Дон Джонсън бойкотира филма на дъщеря си Дакота

Бащата и бабата на Дакота Джонсън са възмутени от сексуалните сцени във филма "Петдесет нюанса сиво".

Обратно в новината

Коментари - Дон Джонсън бойкотира филма на дъщеря си Дакота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е реклама. Бащата недава, демек филма е изпъленен с еротика. По -скоро бих се учудил ако бащата беше казал: Радвам се че се снима в този филм. Много е сладък и как тинейджърски си играете с някви играчки и все едно секса е няква мистика. Това е филм за деца.

Е как майката няма да подкрепи дъщерята да влезе в амплоато си на жена?! Би било чудно обратното!...

Добре - вече видях и трейлъра - нищо особено. Единственото което ме впечатли е грозотията на тоя главния герой. Отде го намерихте такъв ръб бе ? Сега слагам бас, че ще стане новия секс символ. Както навремето, Робърт Патисън, един иначе грозен момък, стана и той. Ае, молим ти се.

Патисън поне е добър актьор, много добър актьор дори. А този младеж е ... модел, би било жалко ако не може поне един секссимвол да стане.

на кого му пука?! тя и без това е толкова друсана досега

книгата е пълна Нула, защото писателката срича като първолак. Филмът ще бъде много по интересен!

Да я друсат, друсат, колко я да друсат - все пак това си е нормален филм, не е порно. Дочо да не ми се прай на монахиня, каквато знаем че не е. А иначе съдейки по коментарите за книгата на които съм попадал, от тоя филм не очаквам никакви тънки философски проникновения :)

Прочетох и трите книги и очаквам с нетърпение филма... ама до 14.02 колко време има !!! Но и трилогията си я бива много яка тази Е.Л.Джеймс.Голема работа е

Както се казва, да им имаме проблемите на шоу-звездите.

Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално за патология. Херберт Маркузе

По-точно не би могло да се каже !

Само клишета за подкрепата и предизвикателство. Мелани е съгласна да зяпат голата й дъщеря само и само малката да направи "кариера", не го разбирам.

Как ще разбереш, след като не разбираш жените!

За пред хората бойкотирам, иначе превъртам по няколко пъти избрани кадри от филма.

Лоша реклама няма. Щом актрисата е без гащи и още от трейлъра я друсат като хоро и има бойкоти, тая помия ще направи едни 200-300млн. от раз.

При тая убийствена конкуренция в Холивуд татко Дон как е смятал да пробие дъщеря му? Да е станала продавачка или учителка да не я гледа гола на екрана. А мама Мелани нали и тя така почна кариерата си в "Работещо момиче".

А, стига превзеки! То прекален светец и Богу не е драг! Браво на девойката и на несимпатичната и майка-долу кукуто и дъртака!!

не немесвай бог ,нищо общо

Ефтини рекламни трикове

Абсолютен рекламен трик. Как пък не се сетиха, че са против досега, снимките отдавна свършиха. Книгата е пълна боза, написана от човек без грам талант, чиято цел беше да си прибере милионите от недоклатените жени по света. Филмчето ще в поредната блудкава и лигава романтична история, каквато е и кнгигата, затова не виждам какво се прави на ударен таткото. Нищо няма да покаже щерката, споко.