Бриджит Бардо на 80: Имам два живота

Сексапилната кинозвезда от 50-те и 60-те години, а днес самоотвержена защитничка на животните, навършва в неделя 80 години.

Обратно в новината

Коментари - Бриджит Бардо на 80: Имам два живота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси, каква красавица е била... и в какво ни превръща шибания живот! Не коментирам поведението и!

таз жена отдавна е изперкала а изглежда като баба яга

Пълен идиот. Със сигурност мразиш родителите си и се гнусиш от тях.

Бриджит Бардо си носи годините с достойнство

Ето ви едно доказателство за това, че тая жена от години не е нормална (Зигмунд Фройд винаги е прав!): "Актрисата Бриджит Бардо предизвика гневна реакция в родната си Франция, след като се опита да спаси живота на куче, което жестоко нападнало 4-годишно момиченце. Собствениците на бултериера Принс поискали кучето да бъде умъртвено, след като обезобразило детето при инцидента в град Булон. Бардо обаче, която е яростен защитник на правата на животните, помолила кмета на града да пощади живота на кучето въпреки атаката." Прочети още на: link

тъпа извратена овца, каквито са 90% от помиярозащитниците!

Браво на всички, които цъкат минуси, без да мислят! Дано само да не изпаднат в положението на тези родители!

доказано е че всеки помярозащитник е комплексар с психични разстроиства и няма личен живот a мрази хората

Браво на куража и интелигентността на Бриджит Бардо. Въпреки, че е много богата (придобила със собствен труд състояние ), тя не прибягва като нашия измислен "елит" към скалпели на пластични хирурзи и с достойнство остарява.

"В късните си години тя застава на крайнодесни позиции и е близка с Марин льо Пен"?? Фронт Насионал не е крайнодясна а патриотична партия и спечели най-голям процент гласове тази година (26%) при изборите за европарламент... освен Брижит Бардо, неин явен поддържник е и Ален Делон... т.е. все артисти от онова поколение което не е с промити мозъци и си спомнят друга Франция и Европа!!

Националния фронт иска да направи на сапун всички мюсюлмани и да изгони всички чужденци от Франция. Това, че последните години използват по-модериран изказ не променя този факт. Ако това не е крайна партия, не знам какво е тогава...

Victor Kostov

Е то, като влезеш в метрото изобщо нямаш чувството че си във Франция. Там бял човек я видиш, я не.

Ако ти си живееш добре в твоя свят и утре ти се изсипят цигани, араби, всякаква сган от третия свят, включително и български тарикати измежду които за съжаление се губят броящите се на пръсти нормални българи във Франция и навсякъде по света - ти друга песен ще запееш...нали - да ти влиза някой директно в пространството и да внася само вреди.

да, и сигурно пекат малки деца на шиш и ги ядат, нали... малко по-сериозно може ли? партията е против ислямизирането на Франция и превръщането ѝ в арабска държава, всичките тези глупости за сапуните и гоненето на чужденци може да си ги спестиш...

абсолютно си прав иване, но нашата" французоика" се прави на по-голяма французоика от ален делон и бриджит бардо заедно

Браво! Много добре казано.

Подкрепям каузата й - наистина, животните са по-добрата половина от света!но не споделям мнението, че била красива, без да е вулгарна, и че е добра актриса.Посредствена актриса, разбра го навреме и се отказа от кариерата си.

Животните били по-добрата половина. Ама в Бог ли се съмнявате? ТОЙ е могъл да спре до там с Творението. Опознайте и малко добри хора.

Честито й! Да е жива и здрава и все така енергична в своята неуморна и светла кауза! Прекрасна жена, която достойно и смислено е посрещнала и старостта. Човек, който следва идеите си и ги отстоява с твърдост. Браво! Възхищавам й се!

Съвършенна като визия и въпреки сексуалността си,никога не е била вулгарна и цинична като поведение.Да е жива и здрава и да не се чувства самотна!

понякога хората се изказват без да има какво да кажат. статията е много лаконична, без нищо излишно. може да правиш само положителни изказвания. ако имо статия за мечките или против мечките, примерно, то тогава да се изказват мнения и критики. днес може само да кажем едно ЧРД и да пожелаем здраве и живот!

Едно голямо БРАВО за коментара Ви.

Тези, които защитават животните, ни помагат по-малко да се срамуваме понякога от човешкия род...

За 60 години колко се е променила представата за морал. Сега без брутална сексуална сцена няма нито един филм!

Jeni

Достойно посрещане на старостта!

Най-красивата жена,която съм виждала.Естествена красота.Да е здрава!

Изключително красива жена и изключителна актриса!!!Да е жива и здрава .

Само с "изключителната "актриса грешиш.

Във втория си живот тая е превъртяла тотално! Не може да цениш животните повече от хората!

Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен, то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека. Марк Твен

Не може ти да казвай кой какво да цени в живота си!Бог(природата) ни е създал точно такива ,каквито сме и с точно определена мисия!..Но не всеки е достатъчно отдаден и целеустремен ,за да загърби спокойствието си и лесния си живот и да се посвети на кауза..Така,че евала на тази жена!

Природата е сътворена от Бог. Все едно да слагаш знак на равенство между Микеланджело например и някоя негова картина. И да почиташ картината, а не художника.

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните." Джордж Бърнард Шоу

те за обичане ли са хората вече? животното убива за да се нахрани-хората убиват за кеф,животните тъ рсят партн'ор за поколение,за хората е бизнес

Защо не опиташ да покажеш остроумието си в пряк диалог с роднини на жертвите от кучешки зъби?

До тия с минусите: Защо БЕЗДОМНИТЕ кучета и котки са по-ценни от агнета, телета, прасета и пр. животни, които се убиват масово за храна и облекло? Защо многобройните загинали в ужасни мъки от кучешки зъби за вас са по-малко ценни от глутниците, които не винаги нападат хора, за да се хранят и разнасят мръсотия и зарази? Така ли ще реагирате, ако потърпевши сте вие или ваши близки? Тая госпожа отдавна е прекалила с любовта си към помиярите. А както се казва: Прекален светец и богу не е драг.

А дано да се вслушат в думите те.