Повикаха лекар за Иво Аръков във ”VIP Brother”

Актьорът Иво Аръков се почувства зле, заради което се наложи в къщата да влезе лекар.

Обратно в новината

Коментари - Повикаха лекар за Иво Аръков във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този да не ражда?

Жалко за това момче.Вместо да се захване сериозно с актьорска професия,внимателно да подбира ангажиментите си,той се прави на бандит в долнопробни сериали и още по-долнопробни ТВ шоута. Поредния алкохолизиран нещастник в актьорската гилдия.А е талантлив.. жалко!!!

А вие какво очаквате? Биг Брадър открай време е реалити шоу на Простотията, Простащината и Високо самочувствие без покритие! Явно продуцентите знаят, че българина с това се развлича и залагат на това! А Ники Кънчев, няма защо с такъв патос да коментира разпадането на семейство Калканджиеви! Май е забравил, че още в първия Биг Брадър едно семейство се разпадна- това на Елена и...не знам кой беше мъжът й!!! Факта, че Иво Аръков няколка пъти заяви, че е в "Образцов дом", за да се образова?!... За какъв интелект ви говори това??? На мен за липса на такъв!!!!

с такива новини разваляте имидж а му на мъжкар от сериала фамилията :д да не ги облъчвате в това общежитие,както червените идиоти ни облъчваха с чернобил ;)

как може да държиш 16 човека в една къща с ЕДНА баня и тоалетна ? че те само заради това ще се изтрепят.

Когато са подписвали договора за участие и за ХОНОРАРА ВСИЧКИ СА ЗНАЕЛИ ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ!!! НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ ЗАРАДИ ЕДНА-та БАНЯ!!!!!

КАК НЕ Е ЯСНО!? Пиене и дрога - това са причините за влошеното му здраве.

Много хора се чувстват така, но те не са "вип",а обикновени, интелигентни хора. Пази Боже от такива като Кучкова, Тачо, Евгени/срам, че това е вип/, Линдарева..................

Малко извън темата:Че сред така наречените вип-персони има доста боклук вече се видя от всичкои.Но снощи бях възмутен от безпардонното отношение на Биг брадър.Не може да се държиш така с хората,да ги прекъсваш и да крещиш.Не стига,че са поставени при екстремни условия,ами и да не могат да се изкажат.Беше просташко!

Изключително просташко!

А къде е казано, че Биг Брадър и сие са Ентелигентни??? Интелигентните хора, правят интелигентни предавания! Простаците ги привлича просташкото! И няма значение каква е цената- важно е пари да падат! И ще падат като всички Фенов на простотията започнат да пускат SMS- и!

точно по темата ти ,като искат пари - ще слушат баи брадър....

Биг Брадър снощи от притеснение, че ефирното време ще свърши направо изпадна в истерия. И го отнесоха точно тези - Влади и Тити, които според мен са най-кротки.

Възможно е и напълно нормално е, такива симптоми има и при свръхнапрежение и стрес. А може и алкохола да е причината.

Сигурно е от фъсъците или бадемите. Няма как да е от леда или содата.

Общо взето това става когато рязко се лишиш от прахообразните вещества, които ползваш. Трябваше да ги пуснат в къщата с малко мАтрял, че не знам как ще изкарат толкова време без!

1 не е гаранция,че всички са без ''бело'' и мика го канеше в маями на евтинията....

Не може да бъде. И сега какво правим. Подобна новина е от национално, съдбоносно значение.

Да не би да са прекалили с някои субстанции?

че човекът от мъка по теб припада :D

Имам сигнал- от кораба-майка ... Да-а-аааа силен е-ее ... - сигнала , де....

Тази година е голяма драма. Прокуратурата да се самосезира за изпълненията на Тачо, това си е хулиганска проява и лека телесна повреда на другия мъж, забравих му името.

там сигурно ги облъчват като мишлета?В тая прогнила държава всичко се очаква...

Големи тапанари са някой в биг брадър

Естествено, че ще има сърдечна недостатъчност и промени в кръвното налягане щом двама мъже живеят с една жена, та била и тя дашна като Зорница Пиздарева.

Иво е хубаво момче, но защо се занимава само със селянки?

Jeni

Защото е меркантилен и си пада по селянки с богати бащи!

Предупреждение. Много хора си мислят, че в Биг Лайн-р се прави за тяхно забавление, а някои от тези вътре си мислят,че няма лош Пиар и ще изкарат едни пари еи така. Истината е, че с това реалити задкулисните му режисиори (масоните), които стоят зад неговите сценарии си събират поведенческите маниери на зрителите с цел все по лесно да прогнозират поведението им и освен това им програмират вредни за зрителя модели на поведение, вредни символи с негативни енергии с които из пържат мозъците и подсъзнанието, междувременно им събират пари за дет си правят труда, правят им сеир като карат глупави или техни пионки от STARхаха гилдията да се излагат или да дават режисиран лош пример, а на финала и ви се хилят на в лицата как са ви прекарали. Това е. Усетете се, мъчно ми е за всички хванали се ей така случайно на тази въдица. Шляпнете си по дузина шамари и се наплискайте с вода за да се отърсите от тази хипноза и си вземете свбодата на изора във ваши ръце. Брадъра Ви манипулира по много начини и ви ограбва на финала.

И да добавия,че освен това главните създатели на Брадъра са известни сатанисти, от което не следва нищо добро за гледащите го и участниците. Тези всичките символи и нумерология като се започне от 13,11,9, пентаграми с червен цвят и цялата помия и очи дето дебнат не са за вашето весело настроение. Мили хора, за съжаление, те са за вашето робство.

Примадона :)

на зорито и трабва една по голама прачка да да да

Панаирите тепърва започват! Дано не използват кухненските ножове, за да си изясняват отношенията! Всички са с лабилна психика и им трябва само една искра, за да започне сеира. Биг Брадър трябва да си отваря очите, докато не е стала белята!

На Зорница й играе кръвното от бяс.Не съм виждал по-ненормална жена от нея.Нахална,безскрупулна,пропаднала.На нея й трябва психиатър,а не психолог!

Заради пари и популярност САМИ се вкараха в клетката на Брадъра като опитни мишки. Много негативна енергия идваща от интригите, скандалите и гнева на участниците вътре има в тази къща. Кой ги накара насила да се подлагат на психически тормоз от екипа на предаването? Ровят се в личният им живот, натикани в общи спални с една баня и тоалетна и позволяват да ги съсипват психически и здравословно. Да мислят за последиците , когато приемат участие в такива " експерименти" .

Не му е леко без тревица сигурно :) А и кой знае с какви ментета ги поят в тая кочина Биг Брадър :)

Зорка ги е сбъркала от секс!

Мани мани, още му се вие свят Мика и боя дето му поръча за дето тя го заряза :)

Трудно се живее в соца, не на всекиго му понася.

иво, честито!!! такава хубава новина - ти си забременял

Иво е крайно време да се избръсне вече, брадата тип "праисторически мъж" хич не му отива, само се загрозява така. А и с предишната прическа беше по-добре. Докато беше заедно с Микка, Иво беше много красиво и поддържано момче, а сега прилича на неандерталец във фейса. Микка, къде си за да го вкараш в правия път и да му оправиш външния вид?

Мика нали нейният вьншен вид е оправила,та ще дправи на Иво.

Може и зъбите да си оправи с някой хонорар, че нещо на вампир ми избива :)

Всичко е от липса на дрога и от неправилно пиене!

Зависи какви подправки за пушили. Предния път удариха по една чубрица в салфетка.

Да не са боядисвали с оловна боя, да е точно като едно време?

тоя пък със секса се излага-от закъсалите е.

Ти го не мисли! Тоя помпА Мика Хакинен....

Той ако е помпАл, нЕмаше да бега момето...

И ние се чувстваме така в нашите соц.жилища но и да викна лекар-глас в пустиня.Там са "ВИП"

Не им е понесла "мизерията" на виповете...

Всичко е от нередовен секс.

и от нередовно пиЕне