Вижте булчинската рокля на Амал Аламудин

Официални снимки от сватбата на Джордж Клуни бяха публикувани в списание "People".

Обратно в новината

Коментари - Вижте булчинската рокля на Амал Аламудин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо понамирисва.

Хората просто се ожениха... Ега ти празните приказки!

български араби, които се вдъхновяват около това, че булката е девствена. Ако момичето беше девствено, щеше да му личи: да гледа лудо, да има изкривяване по лицето или някаква друга аномалия получена в резултат на дългото въздържание (щеше да е лежало в психиатрична клиника, най-малкото). Мюсюлманките са с южна кръв и са много горещи. Имам приятелка туркиня. Майка и и баба и, както и цялото русенско село, от което е, бяха твърдо убедени в нейното целомъдрие на тридесетгодишна възраст. Тя точно такъв вид си даваше, въпреки че пътуваше по цяла България като технически ръководител и на едно място си уреждаше среща с тираджия, на друго секс парти със строителен работник, а по времето на връзката с тези двамата, имаше официална връзка с арабин, който също си мислеше, че е много целомъдрена понеже тя точно така изглеждаше :) хи -хи.

ти си луд

симпатична да, но чак красива не. какви арабки красиви има, тази не е от тях. а младоженеца се сетил наи-накрая да се жени.

мисля, че са чудесна двойка. Той с право е всепризнат актьор, харизматичен, а тя /независимо че съм жена/ е много красива, много добре сложена и любовта им поне сега личи,че е силна. Дано и в бъдеще е такава.Радвам се на такива световноизвестни хора. Не обичам нашите "випове" - едната красива мутреса - вече в минало време, другия - известен само поради бракът си с нея.На мен ми прилича на инфантилен с бебешкото си лице, третата - невъзпитан и грозен крокодил.Но все трябва да има и такива.В миналото беше една тъпа циганка.Тях не гледам, но виж - Клупи и съпругата му - да.Та те са световно известни, а кои сме ние да ги оплюваме - злобни нещастници сме.

е и всяко човешко същество е равно с друго нещастник може би си ти

Не му берете грижата на Клуни, поне 5-6 години има още активни и ще реже недокосната п.тка, а не като тука на 18-19 са вече разшльокани със значителен и разнообразен "стаж" зад гърба си. Евала, да му е честито.

Защо пък реши, че булката е девствена?

когато има брак между две различни религии винаги има провал, в тази жена има нещо неприятно

Два Свята,единият е излишен! А ние няма какво да ядем. Благодариме на елита дето ни яправлява.

нали нейната религия не позволява такова подкосяване, лицемери...каква е тази показност при положение, че нейната вяра избива милиони хора по света и жените са най-потърпевши....гадост

Нейната религия?! Жената е от сектата на друзите. Не съм ги чувала скоро да са направили каквото и да е.

Едва ли има по неподходяща двойка!Дедо с попрехвърлила годините"кукличка"!Ако17години разлика са незначителна подробност направете справка в статистиката за бракове от този род!Плюс една дисциплинирана делова жена в комбинация с бохем с затихващи функции и егоистичен нарцисизъм резултатът е раздяла или пропиване и скандали!Белият цвят отива на жени до 30г след тази възраст подчертава само бръчките!Да вдига сватба мъж в адрогенна криза след 45г е излагация!Смешно е възрастни хора да играят роли на младежи без нищо младежко за показване!

леле ква злоба

да се женят у на 90 но с вкус и мяра. кич!

кога ще я изпусне при вас. анонимно .. не знам дали ще си струва зяпането...

щом е дърт и требе поне панделка... уважение некво за маж.

Клуни е пич, има кинти, защо се набута с тая дърта сопа дето скоро ше я гони критическата...

Джорето, като се ожени за мюсулманка, дали е трябвало ходжата преди брака да върти косерката. Горкия, на стари годни да станеш за резил.

при такъв огромен избор, как можа да се надъниш точно така? Гледах втората серия на Оушън, с Катерина (селската пръчка Джул не я броя), ами то стил, грация, секси, само да я гледш, да не я пипаш, и изведнъж тази......

Тези са някакви кралски особи.

Щом се обичат младите ... :)

Браво на Клуни! Позакъсня, но с много вкус си избра жена - красавица от сой, топ адвокатка, а не просто колежка актриса, целвувана от всичките му колеги или сервитьорка тип Барби. А и разликата не им е толкаво голяма. Амал не е в първа младост, осъзнат избор и за двамата. Хубава двойка, да са щастливи дълго :)

Джордж си намери умна жена и веднага се реши да се ожени, след идилията с глупавата боркиня-кечистка... Май му трябваше да има много глупава жена за сравнение преди това... за флиртовете с артистки да не говорим, а италианската моделка дето беше с него преди време, още първият месец заедно и беше тръгнала да посещава яхтите на приятелите му с преспиване... Много щастие на двамата, чудесна двойка са, най-сексапилният мъж в света си намери достойна полвинка!

Откъде накъде ти ще ми определяш кой е най-сексапилният мъж на света! Гъркоподобен дядка от Холивуд!

Дразнещо е, когато се отричат очевидни неща. Чип нос, големи гърди и патешки устни са еталон за красота само в България и Македония. При положение, че красотата е субективно понятие, тази жена е определено забележителна и блестяща. Да, красавица е. Също е странно, че избора на рокля се определя като банален - има неща, които покриват определен стандарт и се определят като timeless, не се търси wow ефект, а се спазва традицията и протокола. Омъжих се в подобна рокля от френска дантела с дълъг шлейф, перли и катедрален воал, по - късно една позната ми каза, че е възхитена и роклята може да се предава през поколенията. Ето в това е смисълът на подобен избор, а не да удивлява масите.

Роклята на булката е просто страхотна - по-добре се вижда на тази снимка: www .glamourmagazine .co .uk/news/celebrity/2014/04/28/george-clooney-and-amal-alamuddin-engagement-wedding-news

Страхотни са, но докога ли ще са заедно???

естествено че е нагласено като клуни си пода по своя пол

Jeni

Роклята е хубава, булката-и тя, но Джордж Клуни някак си не пасва на общия фон! Някак си всичко е много изкуствено и нагласено?? Може и да греша, не зная..

Всички като по калъп- едни и същи тоалети.

дъртият телец се наигра и си седна на дупарата, ама си взе млада водолеика и всъщност ся почва истинското шоу :)))))

приятна жена с интелигентно излъчване ... и до нея дядо :( познавам български мъже, които на 50 или над 50 години изглеждат много по-добре от клуни

е Моника Белучи от другата тема. Амал е на 36 - образована арабка, от сой, с черти, на които им трябват още няколко години да я превърнат в средностатистически орел с ориз. А вие, които критикувате онези, които не се възхищават на физическата красота на арабката, си помислете как пък нямаше един да не се възхити от Моника Белучи... Та като казваме "класа" нека не хвърляме наляво надясно тази дума - защото класа с парите на Клуни или на баща арабин не се купува - образование - да, стандарт - да, но класа - не.

С тези дълги рокли и тези старомодни воали, имам усещането, че гледам една и съща булка. Скука....

леле къкви злобари сте всички много хубава двойка са да са щастливи а вие злобари мрете от яд

Как не им омръзнаха тези стари модели рокли? Няма ли нещо по-съвременно ото роклите от 19 век?

Парадност, помпозност.... и какво ли не. Двойката да ме извини, но никога няма да успее да се извиси по този начин до истинската звездна холивудска двойка Анджелина и Брад.

Напълно си прав.

Всъщност, да. Къде е Брад Пит с неговата шизофреничка? Нали с Клуни бяха големи приятели? Нямаше "новина", която да обясни отсъствието на тези жалки позьори....

Hикакво въображение-отново дантелената рокля,наложена от Kеит Mидълтън.толкова предвидимо!хубав силует на роклята,но от изтърканата вече дантела,няма го WOW фактора!

wow фактора го чакай от Лейди Гарга по вашите ширини или при следващата сватба на бритни спиърс

Вижте сега, булката е КЛАСА с главни букви. Жена като нея може да има който реши милиардер, чудя се как е склонила на застарелия Клуни. Не е случайно, че след всичките си връзки той се втурна през глава да се жени за нея, що се отнася до любовта, определено няма такова нещо, просто една бляскава жена сключва сделка с един световно известен мъж. Амал има излъчването и маниерите на родена принцеса, може да се опише само с една дума и тя е съвършенство. Нормално е да не бъде оценена в България, където критерий за естетика са жените от Планета, но в средите, където принадлежи тя е диамант.

Това, че не харесваме визуално Амал, не означава, че сме фенове на Планета. Да, класа е, но като един добър (както казват) адвокат сключва сделката на живота си. И въпреки всичко - има нещо кичозно в целия цирк.

Моя критерий е Дарина Павлова и извънземното.

Ох, днес не бях чела за тези двамата. Вече ми липсваха (майтап бе). Изглеждат като баща и дъщеря.

булката е готина !Ама си иска яко еб.....е!А тоя дъртия мухъл нищо няма да свърши!А таз убавица толкова любов може да понесе!Навсякаде!

Клунката до последно влачи имиджа си на ерген и сега хваща последния влак. Вече наближава 60-така, вие какво искате, никой на 60 не се брои за плейбой. А дали ще влезе в политиката, има спекулации, но ще поживеем и ще видим.

Леле-е-е, колко комплексарска злоба и простотия!

ti puk si podloga, ot nai-smradlivite. i da ti obisnia samo, shtoto si prosto govno, kogato niakoi kaje ili napishe, che neshto, koeto vijda ne mu haresva, ne e neobodimo malomnici kato tebe dah mu obiasniavat, che groznoto ne e grozno i vsichko prikluchva s ogranichenia ti rechnik i edinsvenata duma "zavist", deto se turkalia v praznata ti glava.

като травестит е . аз съм по-секси.

*100

с тоя нос ще му направи мазол по корема

Без значение възраст, класа, стил - има нещо неадекватно и нехубаво - лъха на второкласен холивудски филм - нито тя има излъчването на булка (по-скоро на жена имаща възможности да се облече в каквото си пожелае), нито той може да бъде асоцииран по някакъв начин с младоженец. И не ме разбирайте погрешно - да се женят хората и на по 90 години, но не показно и помпозно по начин, по който не им подхожда. Кичозно е да се правиш под прожекторите на млада девственица със отдавна застаряващия Клуни, който изобщо не се усеща, че не се намира на снимачната площадка на зле скалъпена захаросана холивудска боза.

Клуни стои като пишлеме пред тази пищна жена :)

освен пищния нос, тежък овал 9квадрат по-скоро), какво друго пищно видя? Последното на което изглежда Клуни е пишлеме - може да е бил, но преди 30 години, сега стои като оглупял старец.

Стилни - да! Любов - ??? Нещо не се връзва - да! Перспектива - не! Булката: стилна - да хубава - не Младоженецът: стилен - долу-горе хубав - минало свършено.

На Майкъл Джексън много му отива булчинската рокля.

+100, аз мислех, че само на мен ми прилича на Mайкъл Джексън : )

Типична арабска мутра, ама като си я харесал, халал да му е :)

Мислех Джордж за пич, а той излезна един обикновен позьор...жалко!!!!

прекрасни! много красива булка с много класа и чар. клуни мъничко позастарял, но за истинската любов никога не е късно, нали! :)))

че си осведомен за тяхната любов каква е?

Клуни не му личи възрастта, не си боядисва косата като Боно, но изглежда отлично! Булката е чудесна, много красива и много секси, само трябва малко да я понахрани Джордж след всички притеснения по сватбата! Двамата са чудесна двойка, защото има много положително излъчване от тях! Много семейно щастие на двамата и дано видим Клуни в нови чаровни роли на големия екран!

Много красива булка, но само тя, Клуни не изглежда добре до нея и това е истината.

Бъдете реалисти,коментиращи, и пишете ,че е хубава и изискана. Вярно,трудно се преглъща чуждото щастие...

е айде стига мъжествена е в профил бъди реалист и що си мислиш че всички завиждат

..и болнава с анорексичния си вид, но мъжете снобари не обръщат внимание на факта, че партньорките им "преяждат" с по "един картоф и пет маслини" дневно, а може би и са доволни на икономията по отхранването им...