София Вергара: Съжалявам, че досега не спортувах

Актрисата София Вергара съжалява, че не е спортувала като по-млада.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара: Съжалявам, че досега не спортувах | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема да се пуашиш маце и така си ставаш....

Добре де, като я сгънат в кревата за-а-а.............., някакви по-сложни йогистки "стойки", не е ли ползвала!?Трябвало е да се досети, поне там като се напъва по-усилено, всичко де върви накуп!?

Спортът е силно препоръчителен по редица причини и за всяка възраст. Знайте, че за спорт НИКОГА не е късно:)

Ако сте я гледали в " Модерно семество" ще разберете ,че това е една от най-красивите жени в света Невероятно излъчване,енергия и сексапил Тя и Дженифър Лопес са номер 1

Ако нямаше тези огромни гърди нямаше да е привлекателна въобще.

Колумбийките са сред малкото жени, които признавам за по-красиви от българките. Не са типичния вид "латино", има нещо по-различно в тях, което им придава особено излъчване и чар.

Значи би трябвало да харесваш много и циганките. Няма лошо-колкото повече харесваш по-добре. Лошо е само да не харесваш никой.

Ама ти верно си много smart ass :D много опит, много чудо ;)

Колумбийките са смес от всякакви раси и разцветки!?За кои, по-точно, колумбийки говориш!?

Како, и да ходиш на фитнес и да не ходиш, още някоя и друга година и любениците ще станат пълнени чорапи. Ма барем се пробвай да превъзмогнеш този ужасен акцент, щот' който ти е казал, че в това ти бил чара те е излъгал безсрамно и гнусно.

И това го казва някой, който е транслитерирал "modern" като "модерн"!! Ясен ми е вашия акцент...Дори пишете с източноевропейски такъв:))

А ти барем пробвай да превъзмогнеш тая своя ужансна простотия, че така нито си станал по-умен, нито-по красив.

Супер си е. Щом не е ходила на фитнес и с тази известност и хубост, значи не й се е налагало, нито пречило на успехите й. А х е оставало и допълнително време.

А моме Софке, мъри.... като толкова не се харесваш що не върнеш милионите, дето взе за какви ли не реклами, та се класира на първите места в списъка на най-богатите актриси в САЩ? 'Айде сега, то бива преструвки, ма това твойто прилича на изкаване на Мара Отварачката....

Ма къв спорт,ма вуйнооо.Щи плющят кълките ,кат на стара вършачка ремъците.

Много си си добре, моме, не се коси!

Готина е мацката, но не ли малко късно да тръгнеш на фитнес след 40. То идеята е да се стегнеш преди да си се отпуснал, т.е. да няма отпускане, след отпускането не знам дали ще имаш същия ефект. Но това може би ще каже някой инструктор. Според мен колкото по-рано, толкова по-добре.

Не я мисли, преди това ще да е спортували други работи, дето не са точно спорт. Такъв бонбон ... не знам, само подозирам, че е трябвало да се справя с тълпи от обожатели, а това е свързано с физически усилия, все пак.

огромини цици + селско латино излъчване с лека намеса на индианци- това е жената

Истински ли са?

силиконови са,избършете лигите

джепето

Грешиш. Въобще не подлежи на съмнение, че гърдите й са естествени. Дори ми стана смещно, че някой пита дали са, а още по-смешно ми стана като прочетох, че друг някой твърди, че не са.

Да не съжалява, че не е спортувала като млада, че най-вероятно като повечето щеше да се отдаде на идеята за "стягане" на тялото, което в повечето случаи си означава - окльощавяване. Малко останаха жените с приятни за окото, естествени форми .. и може би затова точно такива се харесват най-много. Всичко останало е просто модна тенденция, която рано или късно отминава и бива изместена от нова такава. Да е жива здрава София и да продължава да радва мъжкото око.

Да де, балканския вкус го знаем - голям задник, коремче, тлъстинки тук-таме, изобщо ориенталска хубост. Отпуснатите телеса, дори и слаби, са грозни.

Сийке ти май имаш няк'ъв проблем :-) Около мене е пълно с кльощави вманиачени и мнооого самотни моми.

Страхотна е, много готина жена, с хубави извивки и секси излъчване.

Ооооо, не! Не мога да повярвам какви огромни гърди!

Уникална Латина! Българките /скелетките/ могат само да мечтаят за такъв сексапил и форми...

Само малко да си беше изтънила веждите....може и да е модно, но ми напомня на Чичолина :)

Така е. Аз по улиците вече не забелязвам жени с хубави женствени извивки, или са много дебели и ниски или са супер слаби.

И аз не забелязавам по улиците привлекателни мъже - все едни ниски, смачкани, безлични и с коремчета, плешиви...изобщо трагедия.