Forbes обяви топ 70 на българските знаменитости

На 30 септември на изискан коктейл Forbes България обяви втората си годишна класация „Топ 70 на българските знаменитости”.

Обратно в новината

Коментари - Forbes обяви топ 70 на българските знаменитости | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен присъствието на Трифонов не ми е странно,а логично.Създаде екип,който работи като машина, дори и него да го няма.Десетки образовани млади хора,които не заминаха в чужбина,а работят и се реализират тук..И макар,че никога не го афишира от екрана,Трифонов дава страшно много пари за благотворителност.

Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян, както и някакви си певачки в една класация с Григор Димитров... това е абсурдно.

Дирници, спрете да триете коментари, колкото повече правите реклама на тези 'знаменитости' толкова повече дразните. станали сте като вестник Шоу, ако не и по-зле.

Спортисти, актьори, певици - все проститутки, и то евтини. С такива кумири, нищо чудно, че тоя народ е 90% селски амсалаци...

А кой народ няма такива кумири (тия от ИДИЛ и Халифата не се броят )?

А твоето изказване звучи изключително градско и интелигентно.

Каквато ни държавата, такива ни и знаменитостите ( с малки изключения) - смешни и жалки.

Единствените участници в класацията известни извън границите на България са Григор и Кубрат, от там нататък класацията е смешна.

Асен Блатечки?!? Паднах възнак и умрях!

Музиканти, артисти... и нито един, който има принос към битието на българина, например инженер, физик и т.п.

слави трифонов комуниста и чалгиста и чекиста ужас пропагандиращ комунизъм и простотия

Трагедия...

Хахх Графа ??? !!!

"Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи." четете бе хора... да сте видели скоро лили иванова или васко василев и мариус по телевизията/радиото, да те видели да използват социалните мрежи, или да се появяват по партита, приеми или както там се наричат. марчето илиева е нон-стоп по подобни работи и за това е по напред, тука никой не ти казва "вижте мария илиева и графа са по-добри певци от лили"... а че по принцип подобни класации са за да оправдае някой заплатата дето получава от въпросното списание е друг въпрос..

Като нямаме десет знаменитости, да се презинтират само 3-4 както в действителност са.

СЛАВИ ЧАЛГАТА,ТРОВИЛ С НЕЯ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ МЛАДИ ХОРА И РАПАДЖИЯ ПРЕДИ ЛИЛИ?ТОВА Е ЦЕННОСНАТА СИСТЕМА НА КОНЧИТА ВУРСТ.СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СИГОРЕН ЧЕ ГЕЙСКИЯ ЗАПАД Е РЕШИЛ ДА НИ ИЗТРИЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.

Luna0102

Сигорен ли си? Ти 100 % си учил на чалга- българска, не на Кончита Вурст!

Всички, кото прочетохме твоя коментар сме сигОрни на каква музика си учил ти.

Няма срам, тук се оценява комплексно личността. Аз също не съм фен на Слави, но той за разлика от Лили е всяка вечер на екран, участва и в странични дейности и благотворителни каузи, нищо че не ги обявява. Лили си гледа единствено изявите и то ако може да си прочете текстовете.

ЛИЛИ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО?ЧАЛГАТА СЛАВИ И РАПАДЖИЙЧЕТО ПРЕДИ НЕЯ?ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ГЕЙСКИЯ ЗАПАД ЗАМИРИСА СЪВСЕМ.

А коя бе Лили Иванова? Да не е една престаряла социалистическа певица от времето на прабаба ми, която вече пие формалин, за да не се разложи?! Не стига, че не може да пее, а има едно от най-селските, просташки и претенциозни държания по време на интервю, и изобщо не се учудвам, че е останала сама - без мъж - та и най-големия мухльо не би издържал тая констипация и диспепсия едновременно в нейно лице! Добре, че има и антиподни примери като Данчето Христова, която е хиляди пъти по-ценна като човек, изпълнител и обаяние!

ЛИЛИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ ПЕВЦИ,ПРЕДИ ГРАФА И МАНАФА,ЗА СЛАВИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПИШИ- ЧАЛГАДЖИЯ КАКЪВТО СИ Е.

Ок, това са медийните знаменитости, временните. А къде са истинските? Васко Василев, Веселина Кацарска, Теодосий Спасов, Иво Папазов, Мариус Куркински, Стефан Вълдобрев, Камен Донев, Мая Новоселска, Светлана Янчева, Снежина Петрова, Галин Стоев, Явор Гърдев, Румен Бояджиев, Кирил Маричков.... БГ вариантът на Форбс да не се списва от редакциите на Шоу, Шок, Уикенд, Галерия, Телеграф и Пик?

И тия не са

Смешници от forbes! Целия свят като чуе България - пита за Стоичков. Къде ви е в смешната класация?

Класацията трябва да бъде водена от Криско Сетне Мария Илиева, Мара Отварачката, Азис, Николета, Минчев и други "VIP" миндили. Защо да смесваме ориза с барута? ;-)

Мария Илиева с нищо не е заслужила мястото пред Лили Иванова. Попадането и в топ 10 е една голяма грешка. Форбс да си сверят източниците.

И аз питам кой лансира Мария Илиева? За мен тя е подобие на Мара Отварачката но в поп-формат. И преди Лили Иванова? Слепи ли са от Форбс?

Срамота е да класират Мария преди Лили. Та тя само в скандали се забърква напоследък, а и не може да пее.

Осъзнайте се злобари, прочетете критериите, имайте предвид класацията е за България и за ТА-ЗИ ГО-ДИ НА !

миналата година полу-идиот, а тази година пълен идиот селянчето Слафчо Трифонофф какво прави в класацията...Тя нали не е за селски идиоти, доколкото разбрах..

Като видях Графа и ми стана смешно.

И защо ти е смешно,че Графа е в класацията?Вероятно защото не си информиран за благотворителната му дейност. Но най-вече ,че преди да прочетеш критериите,бързаш първосигнално да пишеш- класацията се прави ЕЖЕГОДНО!

Абе вий луди ли сте, или сте просто малоумни?

идиоти от Форбидес имат ли представа коя е Лили Иванова. Тия гнусни бездарници Графа /въобще как на една празна гарафа и казват графа../и Мария Илиева какво въобще правят в класацията

Jeni

Ееее, е хайде сега, от 3 място надолу по известни от Лили Иванова???

ТОВА СА ЗНАМЕНИТОСТИ? ТОЗИ ВИД ДЕЙНОСТ /ПРОФЕСИИ/ НЕ Е ЛИ ЗАНИМАНИЕ ЗА РОБИ, ШУТОВЕ, И ВЪОБЩЕ ХОРА ОТ НИСКАТА ПРОСЛОЙКА АНГАЖИРАНИ В ЗАБАВЛЕНИЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ!

бг виповете ги няма в българия ,просто не живеят тука .тези над 1 млн. млади българи не живеят в кочината наречена бг, затова в топ 10 има хора за които знаем бегло по нещо.

Това списание Форбс, обикновено включва само най- богатите хора. Първия който са писали- Григор Димитров, едва ли е спечелил повече от КОЙТО и да е от останалите в класацията. Да не би да е присвоил парите на Шарапова с някаква измама ???

В сравнение с тия на Боци, Цвък и "олигархията".

Тоя Григор Димитров, още като беше номер 20 в ранглистата го слагаха сред първите в спорта в България. При положение, че за да включат някой спортист, обикновено се очаква първо място в спорта, и по изключение- в футбола- 4- то място на Световното рез 1994г. Обаче тоя Григор Димитров беше номер 20 !!! Номер 20, но любовник на много известн спортистка- Мария Шарапова, бивша Номер 1, и милионерка. .... При това положение, къде е Николета Лозанова, жената на футболиста Божинов ?? .... Напълно исмислена класация, но то в България, май вече няма спорт, та ни забаламосват с някви лаина....

Глупости!

Стою

Мдамммм Божинов е най-успелия футболист на всички времена! В който и отбор да е си седи на скамейката и си взима заплатата... Никой друг не го може това.

Еми като стойностните хора, направили нещо в живота си не са известни и никой не пише за тях защото и никой не се интересува от тях, такава ще ни е класацията. Класацията говори много за ценностите на обществото, в което живеем.

Халваджиян е КЛАСА!

Мария Илиева е пред Лили Иванова. Супер!!! Лили кога ще изпее "Видимо доволни"? Никога. А била голяма певица....А, да, пропуснали са известния партньор на М.Илиева и наш любимец Криско. Нищо, ние си го обичаме и знаем всички негови песни.Даже си ги пеем заедно с първолаците.

Лили никога няма да изпее тази песен, но ако беше на възраста на Мария Илиева мисля, че щяхме да сме свидетели на много по-крайни прояви.

Само Лили Иванова, Бербатов и Григор Димитров са постигнали нещо реално всичко друго е пълнеж в тази класация и символ на бездарие.

И ДА ВИДИМ СЛЕД ТОВА, ДАЛИ ИМА НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ 100 ВЪВ "ВИП-брадъра", ЗАЩОТО СЕ СЪМНЯВАМ.

По честота на изявите листата тррябва да се води от Евгени Минчев, Николета.. и още куп такива ТВ-натрапници. Пфу!

Еми не виждам нито един, който е в къщата на VIP-овете и да е в първите 10!?! Или тия от Forbes нищо не разбират или NOVA нищо не разбира:)

Как може Графа да е преди Лили Иванова

Отговорът на въпроса за подреждането е в критериите-прочетете ги внимателно!!Когато перфектната иначе като певица Лили Иванова ,отдели и посвети от личното си време,усилия и пари толкова,колкото Графа или Бербатов,тогава ще се нареди по-напред в класацията.

Да ги отдели за какво? Не си се доизказал. А и дано да доживееш седемдесет години като нея, че да видиш тогава можеш ли да си вееш гъза всеки ден по "дейности различни от основната", че и да изнасяш концерти същевременно.

Същото се отнася и за Мария Илиева! Защо я пробутват навсякъде?!

баси малоумните класации!

+100

Големи вип, особено-Графа ,Мариа Илиева и Слави леле...

тълковен речник отваряли ли сте някога?

За мен най-голямата знаменитост в Бълхария е симпатичното магаренце от вип брадър!

Още на първите 10 ме загубихте. Коя е мария илиева? Има ли изобщо толкова много вип, та чак до 70 сте ги докарали?

а евгени минчев?

Асен Блатечки преди Стефан Данаилов, Силвия Лулчева преди Татяна Лолова... Я някоя социологическа агенция да направи допитване така ли е? Единственият критерий за величината на една знаменитост е народната любов. Критерии - участие в социалната мрежа и проекти различни от основната дейност? Защо не и кой вдига повече от лежанка?

И пред Азис, че и пред Преслава, хайде моля ви се! Андреа е по-популярна от Кубрат Пулев, освен това.

Тънка ирония, на ръба...:)

А Биг Ша къде е защо го няма в челната тройка? Мъка ,мъка всички червени бабички на протест веднага !

Да не забравяме, Форбс е американско списание. Това обяснява изцяло тъпотията им, която е видна от приложения списък.