Джъстин и Селена отмарят на Карибите

Двете поп звезди прекратиха връзката си за повече от година, но сега отново се събраха и дори планират заедно почивките си.

Обратно в новината

Коментари - Джъстин и Селена отмарят на Карибите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карибите се тресят от мощните тласъци на Джъстин ... не!

Ах тази Селена ако ми падне. Как ще и го подам салама с кеф.

Гледай ти да не попаднеш на Дъстин, че той как ще ти го подаде.

Пропуснах да напиша, че Селена си е сладур отвсякъде. Тя е бъдещата Дженифер Лопес. Колкото до пишлемето, някак си не съм сигурен в същото.

а ква е тая Лопес

Употребата на думи, като "отмаря", придава провинциален колорит на написаното. Което лично аз го смятам за много оригинално. Какво се правим на много"купешки". Нали в последна сметка почти всички имаме селски корени. Не е ли така? Така е, разбира се.

Сладурчета.Децата са много сладки,танцуват хубаво,а песните и клиповете им са забавни за старички хора като мен-радват слуха и очите ми.

Две кифли на плажа...

От кво отмарят?

от много мисли

Въх майко! Таман са бях закъхърил къде са.

Селена може и да отмаря на Карибите, но Джъстин с сигурност се поти над нея до като и го набива ;)

Уважаеми колеги от dir. Bg, в българския език НЯМА дума "отмаря". От 100 години се казва "отморява"! Другото е улична форма, / някакъв кратък вариант/ която не отива на която и да било, уважаваща себе си медия! Особено за заглавие!

Не издребнявай толкова,голяма работа,то всичко ни е добре,че сме седнали да си правим сверки на писането,пример Мутрата Борисов,тоя винаги ги пуска едни,че винаги можеш да се смееш безплатно от изказването му на селски бег.

Де бе, да! Кой ви каза , че няма таката дума!http: //rechnik .chitanka .info/w/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%BC

Тая селена.дали и е счупен вече джама???

На 22 годинки е ак мислиш. Те още на 16 сигурно са и пръснали котето.

8901

А пък аз и жената плоча ще бием в Банкя...

Хайде със здраве! И на откриване да викнете по бира!

"Джъстин и Селена отмарят на Карибите.." Стига бе, стига ни занимавахте с тези плиткоумни дечурлига! ....Пожелавам другата година да отморят на Малашефските острови или Бакърения архипелаг!

.... се е обезобразил с толкова много татуировки в желанието си да изглежда по-мъжествен..

Маанете ги тея бездарници! Новоизлюпени готованковци!