Йорданка Христова: Дъщеря ми е различна

Звездите във "VIP Brother" говориха открито за публичните тайни от личния си живот като част от мисия за определяне на седмичния им бюджет.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова: Дъщеря ми е различна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е вип, това е каймака на батака в България.

гледам и не вярвам на очите си................ голяма простотя и никакви морални ценности, ако това са вип-българи, мен ме е срам да кажа. че съм българка. всичко вече е пошло и гнило и политиката и целата родната деиствителност.

Според мен Евгени избухна с право, но просто много буйства. Това, което стана, е че всички говориха за болни теми от живота си, но Евгени се скри зад клишета и не се разкри. Това плюс алкохола, който изпи и в момента, когато Данчето се изпусна и каза "айде, стига сте говорили за гейове, има и нормални хора все пак" или нещо такова, Евгени не се сдържа и блъсна своята колона от кубчета. Не знам дали е искал да ги прати в посока на Данчето, но тя определено го удари жестоко с думите си. Тогава той каза "И това идва от майка на лесбийка". Това отвори кутията на Пандора и той изля целия си стаен гняв.

Напоследък човек попадне ли на някое от "брадърските" предавания трябва да е с нагласата (и предпазните средства) на фекалолог пред "продукцията" на болен от нещо като ебола запуснат скункс - вдовец, страдащ и от целия набор вътрешни болести, който се е хранил цяла седмица със червив труп на жертва на комодски дракон, който освен отрова разполага и със смъртоносен коктейл от бактерии. Кое животинско и човешко извержение и падение не бе изрекламирано пред всички ни едва ли не като модел за подражание във всичките тези предавания? Всички разбираме, че има хора, които страдат от определени отклонения, нищо лошо към тях. Но рекламирането на такива отклонения и фокусирането на общественото внимание към тях е отвратително. Тези предавания, покрай бабите и майките, се гледат и от деца. Децата нямат филтър и всичко се възприема едно към едно - пример за подражание. Е, какво очаквате да се получи от това общество? По тоя повод СЕМ, дето явно служи само за "украса" и плашене на гаргите кога ще си подава оставката, или по-точно - кога ще бъдат сменени с такива, дето реално вършат някаква работа?

то това е целта- да ни няма.

" Децата нямат филтър и всичко се възприема едно към едно - пример за подражание. " децата имат родители, които да ги възпитават. ако те не си вършат работата като хората не им е виновна телевизията и простотиите които дават там...

това прилича на сводка от лудницата.

То си е. Направо ви се чудя как го гледате. Тая лудост се просмуква от екрана и няма как да не влияе на зрителите. Това си е чиста предпоставка за полудяване.

КАТО ВСИЧКИ ЦИГАНИ

Евгени снощи успя да предизвика с обидите си Йорданка Христова, която загуби самоконтрол. Той е " къртицата" на Големия брат в къщата. Ще вади компромати за конкурентите на протежетата Жени, Тачо и Влади Въргала. Някой от тях ще е победител на този сезон, ако не сгафи под въздействие на алкохола. Всички ласкаят и възхваляват Жени и добрият Влади- говорителят на гражданския комитет защитаващ Цветан Василев и неговата банка. Защо предварително не обявиха да не номинират номенклатурите в Къщата- Данчето и Женята ? Някой знае ли каква е наградата за победителя този сезон? Какво ни показват от морала и живота през соца? Снощи с тази мисия ни разкриха морала, битието и жълтините на звездите във времето на демократична България

Дъщеря ми е различна, добре си призна, но защо трябваше да скача на думите на Евгени Минчев, колкото и да го упрекват само той и Кали казват истината!

Боже, не знахе, че например Нютон, който е бил гей е извратеняк и семейството му има пръст в това! Не знаех, че други стотици хиляди гей учени, артисти, известни и неизвестни хора, според бг разбирането, направо не са заслужавали да живеят и не заслужават! Няма да се оправим никога с това мислене! Все някой ни е крив! Няма значение дали си гей или стрейт, като имаш родители кретени и кретеноидна среда, ставаш кретен!

Нютон не е бил гей. Няма стотици учени и откриватели гей. Възвишеното не върви с извратеното. Кретен е този който иска да каже на черното бяло.

А, не е така, не е така ... Иди обяснявай на плебса, че като ако си богат и известен или с власт и не си кувар, това не означава, че си гей - кауза пердута! То когато човек не може да си надскочи физиологичните нужди и само това му е в ума, за това му е и слава и пари и власт - да може да си отее! За какво друго да му е?!

леонардо да винчи и микеланджело. Ако микеланжело не беше гей, сега нямаше да имаме давид....

Правиш коментар под коментар диагностициращ Минчев като личност с тежка патология, т.е. това не означава да се "чаткат минуси" а да се погледнат на причините довели до съответния деградирал продукт, т.е. тъй наречения "лорд Минчефф". Между другото, уж даваш индикации за наличие на мисловна дейност, а не се сещаш, че т.нар. благотворителна дейност на "лорда" е зле скалъпен пи ар от самия него.

Luna0102

Както е тръгнало скоро твоето поведение ще шокира по телевизията.

Божее,тая Жени и Тачо правили тройка.Какво семейства ,какво чудо.И това ако е нормално семейство.Един дол дренки и двамата.Дано детето не стане такова

Осъзнай се!

Всъщност Жени каза "групов секс", което не е същото...

виждам че го следите, а и ви харесва. а групов е по -добре..сигурно

/не само това, Жени каза "Еми, правили сме групов секс, да" гледайки към Зорница и Тачо! Смятай....

Остави ги, те мерят с друг аршин. Жени може да е елитна, но все пак е ... Това, дето го е видяла, правили са й го и т.н. неминуемо й се е отразило. За каква нормалност можем да говорим, когато иде реч за такъв елит?!

Гнус ме е

Не виждам смисъл от възмущение - такива хора винаги е имало и ще има. Дали моето или вашето дете ще гледа и ще копира модели зависи от мен и вас, не от тях. Насочвам детето си в съвсем различни хоризонти, и то не проявява интерес към такива хора. Изобщо не се страхувам, че пошлотията от екрана, не само от това предаване, а като цяло, би повлияла на дъщеря ми, защото всичко е в мои ръце и досега позицията ми и линията на възпитание дава безотказни резултати. Така че, мили хора, извратени личности ще има винаги, но те нямат вина за това, че един родител не си е свършил родителската работа, защото самите те са продукт на лошо родителско възпитание.

Извратеняци винаги е имало. Но преди са били презрени.Сега ни ги налагат за ВИП.Това е цялата работа.

самонадеяно е да вярвате, че вашият случай обхваща всички ситуации на родителство и поради това възпитанието е функция само на модела от родителите и изключва средата извън семейството. може би, пък, дъщеря ви да не е изследовател и да простира хоризонта си само накъдето сочи вашият пръст, а други деца да гледат и отвъд, зависи и от възрастта. в крайна сметка наивно е да отхвърляте моделите от обществото.Глупостите по телевизията създават представата, че глупостите трябва да са достояние на широка публика. ако дъщеря ви пожелае да работи в тази област как ще се адаптира или вие ще посочите публиката й. не спестявайте на виновните вината. това не е ВИП, а грозно зрелище за празни хора.

Снощи агент Жени Минчев беше потвърден и лъсна отвсякъде. Явно неговата роля е същата като на дразнителя Пламен Тъпанаров от предишния сезон и той трябва да дразне и провокира всички и да им проваля мисиите, както направи. Това че Жени Минчев е агент на ББ, означава още че всичко което той прави и казва все едно идва от самия ББ и когато им казва че са лицемери и че са обратни и че Йорданка е некадърна комунистическа певица, това все едно им го казва ББ (продуцентите на шоуто, които знаят всички тези неща и са им ги написали на кутиите). И въпреки че е агент, когато бутна кутиите това беше най-адекватната реакция на вечерта след като Йорданка Христова изкара дъщеря си ненормална и браво на него за което много ми се вдигна в очите! Всъщност, след като знае толкова много факти от живота на звездите, Жени Минчев е идеален за агент провокатор, така или иначе. Агент Жени КЪлканджиева също се показа като провокатор когато се опитваше да направи някакво шоу между Тачо и Зорница. Нейната роля явно е същата като на Мира Крокодила от предишния сезон и ще ни занимава със семейството си през цялото време и ще ходи да им пали фитилите наляво и надясно. Явно, Жени КЪлканджиева за пари е готова на всичко, което се очаква от нея, всъщност. Отношенията й с Тачо са повече от съмнителни и това тяхното трудно може да се нарече семейство, по-скоро някакъв бардак. Още не е много ясно кой е избрания победител, но за сега имам някакви съмнения към Зорница Линдарева, на която се дава много ефирно време и която явно е достатъчно богата да си купи титлата победител във ВИП Брадър, но ще видим по-нататък. Иначе от номинациите снощи, най-ми харесаха тези на Албена Вулева, които бяха точно в десятката и тя ги аргументира много добре, да не очакваш направо. Влади Въргала наистина е много пропаднал горкия и злобното му и агресивно поведение се виждат с просто око. Заради тоя тъп филм, той съвсем си е скапал живота и сега си го изкарва на всички, и алкохола, който ужким е оставил, хич не му помага. А ревльото Тити е с най-лабилната психика от всички там и си е директно за лудницата, няма какво да го говорим.

наи-точната дисекция и анализ на куклите във това ужким реалитъ шоу!благодаря,закривам форума,другите да продължават да раждат извънбрачни думи с преносен смисъл:)

Прав си Дирчо. Във всеки сезон продуценти и сценаристи на Брадъра определят ролите , които участниците ще играят по техен сценарий. Определят разбира се предварително кой ще е победителят, който ще щадят, прикриват,или ще е жертва или много чист ( техен) човек. Венета нали призна, че нейната роля е " Да бъде лошата, лошата..," Така и наш Генчо- лорда ще е Лошият гадняр, който ще провокира определени хора посочени от Брадъра( екипът на шоуто). Снощи основната му ( им) жертва беше Йорданка Христова. Предполагам, че Влади Въргала е избрания победител ( закъсал за пари) а и техен приятел.

За толкова години ВИП брадър, не се сещам някой да е спечелил повече симпатии и уважение от участието си в това риалити.

Как може тези хора да се наричат Вип и да ги натрапват по телевизията.Та те са тотално посредствени,груби и пияндета от класа.

Къде е СЕМ?

Не е лесно да гониш известност. Докато се обърнеш след като си се качил на някой "връхчец" и какво виждаш!? Я, дъщеря лесбийка, я син педераст другите "придобивки" ще ги оставим настрана. И какво като си "БИЛ" Източните мъдреци казват: "НЕ Е ВАЖНО КАК ЗАПОЧВАШ ЗЕМНИЯТ СИ ЖИВОТ - ВАЖНОТО Е КАК ГО ЗАВЪРШВАШ".!!

Биг Брадър навсякъде е един и същ, т.е. взимат се хора, които да са "скандални" и да правят "сеир". Който иска да гледа морални ценности и благориличие, е сбъркал предаването. Аз съм на мнение, че който си е възпитал децата както трябва, няма защо да се притеснява, какво дават по Брадъра. А той дори не е "най-скандалното" и "неморално" предаване по телевизията (да не говорим в интернет какво има).

тука стигаме до най-важния въпрос?българите добри родители ли са?според мене са нехаещи,безотговорни,безралични към децата си.за тях гледането на дете е днеска да му сготвиш и да има пари да му купиш дрехи и аксесоари?всъщност вече две поколения растат без любов,те даже не са родени чрез любов,а вследствие на социални и икономически,чисто адаптивни нужди и междуличностен интерес.българите разчитат телевията да възпитава децата им,училището да ги учи,средата и всичко живо да се грижи за тях,само те като родители да са освободени от тези отговорности по правило,понеже са родители!

До всички практикуващи професионални психолози и психиатри - прекрасен образец за жестоките деформации на една личност израснала без родители в крехка възраст, след това с приемни родители и по-късно - попаднала в екстравагантната за произхода си ситуация - да бъде обучавана на тайните на живота от софийския гейски хайлайф. Напълно естествено е да се стигне до продукта, който виждаме толкова години от екрана - мъчителен медицински случай за учебник.

Много точно... това "нещо" е ярък пример какъв ще е резултатът, ако извращението продължава да се насажда като норма за поведение....

МОЛЯ ВИ ХОРА, НЕКА СЕ СЪБЕРЕМ И ОТИДЕМ ПРЕД НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ТОВА ПОШЛО ПРЕДАВАНЕ, НЕ ИСКАМ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ДА ИМА ТАКИВА ОБРАЗЦИ , ТАКИВА ПРИМЕРИ , ТОВА ЛИ СА НАШИТЕ ВИПОВЕ , БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА МЛАДИТЕ БЯГАТ ОТТУК, КАКВО МОЖЕ ДА ВИДЯТ И ЧУЯТ ПО ТВ - САМО КУРВИ И ГЕЙОВЕ, НА ТОВА ЛИ ЩЕ СЕ НАУЧИ БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА - ПОШЛО, ГНУСНО,...ОТВРАТ

loverrock

Покажи кои чужди звезди са по-различни?

недей така-да видиш българин да протестира си е истинска рядкост,все едно да видиш евреин да се моли във джамия

Luna0102

Егати простотиите, егати чудесиите - да си развееш лайн..ните гащи по телевизията защото ти плащат. Имаше навремето една унгарска урва, не се сещам как се казваше, беше влязла в италианския парламент, та тя ходела по голяма нужда на сцена. Аз лично не бих се изненадала второ действие от театър "VIP Brother" да включи подобни преживявания.

Казва се Чочолина.

Явно е гей щом не знае коя е Чичолина! Да го разпнем!

за простите хора ценностите са групов секс,деца убийци и развод!абе я попътувайте малко и си отворете мирогледа вече

Ще цитирам една мисъл, която скоро прочетох на Фредерик Крейн, а всеки да я тълкува според разбиранията си. "Посредствеността намира сигурност в стандартизацията".

По малко чети такива сентенции, и повече мисли! Това го казвам аз за да си ОК!

...мислИ

Вземи си отрежи единия крак понеже е стандартен или пък измисли "нестандартен" начин да пресечеш магистрала "Тракия".Учудваш ни.

У нас нестандартното е вече стандартно.

Тая "ВИП"-паплач ми прилича на римския "елит" малко преди разпадането на Римската империя.

Не можах да вдяна, каква е сексуалната ориентация на магарето?

Браво на Данчето,показа че е широко скроена и интелигентна жена!!

Какво става със симпатичното магаренце? Най-интелигентния участник в предаването!

Имаше за него репортаж в Часът на Милен Цветков. Много си е добре магарето.

много расисти има.хора малко

loverrock

Просто обществото ни е ограничено. Особено когато пътуваш в чужбина и си даваш ясна сметка от къде си, и колко сме изостанали с възпитанието и образованието. Слагаме етикате на всичко.

"Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории."

А, Вие вероятно сте съгласен с ...расизма.....понеже заговорихте за възпитание и Образование!?!!

Ловерок, това е тотална заблуда, точно в развитите държави вечните човешки ценности продължават да са валидни и благодарение на тях имат стабилна средна класа, т.е. хора, които всеки ден ходят на работа, спазват законите и отглеждат децата си в нормални семейства. Наричам ги нормални, защото това е естественото откак свят светува. Разбира се, навсякъде има изкривявания, доказано е, че повечето братни са преживели психическа травма в детствот си и че това е напълно поправимо. Няма гей или лесбо, които след като отмине еуфорията от хормоните и себедоказването на младини, да имат пълноценен живот. Вредно е да се представя педерята като нещо готино, модерно или пък криво-разбран бунт срещу статуквото!

и никой не ни ебава за нищо......

Извинявам се, но Вие хората неодобряващи педерастията , расисти ли наричате!?!?

"Търсенето на себе си" е духовен процес и всеки, който иска да тръгне по този път винаги е бил свободен да го направи. В душата и ума си ние имаме свобода, която не може да ни бъде отнета. Твърдението, че някой търси себе си, "експериментирайки" физически действия, е абсурдно. Умелите манипулатори внушават на хората, че да изпълняват заповедите им, е тяхно искрено желание. Много жалко е да вярваш, че "си намерил себе си" в задните си части.

В тази къща май няма нито един истински мъж без дефекти. Мислех си за Въргала ама и той алкохолик, Тити много ревлив, всички останали капризни, женствени и недорасли. Ей заради това хората харесват Бойко Борисов, защото излъчва мъжкарство, което вече е на изчезване.

Ти си пиян или дрогиран, за да говориш подобни глупости. На ББ му се кефят само изкуфяли пенсионери и стари моми без мозък. Кой нормален ще харесва проста и грозна мутра, мафиот, който скапа държавата???!!!! Мъже с главни м отдавна няма вече по българските земи.

може да си прав , но кажи един единствен политик сегашен или предишен да е истински мъжкар и да не е съсипал държавата .

Явно ти си пълният куку....кой скапа държавата е видно а ти ако си мъж явно си пълен КОМПЛЕКСАР,не че си първият но е жалко и ако си по-млад

Точно за това мъжете ненавиждат педалите,защото те са преди всичко душевни педали и няма нищо мъжко в тях освен....органа за ориниране

След снощи зарязвам всички латино сериали и минавам на биг брадър. Баси кефа. Изневери,гейове,държанки,алкохолици,тройки.... и лордове.

Картинката е още по-така....Лордове, които се бамкат за пари, вип проститутка от богато семейство/ видимо абстинентна/, мадам на която живота започва да и връща. Някакъв дето ексериментирал с ауспуха си... Веселба!

Състоянието на държавата ни напълно оправдава "ВИП-овете" ни. No comment.

Много ще е интересно да се публикуват данъчните декларации на въпросните "особи",сигурен съм ,че ще падне голям смЕх!

много ме е яд че в последната ера на свръхегоизм и култ кум дребният аз,се някой измислен анимационен герои казва,тя телевизията няма за цел да възпитава хората,а да ги забавлява,което е доста цинично и повърхностно като мислене,защото всички знаем,че човешката мисъл се моделира основно от двата информационни потока-тв и инернет.създаване на илюзиите се генерира от лявото полукълбо на мозъка,при него достига информацията която ви блъскат всеки ден,както и да е,аз съм за свобода на избор и свобода на мислене,но дали вие правите реално този избор и имате свободна мисъл или някои друг взима решенията вместо вас,това е въпрос на интилигентност.колкото до хомосексуализма-това е душевно заболяване,което трябва да се лекува във специализирани клиники,а не го тикат пред очите и да обвиняват нормалните хора,че са виновни за техния избор да бъдат различни.в природата има закони-неписани,горе всичко може да е едно,но тук всичко е две:)

Не гледам предаването, но заглавието ме заинтригува и се зачетох. Форумът се възмущава това ли са ни ВИП-овете. Думата е celebrities, нямаме такъв изчерпателен термин. Затова е тази каша в употребата на ВИП. Ако искахме да сме стриктни в значението, трябваше там да са политици, учени, хора на изкуството с принос. Например (на шега, разбира се) по един лидер на парламентарна група, по един ректор на ВУЗ, тук-таме по някой артист или художник, оперен певец и т.н. Детайлната подборка я оставям на вашето въображение. Замислете се и ще видите, че ще ви се оправи настроението, като си представите затворени за няколко дни насаме видни лица от нашето политическо ежедневие :))

Ама разбира се,че НЕ гледате предаването...еййй ама как на всички все заглавията ги привличат....

Всички тези излияния на т. нар. съквартиранти извикват само една уместна реакция и тя може да се изрази с две думи: долно и гнусно.

Защо се опитват да очернят Й. Христова, а щадят Жени Калканджиева? Нейното признание за групов секс ( без да жали детето и близките си) по морално ли е от сексуалната ориентираност на дъщерята на Христова или от признанията на Зорница и Кучкова? В това предаване се напъват да величаят Жени наблягайки на това, че е бизнес дама, че печели пари, ама с какво и как? Нормално ли е , тя да приема сексуални връзки на по младия Тачо САМО когато ТЯ знае или е получил нейното разрешение?! Сигурно са правили тройка с Зорница, ама сега Жени рони сълзи и се прави на жертва. А уж не искала да я съжаляват хората, ама прие участие във Вип Брадър и излага на показ всичките семейни " мръсни" тайни.

Остана да ни покажете как акат "Виповете", може да научим нещо ново.

Вчера,по канал 1,гледах "Търновската царица".Камелия Тодорова е била страхотна мацка.Какво нещо е старостта...Като сме млади не мислим затова и се държим като тъпата кифла Песова.Препоръчвам на продуцентите да прожектират този филм в къщата и да излъчат концерти и изяви от фонда на ТВ на всеки,които той сам посочи.Хем ще се "опознаят",хем ще се види кой кога и къде се е проявявал ВИП.

В нейния случай не толкова старостта, колкото алкохола....Ако качи няколко кила и спре да се налива ще изглежда доста по-добре. Е, да - не е на 30.

?!? Спрете да наричате педалите и лизбийките различни...те не са различни, те са ненормални, неморални, извратени....Природата е направила мъж и жена, и те трябва да създават поколение. В природата две мъжки животни да сте видели да е онождат??? Или две женски да се ...ъъъ! Спрете да бъдете псевдо демократични и да наричате тези хора различни! те са болни и трябва да им се помага!

"Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории."

Само една безпристрастна справка, че виждам много се палиш по темата- напротив, в природата е сравнително често срещано явление сношението между еднополови (особено мъжки). Може би не си забелязал, но кучетата напр. не подбират много. Това, че тези в къщата са готови на всичко за пари е друг въпрос, няма общо с природата :)

Не си съвсем прав! Кучета се кеца, ама не се сношават....НИКОГА! Явно не си запознат! сношение: да се таковат отзад! къде си видял в природата това!

Естествено, че има, чети повече ! Гледал съм предавания по "Нешънъл джиографик"има в природата такива екземпляри...но не това е най - важното. Искаме различните да не парадират с това, да не правят паради , а в това предаване като че това беше най-важното - да се покажат тайните преживявания, различната секс.ориентация, защо бе, редактори, сценаристи и продуценти? Толкова ли са вашите духовни ценности ? Толкова ли сте елементарни ???

Какъв е този шум, Джеймс? - Гей парад, милорд! - И какво искат? - Еднополова любов, да се женят помежду си, да имат деца...такива работи милорд! -Е, и някой забранява ли им? - ...Не, милорд! - Е, тогава защо вдигат този шум? - Еми, педерасти, милорд

кажи си го направо-лезбийка,или гей.за това ли се разделиха,защото партньорката на Люси сега е партньрка на дъщерята.тези побъркани откачалки,тези артистични среди,да ти се доповръща.след време дори не приличат и на жени.

мъни, мъни, мъни...., жалко, много жалко

Разбирате ли сега защо ИДИЛ имат толкова последователи от западни страни,а вероятно ще расте тяхната бройка!

Изпуснала съм това с груповия секс:-) Кой е правил от тия там?

loverrock

Никой не е правил групов сек.

Мадам Калканджиева и Тачо са участвали в тройки. Хей така за да разнообразят сексуалния си живот. Мадам още се похвали, че е изневерявала на олигофена, който й е съпруг. Пак хей така, купон да става.

Деградирали елементи, и тези по-малко опростачените включая Данчето безочливо и арогантно пригласят без ни най-малко срам и елементарна етика им пригласят. Какво послание е тази въшлива игра на ненормалните телевизионери!! Това надминава всякакви фантазии!!! Какво поколение расте гледайки тези абсолютни перверзии и не различни, а сепер деградирали!!

стига глупости бе. кат искаш възпитание и образование си пускай дискавъри или нешънъл джеографик, или хистори ченъл... а единствените които трябва да се занимават с подрастващото поколение са родителе - ако те са си възпитали децата като хората, то тея деца докато щракат из каналите просто ще прецъкат на следеващия без да обърнат внимание на тая простотия. а най-странно е, че уж никой от тук пишещите не го понася, но всеки знае кво е станало в предишния епизод...