Маги Желязкова: Бракът ми бе 13 години компромис

"Не съм харесвала много неща, но съм се съобразявала в името на семейството и детето" - казва Маги Желязкова пред сп. LOVE style.

Обратно в новината

Коментари - Маги Желязкова: Бракът ми бе 13 години компромис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааа Маги,много ме объркваш,до скоро обясняваше колко е важно всеки да си прави квото си иска в сем.и тъкмо да те последвам айде ново 20,компромиси си правила. Май ще си карам по моя начин.

Нали се разбрахме само за една вечер и само за 100 лева , ма! Сега защо ме разнасяш из ДИР-а? Георги...... кученцето...ще се женим.... Как така ще се женим? Аз да не съм си намерил топките на улицата, ма?

И защо ни съобщава подробности от личния си живот?Все пак, коя е тази жена?Някаква известна личност ли е?

От българския екип в Церн - които участваха в откриването на божествената частица! Абе това е СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНА ФУСТА, която в момента е медийно дежурна и затова я показват и пишат за нея! С две думи - ДАЛА СИ Е АВТОРИТЕТА И ЖИВОТА ПОД НАЕМ!

то е ясно, че е имала любовник, само после да не каже, че и тази и връзка е била еднин компромис този път заради кучето.

"Един ден се скарахме със съпруга ми и той ми каза да си събера багажа и да се махам. Бях страшно обидена..." Сигурно си е мислила, че всяка нейна любовна афера е комплимент за съпруга и. Човекът обаче не е издържал и е бил шута на тая...сещата се нали. Сега да му мисли Георги колко баджанаци може да поеме.

От чия страна е бил компромиса

Абе Маги, вземи си смени фамилията най- сетне че ставаш още по смешна.Дори и да нямаш официален развод се подвизавай с твоята фамилия , а не птени фамилията на мъжа си

Май първия път финикийските знаци са компенсирали доста нещата!

Коя беше тази? Да не е поредната "VIP" - измишльотина? Медиите - престанете да публикувате дневния курс на спонсориране на Курвите, толкова е досадно покрай курса на долара и еврото да четеш и за техния ...

мая и я изгонил и тж се запознала с георги?! само дето мая я изгонил лжтото а тази година честити една година от вразката си с гошето още зимата! лаже и маже и таж ,и тож ше и каже и да си сабира чуковете савсем скоро,тя таж си тарси някои спонсор ама вече много стара и подута *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Магоооо кога разбра че всичко е било компромис? когато вече мъжът ти не те кефи нали. всички жени сте еднакви, а "ВИП" жените се излагат по ТВ-то

Георги, Георги не ти завиждам!

браво, добре си направила. Ти си смела, умна и красива жена. Бъдещето е пред теб:)

Медиите нямат мярка, а тъпаците им плащаме заплати от по 5000 лева за идиотщините, които нон стоп бълват: измислени звезди и измислени конфликти, романтики и педалски сълзи, и вълнение за по-простите!

Уважаеми мъже, това да ви е за урок, че жени като тази за съпруги не стават. Те стават да се правят на важни по телевизията, да прекарват по няколко часа на ден в салоните за красота, стават за секс и толкова. Използвайте такива жени само по предназначение, а за съпруги си търсете нормални и естествени момичета, които ще се грижат за семейството си.

За този тип жени си права, но и мъжете не са ангели небесни. Специално за нейния мъж се говореше, че е женкар и й изневерява непрекъснато. Симпатичен е и много богат, така че не се учудвам. Колкото той става за семейство, толкова и тя. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Себеподобните се привличат.

Е когато сме тихи, кротки и с благ характер пък не сме ви интересни. Къде е угодията. Аз домът си половината сам го ремонтирах без да викам майстор, ама жените честно не знам с какво да ги впечатля.

Абе със сигурно си прав за другото, но за sex-са, не си прав! Защото, може да се окаже, че такъв тип жени и за това не стават!

Тая е в Топ10 на класацията "Българска Кобила". Дригите там са Ивайла Бакалова, Цеци Красимирова, Златка1, Златка2...Златка Патрашкова и други панаирджийски чучала напомнящи нещо между маймуна и кобила.

Зощо забрави и Тоца Пернишка (Крокодила)? Тя е една от първите в класацията.

Евтин и неинтелигентен начин да приковеш погледи около персоната си. Ако искаш някой да те забележи с нещо значи още в началото си на погрешна посока. Хората според мен е добре да живеят живота си достойно без да имат фикс-идеята да бъдат забелязани от някого или нещо. Господ си знае работата и ръката Му отдава на всекиму дължимото. Не и прави чест в никакъв случай на тази госпожа да си разкрива такива лични данни за живота - кому са нужни? Пошло е, някакси нелепо....

Разбрахме, че бракът на Маги е бил 13 години компромис, а имало ли е обич, любов някога? И кой е направил компромиса? Бракът заради пари или са били женени " заради деца", т. е. забременяла и решила да узакони чрез брак бащата? Кога установи, че е бил компромис, като доскоро ни натрапваше от екрана колко успешен е бракът и?! Фалшиви и лицемерни се оказаха " нашите хай персони".

Маги Желязкова постоянно присъства по страниците на жълтите списания, както и в различни шоупрограми. Макар и поддържана не е красива. С друго не ми е известна. Не знам какво и е висшето образование (ако има такова) и не знам да работи нещо. От снимката и се вижда, че децата и са дебели или склонни към затлъстяване, явно тъпчат полуфабрикати до побъркване. Въпросът е защо медиите изобилстват с истории за такива никому неполезни хора???

Ама к'ва е тая бе? Абе к'ъф е тоя и оня? Въобще к'ви са тия? Тц,тц,тц! Уффф бе ДИР-е!!!

Тази откъде изпълзя - готови са да си покажат кирливите ризи , само да ги има по сергиите на всякакви жълти издания и уж мислела за детето, ами то сигурно е грамотно и чете какви ги ръси 4милата "му майка....

Компромис...от страна на съпруга и. И какво хубаво алиби е това да се влюбиш-чисти всякакви лекета, че и крилца чак порастват.

Абе тая крава много често се появява тука да не я готвят за водеща на някое пошло предаване?

а колко си прав! същото като вчера новината за елен колева - да вдигнем шум, за да я викнат някъде

Горкият Георги!

Горкото куче на Георги.

дя-до

То при вас измислените звезди-метеорити всичко е компромис и винаги в полза на парите и присъствието в медиите.

Пуснала се от един клон, по-точно са я свалили от него и веднага се е хванала за друг. Как пък не остана сама за известно време да потъгува, да поразмисли, да осъзнае какво й се случва и защо. Веднага е в настроение да се влюби в някой, който "я разбира". Типично женска черта.

Когато фактите говорят-думите са излишни!!!

Хем грозна, хем проста- тази жена не се ли вижда в огледалото, не се ли чува какви тъпи въпроси задава? Добре, че от веме на време Патрашкова я поставя на мястото й, като и показва колко е тъпа и елементарна.

Имам въпрос към ДИР-а -какво прави тази (може би никому ненужна информация) в раздела "Звезди" (както и тези за Тачо, разни джеи, и т.н.)? Сложете раздел "Тъпотии" и ги бутайте там.

след като се сездаде този нов раздел, ние ще разберем повече и за Вас...

Не се намирам за интересен, но вниманието Ви ме ласкае! Винаги на Ваше разположение!

ГРОЗНА!

Айде и Магито в следващия ВИП Брадър, барабар с бившия си мъж и поморийския Георги! Ще бъде забавна драма!

Има ли по знещи ? Някой да е чувал коя е тая Маги Желязкова ?

Не само съм чувал ,но и добре я познавам . Но в квартала и викат Мара - Общата ...

Не е вярно, че я наричат Маги-общата! Това е Маги-дашната... Тя е като нов автомобил - не отказва палене!

13 години компромис... Мда- даже мога да си представя от чия страна!

Компромис на този който те е търпял. И какво ни интересува да ни занимаваш със семейните ти проблеми. Нещастничка.

Спасил се човека - да му мисли следващия.

Тая умора няма, всички са и криви. Много противна и семпла жена. Едва ли някой го е грижа какво е правила някога и какво прави сега. Желязкова не ни занимавай със себе си. Къш!!!

Стига сте ни занимавали с личния скучен живот на някви неуспяли и нереализирали се лелки.

Поредната многострадална ГЕНОВЕВА.не ви ли омрьзна да мрьнкате,аман от кухавелки.

Коя е тази бе хора...кой е този Георги...кои са тези хора?...

who the f.ck is Magi???? коя е тази певица, актриса за първи пър я чувам

mislite li che s tova lajlivo slovoislianie ste sabludite?u vas govori sega jelanieto sa otmashtenie,kato udovotvorenie na nakarnenata vi gordost-a moje bi lubov.