Мат Деймън: Дължа всичко на Робин Уилямс

Актьорът Мат Деймън вярва, че дължи всичко на покойния комик Робин Уилямс.

Обратно в новината

Коментари - Мат Деймън: Дължа всичко на Робин Уилямс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не поддържал връзка с него, ами да беше, щеше може би да намериш начин да му помогнеш. Сега и да му благодариш, той няма да го разбере. Демагогия по американски.

Връзките се поддържат не само от едната страна, а двустранно. Също така, може да има ред причини за определено време връзките да не са толкова интензивни. Има приятели, които не се виждат с години, но отношенията им са все така топли. Пък и да не говорим, че не познаваме лично тези хора, а още по-малко техния живот, за да си позволяваме да им раздаваме морал. А това твоето, кире, е същинска демагогия по български.

Това момче ми се издигна в очите ! Рядко се срещат хора които проявяват благодарност и уважение към тези които са им помогнали !

Деймън и Афлек са доста свестни хора в сравнение с останалите в гилдията. Няма аморални скандали около тях, доста често поткрепят хуманни каузи. Към тях може да причислим и Клуни, и Брад Пит. Четиримцата са доста странен квартет, но са свестни (е, последните двама имат "славата" на разбивачи на женски сърца, но при тях е преекспонирано от пресата, бившите им говорят предимно добро за тях)

И там има ХОРА...

Проблемът е, че тук, в България, стават все по-малко.

xakepxakep

Отдавна съм казал (а и не само аз), че ще дойде време, когато у нас няма да има кого да експлоатират и крадат и това ще краят на териториалната обособеност България.