Медии: Клуни се превърна в ”придружител” на Амал

Дали блясъкът на Амал Аламудин не е на път да засенчи славата на един от най-известните холивудски актьори?

Обратно в новината

Коментари - Медии: Клуни се превърна в ”придружител” на Амал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обича жена си, а и тя е много красива , много добре сложена.Аз не съм виждала сватба, където булката да не е "гвоздеят". Но всяко чудо за три дни. Клуни е добър артист, с харизма и ще продължат да го търсят. А съпругата му ще е "жената на Клуни", докато съществува бракът им.Пожелавам им да имат дълъг и щастлив брак. Впечатляваща двойка са.

"Чиприани" се казва, бе журналя... ама нали трябва да сме излизали поне веднъж от Перник....

Клоуни можеше да си намери много по красива ,а и по млада ,но тази е доста интелигентна на фона на предишните. То само секс омръзва бързо !

няма нищо чудно. на всяка сватба е така. погледите са вперени в младоженката. :)

Ако знае какво го чака още...

Човек кани на сватбата си само най-близките си хора. Странно, че при Клуни тези хора се оказват само някакви супер звезди - Шмат Деймън, Боно-Моно, Синди Кралфорд и т.н. Нима е отрязал приятелите си от времето преди да стане чак толкова известен и богат?

Теб не те поканиха на сватбата, откъде знаеш.... Клуни има за приятели почти всички холивудски звезди и те често му гостуват на езерото Комо. Сватбата е била закрита и никой нямаше право да прави снимки освен списание Vogue, което откупи правата за снимките с 1 млн долара - тези пари са дарени веднага от сем Клуни за Дарфур. Има много по-богати индийски сватби, но за тях никой не знае и не се интересува. Клуни обаче е филмова звезда от световна величина и неговата избраница няма като Пит и Анжелина по няколко брака зад гърба си и затова случката е друга... А Клуни дори беше се хванал на бас за огромна сума със Синди Крауфорд, че до 50тата си годишнина няма да се ожени... Сега изведнъж се заговори, че неговия бащински инстинкт се пробудил след като видял новороденото бебе на Емили Блънт и Джон Красински, както и семейното щастие на Брад и Анжелина, Ранд Гербер и Синди Крауфорд, Мат Деймън и Лусиана... Дори се говори, че новата двойка нямат търпение да имат деца и може да започнат да осиновяват деца подобно на Брад и Анжелина....

Има и кралски сватби, но не на всяка сватба се събира елита на Холивуд. При това в града на влюбените Венеция, показват се супер тоалети сравними с тези от най-известните топ 10 сватби в света. Джордж беше много елегантен с луксозен костюм Армани, но за роклята на булката ще има дълго да се говори и ще бъде много дълго обсъждана тема. Много малко актьори в Холивуд могат да се похвалят с университетска диплома, а какво остава за техните съпруги. Образованата и красива булка на Клуни наистина впечатли публиката с елегантна линия тоалети и дори се заговори, че Кейт Мидълтън вече остана в сянка - защо ли, ами защото според журналистите, в Америка Клуни е нещо като кралска особа и започнаха да сравняват неговата половинка с Кейт Мидълтън! Така, че в изказванията на журналистите за "сянката" на Амал ставаше въпрос не за Клуни, а за кралската булка Кейт Мидълтън... Между другото - по всички медии в цялия свят се дискутира без прекъсване сватбата на Амал и Джордж, а само в дива и селска България се чуват коментарии от сорта - "Че какво ме интересува - не е от нашето село..."

леле-леле-леле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Клуни си е един престарял чичко, а мацката е хубава, ама с типичните арабски черти, особено носа. Те мъжете преминат ли 50-те и изперкват като тръгнат да си търсят някоя младичка, кръшна мадама. Така че, този брак не ме изненадва много.

Да, подозренията ми, че Клуни най-сетне откри жена, която е по-богата от него се потвърждават. А пък, че го била "засенчила", дрън-дрън, такава е била ролята му в сватбения спектакъл (за да го плати тъстът :) Сивички костюмчета, черни очила... всдичко това, разбира се, втора употреба, или пък на заем от Брат Пит.

Елегантна, елегантна, колко да е елегантна

Ами провери в най-близката аптека!

май ти си за оптиката

Започна да ми се повдига от тази "звездна" двойка. Нямате ли друга по-интересна тема?

Класна мадама, браво! Много романтично е всичко.....

Прекалено театралничене и позиране.Клуни е завехнал актьор с амбиции за политик.Ливанката е копие на Кончита(без брада).Брак сделка и поза,няма никаква любов тук.

Ей, това медиите са голям проблем за обществото... Как направиха една смугла, конска физиономия едва ли не еталон за красота...

така е бате, като им плащат, ще направят от конска муха.... журналист - иначе казано хвани "красивата" булка и я удари в младоженеца на средна възраст - добре, тои лежи на стара слава, защото остаря, а тя - наи-обикновена арабка с адвокатска диплома - е и - всичко си е в рамките на нормалното , докато не се намесят медиите - да видим докога ще ги дъвчат

Кич.

Джон и Джаки Кенеди...Направо да продават правата за нов политически трилър и да не забравят да шитнат и евентуалните бебешки снимки. Всичко се случва, криза е, може милиардите да станат милиони и да се наложи 10%-но увеличение на тока. А на сватбената трапеза имало ли е деликатеси като кренвирши "Кен", бахур, люти чушлета, боза и шкембе-чорба? Тогава не е никаква сватба без тях. Със сигурност са си напазарили от "Женския пазар" и "Римска стена". Дайте да съберем мъни и да им купим общ подарък - пералня втора употреба рециклирана, какво ще кажете, все пак младо семейство са, нямат си нищо, поне една кафеварка "Елит" и котлон "Мидеа",а?

Вие от Комлука сте били голяма работа - по-големи от вас няма!

Ако бяха смислени хора, щяха да избегнат цирка и да споделят радостта си в много по-тесен кръг така както го направиха Пит и Джоли. "Умната" прехвалена арабка пак можеше да си облече скъпите парцали, но в тесен задушевен кръг. Сега не е ясно за себе си ли го правят или поредното световно показно - а уж било любов неземна. Арабско разточителство и холивудска простотия - кичозна симбиоза.

Мрън мрън, я си стойте в дупката!

О,ненормална е.Добре че фана богат чичко да и обърне некой внимание.Иначе кво споменаването на името и в техн ите среди най-много да предизвика кратък размисъл сред треторазрядните продуценти или режисьори или фотографи дали тая му е минала през кревата... Амал Аламудин ? кво беше това? Местност в Средния Изток?

Ех, ограниченост, ограниченост...На мозъка, на възгледите, на душата...

Нормално е булката да бъде по-бляскава от младоженеца. Самият Клуни изглежда някак с понамалено самочувствие.

така е, изчезна му визията на дърт коцкар, изглежда притеснен от много любов

Не разбирам с какво е толкова ''красива'', като има сто пъти по-готини жени от тази!

Първо, красота е относително и субективно понятие. В този случай конкретно "красива" е събирателно прилагателно за стил, поведение, излъчване, влияние...

Т.е. колко броя дизайнерски рокли ще смени, колко камъка ще има на огърлицата си?

Чак пък 10 милиона евро. Един-два сигурно има.

Красиви са!...Клуни винаги ми е напомнял за актьорите от златните години на Холивуд - в него има нещо, носещо усещането за безметежност и успех едновременно. Пожелавам им здраве и щастие! Светът има нужда от вдъхновение!

ти къде видя вдъхновение в целия този панаир

панаир на суетата,който разсмива и отблъсква любопитни и доброжелателни читатели. май само товам могат завалийките "младоженци"! и двамата са на дърти години, а тате плаща масрафа.

Тоя Джорето Клуни, защо не послуша сърцето си и не взе лорд Минчев за своя дама. Щеше да засенчи ал Мади от всякъде. А и щеха да са по щастливи.

10 милиона евро - е на това се вика скромна сватба в тесен кръг.

Оф аре стига мазнене на тази Амал....като те напудрят и набуклят и 20 души те намажат и нагласят кво очаквате??? И жабата става принц, много е просто.

Взехте да я прехвалвате нещо тази сухата,днес видях поне 20 жени на които не може да стъпи на малкия пръст

Да, тия дето си ги видял си заслужават обожателите тип "щанги-манги". Думата класа знаеш ли я?

Кончита,по тихичко ако обичаш

Кой платил....тинтириминтири, най- вероятно им е излязло безплатно. Така е при богаташите

Отдавна го смятам за "разводач", ето, че така било ;)

стига с тоя клуни бе писна миииии

Трите яли, пили и се веселили, но кога???

Голям праз !

Да, голяма красота. Заслепи ни. Саша Барон Коен с грим и облечен като жена.

като одъртеее вълка, става на кучетата за смях

Умре циганката...

Ба умрела, жива и здрава е, не я ли видиш на фотото с белата капела!