Жена си присади трета гърда в името на славата

В щата Флорида 21-годишната американка с псевдоним Жасмин Тридевил си е направила пластична операция, по време на която се е сдобила с трета гърда.

Обратно в новината

Коментари - Жена си присади трета гърда в името на славата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В грешка си!!! На свинките са нечетен брой!!! Така , че мацето е на прав път :)))

Всеки си е собственик на тялото и може да прави с него каквото си пожелае. Така наречените модификации на тялото са се правели през цялата човешка история и това не е нищо ново! Образовайте си задръстените пост-комунистически главици преди да пишете глупости!

Не ми чети морал докато лично не си си направила някоя "красота". Ако пък си направила каква точно олигофрения е тя? :)

Присадила си е една втора п....ка:-)))

Как ли са се ровили таварищите от Дир, за да намерят подобна новина. Изкопаха я от световно известното Real Radio...

снощи излязоха с компромата срещу нея - откраднали й багажа на летището и девойката като е описвала вещите , е написала :" протеза три гърди , стойност 5000 $ " . тъй че спете спокойно , от гума е :)

Плуто Наш...

Според мен, това не са три гърди. Просто мозъкът и е изтекъл и тя си го е събрала в тази торбичка между двете оригинални. Иначе, според мен, трябва да бъде подсъдно за лекар да се гаври с психично болен по този начин. Макар че си мисля, че и на доктора му хлопа дъската и изобщо не трябва да се притеснява, че тя ще го изтропа. Като му гледам произведението, не мисля, че може да бъде държан отговорен за действията си.

А НЯМАЛИ МЪЖ С ДВА ЧЛЕНА??? ЕДИН ЗА ЗАДНИЯ ДВОР,ДРУГИЯ ЗА МУНАТА!!!

Както е тръгнало ми е интересно, дали някой няма да си направи операция и да си пришие трета ръка? Дебилизацията на обществото се ускорява с всяка изминала година и нищо чудно да се случи нещо подобно.

дя-до

Сега остава да си имплантира и четири п.ки и веднага я избираме за Президент на България.

dirddd@

Че ние си имаме 240 вагини + 1 президентска, така че няма да е задоволително :)))))

Не само момчетата, всички си мислят, че е отвратително. А, момичето, естествено, е с психологически проблеми, ако не и психиатрични. Но докторът...докторът, какво мислите, не е ли престъпник?

дя-до

"...с психологически проблеми, ако не и психиатрични" А може би дори с психически...

Има разлика в проблемите от подобно естество - може да имаш нужда просто от психолог, а може и от психиатър. Различни са проблемите.

Ти не правиш ли разлика между психология и психиатрия?

Другите две като увиснат представете си гледката силиконът да стърчи между тях!

Другите две също са от силикон. Във видеото казва, че са по около 600 кубика(не помни точно), а новата е 400 кубика.

Не виждате ли, че това е някаква мега лъжа :)

Грозно е.

Луди всякакви!!!

Tova e bezpracedenten sluchaj. Wsichki davat pari za podobriavane na vizijata, a ne obratnoto. Kak moje takova neshto.

А знае ле тази овца, че като напишеш на Google - 3 tits, ще излязат хиляди откачалки с 3 цици. А тя мислела да е първата??!!

си я е пресадила третата цица?От ляво ли ,от дясно ли,по средата ли?

Зад ухото, не виждаш ли снимката:-)

ама зад кое ухо?На снимката на се вижда ясно

Хубаво, но защо дават трибуна на такива откачалки, а за хора на изкуството и науката, толкова рядко дават по масовите медии. Преобладават лошите новини и смахнатите хора. Това за мен е груба форма на фетишизъм предизвикана от психично заболяване.

Не е зле под корема и над пу*та да си присади и едно виме. Най-добре от холандско говедо, че е достатъчно голямо и ще се вижда от далеч.

Къде къде ?

а аз търся доктор да ми пришие 2 ри хуй

да ти забия един отзад

Е и ти пък сега!!

8 да си присади !!! На къде върви този свят по дяволите ??

Трябвало е да си пришие втори мозък-по възможност от нормален човек !

Няма смисъл, със сигурност ще го отхвърли.

Дайте кординати за контакт с мадамата, аз съм от Чернобил и по рождение съм трирък, така че господ чу молбата ми и вече мого да си намеря нормална жена за мен.

Мейд ин УСА....

хаха..сега може да си пришие още един ред отдолу...като свиня майка

Ауу какъв триглав, ммм сорри трициц змей!

АВЕ,какво стана със синът на НЕЛИ ,от ''ИЗТЪРСИ СЕ''? След като /за последно писахте/,че е проходил ,сега къде е ,как е ,с какво се занимава ?

Абе ти добре ли си? Ни в клин ни в ракав Нели та Нели. Коя е тази? Да не е с три крака?

Това съм го виждала в един филм, не си спомням кой точно, фантастика е било, доста отдавна, но си го спомням с голямо отвращение, беше пълна гадост - родителите на това момиче да се погрижат за нея, а не да я оставят на произвола на съдбата, нужна и е спешна психиатрично помощ - мое мнение естествено.

Зов за завръщане

Да, с Арнолд Шварценегер. Но и на мен това ми бе противно. В този филм имаше гадости.

Чак пък гадост. По-скоро си беше смешно. Особено, когато се предлагаше на едноръкия мутант. В "Междузвездни войни" имаше нещо подобно - в двореца на Джаба се вихреха още по-големи страхотии.

Отвратил си се от трета цица в Зов за завръщане и с това си запомнил филма, пък не си се отвратил от десетките кървави убийства и изтръгването на ръцете на Майкъл Айрънсайд? Много странни критерии за гнус имате ...

Представила си е, че 3-тата цица е нейна, и това я потресло. Нали си имала сутиен само с 2-е чашки, къде да пъхне 3-тата?! Мъка си е, както и да го погледнеш.

Е тук не коментираме кой от какво по принцип се отвращава, а коментираме 3 - та гърда, а кървища, побоища и нестандартен секс има вече в почети всеки филм и за това не е толкова впечатляващо , но 3 - та ци.... - това не се среща във всеки филм, а и как няма да запомниш тази гнусна гледка и ако нещо природата се е изгаврила с горкото девойче - всички ще я съжалят, но тя сама с помощта на доктора-извратеняк и откровен престъпник, да си го причини е меко казано доста смущаващо.

а на мен ми стана интересно третото зърно как се е втвърдило ?!

Куку-руку, вафла чудна...

Сега чакаме трета бузка на дупето за хармония...и разкош.

Ще запуши отвора, иначе го е мислила.

Искам мъж с три ку*а.

Заповядайте в Чернобил!

....следва пенис ..... и си е самодостатъчна.....

Ужас и безумие!!! Яз съм в потрес!

Аз де,уф...

И аз също!!!

За да има равнопоставеност между половете, сега очаквам на някой мъж да му присадят трети тестис.

има една творба на маркиз дьо сад за хирурга и девойката. девойката се обръща към хирурга: много ви обичам. къде искате да ме обладаете? а хирурга отговорил: аз ще ти направя нови отверстия!

3 цици е тъпо,! Трябваше да си сложи 2 на гърба.

За да е удобна за танци ли ?

dirddd@

Ахахахаххаха, с глас се смея, доста оригинално, поздравления :)))))))))

Да бяхте написали, че е взела идеята от Зов за завръщане, с бат Арни отпреди 20 години (и римейка от близкото минало). А ако е казала, че не се е вдъхновила оттам - значи лъже.

Какъв е този доктор дето го е направил това творение. И това момиче наглед хубавичко, има ли представа с тия пари колко свят щеше да види, а тя се осакатила.

Ако си сложи и втори г.з ще стане жена-мечта :))

ами покажи я де.

На бас, че първият който ще и предложи работа няма да е някоя телевизия, а някоя продуцентска фирма правеща филми за възрастни. И то специализирани във филмите със по-специални актьори. Така, че тази направо ще стане звезда!

Трябваше и малко мозък да си присъди.

Да се ожени/омъжи/сдвои с Евгени Минчев. Да си пробие още дупки отдолу - как ще си ги нарича, не ни интересува. Стига да са поне 10 броя! След това да започне разширяването им! Това вече ни интересува. Искаме видео!

Само в Бе-ГЕТОТО се става веднага ---звезда ! Всички популярни и не популярни личности са в графата ---ЗВЕЗДИ,като ги започнеш от Пацата и Пеньо ,та чаааак до Златките със вишУ.

Трябваше на гърба да си я постави. Би било удобно при танцуване, да има къде да се хване човек.

Браво на момичето. Усетило се е навреме и е заело празна пазарна ниша. Сега вече ще не ще ще остане в историята като първата жена на света, присадила си трета цица :) И почти сигурно ще направи пари

Да, ще направи пари от порно ;)

Едва ли идеята е да се оттърве от обожатели, по-скоро обратно.

Плод на извращенията на запада. От тяхното обучение, се появяват такива особи.

Тридевил - 3 дявола?