Безплатни пpoцедури за двойки с репродуктивни проблеми

Десет медицински центъра, работещи в областта на репродуктивното здраве, ще участват в кампания “Любовта е действие 2014″.

Обратно в новината

Коментари - Безплатни пpoцедури за двойки с репродуктивни проблеми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е задължително всички да имат деца. Планетата и без това е пренаселена. Не може ли вместо тези процедури да осиновят някое детенце. Защо всички се чувстват длъжни за си възпроизведат гените и мислят, че това е много важно

инстинктът за продължение на вида е по-силен от този на оцеляването и много добре от това се възползват точно тези клиники, чиято цел е да ти внушат още повече как е най-важното нещо в живота да се възпроизведеш и да им дадеш парите си.

Хайде ти осинови едно-две деца и се откажи от биологично свои, пък тогава говори, а? Сигурно не е лесно да си тъп.

ин витрото е бизнес с изключително висока печалба, самата процедура е проста и не изисква скъпа инвестиция от страна на клиниката, така че да правят лотария за пациенти е много голямо лицемерие и евтина реклама .

От 13 ин витро процедури само една успешна, чудно, или жените са били възрастни, или толкова са се старали лекарите.

Като нямаш мисъл, по - добре мълчи!

dani го е казал много точно. Точно си правят реклама и незнам що я правят, като имат толкова ниска успеваемост. За това казах, че толкова са се и старали. Тия клиники са места за експерименти и за величаене на егото на докторите. Говоря за българските. В другите страни не е така.

Сериозно 13 инвитро процедури и само едно родено бебе?!?!