Кали се почувства унизена във ”VIP Brother”

Снощи поведението на фолк певицата Кали предизвика много въпросителни сред зрителите на "VIP Brother".

Обратно в новината

Коментари - Кали се почувства унизена във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едни такива пари като хонорара на Кали, аз съм готова да съм унижена. Моля, унижете ме. Аз ще кажа каквото каже брадъра, ще се постарая много. Но си искам после парите.. Нали по Коледа ще трябва да отида за селфи в топлите страни, ама ми трябва още кинти. На моята възраст вече тъпкачите не дават по много. Мерси! Вярвам в продуценти и водещи!

Ами нали за това Кали е там,да замени унижения за многооооо пари! Като останалите!

Така е, трябва да се заработят големите суми, които са получили "ВИП персоните". Безплатен обяд няма!

Чакам с нетърпение в това предаване майка да изяде детето си!, за многооо пари! И това няма да ме шокира!!!

Аз не мога да разбера вече 10години има Биг брадър,много добре знаят какво ги чака като влязат там.Сега какви са тези постановки да се правиш на обиден не мога да разбера. Не че имам нещо към певицата,ама да си призная освен4-4-2 друга нейна песен не знам.

Май само Минчев се държи нормално и естествено !!!

Хахахаххаха, е голям виц каза!!!!

В голяма заблуда си относно това същество. От лични наблюдения Женята за пари и майка си ще продаде....

Лошо е, като се наакаш на младини и сега хората и виновни. Наскоро пак се цепеше от екрана, какви хубави хора били мутрите и колко хубаво се живеело тогава.

В българия има маса добри психиатри и психолози, къде човек би могъл да сподели подобни преживявания и да получи съответната помощ.Фактът че го прави по телевизията говори, че има нещо сбъркано - или е жажда за слава и пари или търсене на евтини сензации

Ststar

Защо да е унизена? Всеки влезнал в това шоу е подписал договор и се е съгласил. Повечето са влезли за пари. Не е ли унижение да влезнеш в това шоу за пари? Същата работа е проституцията. Професия ли е или е унижение? И от нея се печелят пари. Мисля, че ако тези които са ВИП не могат да бъдат унизени, защото или няма да влезнат в това предаване или ще участват в него без да се налага да мислят за унижения. Така че чалга певицата не е ВИП , а си е просто чалга певица натрупала известност сред чалга среди. А относно нейния морал и чистоплътност - да си го запази за себе си. В моите очи тя просто е жалка.

НЕ ПОВЕЧЕТО, ВСИЧКИ СА ВЛЕЗЛИ ЗА ПАРИ :)

Ти като пуснеш левче в автомата за билети и той ти върне билетче, това професия ли е или унижение?

Кали е жена успяла в бизнеса с певачески изстъпления.Каквото и да си говорим,това си е един от видовете проституция.Всяко дете е от различен баща.Разказа,че е била изнасилена.До плювачите по-долу.Ако жените почнат да разказват на синовете си какви свине са мъжете в леглото,това ще ги пречупи.За това Кали,ако мислеше за синовете си.Те нямаше да са от различни мъже и тя нямаше да е по-участия вместо в къщи,нито щеше да говори ,в национален ефир ,как е била насилена.Това е прекършило нещо в децата и.Защото те като момчета искат да я закрилят.Всеки е влязъл там за парите,защото положението в държавата не е розово и пари за тях няма.Подписали са договори,на какво ще ги подложат.Брадъра е в правото си ,да търси рейтинг.За такива като Кали в Библията е писано-Яде,бърше си устата и казва ,не съм яла.

Бабо Марооо, сигурен съм, че на младини си драпала да хванеш някого да се ожениш, за да не останеш стара мома. А сега - "какви свине са мъжете в леглото". Всички жени след 40 го удрят на к*рвалък и за извинение ръсат подобни думи.

Нема таквоз нещо.Но децата възприемат майка си по един начин,живота е различен.За това и псувнята е да ти е.а майката.Толкова елементарно ,разсъждение.Майката е институция.Кали има момчета.ДА сте чували за Едипов комплекс.Това е комплекс,при всички момчета,но някой като грипа го преболедуват ,при други става пневмония.Жените не са ку.ви.Особено след 40.Жените са като земята-те раждат.Някой мъже са земеделци,други оставят да пустее,трети я горят.Но какво е виновна земята,за тези които ходят по нея.

Едва ли не, ето как се получават различните. Какво ли ще стане с детето на любимото семейство Калканджиеви тогава?

дя-до

Сетила се Мара да се побара. Най-голямото унижение е изобщо да те поканят във ВИП брадър.

Талантът и е забелязан на сватба едва на 15 години и Кали е поканена от оркестър Ромски перли да стане негова солистка. Издават съвместен албум, озаглавен Две в едно.[2] На 18 години приема да отиде на участие във Виена и прекарва цяла година в австрийската столица. Там се научава да свири на китара и баглама и записва уроци по джаз пеене при композитора Александър Пантеловски. Впечатлен от добрия контрол на гласа, показан от Кали, той и издава диплома за преподавател по джаз. ...Освен това следва философия.

Тя никога не е споменавала всичко това.

Явно простотията и циганията я влече повече, ако въобще се е случило това.

Нищо от това не прозира в държанието и езика който държи, поведението и и манталитета и , който съответства напълно с общата представа за фолкаджийка - безразборни сексуални връзки с мъже къде платени , къде не, силиконов бюст и мозък, беден и циничен речник, простовато държание издаващо липса на образование и комплексарщина и като типична фолкоджийка и моделка - завършила там нещо - има диплома - сакън да не ги помислим за тъпи , ама са си такива.

Ами че тя се унизи сама първо като се е намърдала там, и второ като почна с тези истории колко пъти била изнасилвана. Не и ли е ясно че децата и слушат тази помия? Ако има социални грижи би трябвало веднага да и ги вземат

Щом не се е оплакала в полицията, значи и е харесало :)

Тук явно имаме представителен отбор на това, какви боклуци могат да са мъжете!! (Защото жена не може да напише това.)

Значи предлагаш да вземат децата на изнасилваните жени? Започвам да си мисля, че долна граница за падението на гадовете като теб - няма.

Защо да не говори за нещо което е факт в живота на много жени? Свалям й шапка затова че има смелостта да говори за това нещо.

Значи се оказва, че ако жените започнат да говорят за това, което вършат мъжете, то на жените ще им вземат децата??!

дя-до

Много, много, колко да са много. На близо 60 съм, живея в София и не познавам лично нито една изнасилена жена. Все ми се струва, че в 99% от изнасилванията го има моментът "Ела Вълчо, изяж ме!"

То, "шоу" от такъв тип си е унижение и към невинния зрител, ако му е останало и капка достойнство на фона на цялата родна действителност, изпълнена с абсурди, мизерия, алчност и егоизъм! Ако имате чувство за самосъхранение, би трябвало да смените канала!

Кали в моите очи е човек на достойнството!НЕ е важно какво другите мислят Кали за тебе, ВАЖНО Е КАКВО МИСЛИШ ТИ ЗА СЕБЕ СИ!!Брадърът ДОПУСНА да се гаврят по не подобаващ начин с нейната чест и достойнство /особено пред децата и/!ПСИХИЧЕСКИ, ФОРМАТА СРИНА ЕДИН ЧОВЕК И НАНЕСЕ НЕПОПРАВИМИ СЛЕДИ В НЕЙНОТО СЪЗНАНИЕ!Хора запомнете , че всяка дума поражда мисъл , а тя от своя страна носи енергия!Дали ще е положителна или отрицателна енергията, зависи от съдържанието на думата и реакцията на собственото ни съзнание!Ей Формате, ти допусна да се изльчи и скандала между Тачо и съпругата му МИСЛЕЙКИ , ЧЕ ПЕЧЕЛИШ РЕЙТИНГ!ОСТАВИ ХОРАТА САМИ ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ СИ В ЖИВОТА , А НЕ В ИГРАТА ТИ , ИГРАЙ ЧЕСТНО Брадъре !!!!!!

дя-до

Напротив, всеки може да се мисли за всякакъв, но в крайна сметка, другите са тези, които определят какво си всъщност.

Тъпа чалгаджийка...

Охо, Линдарева била в болница, била предозирала нещо....защо тук новините изостават?

Изпаднах в потрес докато тази Кали вчера беше в истерия, цялата в сополи и лиги, и крещеше към камерите : "Аз съм тука заради парите. Няма да си тръгна, ще си взема парите, хвани ме за оная работа, Биг Брадър! " Милата тя, за пари всичко би направила...

...като всяка проститутка, между впрочем :)))

Много си в час с проститутките.

На повечето жени това им е романтиката - пари, парцалки, молове и любов на всеки ъгъл.

Ох, жива да не бях ! Моля те Господи, слез на земята и си прибери вересиите !!

Но не и да парадират със силата си, явно не е силен характер.Видя се, че наистина е лицемерна, най-вече за собствените си недостатъци!

Освен че е слаб характер се видя че и липсва вяра в себе си. Въобще не би трябвало да се вълнува какво мислят за нея някакви случайни 5 човека, тя нали си знае каква е? Освен това беше лесно да се досетиш че това е провокация и Иво Аръков веднага се сети.

не бих удостоила такава пошлост

за рейтинг,всичко е вьзможно.простотията е по етажите само за пари не за нравоучение .ТЕ ПРОСТИТЕ СА НА ВьРХА. МИСЛЕТЕ ЗА КОЙ ГАЛФОН ЩЕ ГЛАСУВАТЕ

Зорница Линдареяа е изключително отблисваща с егоцентричното си поведение и лиготия!Кой я класифицира като хубавица?Бледа и невзрачна девойка...Ако наистина Богати мъже са и се 'лепили'.както се хвали нивото им е доста под нулата...На такава и 5лв не давам...Боже,колко глупави мъже има в този свят!

как ще е бледа ,я какъв червен нос има -като на дърт алкохолик-хахахха

Женята Минчев видимо има психично отклонения. В него живеят поне 2 личности, ако не и повече. Като добавим и че е зодия близнаци - най-големите плювалници, клюкари и интриганти сред хората...по-далече от ватмана

Братя българи,здравата сте потънали, а и не драпате да изплувате-в това е трагедията-хъ хъ.Щом това ви е най-голямото забавление!!!

Изтървах началото на тази простотия,ще пропусна средата,а за кончината и, ще прочета следващата година.

През ку..а ми е за вашите глупости!

Най-нечистоплътен се оказва психологът на предаването.

Пълен морален упадък в България. И нова телевизия е байрактара на алчните изроди.

Тримата келеши от соц.общежитието НЕ БЯХА ПРАВИ и трябва да си получат заслуженото заради лъжливите присъди!

Да не е влизала в предаването, за да вземе тлъстия хонорар,да е мислила, че може да я изкарат каквато "не" е все пак това е шоу. Тя какво хем да вземе пари, хем да я изкарат още малко светица. Всичко се плаща в крайна сметка или едното, или другото.

Абсолютно доносническо предаване- с Политбюро, партизани, доносници.....

Аз се чувствам унизен от начина, по който изглеждаше Кали - ревеше с три реда сополи по лицето и беше всичко друго, но не звезда, не красива жена и достойна майка.

Силните жени, също имат право да проявяват слабост

Не питайте Кучкова. .. Мацата радва окото.. .

скъпа кали тоз които плаща тои оножда , а тази която се съгласява да взима ще бъде не само онождана но и онизена публично ;-0 та няма какво да се сърдиш

Гигова и Христова също ли?

Какво се правите.Вътре всички са за пари и реклама.Данчето --промените са вече почти 30г. Тя всеки ден има нужда от пари.Идва старост.Това може би е последния влак да вземе тлъст хонорар.Плюс това я щадят.Ето тя беше с тюрбан,когато ги заливаха.Просто реших,че перуката ще се размести от течността.Гигова-парите са на ТАТКО не нейни.Тя е голяма има свои нужди ,прищефки,а и ако се е договорила,много да не я маскарят ,това е реклама за нея.Всички вътре са за пари.ЗА какво друго,ще се излагат.

Кеми Тодороф е жената на Жокера. Каква усмивка само!

Шматка :) :) :)

Стою

В грешка си. Джокера й е син. Сравни годинките.

Най-добре стартиралия формат на предаването може да бъде провален от некадърния "глас без образ"!!!

Bravo na Titi Papazov i Wladi Wurgala.Snoshti sraziha golemia BRAT. Po wreme na obrazcowia DOM towa beshe SSSR. No horata uwlecheni w bitowizmite i prostotiite ne zabeliazah towa. BRAWO

Bulgarskata televisia e n tolkova nisko nivo za da provokira s dumite che tq e marla. No comment

НА МЕН СПЕЦИАЛНО МИ ХАРЕСВА ЗА ДРУГИТЕ .......ВЪПРОС НА ВКУС.ГОТИН ЧОВЕК Е !!!!!!!!

Ми душко, това е идеята - те ти плащат за да те унижават. Ако искаш имидж - тогава ти си плащаш.

Самото участие в тая помия е мега унизително . Щом го е приела , ще си трае и ще я тъпчат : )))))

аз се чувствам унизена като българка да бъда карана да гледам тези тъпи хора, които и получават пари за простотията си, а и вероятно за това, че унищожaват младото поколение с примера си.

Никой не ви кара насила да си губите времето с тая гнус . Затова си има дистанционно : )))) Съществуват книгите , музиката , разходките навън , лафче с приятели и много други приятни за душата дейности . Със здраве : )

Стою

И на товоя пост има кой да цъкне надолу... Нямам думи. Явно вече "социално общуване" е синоним на публикуване на селфита и статуси във фъкбука... Ми да си общуват там. Ние ще си общуваме както си знаем. Докато можем! ;)