„Кошмари в кухнята“ с шеф Манчев

Световноизвестното телевизионно шоу „Кошмари в кухнята“ тръгва в ефира на Нова от 8 октомври в 22 часа.

Обратно в новината

Коментари - „Кошмари в кухнята“ с шеф Манчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Гордън Рамзи е големо говедо и предаването е тъпо. Толкова преиграване, толкова позьорство, толкова самовлюбеност! Ще успеят тези , дето го викат, ама друг път, както казваше едно дете в БГ филм. То ако беше толкова лесно и зависеше само от неговите тъпи съвети....

пожелавам на предаването успех! аз гледам оригиналната версия тук в канада, невероятно интересна е и наистина шеф рамзи помага на хората да вдигнат бизнеса си на крака. но е и ужасно до какво ниско ниво може да се оставят кухни и ресторанти ,където се приготвя храна за хората. просто гнус да те хване.

От сега прозира сценарий и нагласеност.

Кошмара е в моята кухня, че вече няма какво да се яде.

ами, че ... ходи на пазар. Все още не съм чул да доставят по домовете покупките на хранителни стоки.

Ама наистина ги доставят срещу минимално заплащане.

Много ми прилича коментара ти на известното" Като нямате хляб, яжте пасти". Само че знаеш ли как е завършила тази, която го е казала? просто аналогия, де.

Гордън Рамзи е велик просто нямам думи за него много умен и ...абе не сам виждал човек да мисли толкова барзо ...винаги го гледам като го хвана по тв..не го сравняваите с този смешник.....

Още едно реалити от рода "ВИП Брадър в кухнята". Затова не гледаме българските телевизии, които ни заливат с гнусни воайорски простотии. Но това е част от планът за обезличаване на нацията, опростачване на народа и пълна циганизация.

Че то има ли у нас ресторант с чиста кухня ???

Звучи интересно, но каква точно му е концепцията? Тези ресторанти в които ще снимат, как са подбрани? Те ли си плащат, или предаването на тях?! Да не би да е нещо като Невъзможен хотел с Антъни Мелкиори по Травел ченъл?! Дайте повече инфо.

Никой на никого не плаща. Това е българската версия на "Hell's Kitchen" водена от Гордън Рамзи. Там всеки ресторант който е в тежко положение може да прати кратка видео визитка на телевизията която излъчва и след това предаването избира в кой ресторант или заведение да отидат и да се опитат да помогнат. Заведението печели шансът за да подобрят бизнеса си (както и реклама ако това се случи, разбира се). А телевизията си печели от самото шоу, това е...

Да, така е. Вчера в "На кафе" по Нова направиха репортаж от снимките в някакъв ресторант. Шеф Минчев наистина се беше разлютил, виждайки гнусотията в кухнята на въпросния ресторант. Собственикът стоеше настрана, скръстил ръце. Минчев строи целия персонал от кухнята да мие кухненското оборудване. Добре, че като клиенти на ресторанти нямаме достъп до кухнята, защото в противен случай никой нямаше да ходи в обществени заведения за хранене. Струва ми се, че ще е интересно. Съобщиха, че за проекта може да кандидатства всеки един собственик на ресторант. Продуцентите ще изберат ресторантите.