Български филм на ужасите на фестивал в Ел Ей

Силвия Петкова, която стана известна покрай ролята си на учителка в "Революция Z", може да пътува за Америка.

Обратно в новината

Коментари - Български филм на ужасите на фестивал в Ел Ей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая успех на филма и създателите . Фен съм на Силвия Петрова , очарователна и талантлива. Мисля , че ще се хареса точно в ел ей , непретенциозна публика с леки елементи на малоумие. А бе , не много леки : )))) На няколкото нпо-трола , които отново си намериха повод да сипят помия по Родината ми , пожелавам приятно пътуване по-далече . Никой не ги спира . Със здраве : )

По скоро филмът е ужасен.

Не мога да разбера, защо всички български филми са черно - бели, най много да вкарат малко сиво или кафяво? В кой кръг на ада ги обучават тези режисьори? Хората, които са щастливи, богати, задоволени живеят много ЦВЕТНО !!!! Кога ще го разберете най-накрая? Оставете филмите на ада и отчаянието и посрещнете живота! В противен случай не ни показвайте лентите си.

Като гледах трейлъра все едно гледах бледа имитация на други подобни филми. Нищо ново, интересно и интригуващо не показа. Все пак пожелавам успех на филма, макар че много се съмнявам в него. За следващия филм на ужасите да измислят по-оригинален сюжет.

Последния хубав български филм е правен някъде около 90-та. След това има само 2-3 изключения. Предполагам, че това ще е същата бездарна помия, като "Вила роза".

Филмът хубав ли е, или е български?

Холивудски е, за хора с изгладени гънки...

Филм на ужасите или ужасен филм?

нещо не се връзва, що говорите за филм, ами,че действителността у нас от преврата насам е само ужаси за простия народ и екстри за крадците-политици, направо е безкрай този наш демократичен сериал и вероятно ще дават я новини с пълна черна хроника или клипове с подобни дейности, които се гледат от куцо и кьораво у нас...

ми изглежда обещаващ. Но сте съвсем прави писалите долу, че който и да е сюжет да хванат от нашия български живот, все ще стане чудесен хорър филм. При нас обладани от зли духове под път и над път - културисти, шофьори, ченгета, отчаяни жени, пубертети дето тровят баба си, изнасилват сестра си и плашат, че ще се метнат през балкона (последното е описание на едно съседско момче) и т.н. Стивън Кинг ряпа да яде...

Животът на човек е както си го направи. Ако наистина животът ти е ужас - ами гръмни се.

ужас е от такива като теб.

не сте толкова много, просто сте кресливи, нагли и се зверите на всички хора на ред. Хубавото е, че не живеете дълго. Амин, боже!

Пред вид предишната новина, си помислих че може би в главната роля в този филм е била Кучкова :-).

Защо вместо да правят евтини имитации на до болка познати филми на ужасите (Екзорсистът и Сандман), не вземат да се напънат малко и да измислят нещо оригинално? В България колкото искаш суеверия и легенди.

Муаахахаха, на това направо ще му се изсмят в Щатите. Даже Линда Блеър ще се хване за главата. Трябват нови идеи.

Нали, толкова им е "смешно" в Щатите че даже го пускат посред Лос Анджелес. Ти докато тука си топлиш дребната душица с хейт...

Да не са снимали документален филм за живота в България?

"Вила Роза" е много подходящ филм за този фестивал и жанр.

то е достатъчно да снимат действителността в БГ и ще имат един истински ужас!

Всеки български филм е филм на ужасите. В смисъл, ужасно е да го гледаш!

Това твое твърдение предполагам е за по- новите филми. Иначе има много хубави български филми, но вече не се правят такива. А теми за сценарии има... Един хубав филм зависи първо от сценария и след това от всичко останало. Вероятно има и много талантливи момчета и момичета, които биха ги изиграли, но...

Те пък щото небългарските филми са много цвете понастоящем.

Защо харчите пари бре, хора - пуснете кадри от управлението на Орешарски - ето ви филм на ужасите.

Ха да видим кой е по и най: аз залагам на "Дянков се завръща".

Достатъчно е да участват с епизод на Вип Брадър и да покажат дамите, ще оберат всички награди

БЪЛГАРСКИ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ - ммоментна документална снимка от 00 часа до 24 часа, на живота на средно българско семейство в условията на балканска демокрация. Хората със слаби сърца не бива да гледат, особенно сцените с получаването на фактурите и плащането на услуги за населението.

ВЗЕ МИ ГО ОТ УСТАТА;НЕКА НАИСТИНА НАПРАВЯТ ФИЛМ ЗА ЖИВОТА НИ В ТАЗИ"ДЪРЖАВА" И ЩЕ УПЛАШИМ АМЕРИКАНЦИТЕ !!!

Такъв тип филми са правени толкова много, че вече тотално са престанали да бъдат интересни на хората. Ако нямате никакви нови идеи по-добре не направете нищо вместо да харчите пари за глупост която никой няма да я гледа.

Като се има предвид колко хора у нас, включително образовани и интелигентни вярват в такива неща като магии, обладавания от духове и пр. може да се каже, че филмът си има голяма потенциална таргет група.

Минусите, които са ти нацвъкали (и на мен включително) го доказва. Това мен може само да ме радва, тъй като съм във фармацевтичната индустрия и това ме прави богата. Жалко само за хората около тях...

Хората, които пишат подобни сценарии, правят подобни филми иили ги глегат, трябва да се лекуват. Това, че в миналото хората не са били способни да си обяснят диагнози като параноидна шизофрения, епилепсия и др. с друго освен с "духове", не е повод в наши дни да толерираме подобно отношение. Всички, които получават удоволствие от подобни филми имат здравословни проблеми и са опасни за обществото.

"Един ден в Столипиново"

ИДИОТСКО!!! Но в идиотска държава, какво свястно може да се пръкне!?

Ти също си се пръкнал в тази държава.

Сигурно е документален филм за здравната система

За която и да е система.

Трябва да се казва "Рецитален филм".....не се научиха че рецитацията е друг вид изкуство

Ел Петрова, ти ли си?