Дъщерята на Йорданка Христова обожава майка си

След като Йорданка Христова заяви в ефир, че приема дъщеря си каквато е и я обожава, сега и Ивана сподели своите чувства към майка си.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Йорданка Христова обожава майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурана! Да е жива и здрава, и надявам се, добротата и чувството за хумор никога да не я напуска! Не симпатизирам на Обратните! Просто толерирам Различните, особено, ако не Вредят на Обществото!!!! Пример- Пиянството, Скандалите и Низшите страсти на семейство Манови/ Жени и Тачо/, са далеч по-НЕЗДРАВОСЛОВНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ!!!!!

Ама недейте така .Като не знаете не пишете така убедително, щото не е така. Познавам актрисата Иванка Димитрова лично.Аз сега съм доста възрастна, но тя беше много по-голяма от мен - може би с 20 години. Каква баба й е била Иванка Димитрова.Тя беше омъжена за един висш партиец Лъчезар Аврамов, а синът им беше женен за Богдана Карадочева. Имат син Лъчезар Аврамв мисля режисьор. Богдана се разведе докато синът й беше още малък.

"пич" в национален ефир би стоял приемливо в устата на Дриско, Ицо Шамара или някой, който цял живот се стреми да доказва мъжественост поради разбираеми причини. Затова нека бъдем благосклонни към Ивана и я разберем.

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ ТАЯ ИЛИ ТОЯ В ДИРА ...???

Прилича на Азис

и виждам само едно - дотук става ясно, че обратните са мнозинството измежду нас. Голяма радост, големи къчове! Щях да я призня тази личност, ако беше станала известна с някакви качества, не с наклонностите и с роднинската си принадлежност. Харесвам Люси например, защото е интелигентен (за разлика от тази) човек, и я знаем, не поради факта, че спи с жени или е дъщеря на майка си. Писнало ни е на всички от това някой да става известен само заради обратната си сексуалност. Мерси за вниманието!

Ивана въобще не е известна. Аз за първи път я гледах в това предаване. Беше дошла да защити майка си, което е съвсем в реда на нещата. Тя е точно толкова известна, колкото майката на Кали или майката на Зорница. Тя не парадира със сексуалността си, медиите са тези, които я натрапват на хората и то само за това, че майка и е известна.

това е процес сега се започва

Ок, пич, обичаш майка си и тя тебе, ама защо пак ни нарисат хора като теб - живейте си живота с онова недоразумение, радвайте му се докато не изсмуче каквото може и от теб и те нарита, ама не се показвайте - нито има какво да кажете, нито сте интересни, нито модел на поведение и път в живота.

Йорданка толкова много обича и обожава детето си, че затова с черна превръзка на очите си спеше в леглото. Така мама Данче не присъства на живото предаване и не видя дъщеря си Ивана, която достойно я защитаваше в студиото. Защо строгият към другите участници Голям Брат не я събуди и наказа за нарушение на Правилника?

Дъщерята на Данчето е нейната болна тема.Данчето е харесвана,има пари ,мъже са я желали,мъже с положение и власт.Но дъщеря и е обратна.Това е нейната болка.Разбира се навсякъде тя ще казва ,че я подкрепя-защото иначе,ще я изгуби.Но едва ли като майка,тя се е надявала на ТОВА за детето си.ЗА това и позволиха да спи.Не се знае колко тънък е лицемерния лед,който покрива истинските чувства на Йорданка Христова.

тва на снимката в крайна сметка пич ли е или пич.а?

Коментирате, че е казала "пич" (което между другото отдавна е загубило значението си от тълковния речник и всички много добре знаем какво е имала предвид), но не коментирате например, че на Зорница майка ѝ трудно композираше и едно изречение и беше истинска мъка да я слуша човек. Някак си не коментирате и основното, което беше, че не се поддаде на тъпите уловки на Ники Кънчев да обърне темата към ориентацията ѝ и да търси скандал. Въпреки че използваше "пич" се държа доста адекватно на фона на водещия с жалките му опити за сензация. На мен поне това адски много ми допадна. Също така, ако трябва да сравняваме участниците в това предаване, защо не коментираме, че Бориса Т. на всяка дума казваше "ЪЪЪЪ"? Не отчитате и факта, че тя не е публична личност и не се изявява редовно на екран, интересно ще е ако някой от Вас, които не одобрявате Ивана, излезе да говори пред публика как ще звучите и какъв език ще използвате. В крайна сметка обаче, важното омраза да има - към всичко и всички, все пак това е водещото при нас. :)

В България вече ако не си гей или лезбийка си г-н (г-жа) НИКОЙ!

ами ок, нищо не ти пречи да станеш гей и стани г-н някой.... всека жаба за слава гладна братче.

се осра да демонстрираш обратните си наклонности наоколо - дъх не си поемаш да хвърляш гюбеци от възхищение към впросния пич. Айде успокой се малко - и за тебе ще има - Камелия ще изрита и този пич скоро - може да ти се отвори парашута като се оваканти мястото.

През комунистическо ни занимаваха с бащите,снахите и дъщерите,а сега ни натрапват внуци и правнуци.

Ако не желаеш никой не може да ти натрапи каквото и да е!Това момиче ми напомня за баба си-голямата актриса Иванка Димитрова-умна,спокойна и скромна.Тя запълваше сцената на Народния театър с таланта си.

Не думай! Ако ти напомня на бабата, нямаше как да се възпроизведе родата и да се стигне до внучката.

В грешка сте. Голямата актриса Иванка Димитрова е била съпруга на Лъчезар Аврамов. Нейният син е първия съпруг на Богдана Димитрова от когото тя има син и вече има внук. Колкото до Ивана момичето се държа много достойно и коректно. Когато комплексарите в БГ спрат да се мушат под чаршафите на хората - тогава ще се оправим.

това ТО ли е или нещо друго?!

много интелигентно и възпитано момиче. Повече няма какво да кажа.

Брех, Аленке, спри се, ма! Пичът, уупс, "момичето" е заето от Камелийка. Бива ли да задиряш чужди пичове по форумите!

ПРОСЪЛЗИХ СЕ НАПРАВО КАКВА НОВИНА КАКВИ ВЪЗВИШЕНИ ЧУВСТВА!!! ЕДНАТА КАЗАЛА ЧЕ Я ОБИЧА И ДРУГАТА И ТЯ КАЗАЛА ЧЕ Я ОБИЧА. ТОВА Е НОВИНА ЗА НЯКАКВИ СЪВСЕМ НОРМАЛНИ ЧУВСТВА КАТО НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

именно, но масата от хора, които немат умствения багаж да отворят една книга и се забавляват с телевизия, чийто личен живо, освен това е пълна скука, се интересуват точно от такива елементарни тривиални и клюкарски неща. Точно по същият начин, по който селските клюкарки ше се срещнат на мегдана в селото и ше почнат да обсъждат кой какво прави щото си немат занимание нито интереси.

На колко години е въпросната жена Ивана ? Някой знае ли? Майка и е на 71, а тя?

на 34 години била"извънземната",както я наричат. представям си реакцията на Йорданка,ако се беше оказало,че Лили Иванова има гей дъщеря.

не ми остава нищо друго да си мисля,защото реакцията на Данчето щеше да е оплюване и освиркване отдолу до горе,двете и без това не се търпят.

Абе, интелигентна била... позитивна... ама глупава в крайна сметка! Защото си мисли, че всичко, което блести, е злато. Защото не вижда /или се прави/, опиянена от позитивизма си, гадориите. И защото не е научила пословицата - в рядко лайно не стъпвай, защото ще те опръска!

голяма защита от гей обществото, голямо нещо, след всеки коментар, анти такъв.

вярно наблюдение.

ЕТО ТОВА Е НОВИНА!!! сАМО ДАНО НЕ И ПОСЕГНЕ ХАХАХАХА!

Много приятно,интелегентно,позитивно момиче.Какво като е различно?Харесва ми!

вие се надушвате, ама нямаше нужда да го обявявш тук, душете си се другаде

Ето занченията на думата 'пич', кояето уличен жаргон: 1. незаконно родено дете, без законен баща или с неизвестен такъв 2. издънка на дърво, растение .... в по-нов и модерен смисъл 3. широко скроен мъж

и? жаргонът се променя ежедневно. В момента, когато речника е издаден е вече остарял. 4. Пич в още по-ново значение се използва и за жена, която е борбена и държи на думата си, освен това е разбрана и не-кифла.

Младите хора използват третия варант, без значение мъж или жена, и за тях думата има положителен смисъл

да разбираме, че всеки който не е обратен е кифла, а ти си не-кифла, разбира се. Ще се въртят на шиш в гроба корифеите взиковеди, ако те чуят от някъде.

Еее, много сте точни и обстойни! Търсите под вола теле! Хайде стига, хора без работа!

ЗА какво възпитание говорим и първите седем години,след като нарича майка си "пич"??!! а в едно изречение се изрежда по 5 пъти "окей" и" много яко"??!!да не говоря за визия и общо излъчване-отврат!май другаря г.стоичков е бил "фантастичен"дядо!ПОСМЕШИЩЕ И ЧУЧЕЛО!

не знам кое е лошото да се използва окей..... биг диъл вече. но, по-важното - според тебе тази мацка не е облечена добре и няма добър стил?? Еми треа ти кажа, че нейния стил е това, което можеш да видиш във всяка от модните столици на европа в момента и ако ти си затворена в некво село и се обличаш със златни пайети е твой проблем, но недей да обиждаш, когато не знаеш.

ЩО СИ НЕ ЗАТВОРИШ ВХОДА ,ИЗПОЛЗВАЙ ГО САМО ЗА ПАПАПНЕ ,ЯВНО НИКЪДЕ НЕ СИ БИЛ И НЕ СТАВАШ ...

ама каква "хубава мацка" е това същество, което не знам как да определя - сбъркана, грешка на природата, различна или с най-правилната дума, но ще ме изтрият. Нито е "мацка" нито е хубава. Била интелигентна. Ама ние се нагледахме на простаци във ВИП-а, та сега и такава, която нарича майка си "пич" ни харесва. Както е тръгнало ще стигнем дъното скоро.

ох реве ми се. масата в бг е наистина, наистина зле.

злето си единствено ти, след като може да харесваш подобно елементарно същество като ивана.

н'дей рива, ма парцал, шса упрайш, скоро ше и бият шута и идва твоето време! Ша са праскати по европйески, нас прустацити ни нъ мисли!

Думата "пич" в устата на една млада дама, звучи ужасно грозно.

Хайде стига с тия клишета! Младите дами не правят това, не правят онова.... Предпочитам да гледам естествени хора, а не някакви превземки с заучени реплики!

Тя, думата, звучи еднакво грозно във всяка уста... Тъжно е, че под "естествено поведение" се разбира просташко, цинично, изпълнено с жаргонни думички говорено. Тъй като речникът на много подрастващи е крайно беден, най-често срещаната думичка в разговори "подслушани" в градския транспорт е "в смисъл", пояснявайки какво са искали да кажат.

За млада,млада е,но ДАМА?Не всяка жена е дама,мнозинството са госпожици и госпожи,дамата е друго тесто,много малко жени са дами,"дама" е по-скоро титла.Та това момиче е като всички останали,просто е различно(но не защото е"дама"),защо да не говори като връстниците си?

Не знам с какво точно ви е направила толкова добро впечатление, аз лично не можах да повярвам,че това е дъщерята на Данчето. На светлинни години е от класата на майка си, борави със 100 думи в речника си и нарича майка си "пич", както човек може да охарактеризира кварталното аверче. Голяма излагация...

Ето знaченията на думата 'пич', която e уличен жаргон: 1. незаконно родено дете, без законен баща или с неизвестен такъв 2. издънка на дърво, растение .... в по-нов и модерен смисъл 3. широко скроен мъж Младите хора използват значението на третия вариант и за тях думата има положително значение

Не само майка й , но и Ивана е истински пич. Отдалече личи възпитание и интелигентност. Нищо общо с кухите лейки и кифли. Класа е. Не ме интересува ориентацията й. От всички защитници тя се открояваше с точния си израз!!!

Много е смешно да наричаш жена пич.

И защо реши, че е смешно? Думата е турска и означава копеле? Никъде няма мъжки или женски род: копелето си е копеле, казано и на кучешки

Kак от такава хубава маика излиза такова ugly зверче???

Приятно съм изненадана от Иванa, след като гледах участието й. Добър изказ и чувство за хумор. Контрираше Кънчев прекрасно. Поздравления за нея и за възпитанието, което е получила. :) Успехи и на Йорданка и на дъщеря й.

Едва ли някой иска дъщеря му или сина му да бъде такъв. Но пък гледах предаването, наистина направи впечатление на възпитан и културен човек. Лошо е, че тази Камелка се присламчва само към относително заможни да им изцоца паричките....

Всички човешки цивилизации от зората на човечеството до днес се базират на религиозни или философско морални принципи. И всички те дори в и в Древна Елада и Са отричали хомосексуалните отношения,като грях,болест,лоша карма,не правилен житейски път.Момичето е доста интелигентно.Надявам се долната Камелия да я отврати от лесбийството и тя да намери верния и правилен път в живота.

Верен и правилен път??? Ти сериозно ли?

От раз се вижда, че има позитивно и интелигентно излъчване! Стойностен човек, който не се поддаде на провокациите на водещия, когото явно бяха инструктирали да човърка само в пикантериите и да завърта разговора все към различността й, вероятно можеше да му отговори и доста по-остро, но възпитанието и интелекта й не позволиха да падне толкова ниско. Да, различна - смела и готина!

както виждам и на снимката и по телевизията, тази или тоя, не искам да я обиждам, но си личи че е природно сбъркана.

не знам, аз виждам една доста симпатична мацка. интересно ти как изглеждаш

Прав е 123, чак пък да е симпатична, че и мацка, хайде по леко. И ние имаме очи и уши:-)

Е щом за тебе това е "доста симпатична мацка",то е ясно пък ти как изглеждаш...

Абе направи ми добро впечатление, интелигентна жена, не знам иначе с какво се занимава. Само че много се опасявам, че тая Камелия дето се е хванала с нея е к..ва и ще и скрои същия номер като на Люси Дяковска...

Съгласна съм с мнението ти, и на мен тази Камелия ми се струва адски меркантилна и голяма използвачка, да не говорим, че ме съмнява да е тотално обратна, по-скоро се прави, и впримчва в мрежите си богати момичета, за да я издържат.

Аз съм толерантен към различните (лезбиики ,пе....и и т.н) стига да не ми пречат по някакъв начин и смятам , че след като дъщерята на Йорданка Христова е с различна ориентация не трябва да бъде съдена за това , дори и от майка си........Важното е да сме живи и здрави и всеки да живее живота си , както намери за добре .

Ейййй исках да ти напиша 50 плюса, ама нейсе :)))) Ако има повече хора като теб, има надежда за тая държава.