Челси Клинтън роди момиче

Челси дари родителите си - бившия президент на САЩ Бил Клинтън и бившия държавен секретар Хилари Клинтън - с първото им внуче.

Обратно в новината

Коментари - Челси Клинтън роди момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божее, това момиче прилича на цирков клоун. Дори не е необходимо да се гримира.

Това не е съвсем редно. Да Хилъри - хайде, станало е грешка. Ама сега и това нещо Челси. Ужас.

Не й знам мъжа, но дано да прилича на него...

Къде е дядо Бил, да не е черпи някоя стажантка с наденица. Само тоя път да внимава, къде пръска генетичен материал.

Малеее, страх! Шок и ужас!

големи яица,коя е па тая ,една от големото клинтуново бунище.

Как да и се отрази на Хилари? Да не мислят, че тя ще сменя памперси и дава биберон, направо добре ще и се отрази на кампанията за президент! Тъкмо и внучето ще показват по събранията, американците обичат такива работи.

бабата си е баба и й приляга да се грижи за внучето.а внучето е благословено с такава майка като Челси!

Бил Клинтън е много готин мъж или поне беше, защото и той, естествено, остаря. Има коефициент на интелигентност 197, а Джордж Буш младши - едва 97. Която и да е ..ал - той е нормален мъж, а не светец като всички вас тука. Харесвам го и ми е любимец, а дъщеря му е нормално симпатична, за разлика от пишещите тука - до един "красавци" и "манекенки"...

че няма красота, но от една снимка, която показва застойно положение не може да се осъжда. Младата жена може да има излъчване. Баща й също имаше харизма, верно не като на Клинтън. Да са живи и здрави. А раждането на могло да се отрази негативно на кариерата на Хилари. По-точно - обратното.

а стига бе! вие всичките сте големи убавци тука!

ееее бреее нема начин некои дето са с могууууу свободновреме да не коментират,много злобен народ сме...

Грозна като майка си и и осакатена от към излъчване като баща си. Пази боже!

по темата. Значи, ако мацката на снимката беше нашата родна шампионка по худ. гимнастика, всички ние щяхме дружно да отбележим, че всъщност е доста сладка, красавица чак. Същото щеше да е и ако беше руска тенесистка, станала гадже на наш тенесист и т.н... Нямам никакви по-специални чувства към семейство Клинтън освен, че веднъж като бях ученичка имах странен сън с Бил Клинтън: сънувах, че съм станала шпионини и са ме пратили да го убедя да не бомбардира сърбите. Не си спомням да съм имала еротчини мисли свързани с него и се събудих много изненадана. Мисълта ми е, че и да ги харесвате и да не, момичето не е толкова грозно, бъдете честни.

Повече не яж гъби без да ги познаваш!

"момичето не е толкова грозно, бъдете честни." Толкова, колкото кого? Дай база за сравнение.

Ей тия американците са уникални. Бил клинтън кръшкаше яко. После дойде Моника Люиснки. Той разбирасе не я познаваше и се кълнше в майка и баща, но неш ли нчкчкси беше напръскал мника с хайвера си. Как ли? Сега обаче вшичко е забравено а челсито му дава награда, баща на годината.

Прости янки - дори име на децата си не могат да дадат като хората...

Верно тази каква уста има - може 5 точилки да налапа едновременно ;)) Не може да не е прихванала от занаята на Моника Люински хаха !

Преди доста години когато Челси беше пъпчива тинейджърка, а татко й президент, се появиха подмазвачи, които с компютърна програма да покажат как ще изглежда Челси на 20-25 години. Интересно ми е дали са "познали" :))

Ей,предупреждавайте по някакъв начин преди да публикувате такива страшни снимки!

Ужас! Прави са дарвинистите като казват, че не най-красивите и интелигентните са тези, които оцеляват!!!

...уста има тази,може да налапа пет точилки едновременно!

Отвратителна е, но с парите на родителите си може да живее цял живот без да работи.

С парите на мъжа и! Родителите и нямат толкова много пари. Те затова я омъжиха за богатото еврейче!

Че нали и тя е с еврейска закваска!

dsco@

Като порових в нета разбрах от къде идва модата, да се сватосват престъпник с престъпен политик. Единият дядо на Шарлот (да е жива и здрава) е военнен престъпник, нападнал суверенна държава, а другият финансов измамник с осем годинки в панделата. Елит - какво да ги правиш.

..викат ,,грозното пате,, , а у нас е най-подходящо да й викаме ,,тъпа гъска,,!

Дано е грозно като майка си! :)))

щом е момиче може да прилича на баща си, така че има надежда, да е малко по-нормално външно...

ъглиии ес факкккк

...много гъз /пардон гъст/ със семейство Клинтън,май и той е присъствал на сватбата преди време,а сега със сигурност ще изпрати поздрави . Между другото Челси е зъбата като него!

..тъпо и гадно семейство,но все пак е редно да пожелаем здраве на детето! Дано никога не изпита ужаса на децата от бивша Югославия,причинен от дядо Бил!

Е добре де, Челси е родила , ами кой е този мъж на снимката с изкуствените зъби? Това е Марк Мезвински - бащата, така ли? А Челси къде е ?

ЕГАТИ, ТЪПАТА НОВИНА!!!КОМШИЙКАТА РОДИ ОТ МЕН ПИЧ!!! ЗАЩО НЕ СЪОБЩИХТЕ???

Честито рептилче!

Неприятни са ми.

"празнуват раждането на дъщеря си" Пък аз си мислех, че им се е родила внучка... Сериозно, много е зле авторът на статията.

Честно да си кажа, в устата ми прилича на Моника Люински!

дя-до

Евала на бащата, щом е успял да го вдигне за тази грозотия.

Jeni

Ха ха, дя-до, разсмя ме от сърце! Наистина си естет!:)

Да име живо и здраво бебето и дано е взело повече гени от таткото, щото тя милата е страшно грозничка...

Прилича ми на мис Пиги от Мъпетите!

Много точно. Цялота им фамилия е гадна във фейса.Ожулено бозово и винаги с нагла усмивка. Предричам обаче, че скоро ще се разпърдят младите родители.

Пише, че е заченато инвитро, обаче ...

Никак няма да се отрази на амбициите на баба Хилари, кой знае колко слуги и бавачки имат.

Тя е дъщеря на Президент и Държавен Секретар на Империята.Образована,с поведение и изключително обществено положение.И не си мислете ,че в Америка кръвта не е определяща-Джордж Буш баща и си,Президенти,другия син - губернатор.Шварценегер взе булка от фамилията Кенеди-Губернатор.Съпруга на Челси е видимо влюбен на снимките.Красотата е субективно понятие.А и никой не стои на 20.Така ,че избора му за съпруга е бил повече от правилен.Но като знам,че е евреин ,не се учудвам.Те са умни хора.

Избора му за съпруга е един, а по-скоро е важно съгласието на бащата и майката на съпругата.

Добре виждаме, че си готов да въртиш опашка покрай всеки и си търсиш знатен господар. Само че такива лакеи ви има с милиони по света и няма работни места за всички. Ориентирай се към някой негърски крал - ще се радват да имат бял за прислуга.

Да е жива и здрава ! А на баба й Хилъри пожелавам успех и да бъде новия Президент на САЩ!

писах ти плюс, но намери снимки на клаудия като дете и ще видиш, че няма никакви данни за бъдеща световно-известна красавица

Спокойно, Челси отдавна не е дете и няма никакви шансове да се разхубави.

На горкото момиче и пластичната хирургия не може да помогне.

Да я съжалиш направо-силикон няма, и косата даже си е естествено гъста, че не и се налагат екстеншъни...Сигурно не спи да завижда на нашите силиконови красавици, които са ти идеала за красота.

Ти си живото доказателство, че и пластичната хирургия не те прави по-умен!

Ако имаш проблем с визията си, мога да ти препоръчам някой хирург. И от добро сърце, няма да ти взема кешчето.

ЧестностТа се пише, приятелю. За това ми е думата, ей такива като тебе, дето не са се научили да пишат, ще раздават "честни" обиди за жена с класи над тях, за да си начешат комплексираното его.

Кръстете я Моника :)

Е това е тъпо, какво общо имат двете неща - нерде Ямбол, нерде Стамбул

Кой ли го вярва, че сега баба Клинтън ще вземе внучето от дъщеря си и ще го отглежда, докато тръгне в първи клас?Какви са тези патриархални идилии?

Да са живи и здрави. Щеше да е весело, ако бащата беше Манчестър Юнайтед от Свищов. Кръщават малкото Лудогорец и живеят дълго и щастливо :)... Май не трябваше да почвам от рано :)))))

Пожелавам му да й е живо и здраво и да няма физическа прилика с майка си

Да се обижда жена на външност показва големи комплекси, обърни си внимание......

Дори само по едно изречение може да се познае българинът!Не пропуска и при "пожелание" да си покаже завистта и простащината!Дали пишещият е красавец,дали красотата определя добротата,дали можем да стъпим на малкото пръстче на тази "некрасива" майка по възпитание,образование и култура?...От мен: да са здрави и щастливи мама,тате и малката им дъщеричка!

А защо трябва да бъдем лицемерни? Аз се гордея ,че именно по това се различаваме от американците. Да се казват нещата с истинските им имена е хубаво нещо. Факт е,че жената е изключително грозна !! Може да е умна и образована , това разбира се е много по важно,но фактите не виждам защо трябва да се премълчават. А ако не бяха майката и таткото , този младеж нямаше и да я погледне. Лицемерието е едно от най-гадните качества в човека.

Както е казал мъдрецът, красотата е в очите на гледащия! Честита рожба на семейството! Само не разбрах, как раждането на детето ще повлияе на кариерата на баба му, но дир-а сигурно има обяснение и на това!?

баба му ще мине на половин работен ден, а в останалото си свободно време ще плете терлички

След толкова упреци съм длъжен да коригирам пожеланието в тон с политкоректността: Да е живо и здраво момиченцето и да прилича едно към едно на майка си! :)))))

Ако си красив, е грозно да се присмиваш на не толкова красивите. Ако пък и ти не си първа хубост, за какво изобщо коментираш външния вид на хората? Особено когато поводът за статията е раждане на дете? Иронията ти не е забавна.