Пътешествие извън Системата с „България, тази вечна ерес”

На 10 октомври от 16.30 с прожекция в Дома на киното, ще стартира официалното разпространение на киноверсията на „България, тази вечна ерес”.

Обратно в новината

Коментари - Пътешествие извън Системата с „България, тази вечна ерес” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът е страшно готин и стойностен! По принцип е 3 часа и половина, но това е кино-версия, вероятно съкратена. В него играе Калоян, един от най-близките ми приятели. Гледайте го, няма да съжалявате! Просто е различен..

Явно съм от "Системата", защото от тази реклама на филма нищо не разбрах ;-) Безпредметно е да си правя труда да го гледам - само това ми стана ясно.

дано е добър наистина. Макар че от описанието не оставам с такова впечатление. Дали ще доживея деня, когато някой ще изрече по достатъчно убедителен начин, че вечната ни "ерес" е всъщност неугасващата ни вяра в древната ни религия, която князът на този свят още не е унищожил. "Моето царство не е от този свят". Не ние сме еретиците.

Много добро попадение , отдавна не съм гледал нещо толкова добро . И разбира се , няма нищо общо с матрицата : )))

Системата - нещо да са копнали от Матрицата тази концепция? Кога ще се научат да правят нещо оригинално, без да крадат идеи наготово?

Невероятен филм ! Браво на създателите , отдавна не съм гледал нещо толкова стойностно. Бъдете здрави и Силата да е с вас !