Тачо отправи тежки обвинения срещу Жени

Под влияние на алкохола Стефан Манов нападна словесно съпругата си Жени Калканджиева и разкри болезнени тайни от брака им.

Обратно в новината

Коментари - Тачо отправи тежки обвинения срещу Жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

О, каква разтърсваща "новина" !!!

Някой да се е запитал защо ни тровят с тъпи и безсмислени реалита по телевизията? Хора, събудете се, това не е забавление, това е промиване на мозъка. Докато съпреживявате скандали и простотии, добре режисирани и изиграни срещу много пари, някой точи голямата брадва и ни прави живота ад.

Жени, гордей се със себе си и всичко постигнато от теб. Ти си едно красиво бижу на фона на цялата българска мръсотия. Не ревнувай Тачо от това грозилище , ,

Мисля,че трябва да смени прическата.Малко да позаслабне,и да се опита да не го раздава мутренски а да има онова тийн изражение като от деня на сватбата.Повечето сексапилни мадами ги друсат на почивки майчино-педофилски напъни.Те не го осъзнават но вижте всички мъжки секс символи.Всичките мязат на недоклатени тийнейджъри ама същевременно с това на големи мъже.В момента в който спрат да го правят спират да бъдат интересни.Така че пичове дерзайте.Май ги разгадахме ;)

От видяното ВИП стана мръсна дума.

аз се чудя тая Линдарева нали била от богато семейство,тогава що се продава за пари- сама си призна ,че излиза с мъже за пари...нали уж си има достатъчно ...???Обяснете ми ,моля?

Стою

За тези ВИП-ове никога не са достатъчно.

Мале да му мисли това момиченце дето му е писано Жени да му бъде свекърва .....горкото

Жени била успяла,била ВИП,тази жена е толкова смешна и жалка,ако имаше малко ум в главата и реална самооценка нямаше да се излага по такъв жалък начин пред цяла БГ ...горката и майка ,бивша учителка,как ли се чувства ...Жени животът ти е пропилян в четкане на егото ти...а целта на земното съществуване не е да трупаш пари ,да правиш групов секс и да плюскаш...

Eгати випаджиите-свиркаджии всичките.

Ех,Тачо,Тачо не можа ли да си вземеш едно свестно момиче от народа,ами баш Жени-Мутрата.

ми тя ЖЕНИ е от народа,затова драпа със зъби и нокти да се изкара ВИп хаха

За сетен път се убедих, че Жени е много проста жена. Какво като е хубава, като е нагла, арогантна и крайно невъзпитана, независимо как се самоизтъква.

Повярвай, Жени не е никак проста. Това е една много хитра и обиграна жена, за да се задържи толкова време. Прости са тези около нея, които й се връзват на лъжите и манипулациите.

Да и така може да се каже, че обкръщението й е по-просто от нея самата. Винаги съм се чудел как такива груби и нахални хора се натрапват от екрана, но как да е иначе като 70г. ни управляваха овчари?! Нисък ни е критерия за това що е добро и стойностно.

истинска маман.

След снощното издание на предаването имах кошмари. Първо Жени беше жертвата, снощи се видя, че всъщност жертвата е Тачо, но от една реплика на Жени излезе, че тя е принуждавана да води този двойнствен живот. Излезе, че тя едва ли не е секс-робиня на разни велможи, а Тачо е за параван и утеха на робинята.

Тачо, късай синджира и бегай, мойто момче. Хванал си каквото хванал, направил си кефа с шестата по красота в света, повече работа там нямаш и да делиш територия с мутрите.

Luna0102

Къде ще бяга, каката го издържа. А забегнал , а го видиш после с паничката пред някоя църква.

Да не е стар , болен и грохнал, че ще проси?! Ако си млад и здрав НЯМАШ ИЗВИНЕНИЯ И НЕ МОЖЕШ ДА ХЛЕНЧИШ!

Евгения вечната любовница на големия Маргин но никой не сме е да каже името на глас

Не защитавам никой,но смятам,че Тачо не търси известност,защото все пак го виждаме за първи път по телевизията.Не знам Жени защо се е омъжила за него при условие,че не е от нейният ранг.Може би го обича или просто е искала да има мъж над който да доминира ,защото е комплексарка.Не знам,но от това шоу тя се изложи повече и хората разбраха,че една лъжкиня и,че е фалшива когато седне да дава интервюта по телевизията.

Тази Жени колко коли има?

И какво от това, след като изтрезня пак играят влюбени- всичко е фалш и защо не се засрамят? Дано поне един от тях напусне къщата и това да е Евгения! Тази жена показа истинската си същност, от възпитана и културна жена се превърна в цинична и истерична! Ако всичките Випове са като нея, то това е трагедия!

Жени си има скандално тъмно минало-това е факт,обаче на Тачо къде му е бил акъла да се жени за нея.Аз,ако съм на него се развеждам веднага с нея и отивам в Испания.Какво е това нещо да ме заплашват някакви си мутри-егати живота.

Умрял някой да го запла=ва това леке ама нали трябва да се направи на интересн защото иначе кой щеше да го знае,,

В България жена му да го идържа, а в Испания - маминка

Тоя дебелобузестия защо не каза какво е допринесъл за живота на семейството??Какво работи и какво създава освен да живее на гърба на другите,,Жени е жена и и е необходим мъж а тоя охлюв и за това явно не става и когато жена му си има любовник/нито е първата нито ще е последната/ значи че ТОЙ НЕ СТАВА И ЗА ТОВА,,

имат морал на улични котки повечето хора в бг

Тоя малоумен търтей-държанка , наистина ли си е мислел,че,докато ги издържа Маргина,ще може да си вее байряка наляво и надясно и да дрънка простотии в публичното пространство. Дори и за пълен глупак беше ясно що за брак е това и каква е целта му на един почти тинейджър със засуканата лелка . Странно,как още не е отнесъл един хубав бой. А фактът,че с парите,които се раздават в това пошло риалити,с изпаднали боклуци,можеше да се вдигне един разрушен квартал от бедствията, изобщо не си струва и да се коментира....

по нещастни, по самотни и по тъжни вип-ове никога не бях виждала!!! предпочитам хиляди пъти моя "обикновен живот"! и тези хора милите не могат ли да разберат че вип е просто абстрактно понятие, а не трябва да го взимат толкова на сериозно и сърцето да им е само вип.постоянно се говори кои какво е постигнал, кои е достатачно вип и т.н. за мен да си здрав е постижение, да се разбираш с близките е постижение, да си независим, свободен....та накратко жал ми е тях.

Не съм я и чел статията, само по заглавието казвам "А стига ве"

Снощи се караха, довечера най-вероятно ще се сдобрят. Сериала продължава. След като и Линдарева влезе, тройната коалиция е в пълен състав. Какво ще случи? Очаквайте скоро по НТ от 20.00 часа.

чета, чета и в мен напира този въпрос тази Жени защо не си избра един умен и свестен мъж, красива жена с възможности...ами се захвана с този Тачо...не разбирам, а и не разбирам защо българските хора така изпростяха...

Защото Тачо и беше избран от друг...

Защото бил приличал на любовта и Жоро Илиев. Така казаха сутринта по ТВ-то, разни ВИП капацитети.

Аман от боклуци ... и е трудно да се каже кой е по-големия

Ами...ти.

Може да ви е мъчно,но това е елита на българския народ!И по добре да го признаем,а не да твърдим че не е вярно.

Да, ама първо да дадем определние "що е елит" и тогава да презнавамекаквото и да било..............................

Това е елита на българския изрод.

по-добре да признаеш,че си неграмотен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ох как искам кака Зори, Тез прекрасни крака за мене да разтвори ....

Не разбираш от крака, не е нужно само на платформи да се ходи.

По коментара ти разбирам, че мислиш твоите крака за по-хубави от нейните. Качи ги някъде да ги видим!

Не мога да разбера защо лаете срещу жени???? Всеки се издържа както може..... Или доста завиждат че не могат да си я позволят????? А Тачо е най-долното нещо до което може да деградира един мъж......женати да се плющи за да те храни!!!!!

и за кво да и завиждаме на тая нещастна жена?Та тя никога не е била обичана истински...тя е самотна и е продала достойнството си даже...за илюзията да бъде номер едно,след някоя и друга година като остарее още ще остане съвсем сама,аз не виждам за какво мога да и завиждам ...да те ....мутри групово ,за това ли?

Помияри,всички 'ВИП'-ве и политици в БГ,незаслужават и едно ръкостискане от нормален човек.Пълни дегенерати.

Този мъж има вид и поведение на обикновен мухльо. Прилича ми на някой футболен фен, които само бичи биричка

Спрете да гледате шоуто и да коментирате, така след един-два сезона може и да спрат да ни заливат с тази помия.

Що не я питат Жени, дали в началото на 90-те е работила в Гъция и като каква. Също да каже идвала ли си е от Гърция в багажника на кола, защото бизнесмените в колата са нямали място за нея. Изобщо идеален подбор този сезон, не вип а направо аристокарати!

Това ли е смисъла на живота ви???да се ровите под чужди завивки???Какво ви засяга кой с кого си ляга???Явно сте любител на клюкарските предавания защото сам за нищо не ставате,,

всеки човек би искал да има пари. но вапросът е дали това нещо да стане на всяка цена.дали това което се случва с жени и татшо е театер или не по никакив случаи не е оправдано да се унижаваш публично заради пари. а жени е силна не защото е силна с неините лични профецинални постижения или силен характер а защото вечно е била в сянката а силови фигури а от там и идва силата верху по слабите.и ако наистина беше интелигентна нямаше да допусне да достигне дъното толква дълбоко.

Да беше понаучил малко повече българския език, знам ли?

ако ти кажа че съм македонец и не съм бгрине тогава какво ще кажеш на моят бгски

Винаги като чуя за "широко скроена, съвременна" жена, толерираща забежките на съпруга си и незнаеща що е ревност - знам, че за това става дума - не са семейство и тя си има друг :)

или изнудена да седи в 'отворен' брак от съпруга си... любовта е голяма сила, невинаги човек може да се справи с нея току-така, дори и да му вреди.

Абе какви вип-ове са това?...Хвани единия, удри другия! Изключение може би е Данчето. Другите са пълни нещастници!

Нормално е като си падаш по MILF-ки е да има разногласия, едното е старчески разборание като турски сериал Любов и наказание

УЖАСНО ШОУ.ТЪРКАЛЯТ СЕ ПО КРЕВАТИТЕ ,ПЛЮСКАТ И ИНТРИГАНСТСТВАТ.ВМЕСТО ДА СЪЗДАВАТ НЕЩО.ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ

супер точно мнение, тотална излагация, просъотия, дразнещ мързел и мърлячество лъхат от това предаване, дори когато само четеш по някоя статия за него без да го гледаш

Това предаване от първия сезон предлага само това и не разбирам какво ви изненадва :) Мисля си ,че за в БГ това му е и концепцията ,защото от това се вълуваме - да видиме мръсното бельо на хората в пряк и преносен смисъл.

А бе какъв е тоя бардак, каква е тази излагация! Това на кръчма ли са го обърнали!? Тоя се напил, оня се набил, трите се наср.л. И това го гледат и подрастващи, да не говорим и за умствения потенциал на възрастните, гледащи тази помия. Барем засека господари на ефира да гледам закачки с тези дебили!

Ама то на прост народ какво да се предложи! Дискавъри ченъл, даже и без превод ли?

Че Жени не е стока, я ясно на всички. Отношенията й с Маргините, мутренското й поведение и пр., и пр. Удудвам се, че я имат за интелигентна... Тя доказа и друго - че манекенството е зле прикрита проституция, в тези среди просто нещата стоят по този начин и това трябва да се разбере веднъж за винаги. Там всеки си ляга с всеки, оргии, грпови изпълнения, корист, меркантилизъм. И Тачо не е света вода ненапита - като се е женил за Жени нали е бил наясно с миналото й. Какво реве сега като вдовица за ... Добре му е било, че му плаща и го издържа. И той не е по-различен от нея. Като търси любов, да я търси на друго място, не при моделките. Там такова нещо просто няма!

Донякъде се съгласявам с Вашето мнение, особено за моделството в България. Но нека не обобщаваме за всички жени, които са упражнявали тази професия. Повярвайте ми, има много свестни момичета сред моделите, които не са с богати мъже, а по любов. Но по-голямата част от тях работят навън. Аз също съм работила доста години в чужбина. Ако си възпитана в ценности, няма начин да тръгнеш по лошия път. Също ако нямаш болезнено желание за слава. Навън известните модели също спят с богаташи, за да станат известни и да печелят много пари от името си. Останалите като мен просто работиха честно и дори да не сме известни имена спечелихме добри пари, които в България няма как да се изкарат. Някои момичета възприемат манекенството като работа, а други като възможност за лукс и слава, готови да заплатят висока цена. Жени не е стока, това го знаят всички, не само в модните среди, но и извън тях.

Вероятно е така, както казваш, но за чужбина. В България нещата, по дифолт, са по-различни. Този бинзес у нас по правило се управлява от мутренските групировки, иначе няма как да съществуват.

Заради луксозните проситиутки във вашата професия, които са болшинство,свестните момичета също минават под тоя знаменател и, прав да ви кажа, трудно ще убедите някого ,че не сте такава. Защото прекалено много дадоха основания да си казваме, А модели или манекенка- знами луксозна проститутка

За мен всичко е сценарий. Първо съдихме Тачо за отклонението му от "правия път" , а сега и Жени. То се знае от край време, че е скъпо платена проститука и компаньонка, свикнала с разгуления живот.

Вие ли и светехте та ''се знае''???Нека камъка хвърли първи тоя дето е ''света вода'' ама ако се вгледате в себе си едва ли ще сте първа поне заради факта че много ви вълнуват хора с които нямате допирни точки с кого си лягат,,

тия там дрогират ли ги с нещо, на някакви психоатаки ли ги подлагат, кво им правят, че от нормални хора за няколко дни се превръщат в такива побъркани зомбита?

Не се учудвам, Жени си е мутреса от едно време. Тя е свикнала на разгулен и разкрепостен сексуален живот с безброй партньори. Както казват хората - леката жена си остава такава за цял живот. Тази жена няма как да е само с един мъж, а и мисля, че изобщо не е способна на истински чувства, вероятно обича само детето си, а Тачо е изиграл ролята на осеменител и нищо повече. При тях всичко е фалш и лъжа.

Щом има номинации ,простотията ще продължи.

"Отправи" или разкри истини за отношението и поведението на Жени като съпруга и майка? Омръзнало му е да живее под нейна диктовка и команди. Май той е " употребен" от Жени и нейните " приятели" като прикритие на нейните тайни и тъмно минало.

Никой не може да бъде ''употребен'' ако САМ НЕ ГО ЖЕЛАЕ,,т,,

Това тяхното малко ми напомня на историята Миро - Елена - Мъро. Дали е режисура, не мога да знам, но доста си приличат ситуациите...

Разгони ли се една жена става мазало.

М дааа...Само мъжете имат това право...То даже да си разгонен мъж си е чест и белег за мъжественост!Нооо...при жената -друга работа!