Най-възрастната манекенка не спира да работи

Най-възрастната манекенка в света стана лице на нова модна кампания, съобщава в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Най-възрастната манекенка не спира да работи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАРМЕН ДЕЛ'ОРФИС Е МНООООГО ПО-КРАСИВА - НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ Е. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ Е СУПЕР СТИЛНА И ЕЛЕГАНТНА. КРАСАВИЦА БЕЗ ВЪЗРАСТ!

Мисля,че трябва да се пази достойнството на възрастните хора, но тази госпожа сама се излага или не е добре с акъла. В България има много по-хубави възрастни жени, в София-коренячки софиянки на по 90 и повече години изглеждат много по-добре и по-благородно от тази, а в провинцията също има възрастни много семпли и хубави възрастни жени.

Не е привилегия само на "кореняк-софиянките" да изглеждат добре, ти казва една русенка.

В София възрастните жени са благородни, а в провинцията- семпли. :))))) Нищо, важното е, че всички са хубави.

Напишете в някоя търсачка Кармен ДелОрфис и ще видите красива възрастна 83 годишна манекенка

Даммм! Всяко нещо има граници и те трябва да се знаят и спазват. Тъжна картинка. Дори и фотошопа не е помогнал.

Тая бабичка на нищо не прилича бих казала че е доста страшна!

И най-възрастната проститутка продължава да работи.

Чучело!!!!!!!!!!!!!а, на последната снимка е като манекенка ,ноооооо на Освиенцим.

Тези снимки са ужасни карикатури, тъжно и грозно !!!

А метлата къде е?

Майка ми, да е жива и здрава, е на 86 г. и два месеца и изглежда доста по-добре от тази госпожа, особено в лицето..Както е казано вече, никога не е късно да станеш за резил..

Ако целта на тази жена е да покаже колко е запазена на тези години - ами просто не е запазена...Познавам жени, на 85 г., които изглеждат в пъти по-добре от нея, с минимум леки бръчки и подходящо спортно - елегантно облечени за тази достолепна възраст.. Но както се казва "Никога не е късно да станеш за резил". Докато тази "манекенка" е далеч от това, което й се иска да бъде - явно е запазена генетично само в представите си, ако изобщо е с акъла си....

Стига глупости! На 86 год. не можеш да имаш минимум бръчици. Ако си се опъвал да, но иначе е невъзможно.

И кои точно жени на тази възраст, които да изглежда по-добре от нея познаваш? Посочи ми ги, моля те ЕСТЕТ - дали майка ти или баба ти имат такова телосложение, жизненост и маниери?

Мъжете бръмчат на млади години, а жените на стари. И двете са смешни. Като се замисля май е по-добре да си млад.

Най-красивата възрастна жена, която съм виждал е българка и се казва Райна Кабаиванска.

Освен това и много стойностна като човек.

И също така не е живяла в България и изморена вода не е пила все пак.

От къде знаеш каква вода е пила?

Коркозъбел.

Със синята коса е в тон с тенденциите на българските пенсионерки ! А възрастта няма значение, особено, когато някой остарява като катедрала !

Горката жена! Не зная какво да мисля - възрастните са като деца ...

Леле, с розовото палтенце кърти мивки! Тия луди ли са възрастна жена, пък било и хубава да облекат по този начин? Смешно, жалко и като подигравка с нея ми звучи, а тя милата явно не е съвсем в час та се е съгласила на това или пък много е закъсала за пари.

Ти само в черно и със забрадка ли си се представяш на тези години??? Но какво се чудя като по тези ширини любимия цвят дори на тийнейджърките е черния!!!

Какви забрадки те гонят, жената казва, че точно на тази снимка изглежда като наша 16 г. магистралка от ромски произход.

Мумията се завръща! Или по-скоро - не иска да се оттегли. Колко трябва да си извратен, за да ползваш такъв манекен за модните си вдъхновения?!? Ако целта на дизайнера е била да шокира, постигната е !

никои нямаше да го забележи този дизаинер ако не беше старата баба... може да е грозна но всеки я забелязава заради възрастта и

Изглежда гротескно. Защо моделиерите са облекли една жена на преклонна възраст така, а не с подходящи прилични дрехи.

някога може и да е била красива но днес изглежда ужасно

Моля ви махнете това!Не плашете хората.Жената може би за възрастта си да е добре,но не и да я гледат други хора!Просто прекалявате!!

И кое те плаши? Старостта не е красива, да, но това може да е майка ти, сестра ти...ти самия/самата. Защо ни отблъсква старостта? Това е естествен процес, няма друг начин. Изобщо...трябва да свикнем с разрушителната сила на времето.

Въпрос на гледна точка е. Всяка възраст има своите позитиви и негативи. Но старческото оглупяване не мисля, че е измежду позитивите на напредналата възраст.

тези тоалети я правят като от филм на ужасите. Да продължава да е манекенка, но на подходящи за нейната възраст модели. Все пак има и жени над 80 г., които се интересуват от мода, но едва лиха се облекли така шизофренно.

Да, страшна е, но този ефект е търсен-може би точно шока, неочаваното, гротескното излъчване е търсено. Защо не се ужасявате от ролите на вампири,човекоядци и т.н чудовища по филмите. И те се ипълняват от хора-артисти.В слуая също става дума за сценарий-не мода в най-тесния смисъл, нито з сексуален обект-обект на мокри сънища. И вслучая тя играе роля-дори да е себе си. Актриса е! Никой не и кара да гледате филми на ужасите, нокинематографиите ги произвеждат !

Нищо подобно. Няма никаква гротеска. Бабата се взима съвсем на сериозно. Може би е самотна, без близки и деца и се чуди какво да прави, пък и няма лошо да изкара някоя парА.

дано тази мода не навлезе и у нас.Какъв наплив ще има -ужас!

толкова страшно видяхте - показва само, че на нито една възраст жената не бива да се занемарява.

че липсата на вкус и усет за подходящо облекло на определен а възраст е точно занемаряване. И изглежда таистина страшна - само метлата липсва като аксесоар. А я си я представи със стилна рокля, в свеж цвят, с подходящи бижута и прическа - ще бъде бабе за чудо и приказ!

не е за комбинезон, тук съм съм съгласна, но като идея, че човек трябва да се държи на всяка възраст, не е лош замисълът. В тази връзка: преди години бях за кратко в Монако и какви баби само видях: баба на мотор, баба в джип, с розова рокля и гердан и всичките до една с дълга руса коса - тип Бриджит Бардо на млади години. На Запад, и аз съм го виждала и мои познати които живеят там го казват, станат ли на 60, животът започва за тях - женят се, забавляват се, ходят на партита и пътуват. Това е правилното - възрастта да се посреща весело и с чувство за хумор.

Ужас. Има една приказка - всяка жаба да си знае гьола.

Отблъскващо е! Всяко нещо си има граници.