Тачо: Оставам с Жени, ако ми се извини

Съпругът на Жени Калканджиева - Тачо, сподели в интервю за "Блясък", че с нея могат да се съберат отново, само ако и двамата започнат да си споделят.

Обратно в новината

Коментари - Тачо: Оставам с Жени, ако ми се извини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах какво работи това момче Тачо, как си изкарва тези неограничени доходи и защо НАП не си върши работата в БГ?

"Ще остана с него, ако ми се извини" е оригиналната реплика, защото обикновено жените я казват. Тук не знам как се е получило... Какво се обяснява това подобие на мъж?! Или остава на издържка на държанката, или си тръгва по пътя...

KaiRen

Обяснява се, че "той" е нежната половинка, която е на издръжка от "нея" - силната половинка :) С две думи "мъж/жена/-мечта" за всеки хомосексуалист...

Ох,завалията.

смешковци

да го кажат на някой който го интересува

"Панаири, панаири, мои детски най-красиви светове! Спомен пеещ, плачещ, свирещ със безброй незабравими гласове! Панаири - свят отрупан с толкоз хубави, примамливи неща! Ах, да можех да си купя днеска свойто детство, утре - младостта.........."

Ох от тея двамата ми се повдига, направо имам чуството че като пусна тв от там ще излезе я тоя убавец я оная убавица женчето. Тоя не разбра ли, че без Жени е ГОООЛА вода, кой го знаеше преди? Ще я търпи де ще оди ще умре от глад и от мизерия. Аман от измислени ВИПОВЕ!

Таче,няма такава формула,детето ми!С условия,щастие не се постига!Какъв ще ти е гювечът?Още 2-3 месеца съвместен живот!?Не така!Тук се иска обич и уважение и на първо място,отговорно отношение към семейството!

КОИ СТЕ ВИЕ ДА СЪДИТЕ???? ДАЙ НА БЪЛГАРИНА ДА СЕ БЪРКА В ЧУЖДИТЕ РАБОТИ И ДА ОБСЪЖДА ДРУГИТЕ!!!!! ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ И ТОГАВА СЪДЕТЕ.

Те нали затова са се разгащили през цяла Бг, за да ги обсъждат...

Ужас,поне 80 души гледат малоумното предаване на Кольо Пънчев според 80те коментара тук.По добре си пуснете някой порно канал,там поне не се опитват да мислят като т.н Випове.

Стефане,от толкова жени този боклук ли избра за майка на детето ти,тая Женя е мутра в женски род,държи се като мутра и е.. като мутра наред/както тя каза/,адски неприятна алкохоличка.

Това мамино синче явно няма как да изкарва пари и пак ще се присламчи при как си Жени, за да има кой да го храни

ПРАВ СИ ТАЧО,РОГИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДЪРЖАТ СМЕНЯТ И РАСТАТ ИНАЧЕ ЩО ЗА РОГОНОСЕЦ ЩЕ СИ БЕЗ ЖЕНИ КАЛКАН-ДЖИ.

ТАЧО,НЕЗНАМ КОЙ НА КОГО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ МИСЛЯ ЧЕ ТИ ИМАШ ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ ПОВЕЧЕ ПО ДОБРЕ НАПРАВО СИ ПРОСТЕТЕ ЗАЩОТО СТЕ ХУБАВА ДВОЙКА И СЕ ОБИЧАТЕ ТО Е ЯСНО И ПО МАЛКО РАЗКАЗВАЙ ЗА ОТНОШЕНИЯТА ВИ ПРЕД РАЗНИ КЛЮКАРКИ ТЕ НЕ СА ПО ДОБРИ - ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ЖИВОТ С ЖЕНИ И ДЕТЕТО

Тачо: Оставам с Жени, ако ми се извини- за какво , че лежиш на гърба на жена си ли......... ИДИОТ

тачо от теб рибар не става,хвана наи простия и грозен калкан,със същия успех би хванал и мотика стоичкова

Дотегнахте ни с вашите пуберски отношения.

седи заради парата

..."че аз да се чувствам аз виновен". Абе Деницова, абе Райне.След като прочетах този бисер разбрах кой е автора. Още ли списваш в този сайт? Много яки връзки имащ душко!

С връзки си овързан ТИ, не аз! То се вижда кой е завързан!

Не приключихме ли с този тарикат? Пак ли го подготвяте за връщане в къщата?

Шибаното ви предаване въобще не го гледам, но в Дир-а влизам да си чета новините. И ето, че виждам в "Лайф" как някакви набедени личности, участващи в порнографско ТВ-предаване, си мерят пишките, кой на кого, какво, как, кога, извинения, упреци и т.н. Първо, защо ни занимавате със себе си, второ, давате отвратителен пример на децата, ако те четат новините тук, или, не дай Боже, ви гледат на екрана. Размяна на двойки, освободен секс между семейства, за какво става дума? Простотии, ниска култура, откровени идиоти ни се натрапват - ужасна картина!!!

А ДАНО, АМА НАДАЛИ БОКЛУК ТАКЪВ, ТОВА ДА НЕ ТИ Е КЪКРИНСКОТО ХАНЧЕ ДА ВЛИЗАШ И ИЗЛИЗАШ КОГАТО ТИ СЕ ДОПИКАЕ.....

Жени е мъжкарана, понеже имала повече връзки с мъже от колкото този /без думи да опиша това нещо наричащо се мъж/

Буля Тачковица ..... 1 седмица федерки и ще си помисля дали да се върнеш

Ти педал ли си?

Поради липса на мъже, които могат да носят отговорност и да се държат като истински мъже на българските жени им се наложи те да се мъжете в къщата. Сега и двете страни се чувстват не на мястото си.

У вас сигурно е така, но у нас всичко е наред!

Радвам се за вас, пожелавам ви го от все сърце!

Много мъже в България могат да носят отговорност и да се държат като истински мъже, но само не и да носят доходи. Безработицата в България е ужасна, особено за мъжете. Жените и момичетата по си намират и ги търсят. Но момчета да си намерят работа особено в провинцията, мисия не възможна. 45% реална младежка безработица средно за страната. Всеки втори мъж до 30год. е безработен. Но това както казах, не означава че не може да върши всичко останало, и да се държи като истински мъж и да носи отговорност. Проблема с голямата безработица у нас е икономически. Не са виновни безработните хора в страната. Ако сме в нормална страна щяхме да имаме и работа. Иначе отношението на Тачо никак не е добро и не го одобрявам, след такива тежки думи които й каза, че не я иска, че на сила я докосва, скандалите които й вдига и т.н. изхода е само един - раздяла.

дя-до

На свирката извинение ли й викат вече? Не знаех.

Потърсете си някой да ви оправи и двамата-изотзад имам предвид. Това ще освежи отношенията ви.

Божеее, какъв муньо, че и нагъл. Всяка жена трябва да бяга далеч от такива индивиди

Жени цял живот е била мачкана от разни мутри и затова накрая си е намерила някой льольо, който тя да мачка. Явно нещо са й сбъркани хормоните. Пък и това: "Тя винаги изопачава така нещата, че аз да се чувствам аз виновен" - си е типично мъжко качество :)

Е цял живот не, само в последно време. А мутрите ще си изкупят вината. Поздрави!

Извини се бе!

Няма нужда от извинения Положението така ме устройва!

Човек създава семейство с цел деца и доживотно съжителство.При такива намерения-браковете до времената на нашите баби и дядовци-когато се е избирала мома-то тя е била "честна",работлива,домакиня,кротка.Мъжът е бил задължително по-голям,но това е идвало от факта,че е трябвало да е поработил,да е хванал занаят и да е скътал някой лев,защото за да се ожени има да храни жена и деца.Сега се харесваме по оргии,дискотеки и други отвратителни места-морета,купони.Вижда се само секса или парите.Но нито жените,нито мъжете имат в мозъка си идеята за дълготрайна,честна,отговорна изпълнена с труд и отговорности и взаимно уважение връзка.Така децата са жертва.Защото ,когато строиш къща,най-важна е основата.В новите,модни 21 век отношения основа няма или е скапана.Това е тъжната истина за нашето съвремие.

Тъжната истина, в грешка сте, не е било задължително мъжът да е по-голям, особено пък във военно време.

Така е било в селата, при хората, които са поставяли на първо място материалното. При тях жената е стока, която трябва да има зестра и задължително да е девствена, за да е сигурно, че ще се продължат гените на мъжа, защото детето наследява имота му. И любовта в този свят не се вписва. Рафе Клинче и Катерина в патриархалния едновремешен свят са грешници, независимо, че имаха чиста и възвишена любов, а за Албена да не говорим. А нито Ботев, нито Яворов са се оженили за девици.

Колко сте елементарен.Любовта уважаеми е грижа,доверие,нежност,подкрепа,топлота,съчувствие.Секса с любимия човек е несравнимо изживяване и за нормалните мъже и за нормалните жени.Девствеността при жената е проява на чистота.Жената е воден елемент-най-хубава е прясната,чиста вода.Зестрата --повечето бедни моми са нямали. Защото жената струваща повече от Рубин притчата в стария завет ,не е жената със зестра ,а жената с чест и чистота и доброта.Майчинството е велик акт.Но за да отгледаш дете трябва дом,пари,баща и майка.Защото детето има нужда и от майка и от баща.Гените на мъжа.Ами уважаеми елементар-в момента богатите хора в света дават стотици хиляди долари за кръвни тестове.Те се правят ,за да се установи кой,кой е.Кръвта е голяма сила и в буквален и преносен смисъл.ЗА това ние сме българи.Носим кръвта на дедите си.Най-трудните,обикновено дълбоко кармични са браковете между раси и религии.Морала и добротворството са в основата на любовта.Ние сме добри,прощаващи,щедри и снисходителни към тези който обичаме.Величието на един човек се измерва с величието на неговия дух и чистотата на постъпките му.Страшно е да нямаш нищо свято и сърцето ти да е от камък.

Зип ,в един език значи същото като в нашия с три букви -к...Та нашия брадър показва млЪдежтЪ-грозни повлекани,силиконово разплути,липса на физическа и морална чистоплътност.И липса на всякакви задръжки,морални норми и трудови навици.Това се вижда в Тачо,Линдарева,Сигнално жълтата,мис Свирка,пардон плейнякаква си,По-застаряващи такива-падението Екимова и гей-лорда.Дори в къщата готвят и чистят-дори и да е само за пред камерите-Воче,Камелия,Данчето.Тити се опита да е човек и пацифист.Идеални хора няма,но младото поколение на България,а подозирам,че това е и в световен мащаб е една уста,гъз и претенция.Светът не отива на добро.

аз най си падам по прическата на педала...това било най-новия писък-говеждо лайно а ла гурме:))))))))

много са готини! жиби здравви! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубава двойка са и двамата. Вярно, изневярата много разтрогва отношенията, но ако и сле изневяра има още чуства си заслужава да се продължи напред.

по едно време бях замислил, че по-некадърно от украински политик, пък бил тои русофил или русофоб, няма. но този тачо, ги надминава, тоя няма и грам срам.

НЯМА и грам срам, ама стана артист!!! ПРОСТОТИЯТА ГО ЗЯПА!

Тачо, Покажи на тия хора: - как ти се извиняват - как се връщаш - как ги биеш - как Ариана пийваш

тва беше оригинално

Тачо,майка,ако аз ти се извиня обещаваш ли повече да не четем за теб?!!!??!!

На Тачо жена му го набута в ББ, за да вземе пари без усилие. Уви, пак не успя и тя остана пак да изкарва кинтите.

Тачо, ти мазохист ли си? Това не е жена,а фелдфебел,чудовище в човешка кожа.Погледни очите й как ще изскочат от орбитите,когато не е на нейната.Спасявай се!!!Виж колко нормални жени има по улиците...

Тоя луд ли е бе?!? Тая кикимора е управила целия ъндърграунд и се е научила как да се държи като мутра...

ПИПО

Магърдича цака яко, за да се пишат подобни идиотщини.

Спрете да ни занимавате с мръсното бельо на така наречените бг "випове". Просто нивото им е много ниско, а и са доста пошли! Тачо е пример за типичен безработник, който само помпа мускули и жена му го издържа, а той дори за благодарност и от безделие й изневерява. Просто и елементарно момче - безделник. Жени има положителни качества, но за съжаление е мутра/еса. БГ реалити в чист вид. Никакъв морал, никакви ценности!

..."Тя винаги изопачава така нещата, че аз да се чувствам аз виновен", допълва още Тачо... Абе и ти си един смотаняк... И като ти се извини утре,нали след няколко дена пак ще те направи на нищо/не,че не си го заслужаваш/.Тя и жена ти е толкова елементарна,че освен да се прави на "велика" и да те прави за пет стотинки друго не и остава. Но отстрани и двамата сте елементарни,обикновени позьори,които за нищо НЕ ставате. Ще има да се разделяте и събирате,кой знае още колко пъти..

Чехльо е огладнял.Няма кой да го храни........ Пенчо(Тачо) бре, чети! Пенчо(Тачо) не чете. Пенчо(Тачо), работи! Пенчо(Тачо) пак не ще. Пенча(Тачо) го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, търси да играй.(с Линдарева) Време се мина, Пенчо(Тачо) порасна, иска да яде, няма откъде.(освен от Жени)

За съжаление, по-голяма част от младите са готованци. Поколение, на което му се натрапва консуматорския модел на живот. Само да искат , без да дават. Промиват им мозъците на децата, живеят без трудови навици, с пречупена воля за борба с трудностите, със съзнанието, че всичко трябва да се опита и по възможност веднага.

Евала! Това е точната истина!

А, бе, младите в началото на трудовата си кариера тръгват с мерак. Но българският работодател бързо го попарва. Е, кой нормален човек ще продължи като глупак да работи с удоволствие. КАто ти резнат парите, като работиш овъртайм....рано или късно ти писва и почваш да хитрееш. Оцеляване...

М-дааа. Значи той й изневерил, не работи и през цялото време не е работил, а тя го е издържала и накрая да се извини тя. Не че тя много ми харесва, ноо...той е разглезен простак дето за нищо не става очевидно...

,Разглезен е от обществото плиткоумно, което го смята за ВИП.

Докато поставяте проблемите си в публичното пространство никога няма да ги разрешите. Тези неща се оправят в семейството и при закрити врати. Е, ако въобще искате да се оправите де и действителната ви цел е наистина да имате нормално семейство, а не медиен цирк.

Явно са го "съветвали"наскоро.

Еманципацията е виновна! Жените се взеха за голямата работа и тъпчат самочувствието на мъжете по всякакъв начин.Еле пък ако имат дете. Бяга им взаимното уважение, обич, компромисите в името на общото бъдеще.И думичката "извинявай "колкото и трудно да излиза от устата на горделивите, трябва да се изрича понякога.Се ла ви.

Аз също не обичам думата ,,извинявай". За мен е празна безсмислена дума. И няма да държа Жени да ми се извинява за каквото и да е. Май сме си един за друг с Жени? "Обичам те" , "Мразя те" и "Извинявай" са просто табу за мене. А той не стига, че тя го изхранва ами и ще иска да му се извинява?

Недочесаната значи ако някой гламар те вземе и изкарва повече пари от теб има право да те прави на пастет ежедневно. Както физически така и психически ? Щом изкарва парите не се извинява ? Аплодисменти за жената която сама си признава, че можеш да правиш всичко с нея щом изкарваш повече финикийски знаци.

Много жалака картинка сте !

Tя може да се извини, и сигурно ще иска да си запази семеиството. Hова тв и всичките коментатори да не се напхват да ги развеждат.. Jени даже и да дава сметка че Tачо е млад и му се иска да се впусне живота и затова тя говори че му дава свобода, , тя дхржи на него и като всяка жена, изпитва болка в схpцето си и иска да го задхржи. оставете това кои какво е казал, деиствята не винаги се определят от изказаното.