DJ Marten стана баща

DJ Мартен и съпругата му Джули Лепоева станаха родители на първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - DJ Marten стана баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе говорете каквото си искате за името, но за мен номер едно си остава синът на И.Ф. - казва се Франсоа, кръстен е на дядо си Фидос.

абе този има ли огледало той е като бостанско плашило те го сложили даже и водещ на едно предаване а пък сега като чух че станал дизайнер представям си на какво ще заприлича нашата младеж то затова вече мъжете са рядкост и само някакви педераси се показват по телевизията егати и поколението което идва срам и позор извинете ме ако съм обидила някой

Супер за бебешора, ама и този не го знам...Явно не следя светските рубрики достатъчно

Да им е живо и здраво, обаче какво е това име, при толкова хубави женски имена, защо имам чувството, че българските шоу звезди започнаха да си кръщават наследниците с адски нелепи имена, ама в случая какво да се чудиш от двама нашерени като черга те това ще произведат.

Франки Мартен? Това мъж ли е , жена ли е или хермафродит, както е казал един велик български поет.

Да е живо и здраво детето и поздравления за най-популярното българско женско име-ФРАНКЛИН!Ама щеше да е по-готино и патриотично да му сложат фамилия Рузвелт....

Противен ми е и като външност и като водещ. Да му е живо и здраво момиченцето и дано скоро не го татуират и него .

Моля, скрийте тоз кретен, дето викат му Мартен!

Дали имат татуировки и по хастара ? Как се предпазват от хепатит ? кръводарители ли са ?

Чудя се и се мая, тоя чии номенклатурен син или внук е?!

Тези не ги познавам, но обикновено с такива имена си кръщават децата хора не особено интелигентни и с големи претенции. Справка родният ни хайлайф.

Работата става като Ричард Груев - недостижимата класика.

Пък аз имах дена учителка, дето от време на време коментираше странични неща и по повод едно по нетрадиционно име на моя съученичка, колко интересно било (а тя беше помакиня и името беше походящо и за техния етнос а и беше хубаво) ни обясняваше, че само нискоинтелигентните хора си кръщавали децата с традиционни имена специално натърти като Мария примерно. Високо интелигентните ги кръщавали по различно. Толкова години още го помня този коментар, явно ми е било доста обидно. За мен е грозно да се коментират имената на децата, кой както си е решил така го е кръстил. В крайна сметка името не прави човека.

Права сте, а Вашето име е прекрасно и трябва да го носите с голяма гордост!

Пишете за разни никому неизвестни хора, все едно сме длъжни да ги знаем кои са.

Трябвало да направят раждането в неделя, за да го кръстят Доменник 2. Такова култово име не е за изпускане.

Млади, симпатични, да им е честито, ама каква народност са?

Кои и какви са тия!? Приличат на българи,ама с тия имена съм раздвоена....

Не, не искаме кретен, който казва се Мартен!

Какъв DJ пък е тоя? Поредния халтурист, който прави круизи по реалити формати, серияли и други кенефни продукции. Четох, че преди да стане "звезда" бил сервитьор и крадял от колегите си.

Страшен успех е това Лили Иванова да облече твой потник! Добре, че повече хора не се занимават с това, че току виж направили и по-лоши неща!

Честито на нарисуваните, безизвестни бездарници, но не за първа страница ;) P.S. Мопса ми се казва Франки.

Този не беше ли гаджи на Камин Воденичаров?! Пък и баща?!

страхотна жена, много е красива, идеал за жена, честито.

Поредният въздух под налягане е станал баща - да му е честито! А това, че подобни индивиди биват натрапвани на общественото внимание защото били различни, явно е някакъв тъп маркетингов похват за привличане на внимание. На мен въпросният Мартен, няма как да ми е интересен, тъй като той продукт на нашето време - изкуствено създание, което известно с това, че е известно! Някакви особени умения, принос, нещо необичайно, освен повече татуировки? Не? Е, защо този медиен шум тогава !?!

Ама те българи ли са ?... Мартен, Джули и Франки?!? На мен повече ми приличат на имена на американски цигани. И защо Мартен Лепоева , а не Франки Джулианов/а ? Каква ще е разликата примерно от Вирсачи Елеоноров, или Гучи Албенов ...

Честито на тези готини млади, талантливи и работливи хора! Дано се размножават повече такива като тях в тази държава на хейтъри и мързеливци.

Това бебе дали шарено се е родило, или тепърва ще го рисуват? Да ме простиш уважаема, ама с какво е полезно за обществото размножаването на такива индивиди ? Къде им е и таланта, че нещо освен теб май никой друг не го схваща ? И на това да се татуираш и да говориш жаргонно глупости по ТВ, работа ли му казваш ?

С това, че родителите не са простаци, а това в днешно време е изключително важно !

много татуиран тоя бе

НАЙС, А?

ЩО ЗА ИМЕ Е ТОВА ФРАНКИ? ТИЯ НАРИСУВАНИ СЪЩЕСТВА КАКВИ СА? БЪЛГАРИ ЛИ СА? МАРТИН ИЛИ МАРТЕН И ЮЛИЯ ИЛИ ДЖУЛИ? КОЛКО СМЕШНО И ЖАЛКО В СЪЩОТО ВРЕМЕ! ЯВНО ИМАТ СЕРИОЗНИ КОМПЛЕКСИ !

Франки..., какво хубаво "българско" "момичешко" име... Бравос!

Малката е с презиме "Мартин" , а наскоро моя приятелка роди и не и позволиха да запише дъщеря си по подобен начин. Много ми е странно това , дали някъде е регламентирано със закон какво трябва да е окончанието на бащиното име?

Е защо да не може. Има закон Закон за гражданската регистрация. Относно бащиното име за деца български граждани родени на територията на стараната важи това: "Бащиното име на всяко лице се образува от собственото име на бащата и се вписва с наставка -ов или -ев и окончание съобразно пола на детето, освен когато собственото име на бащата не позволява поставянето на тези окончания или те противоречат на семейните, етническите или религиозните традиции на родителите."

Вашата приятелка ако наистина е държала да не се слага наставка ова или ева е трябвало малко да се поинтересува и да настоява да се запише така както иска и нямаше да могат да и откажат. То това семейни традиции доста размито ми се струва и може всеки да се възползва от него. Щото то и на Мартин може да се сложи ова ама ей на така са я записали.

Благодаря за отговора.

да са живи и здрави и много щастливи и тримата... мама, тате и дъщеря им. късмет и разбирателство....

Марти е невероятен мъжкар и мечта за всяка жена!

Лелеее, нямам думи за това момченце! Наистина е много зле!

Чък пък за всяка, айде моля. Да му е живо и здраво детенцето.

Забравил си едно "че". Мъжкарче може да е, но за мъжкар ще трябва да отлежи още 10-15г. Става и мъжленце.

Като чета коментарите и ме хваща яд и угризения че съм българин.Не може и на една добра новина да се реагира отрицателно и елементарно.С такива "индивиди" и такова мислене България е направо обречена.А иначе честито на семейството.Да им е живо и здраво отрочето и дано не им остане единствено.

Ами не ги чет! Хората си дават мнението, нищо страшно!

Страхотни са и двамата. Да им е живо и здраво и момиченцето! За радост има хора като тях, които вече не приемат, че като са българи не може и да са хора на света.

Името не те прави човек на света. Ако си цървул както и да се казваш, където и да живееш си отаваш цървул.

ЧЕСТИТА ДЪщЕРИЧКА! ДА ВИ РАДВА МНОГО И ДА Е УМНА КАТО МАМА И ТАТКО.

Този е много несъразмерен...с дълго тяло и къси крака. И един ден сигурно ще съжалява,че се е нашарал като великденско яйце..

Този човечец сигурно минава и той за ВИП, като всичките ни випове, обаче за мен е недопустимо да го слагат водещ на предавания, които влияят в голяма степен на дечурлигата и непрекъснато да го показват, за да затвърдят усещането, че това е нормален вид и нормално поведение. Да има колкото си иска деца, ама да не ги прави по свой образ и подобие, защото това окончателно ще ни затрие като нация... Е, ако целта е да се "поевропейчим" и да развиваме гейството и разни други там из.ъзици - продължавайте да го тикате на преден план. Отвратително е обаче, когато гледаш един приличен конкурс за песен с участници, в по-голямата част, едни съвсем прилични, обрани и културни деца, едно интелигентно жури и изведнъж - хоп, някакво чучело водещ. Това е абсолютна липса на вкус и мяра от страна на организаторите на този конкурс. По-лошото е, че на подрастващите им се вменява, че този начин на изглед е нещо съвсем нормално и дори "модерно". Тъпо!!!

Не е ли "Мартинова"? Или всеки льольо си мисли, че е центъра на света? Чуждопоклонничество - има една дума, но тоя най-велик DJ не я знае.

Абе всичко хубаво да са живи и здрави. Но кои са всъщност тези? И какви са тези комични имена? Но какво се учудвам, докарахме го до там да ни е срам че сме българи.

Този май беше водещия на някакво предване за пеене нали. Много тъпо се държеше като тинейджър и много ме дразнеше. Освен това ми беше отратителен с тези татуировки. Да му е живо и здраво детенцето

Какво ли не прави човек за да е известен. Тия двамата са от друга планета:-) Да са живи и здрави ама мен не ме радват.

Поредните тъп*ци дето се правят на чужденци (или им се иска да са). Хубаво е да се раждат Българчета, обаче тия като ги гледам май не се имат много за Българи....

Но за сметка на това ти, като типичен българин се из*ра зверски на такава хубава новина...! Хубав ден и на теб българино!

...сра, а? пусни водата, че мирише. П.С. кви са тея 'звезди', к'во е това чудо... хулиганче от крайния квартал, но с връзки (или свирки).

Прекрасни млади хора и всичко по реда си - брак, детенце, да им е живо и здраво !

Нищо лошо, да е живо и здраво детето, но два пъти прочетох , преди да се ориентирам по а- то , че е момиче.Нооо, то нищо не се знае...Можеше да е Лепоев, и пак да е момиче..А може би е печатна грешка, и все пак Франки е момче ?? :) Изобщо човек не може вече да се ориентира!Абее..хвърлиха ме в размисли от сутринта!: ) :)

margarita

То в статията си пише че е момиче, нямаше нужда да четеш и препрочиташ името, че и да гадаеш на всичкото отгоре. :)

Пази боже от такива скапаняци

абе за пръцкото на английските паразити скоро не сте писали, я се поправете веднага!

Франки?Тва малко като Лоренцо,Рут,Доменик и Патрик ли е?Все хубави и български имена!

а задължително ли е да са български имената?

Преди време беше и май пак трябва да стане.

Абе не е. Ама с такива кичозни съчетания като Джули Лепоева българите все повече замязват на цигани.