Диляна Попова роди Борил

Диляна Попова стана майка. Българският модел и актриса роди момченце, което кръсти Борил.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова роди Борил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък родих миналия месец момиченце Мария-Луиза..

за страхотна двоика! да им е жив и здрав!

Като е син на Асен Блатечки, защо фамилията му е Емилов? Бяга от блатото ли?

Честито! Името на детето е супер! Пожалавам много любов и разбирателство между Блатечки и Попова! Такава красива жена нека ражда повече деца! Нека се множат българчетата! Всичко друго казано е злоба.

А твоето е глупост, защото не правиш разлика между външност и интелект. Важно е да се раждат умни деца на свестни родители.

Браво! Менгеле би ти се израдвал! Дай сега и критерии за красота и интелект, че да сме наясно! Всички ли да минаваме през "Менса", или как? Останалите - кастрация!

Диляна само да не ходи по тротоарите с бебето,че някой пийнал полицай може да й смачка бебето както си е в количката.

Какъв ви е проблема, бе смо...ци, че наричате детенцето копеле? Кои сте вие да го говорите това? И двамата родители имат здрав, изявено български ген и могат да го продължат, по начин, по който намерят за добър. А вие да го .... нали знаете.

в други сайтове пише че имало нейните сини очи и нос -това се казва късмет -от такъв мъж такова дете одрало изцяло кожата на майка си -всичко останало е вятър и мъгла

Почти всички новородени са синеоки

абе, станалото станало, остава сега да се молим за опрощение на греховете си

кви грехове бре я ходи се моли за твоите -всеки има право да се роди не само ти

На кой го е кръстила,не ми се вярва да е на цар Борил.

Тъжно е, че Диляна е дала име на детето си Борил. Трябвало е да му даде името Радослав, да загърби цялата тъпа история, да отгледа в мир и любов рожбата си, да се радва на детето си и на всичко хубаво в живота.

Явно не си падате по типични български имена като Борил, като между другото, е от малкото старобългарски имена оцелели до днес. Какви ги плещите вий, просто злобата стои явно на първо място!

Опитай да дочетеш и разбереш контекста на написаното от мен.

Жени, спрете да си инжектирате силикони и др. в устните!!! ОБЕЗОБРАЗЯВАТЕ СЕ!!! Погледнете я Диляна - личи й, че нещо е слагала в горната устна и определено се е огрозила, ОСОБЕНО като реши да се усмихне, става мн. неприятно за гледане!!! :(

60 % от родените българчета през 2013 г. са извънбрачни.

Е, и?

Ами това ,че е тъпо да наричаме децата копеле. По принцип, ама още повече при тоя процент

поне са българчета, без друго намаляваме скоростно като нация!!

Честито да сте живи и здрави и много цастливи с малкия българин юнак Борил.

абе нема как да е родила Борил,по-скоро ще да е родила крокодил (по вашата логика), дете бе, дете се казва че е родила - дирчо кога ще тръгнеш на училище много ти липсва.

Хахаха, това като цитат от Библията бе...! Ужас!

Роди се БЪЛГАРЧЕ!!!! Честито! Нека е здраво и щастливо!

БРАВО ПИЧ !!! Подкрепям те напълно

Хей, не наричайте детето, копеле!Много хора бяхме възмутени от майка му за това ,че е започнала връзка с обвързан мъж нооо....детето е друга работа!И тоя термин -копеле -лъха на такава еснафско-комунистическа жестокост,че няма накъде повече.

Е хайде сега и копеле да не казваме,цигани да не казваме,негри да не казваме ...и какво да мълчим ли?

Негър и циганин може да си звучи и без расизъм, а и хората са си такива по етнос и това е - с доброто и с лошото. Копеле обаче не може за звучи по друг начин освен ужасно. Заради вложената в него злост и смърдящо благочестиво възмущение на някой , който не може да се похвали с друго , освен с това ,че родителите са му са били женени повреме нараждането му. И какво всъщност означава тая гнусна дума?!Не ми обяснявайте,знам. Само че ставаме още по-жалки като вземем да уточняваме, че то всъщност не касае имането и ли нямането на брак , ами знаенето от обществеността на самоличността на бащата.

Да е живо и здраво - първо и второ - копеле е дете, чийто баща е неизвестен. А вички сме чували за Асен Блатечки нали?

Честито! Да ви е здраво и весело детето, да ви радва. И е мудесно, че сте го кръстили с българско царско име-а не с американски имена както правят най-често африканците.

link Socialna mreja s koqto pravite pari dokato si pochivate :)

СЪЖАЛЯВАМ БЛАТЕЧКИ.ДА ОСТАВИШ ТОЛКОВА ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА И ДА ВЗЕМЕШ ТАЗИ БЪРНЕСТА И ТЪПА МАНЕКЕНКА-НИ АКЪЛ,НИ ОБРАЗОВАНИЕ ,НИ ИНТЕЛЕКТ...И ЧАК ДА ТИ РОДИ.МИСЛЕХ ТЕ ЗА ПО-УМЕН ,АСЕНЕ.

защо мислиш, че на всички мъже им трябват интелигентни жени, това не е вярно, понякога по-елементраното и простичкото е по-хубаво, умните жени не са щастливи

Умна, глупава, няма какво да се лъжем. Всеки мъж, с малки изключения, би предпочел красива жена пред умна, но не толкова хубава. Мъжете обичат с очите си :). Ако жената е умна и красива, тогава е съкровище:).

Името не ми харесва, нито майката... Асен ми харесва, но се разочаровах и от него

Как може някой "журналист" да сътвори такова заглавие? ....това Борил не е ли човешко същество? ....пише се момче или момиче, когато се роди, а името е в допълнение. Спрете да пишете такива недоразумения. Иначе да са живи и здрави! Родило се е българче все пак! А, тези които си позволявате да съдите, първо си погледнете в собствените къщи!

Имаш прекалено големи очаквания от писарушките в дир.бг :) Снижи малко критериите де... така, нещо до към 3-ти, 4-ти клас, не повече!

ако се напъне и Горил ще роди.

...до тази,която пише,че ще се върне при първата.това няма да стане,но като се съберат под един покрив и си видят кусурите той ще тръгне да търси трета и т.н.не разбрахте ли бе хора-стойте си на д...то,че събереш ли се с някой ,който сякак ще те дразни не става.любовта е в приказките.

Само ти ли не знаеш, че Асен ОТДАВНА се върна при първата си жена и бяха заедно на море лятото.

Наистина ли ?

Аз затова на мъжете не пускам отпред! Ако реша да живея с някого за постоянно, може и да променя тази практика.

но ти трябват пари да си отрежеш и червея първо...сега и да искаш няка откъде другаде да им даваш...

Един мъж създава живот с една жена напускайки семейство и дете, след което същия този мъж се връща при вече наранените от него първа жена и дете, изоставяйки и наранявайки отново, но този път новата майка и новото си дете...

Какво не ти хареса в твоята история, че чаткаш минуси на собствената си "приказка"?

...или г-н Блатечки, ако предпочиташ - ти си ги надроби - и да чаткаш и да не чаткаш минуси - твое произведение е "приказката"

Да е живо и здраво бебето! Нека и родителите му са щастливи и си го отгледат с обич и радост! Но с това име аз не бих кръстила дете, символиката му не е добра. Борил е убиец, узурпатор и страхливец, който остава в историята като изключително жесток към народа си и некадърен в политиката си владетел.

Живот и здраве на Борил, ще осмисли живота на Диляна. Жалкото е, че децата не могат да избират родителите си. Към форумците, наричащи го "копеле", недейте така, то на половин България вече децата се раждат в конкубинатни връзки. Щом се знаят кои са родителите и бащата си е дал името не е копеле.

Да и е живо и здраво детето. Красива жена с добро ДНК, кощунство е да не се възпроизвежда. Само, че за следващото дете нека си намери някой по-хубав мъж. (Аз съм красавец, но за нейно огромно съжаление не бих и направил дете след като вече има едно от друг) Живи и здрави! И умната!

Има късмет, че е родила момче. Почти сигурно е, че ще прилича на нея. Момчетата приличат на майките, а дъщерите на бащите. Поне в повечето случаи е така. Борилчо ще стане висок, строен и красив мъж някой ден. С такава майка няма как да е друг. Да расте здрав и щастлив.

На тебе пък чувството ти за хумор е колкото на акумулираща печка "Смядово"...

пък у наш село кравата пенка се отели и си имаме теле на име минчо

Аналогичен случай и със същото значение.. Да са живи и здрави. И другите крави също. Нека има повече такива добри новини.

Да й е живо и здраво детето! Но според мен е голяма грешка млада, свободна и толкова красива жена да се хване със семеен мъж. Мъж, който кръшка не е стока, после същото очаква и новата му жена. Има свободни мъже, необременени с деца, съпруги. Женените и разведените хора са тежко бреме. Проблеми с бивши жени, деца от първи брак. Друго си е да създадеш връзка на чисто, а не с някой с ремарке и тежко минало, чиито проблеми цял живот ще ви следват като сянка.

То мъже не останаха бе, пич. Още по-малко свестни... Не ги ли виждаш кандидат-мъжленцата какво си бръснат крачетата и се гелосват - отвратително! Гейчета абсолютни, по-кифлеж от жените са вече. Та напълно я разбирам Дилянчето при тези обстоятелства!

Аз като гледам то и жените по какви си падат... То веднъж гелосани и еппилирани, после едни смотани, дето ръцете им все отз.д им седят - един пирон не могат да заковат. Да не коментирам оня ден една съседка с какъв мухльо е видях - в първия момент помислих, че и е баща - с прошарени коси, леко като прегърбен, мани, а тя като гледам май няма 30. Къде го е намерила, а сетих се, май лъскавата кола е била от значение, че то такъв пор...

Д.Попова нито е толкова красива - нито е толкова млада. Селянките като нея от Гулянци имат вече 15 годишни деца. Наду си джуките и заприлича на Мики Маус. Разби едно семейство с най-стария ку-венски номер на света - да забременее - Хоспод ще й го върне затова, че разби семействио с малко дете.

Да е жив и здрав, ама може ли такова име ?!? Със същия успех можеха да го кръстят Тъпанар примерно.

Кирил това име е старо българско и е много хубаво. Браво за избора. Или трябваше да е типичното българско Патрик...

Чудно име,на български цар убиец,неудачник...

Много библейско заглавие бе...леле мале...ама има и доста пропуски. Някакси не върви заглавието на фона на това, че не са венчани! Бащата определено е блудник хвърлящ семето си наляво и надясно...за майката, въпреки професията и не може да се потвърди същото, все пак има дете само от един мъж! Но да е живо и здраво детето и да стане добър човек. За съжаление никой не избира родителите си.

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО БОРИЛ ! ПИСНА МИ ОТ ПРЕФЪРЦУНЕНИ ИМЕНА И ОТ МОХАМЕДОВЦИ ,АХМЕДОВЦИ И ДРУГИ ПРОИЗВОДНИ , но те станаха повече !

Пак добре, че не е Патрик и Доменик. Иначе заглавието кърти мивки. Не знам коя куха кратуна го е измислила, ама е върха на простотията.

В предишния ми коментар няма нищо цинично или обидно....това е метафора, макар и груба-не си падам по захаросани евфемезми, визираща душевната несъстоятелност на въпросното лице!

писали са диляна роди борил, щото искат да звучат по библеиски... но накрая се оказват наи-елементарни български вип джуджета

Честито!Да е живо и здраво детето,да расте щастливо и да е късметлия!!!А родителите му да са до него,каквито и да са отношенията помежду им.

да е жив и здрав на родителите си! явно диляна добре е изучила българската исторя-само борил да не се представи като българският цар борил.за това да го учат на патриотизъм идоброта

Хубаво име са избрали! Че ни е омръзнало от алфонсо-леонардо-карамфил- езоп- аннов- иванофффф и т.н

Да е живо и здраво детенцето.

Да им е живо и здраво детето и те да са живи и здрави да си го отгледат, защото живеят в много кофти държава с много лоши, тъпи и прости хора ! :)