оскотяване на българския народ.

запази си простотията за себе си , Слави е много интелигентен човек

Интелигента от село Уйчин дол го избива все на пошли вицове. Ако не беше толкова "интелигентен" сигурно щеше да лъска бастуни в предаването си!0

След Слави Трифонов BTV и магаре да направят водещо предаване няма да изненадат никого. Целенасена профанация насаждана от чужда медия за оскотяване на българския народ.

Oпростачаването на нацията продължава. Bсякакви чалгарки и проститутки намират мяста по медиите, но за качественита журналисти и професионалисти няма място. Tъжно е как пропада страната ни и малкото нормални, останали хора, я напускат без съжаление.

Като чета коментарите си мисля, че сме супер интелигентна нация, гледаща само оперни концерти и научни дискусии, а кой ли прави рейтинга на Николета и Вип брадър, странно, а?...

Ами то е ясно , клюкарниците , но това не променя нещата че Николета е тъпа

БТВ яко пропада... Турски сериали в пиковите часове, сега и Николета Лозанова... Кому е нужно?

Jalko za BTV!!!!!!!!

какво прави телевизията , вкарва тъпи като г.з хора в национални телевизии , БТВ пада на ниско ниво

"Брошка" на ревера на btv. Какво ли не видяхме в нашата държава, че сега и това безумие - поредната водеща парцалана-кур--лана. КОЙ ПЛАЩА ?

Основни теми: 'изкуството на оргията и аналният секс. Как да сменяме гаджето си милионер на всеки 2 седмици' и подобни много важни неща в живота на всяка долнопробна спepмoядкa !

Предаването ще е тъмножълто с аромат на канал.

Горките ни Звезди,ще ги уморим и ще останем без звезди съвсем. Да спасим звездите си!!! Изгонете тази НЛ

Тая мома защо е дигнала само един крак?

Демонстрира, че знае и други пози.

ноо яка мадама е тая. имам я на сеника в тира, ръйш.

Tо пък една водеща, то пък едни звезди...Aко Дончева става за водеща, защо и тази кифла да не става? Достатъчно е да са симпатични и да могат да четат.

то николета е тъпа колкото си искаш язък за парите които получава

Ей сега вече bTV цъфна и върза.