Какво разплака Евгени Минчев

Изненадващ обрат във "VIP Brother" доведе до затопляне на отношенията между Камелия Воче и Евгени Минчев.

Обратно в новината

Коментари - Какво разплака Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вие какво очаквате? Биг Брадър открай време е реалити шоу на Простотията, Простащината и Високо самочувствие без покритие! Явно продуцентите знаят, че българина с това се развлича и залагат на това! А Ники Кънчев, няма защо с такъв патос да коментира разпадането на семейство Калканджиеви! Май е забравил, че още в първия Биг Брадър едно семейство се разпадна- това на Елена и...не знам кой беше мъжът й!!! Факта, че Иво Аръков няколка пъти заяви, че е в "Образцов дом", за да се образова?!... За какъв интелект ви говори това??? На мен за липса на такъв!!!! А за Евгени...е той просто е Поредният полакомил се за пари!!!!

чичко тревичко-минчев

Какво ни интересуват глупавите емоции, които са предварително подготвен сценарий?! Измислени ,, първенюта", фалш и поквара

Говедо!

Всяка майка знае какво представлява този рев: "Мамо, мамо, аз нали съм ВИП"

На Евгени пиянските изпълнения са известни от години,но без него шоуто ще е скучно.Това,което ме втрещи тотално е модната ни икона Калканджиева.Как може жена като нея,която е и главен организатор на Мис България да се държи толкова просташки и нелепо.Симпатизирала съм и години наред,но явно всички неща,които са се говорили за нея са верни.

АМА КАКВО ДРУГО ДА ГЛЕДАМ?ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЛИ?ТЕ СА ПО ГОЛЕМИ ИЗВРАТЕНЯЦИ.

аз не пускам смс-си

Не мога да повярвам, че 130 коментара и всички са против предавнето и този. Ами не гледайте, не пускайте смс-си. Рейтинга ще падне, пари от смс-си няма да има и може и да се осъзнаят, че това е глупаво и особено арогантно предаване. Но... доста българи си го зяпкат с кеф това предаване, доста обичат клюките, да гледат през ключалката какво става в стаята, да се радват на кирливите ризи на другите. Е, те така! Затова сме на този хал, щото сме тъпи, та вдлъбнати чак. Съжалявам да го кажа.

Точен коментар, но за съжаление народът ни и за нещастие най-вече младите са се маргинализирали тотално. Това разбира се целта - общество от тъпи консуматори, което да се управлява марионетно с елементарни похвати и което е готово да се продаде за жълти стотинки - както тези "звезди" от брадъра

абе няма ли един истински мъж да му изшиба един та да се кротне този измислен цигански лорд

Одъртя и тоя педер....

"Перфектен сценарий или истинският живот? Преценете сами." Преценявам - безочлив, обикновен педераст.

мр, ум*и, жив терооор....

За Нова година и Коледа да си покани някой загорял пандизчия. Смятам, че ще си изкара добре.

по нагласен ВИП.БРАДЪР НЯМА-уж се карат,големи фолшификати-А пак тая Калканджиева-многостродолната Геновевя пълен боклук-толкова е разкрепостена,че като се напие прави не тройка а многотройка

.... а не е ли срамно мъж да плаче ? Този свят не върви на добре....

егати и вип-а. Лорд на простотията и злобата.Браво на Кали -пряма и искрена.

КЛОУН !!!

Хора, опомнете се! спрете да гледате такива помии всеки ден! Тиви реалитита ви зомбират - всичко е за много пари! Ще разберете че животът ви без БИГ БРАДЪРИ е къде по-хубав!

е.....ти и царвула е този евгени минчев какв в. и.п. е този бе

Гледам предимно БНТ. Останалите сурогатни телевизии не ме интересуват! Убеден съм, че за да печелят за босовете си, са способни да излъчват всякакви мерзости и мърсотии!

Това, че на 22 септември се появи с ФЕС ?

абсолютна провокация- черен фес на празника. тоя просто не знае какви ги върши или просто е агент- провокатор. някои неща са непростими.

няма кой да го пампури

За пари всичко правя!

Шоу за простаци или олигофрени. Нищо повече. Много са подценили зрителската аудитория /с малки изключения/.

А, Тити Папазов кога ще реве? Той го прави най-добре. :)

вече рева

Национален проблем. Цяла България плаче с Евгени Минчев. Каква трагедия?!

Тоя какъв лицемер е и колко е меркантилен...."театър" да става!

Каква истинска драма уважаеми зрители.

Боклук измислен е тоя "Лорд". Кога от Ватман стана Лорд.

Истината е, че само бедните хора и аутсайдерите гледат подобни предавания. Успелите хора наистина не си губят време с тях, защото се занимават със собствения си живот.

Абсолютна глупост си написала ....... Аз съм юрист , мисля че съм интелигентен човек с доста професионални ангажименти и въпреки това мисля , че този социален експеримент наречен ВИП-брадър заслужава внимание по ред причини , най - незначителната от които е да надграждам впечатление за състоянието и ценностите на обществото ни днес

по начина по който реагираш си личи, че не си интелигентен. Poly изказва мнението си. "Глупости" може да има само в твоята глава. Това че си образован не означава че си интелигентен, пък и от тоз "водевил" да си правиш чак пък изводи за обществото, леле мале!

Значи и от турските сериали можеш да "надграждаш впечатление за състоянието и ценностите на обществото ни днес". Защото и Биг брадър като тях върви по сценарий!!!

Антония Петрова и тя е юрист и е с много професионални ангажименти ...

Само бедните хора и аутсайдерите ..мила, ти си готова за Вип Брадър ;)

А какви според теб са хората, които коментират подобни предавания по форумите? (в това число се включваш и ти)

Мога да кажа, че излиянието на Евгени ме трогна и вече гледам на него със симпатия....

кажи чесно

Нали се шегуваш? Щото този не може да ме трогне по никакъв начин.

Хъмм каво ли може да разплаче този хомобандюга хъммм да не би да е някой по-голям от дупката му!?

Аз пък го гледам и се забавлявам- явно съм много прост... Не го следя... просто като превключвам каналите понякога задържам на нова и толкова... не го считам за образователно предаване, нито е база, на която да формирам морала си... и честно казано не разбирам енергията, която някои хора влагат да го плюят и анализират... Това е все едно някой ми е разказал мръсен виц... ще се засмея и толкова... няма смисъл да се държа като фригидна лелка и да чета морал...

И аз мисля , като теб гледам и се забавлявам това е на , който не му харесва взима дистанционното и превключва канала .

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАКИВА НИЗШИ СЪЩЕСТВА,НЕВЕЖИ ВАТМАНИ.БОЖЕПАЗИ БЪЛГАРИЯ АКО НА ТАКИВА КАЗВАТЕ ВИП.СКРИЙТЕ ГИ ЗАВИНАГИ ЗАЩОТО ИСТИНСКИТЕ И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА СЕДЯТ ИЗВЪН ПРОЖЕКТОРИТЕ И МЕДИИ И СИ ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВО.

лорда на циганите от Пазарджик да се върне при корените си и да се прибере при тях , за да се потопи в традициите им. Голема двойка ще са лордо и азис ! Интелект под налягене ще пръска навсякъде ;)

Боже, каква гмеж от лезбийки, обратни, пияндурници, развратници, глезли и глезльовци, грозници душевно и физически, наркомани, мързеливци, нечистоплътници....И това е VIP-ът на България. Така е, като няма хляб, поне да има зрелища!

Е, как, то е ясно с кого кара Нова Година! Сам със себе си, за да има насреща си елитен и интелигентен събеседник и по възможност - пред огледалото, за да изпитва и естетическо удоволствие.

НЕ МИ ПУКА ЗА НЕГО- ЗА ПАРИ Е ВЛЯЗЪЛ ВЪТРЕ- ДА РЕВЕ КАТО МАГАРЕ- ЦЯЛЖИВОТ СЕ ПРАВИ НА ШУТ А НИЕ БАЧКАХМЕ.

Миличкият той. Плаче, защото е чувствителен, фин човек. Благородник с нежна душа.

НЕ СА ВИНОВНИ НАРОЧЕНИТЕ "ВИП" А ТЕЗИ , СЦЕНАРИСТИ , ПРОДУЦЕНТИ , РЕЖИСЬОРИ И Т.Н., КОИТО ЗА ПАРИ И РЕЙТИНГ СА ГОТОВИ ДА ОСКВЕРНЯВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР С ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА ПОМИЯ.

тоя не е вип а ШУТ ! натурален ШУТ ! Карикатура !

Това са луди предавания. и луди хора ги гледат. Хора, исключете си телевизора\те. Не плащайте тъпите канали. Идете на расходка, вижте се с приятелите поговорете с съседите, роднините... Всички ние плащаме на тези палячовци. Бюджетите на телевизиит е идват от реклами. Стойноста на реклавмата е калкулиран в крайния продукт- сапун,лекарства, напитк, услуги и и т.н.

А ти се научи се да пишеш. Много правописни грешки правиш!

а ти се научи се да пишеш .. )))))

Прав си, ама много неграмотно пишеш! Мен би ме било срам да публикувам мислите си в този вид!

Болно е, че изобщо има хора, които гледат подобни тъпотии. Дано не са много, че иначе... няма надежда за спасението ни

То театралните постановки са по-зле режисирани!!

ДО "ДИР" ЗАЩО МИ СКРИХТЕ КОМЕНТАРА??? КАКВО ТОЛКОВА ОБИДНО ИМА - ТОВА Е ЖИВАТА ИСТИНА ВСИЧКИ СА ГНУСНИ ПАЧАВРИ . НЯМАТ НИКАКЪВ СРАМ,НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО В ТЯХ ВСИЧКИ СА Г О Л Е М И Б О К Л У Ц И

Затова престанах да гледам Big Brother- предаване за помия и помияри. Този гнусен Минчев е един от ярки примери на разваленото в страната.