Венета Райкова: Някой ден ще имам свое предаване

Въпреки твърденията, че Венета Райкова готви свое авторско предаване, засега блондинката е оставила тези си планове на заден план.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Някой ден ще имам свое предаване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей аман от нагли и лицемрни перхидролени боклуци с огромни амбиции.. готови на всичко, за да са известни.. Лично мен хора с подобен манталитет като на Венета, дълбоко ме отвръщават!!!!!

"-Какво работиш, дъще?" "-Седя на един футьойл веднъж седмично."

След като силите и стигат само да бъде кръпка към едно кичозно шоу, значи не става за нищо друго. То и предишното - "Горещо" беше тъпо и пошло. Много са и скромни възможностите на горката, но въпреки това, самочувствие не и липсва.

Да, и новото и предаване ще се нарича "Големият г.с"! Мбуха-хахаааа...

"В голямата уста" ли ще се казва?

Не. Работното заглавие е "На Венета Райкова в голямата уста".

Мноо ясно! Па и не само там..... ;)

То убаво ще имаш, ма кой ще ти го гледа??

Какво толкова има да се готви за предаването? Да седиш и да си чешеш езика с другите, много сложна и трудоемка работа ще е! Другите хора си късат гъ.овете от работа за никакви пари, тази по цял ден се снима какво яла, пила и после на лафче в нтв и за работа ще ми говори!

Да... някой ден ще е по-млада и доста по-умна от сега :) Съветвам я да прочете книгата "Възход и падение на куртизанките" - много интересно четиво :)

за чии ни е това предаване, бах ти глупотевината.

Някой ден ще бъда висока, красива и УМНА!

Проблемът на Венета е, че когато започна в Горещо нивото беше като на списание таблоид, но последната година тя го свали до нивото на вестник Шок ... то врачки, то извънземни, то кой с кого си ляга, абе ...

Венето, нещо си сънувала май или си мечтала под въздействие на шмъркането. Кой нормален собственик на телевизия ще ти даде предаване? Това през крив макарон няма да видиш. По-добре се връщай в Попово, барабар с Патрик (какво чисто българско име си дала на детето си), и се хващай за мотиката на дядовата ти нива.

Ми то освен да обсъжда, друго не може... Таман си е паднала на мястото. Себеподобните й нека я гледат! Нормалноте хора превключват канала!

Не става за водеща, но и за какво става не знам. Да стои далеч от екрана.

не може да се отрече, че българина си пада по посредствените!

Много и се иска. Непрекъснато се предлага та да клъвне някой.

освен ако нямаш...

Прибирай се на село и там прави предаване!

Ще имаш другия път!!!Бита карта си ти!!!!!

Да, старици берат хмел.

срещу Венетка, а не виждате, че за да води такова предаване и да се задържи сте виновни вие зрителите. И това, че води такъв вид предаване как определя неиния интелект? За това и се плащат много пари защо да бяга от тях? Онези в паралмента са много по гоелми порно изпълнители без да имат нейната визия , но тях ги боготворите.

Тук зрители няма - има интернет потребители. Тия дето я гледат редовно и и крепят рейтинга са други. Ние искаме нещо по-убаво на нейно място. И не толкова нагло и злобно. Така че, ще си ревем!

тук си интернет потребите, а пред телевизора зрител. Или ти повече от едно устройство не ползваш поради умствени проблеми, но си седнал да обсъждаш Венета.

Пропускаш само, че уважаемите телезрители, които я харесват и харесват предаването й, са мнозинство. Никой не би я държал, без да генерира приходи, това е! Жената се справя с това, за което й се плаща, няма значение дали на по-малката част от населението, не му харесва. И аз не харесвам ББ, ама народът си го харесва и си го иска, това е положението!

Опазил ни Господ! И това ти е много!

Ако беше и ма-а-алко по-скромна и възпитана, че ми писна вече от теб !

Да де... Ако баба ми беше с дръжка, щеше да е мъжка. Можеш да избягаш от Попово, ама Попово не може да избяга от теб.

Както се пееше в една песен "А дано", ама надали".

Смятам, че е тъжно работата ти да е дискутиране на елиминации на реалити шоу. Празна, лишена от съдържание, недопринасяща с нищо добро за света. Как ли отива на работа сутрин? Къде е вдъхновението, радостта, чувството, че си полезен на хората?

Кажи чесно!? Некво за възрастни ли?

Някой ден ще ровиш по кофите, също като своята менторка Албена Вулева.

Изключително просто и елементарно създание е Венета Райкова , което учудващо дълго се задържа в в ефира на Нова . Тази жена е на ниво махленска клюкарка , която има претенции да бъде фактор в журналистиката , но уви толерантноста на ръководството на телевизията я изпрати на бунището и смятам , че повече няма да и даде шанс да плаши зрителите с отчайващо просташкия си манталитет .

Глупости! Много си е Арна за нея си. Като е намерила нишата и й дават доста парички, защо да се откаже. А и доста хора гледаха предаването й. Иначе от къде инфо за него, а?

Чакам с нетърпение да почне новото ти предаване за наука, в което подробно ще развиеш теориите на Ла Гранж, Евклид, както и практическото приложение на несобствения интеграл. Силно развълнуван съм.

от това предаване и тази водеща по просто нещо няма но тя си има самочувствие жената и се мисли за голям потенциал но се чудя на шефовете и защо още я държат или те не гледат предаването и със сигурност

Защото генерира приходи, затова. Бизнес е това!

Не, Венета, няма да имаш. По-добре мисли какво ще РАБОТИШ(ама истинска работа, от 8:00 - 17:00, пет дни в седмицата), как ще се търпите с Тишо-хубавеца и как ще се грижите за Патрик Тишов. Другата свърши...

Абе каква е тази истинска работа? От 8 до 17часа - 5 дни в седмицата и два дни почивка. Та това си е направо бездействие.

Държавна. Ти каква си помисли? С един час обедна почивка, две физиологични почивки по 15 минути(кажи ги 30, няма да се заяждаме сега за пет-десет-петнайсет минути), платени от държавата осигуровки, гарантиран и използван 20 дни годишен отпуск(четири седмици) и великденски и коледни бонуси по една заплата. За нея пак ще е шок.

И шоуто ще се казва "Лубрикирана краставица" и ще го излъчват след 24:00 нали ? Чакам с нетърпение !

"Венета Райкова: Някой ден ще имам свое предаване..." ....Можем да го уредим веднага! Предаването ще се казва "Широката уста" /където ще влизат 3..., ама да не влизам в подробности/ и ще е в няколко серии по две сцени с професионалисти...ще се излъчва по SPACE PLATINUM след 24:00 часа...

Bell

Изключително елементарно създание, дори не знам как й дават ефирно време. Все едно слушам съседките пред блока как коментират клюките. Но дори и в техните разсъждения има поече дълбочина.

Моите съседки от блока коментират С ПОВЕЧЕ СВЯН клюките! Дори и когато коментират Венетка Райкова са по-премерени! Така, че тази госпожа си е един ВЕЛИК ПРОСТАК! Но за нея е важна само първата дума от тази квалификация и затова по-добре да пътува ........!

Вие пък всички, които пишете сте от Париж??? Тя, че мярка няма така е, но и всички, които разпитва си заслужават такова поведение. Азис, златки, Мари и т.н. Какво да ги пита- за ядрения синтез ли???

Проста жена прости мечти!

Да, ще имаш! Канят те в родното ти село Попово дето ти е изписано на челото, в местната кабелна телевизия - Попово селинджър ТВ да водиш аграрна рубрика.

Трябва ли една жена да е малко простовата, малко образована, много нахална и безочлива и много пресметлива, за да мисли, че може да има сбствено предаване?! Или наличието на съпруг като Тихомир е достатъчно? Горката ни държава!

С тази голяма уста има доста потенциал за развитие ;) . Русо гладно няма, само да не побелее от кулминацията...

Няма да имаш, кой ще ти даде.Твоите клюки и ходжи вече не вървят.