Маги Желязкова: Венета сее пошлост от екрана

Маги Желязкова призна, че двете с Венета Райкова не се понасят, макар че не са имали спречквания.

Обратно в новината

Коментари - Маги Желязкова: Венета сее пошлост от екрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно е права! Крайно време е от екрана да се гледат стойностни предавания, а не клюкарски! Трябва екрана и медиите да възпитават хората, а не да гледаме само негативни новини защото това се било гледало от хората! От кои хора?

браво маги! каза го някои заради мен! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Маги ,най-после някой да го каже за тази интригантка Венета,повече от пошлост и злоба бълва тя, и кой е този, който и има доверие , предаване да прави, не ми се гледа Нова телевизия заради Венета.

Единственото предимство на Венета е, че е по красива. Маги е меко казано грозна.

Споделям мнението но Маги Желязкова относно Венета. Твърде простовата е и много се рови в мръсното бельо на хората. Мирише на леш !

Венета е по приятна!! Маги се чудя кой я лансира......

Koj sednal da govori za intelekt...

... това е най-куриозното - щом на толкова малко интелект му е дошло до гуша от пошлостите на Венетка, си представи само колко са зле нещата в действителност.

Ад те е,че Венета е по- красива от теб и е на екран, а теб те показват от дъжд на вятър и сигурно си плащаш за това..

Малии ако я вкарам в курника кокошките ще спрат да снасят. Ако я види козата Зорка ще и се вдигне млякото..

Не ми стигат сутрин оная пача Гала и оня тюлен Джуджи ами и тая зверюха изпълзя и тя да говори!Зараснали миди утрепани!

Тоя звяр и той са обади!Ако бях толкова грозна щях да си сложа една лимонка отзад и бум към звездите!

браво маги най-после някой се осмели да каже колко простащина се излива от това предаване

Боже, какъв куркудил ?

И какви интелектуални въпроси да задава клетата Венета на гостите си, каква книга ли е прочела или какво като толкова им е багажа? Това е за жалост нивото не само на тях, само от материалното се интересуват.

Не харесвам и Желязкова,но съм съгласна с думите и. Венета прилича на махленска клюкарка от село ,като загледа умно и замига с клепачи .Това пролича особено много в компанията на две хубави и интелигентни момичета като Славена и Никол,които имат и чудесен изказ .Освен това правят анализ по един непредубеден и търсещ интригата начин,а Венетка горката все я тегли към евтина клюкарщина и простотия .Тя вървеше в тези години ,защото телевизията пращеше от простотии,както и водещите . Ама и Голямата уста и куца,особено като има непредубедени участници,които я засичат с нежеланието си да дават пошло и клюкарско тълкуване на едно или друго събитие от Биг Брадър .

То пък тя щото е с много богат речник. Венета поне не стресира като и изключиш звука, тая като я дават куршум после трябва да си лея...

Цялата NOVA TV в момента демонстрира предаване с крайно "плебейски" привкус! Днес "На кафе" готиният Тачо обаче ги стресна, заявявайки желание да подведе под съдебна отговорност Зорница! Всички участници в разговора изпаднаха в ситуация "фурнаджийска лопата" и се чудеха как да замажат създалото се положение! Явно за Brothera ( big или не чак толкова) работи цялата телевизия! С 2 думи - свински черва!

този кон също се е опитвал да се вживява на водеща, но никога не й се е получавало. също така е супер грозна и груба. вена райкова може да е дъртичка но е мн по-добре от нея. конят просто й завижда

Магенце, всички сте еднакви. И венетка и Жени и т.н. Венета вярно е, че прекалява, но я си го кажи поне пред теб - в повечето случаи е права. Млади жени БЕЗ НИЩО ДА ПРАВЯТ имат хубави коли, скъпи бижута, апартаменти в София и т.н. ОТКЪДЕ МА МАГИ???

Нали и тя като беше млада оттам си вадеше стандарта чрез едно много тъмно място дето слънце не огрява.

Все се питам - един КОН има ли право на мнение....

има! :)

ДА! На конско мнение, което означава, че това да не понасяш една крава ( разбирай Венета Р.) не е повод да смяташ, че си различен човек! НЕ! Ти си пак от отбора на тревопасните!

Две кифли ,които се борят за екран!!!И на едната видяхме акъла ,нали беше в еднопредаване,а на другата се ,,радваме почти всякавечер,,как присвива очите и облизва устни!!

Много грозна тая Маги,бе!!!

ДА! Нали? И се чудя, какви са критериите за МИС и МИСИС? Ако трябва да си екземпляр доказващ връзката на човека с живата природа ( фауната), тогава - МЕРСИ! Оставам си обикновена г-жа ( лейди)! Ха!

Защото въпросите на Желязкова са много уместни, та даже и прави коментар за другите, не че Райкова ми харесва и на мен. От Желязкова нищо не става, дори не е и хубава.

напълно съм съгласна с Маги, точно такава е Венета- махленската клюкарка пред блока!

Единственото по-хубаво на тая Маги е, че не я дават по телевизията...

Тази защо се мисли за различна, като е същата празнодумка.

И двете не сте за пред камера!

Абе всеки ден виждам по улиците толкова много и като количество и като качество красиви жени... Какво само ни занимавате с разни клати* на разни иззедници... Че и грозновати даже.....

дя-до

И какво очакваш от Венетчето? Тя си е просто една квартална к..ва.

не е квартална национална е има няколко такива и те вървят навсякъде и им плащат добре, на Венетчето от една игра чак 70 хил. и дадоха , че я беше закъсала и те са от ДС и са комунистически к...ви

Ами какво да сее!? Това все пак е Венета!

А ти какво сееш от екрана , Маги? Освен пошлост, сееш завист, омраза и лицемерие.

Жени, жени...хубави или грозни, тяхната работа е радват мъжете и да възпроизвеждат човечеството. Просто за друго не остава време а няма как да не правят първите две неща защото природата така ги е създала. За това мой съвет е скъпи обичани от мен дами, за да бъдете щастливи правете само това което ви е в природата. Такива като Мария Кюри са грешка на природата а и виждали ли сте я как е изглеждала? И да напомня че нейният съпруг е бил достатъчно умен да се съгласи да си сменят ролите.....просто за да си дойдат нещата на мястото.

Извини ме за невежеството,но как така са си сменили ролите!? Той ли е раждал?!

Ти си грешка на природата - едно комплексирано сексистко прасе. Отивай в кочината.

Не разбирам какво е сексист, за мен такова понятие не съществува. Но колкото и де се пенявите ще си останете жени. Но няма проблем така е било , така е, така и ще бъде. Илюзията която имате че сте нещо по-различно и че можете да живеете и разбирате живота като мъжете ще си остане просто една илюзия. Това че от време на време ви отпускаме юздите за да ви гледаме сеира...е чисто и просто наше лицемерие. :))

Просто се чудя на Нова телевизия как тази изтрита личност пак са я наели. Народа иска нови млади и интелигентни личности.

Ти ли си народа, бе , шизофреник. Много се мултиплицираш.

Искам да гледам на екрана водещи, които са интелигентни, влизат по-навътре в тематиката"- претендира Желякова. Самата тя водеше едно предаване В салона - фризьоски салон. Там някакви жени с претенции влизаха, излизаха, показваха какво са си напазарували и колко струва, даваха пазарски съвети, клюкарстваха. За мен като зрител, Желязкова действа отблъскващо и изглежда антипатична. Може ли да съобщи какво образование има, защото е известно, че Райкова е завършила право в СУ и е работила /освен като репортер, редактор, автор на предаване/ и като юрисконсулт. Доколкото се вижда, Желязкова се явява епизодично тук-там за някой хонорар. Ясно е, че има познати, които я съжаляват и се мъчат да и помогнат.

венета райкова не е завършила право в СУ. много интересно е къде, какво и как е завършила, предвид бедния й речник и неправилния изказ. ако беше завършила право в СУ и ставаше за нещо, нямаше да клюкарства и злобее в ефир, а щеше да си е намерила по-достоен начин за печелене на пари. но явно няма достатъчен капацитет да изкарва пари с мозъка си....

А бе къде изчезна новината за Ива Екимова ? Скриха я нещо май. Време е и за Мика Стоичкова, Елен Колева, Рут, Мария Илиева и Дриско.. ми така де, нека да видят хората, че и ние си имаме елит

Аз страдам по Деси Тенекеджиева, но разбрах, че е в клиника за присаждане на пеперудени крила...

Хубави жени!Само моля да не приказват в публичното пространство.Да си бълбукат у тях и пред блока на пейката.

Венетка е ясна.Силни комплекси-доста напоритост,правила е каквото трябва,нали и Венетка я има гола тук ,таме.Обаче има и ум.Тъпо,пошло кара 10 години на екран.Тази Желязкова ,първо от далече си личи ,че от Столипиново,Факултето ,Максуда и други не беизвестни люпилни на убавци и убавици.Името и подсказва от къде родата се храни.Толкова е грозна и за нищо не става,че Венета е на светлинни години пред нея.Друга тема е,,че ни налагат ЧАЛГАТА и простотията.Пресен пример е назначаването от БТВ,не коя да е тв,на Николета Лозанова.Видна ромка,но с кариера не от околовръсното ,а около футболното пространство.Също толкова умна и възвишена обаче,колкото и колежките с тираджиите.Налагат ни тъпотията и аморалността,като норма на поведение.

Хубаво е, когато се отправя критика от такова естество. Тя се отнася и за продуцентите, а те да не се оправдават, че "зрителите искали такива теми", по-добре водещите на положат усилия как да въздействат възпитателно и културно на нашия народ.

Най-накрая някой да го каже. Точно като люпене на семки пред блока е стила на Венета Райкова. Много махленско.

А то пък Николета Лозанова е нещо по различно. Нивото е същото, че и по зле. Маги, Патрашкова, Антон и Гала, като коментират кой с кого спал, също е нещо различно, нали?

Венета, Николета и Албена Вулева са лица на жълти предавания. Зад тях се крият продуцентите и сценаристите на този вид телевизионни предавания. Защо всички са срещу Николета, а не срещу продуцентите Иван и Андрей? Маги Желязкова завижда на Венета, защото въпреки всички негативни мнения Венета от дълги години е на екран. Тя единствена успя да направи интервю със Слави Трифонов преди доста години, за което той не може да и прости. По съшият начин се случи с Крум Савов. тя успява да предразположи гостите си,които САМИ споделят с нея свои преживявания и тайни. Решенията какво да се пусне на екран не е само нейно, нали? Маги с нейните жалки напъни да бъде водеща не успя да покаже качества на добър водещ. Това е причината да мрази и завижда на Венета, а защо не и на Николета Лозанова.

чи кой я смята Венета за джурналиска ?

Желязкова, за нищо не ставаш ма лельо!

Няма вина за външния си вид Желязкова,но май завижда на Венета.Кой ще отрече,че Маги не струва.Питам се,кой я набеди за красива?По-точно кой вярва в това?

И двете са кифли, ама Маги е една милимунда по-умна от Венетка. И в случая е права - Венета е пошла, сее чалга-морал и чалга-поведение от екрана. Време е да слезе от там и да си намери ново амплоа, по възможност без да досажда повече на драгия зрител.

Коя си ти бе, Желязкова или нещо друго след развода, та даваш оценка на утвърдили се журналисти! Чудя се кой те кани насам и натам вече, като си заприличала на църна маг--ка?!

Хвани едната,та удари другата.Горките журналисти.От такива простачки не могат да пробият.

Боже, всички сте толкова компетентни. Мовек ще каже, че сте били в леглото на всеки един упоменат. Пък воже и да сте били, толкова неща знаетеееееееееееее.

Маги, миличко, не се хаби!

9948, казвам се Албена. Албена Мирчева. И грам не ме интересуват нито Желязкова, нито Райкова. Удивлявам се на вас- комепетентните. Много сте велики и умни. Да бяхте си пренасочили енергията към нещо по- смислено, можехме да сътворим чудеса. Но четейки ви си мисля, че е по- добре да се застреляте. Тъкмо ще ви е по- безболезнено.

А ти по-добър ли си от нас,щом ни четеш и коментираш?

Маги, а ти дори не можеш да се задържиш като водеща.

Една жена без образование как да се задържи където и да било!