Елена Кучкова: Аз съм идеалната жена

Елена Кучкова бе категорична пред „Блясък“, че за жена като нея мечтае всеки мъж в България.

Обратно в новината

Коментари - Елена Кучкова: Аз съм идеалната жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че има вид на изглед има, че няма мозък, няма. Че смята, че света се върти около нея, смята, но дано някой й обясни, че света не е нейното кълбо, което тати й е донесъл у дома и е казал - мила, това е света.

СТАВА жената, става, за секс, секс и пак секс. И толкоз. За семейство да създадеш не става. ДА видим кой мухльо с парички ще си създаде деца с ния!

че е кофти да съм жена, защото мъжете са противоположния пол. Но установявам, че и на тях може да не им е лесно.

Идеалната жена излъчва женственост, класа, не е изкуствена и има богата обща култура. Да, определено Кучкова е на светлинни години от "идеалната жена".

Абе става си за е*ане жената, какво сте се настоили срещу нея.

Офффсооо, жо те ем, жо те ем, ама са докато еб.м! Само за това ставаш, въпреки че си като мумия, трябва на тъпно, че муцуната вече овиснала!

Съпругите на хора като Президентите Буш,никой не ги познава.Те са красиви момичета от елитни семейства с подходящо образование и държание.На Президента Клинтън съпругата стана Държавен секретар,завършила право.Така е на Запад.Кой нормален и себеуважаващ се мъж ,с доход повече от на клошар,,би си взел изкуствена-коса,устни,зъби,гърди,тен,това на първо виждане,жена без грам ум,без образование,доказана проститутка.Като проститутка значи,манго днес е намерил 500 лв в кофите за боклук иска я -има я.Та кой би се обърнал дори след такава.А за тези които ще ме апострофират ,ще кажа мъжа си личи по жената,колата и обувките.Като това че ни налагат неща като Кучкова,за елит обяснява емиграцията,демографския срив и защо накрая ще изчезнем.

Долна проба съм, бих се жертвал хиляда пъти с Кучкова, пред Килари Клинтън или щерка й, примерно. Няма да се изненадам, освен това, ако Кучкова се окаже и по-интелигентна от тези ... пфу! Макар, че - надали, един дол дренки. Тази поне не е лицемерна!

Балкански субекте, кога успя да направиш IQ тестове на Хилари Клинтън и дъщеря и и да сравниш резултата с този от IQ теста на Кучкова.Ама ориенталското мислене - коя става за мандръсане и коя - не.Не се притеснявай, едва ли някоя по-интелигентна или с 2 грама повече мозък от този на Кучкова би ти обърнала внимание.Така, че няма да си много затруднен в избора си.

на 35 години съм и мога да кажа, че девойката изглежда на моите години, не аз на нейните. доста бързо ще се състари и трябва да побърза да се продаде скъпо възможно най - бързо иначе ще си стои сама с претенциите си. Има много по - хубави жени от нея и естествени при това, така че на голо дупе пищови е сложила девойката. Изтичащ срок на годност. Един приятел преди време ми казваше:"В България красиви жени с лопата да ги ринеш. Всяка втора е като топ модел" ..................

джамбазки да му мисли... иначе девойчето поне не е злобно, както са повечето, но пък мисията със златната коса, противоречи на коментара и

"Мъжът до мен доста ми повлия да се кротна, но не защото той ме спира, а просто ми дава сигурността, от която съм имала нужда" По-к*рвенско изказване здраве му кажи...

И за какво да завиждам на една безлична жена, която се е тунинговала по всички правила на елитната проституция и която влезе във вип брадър само за да стане малко по-популярна и да свърти по-заможни клиенти?! Без пластичните операции това щеше да е една най-обикновена безлична мишка без гърди и без устни.

Подкрепям

Тая нито я познавам, нито съм я чувал! Имам въпрос - знае ли колко хора не си дояждат в БГ, да оставим колко от тях се хранят с некачествена /опасна за здравето/ храна!

Ти си ми Наложница...за сега. За останалите работи си имам други жени.

Аз от Кучкова по-тъпа не съм виждал, а и в лице е кофти!! Сигурно е богиня в леглото иначе не мога да си обясня как е станала плеймейт. Има мноого момиченца и псевдо-женици, които се доближават до висините на нейната тъпота (за жалост), но тя определено е върха на тъпотата!!!

Не е идеалната жена, защото не блести с естествена красота - силиконови гърди, вероятно ботокс в устните, не можа да казва добре буквата "р", без качествено образование.... Едва ли е нужно да изреждам още. Но, самочувствието й е доста височко, само че е без покритие. така че, не е идеалната жена!

сега разбрах, един по-долу ме светна. Тази Кучка, т.е. Кучкова била от последния антураж на Брадъра. Ама това ли е прави ВИП, с какщво е била известна преди - с нищо, както другите.Вип ли е да си мутреса, даже и четвърта по хубост.Или нейният така и не разбрах бивш или настоящ мъж? Единствени за нас випове са - Йорданка Христова и Камелия Тодорова. Адругото е измет.

Този зов за помощ има нужда много повече от нас, отколкото мейтката: 8-годишният Александър Викторов Георгиев е в будна кома и лежи в неврохирургията на русенската болница. Семейството се нуждае от финансова помощ. На 12 август Сашко пада от велосипед и се прибира в къщи с охлузено рамо. На следващия ден майка му не успява да го събуди от сън и оттогава той е в това състояние, съобщи в. "Бряг". След претърпени две черепно-мозъчни операции се налага и трета скъпо струваща - за поставяне на клапа за отвеждане на напрежението от черепната кухина. За поредната интервенция, която трябва да му се направи, е нужна сумата от 5000 лева, която е непосилна за семейството му. На името на Александър е открита сметка в ЦКБ, в която се събират средства за лечението му. Всеки, който желае, може да дари средства на: IBAN: BG91 CECB 9790 10F3 9109 00

Глупости, баба ми е идеалната, пардон - фаталната, жена!

Ей, оставете жената да си вярва, твърде много внимание й се обърна вече, почти 300 коментара за Кучкова, това си е чиста реклама. Светът е шарен и за всеки влак си има пътници.

тая всъщтокт с какво се занимава.

Факт е, че повечето хора не я бяхме чували преди ТВ помията ВИП Брадър. А в следващите месеци и бабите ще разберат за нея. Ако не се хване с някой богат "бизнесмен", ще стане водеща по ТВ ... тоя филм сме го гледали :))

на мен ми харесва. Красива е има хубаво тяло, говори и има самочувствие. екстра е

Ако си момче и го твърдиш, ти прави чест. Най-лесното е да се оплюе такъв тип момиче.

Момче съм и го втвърдявам при вида на всички такива кучк И ОВИ!

И какво му први чест? Че харесва тунинговани и изкуствени гърли, които имат самочувствие и даже могат да говорят? Баси изискванията, баси вкуса.

То русо гладно нема, но и русо умно също нема!

Елена Кучкова: Аз съм идеалната овца!

Срокът ти на годност ще изтече съвсем, съвсем скоро :) После си те представям само и единствено с парцала в ръка:)

Колкото по-глупав е един човек, толкова по-малко се съмнява в своите преценки.

Жената пенкилер не се е досетила, че вкусовете са индивидуално нещо.

Проста жена, не мечта. Като нея с лопата да ги ринеш.

Абе чак с лопата... не ми се вярва.Тази според мен е рекордно проста.

ЗАВИЖДАТЕ...ама не знаете за какво! Защото такива жени е имало и ще има винаги по целия свят, защо ги коментирате, защо им се бъркате в живота. Защо винаги българското е най-лошо./ А рускинките/ Погледнете малка и навън, има дори доста филмчета, които показват, ЧЕ ПАРИТЕ въртят света!

Коментираме защото се натрапва в публичното пространство.Може продавачката в кварталния магазин да е по- голяма "кучка" от нея но не я коментираме защото не се натрапва публично.А в Русия,е да там са в пъти много повече такива блядки и също ги коментират и оплюват.

на какво да и завиждаме, само кажи - на силикона, простотията, разкрепостеността, аиде нема нужда - давам и две години, докато премине във втора глуха, тогава ще я атакуват следващите боклуци, алчни за пари и разврат

Да, медиите са виновни за всичко! ФАКТ! Ние сме подвластни на това нещо и не можем да се спрем. Погледнете колко коментара има за тази великолепна новини... та затова ще продължават да пишат статии за токива персони и за напред.

С изказване като това само доказва че е от най-тъпите жени...

Паднала си е на фамилията

Нито е идеална , нито пък мечтата за всеки един мъж! Много нескромно звучи всичко това! Определено е красива ама само толкова , няма този сексапил и чар че да казва подобни неща!

Не мисля, че е красива! Видя се без грим, прилича точно на обикновена провинциална кифла, която прави кафета в малко заведение в провинциален град.

аз като жена ще кажа, че има и много по-хубави в България, това момиче още 2-3 годинки и няма да става за нищо, жалко че такива като нея се надскачат и после оле ле

Коя е тази? И като е идеалната жена, та к,во? Нали си има мъж - него да убеждава, как чисти, как готви и тези три неща...Аман от реклама псевдо живота на псевдо личности.

Проста селска /не като географско понятие/ пръчка, на която примитивизмът и първосигналността са изписани на лицето, а пък като и прочетеш и разсъжденията й направо изпадаш в потрес и от интелектуалния й капацитет. За жалост такива индивиди / умишлено не казвам личности / са героите на днешните медии, чрез които се насажда моделът за подражание у младите хора.

Бай Хой, кой си търси жена, а която да чете Достоевски в оригинал?

Не благодаря, не мисля да давя вълци. Има къде по красиви и мечтани жени в България.

Донякъде е права. такива като нея се наживяват докъто са "моми" и после се кротват, защото всичко са видяли. От видни столични "...тутки" стават майки и съпруги за пример.

коя например, кажи едно име - проститутката по душа и манталитет никога не се кротва - както казва народът - вълкът/в случая кучката/ козината си мени, но нрава никога

Bell

Ковра.

За тази скромна особа има един също много скромен жених. И фамилията дори няма да си смени. Имам предвид професор Кучков.

Тая ако се види от страни колко е грозна,ще се самоубие.

Аз само искам да разбера тая "убава" фамилия откъде я е наследила?

Бих я измъндръсал два-три пъти. Ама само толкова. Ако и хареса нека да заповяда.

Руиз

Може и да е идеална жена, но името й не е.

Интересно ми е какви ли палачинки прави например, като е толкова идеална.... За таковане става де......