Крисия с двама пианисти на детската ”Евровизия”

БНТ и bTV изпращат малката певица Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови на музикалния конкурс „Детска Евровизия" 2014 в Малта.

Обратно в новината

Коментари - Крисия с двама пианисти на детската ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПОРЕД МЕН ТЯ Е ГОЛЯМА ЛИГЛА

Какви са тези пушаци като в страната на мрака ве? Дан варите компоти и лютеница?

Аз хубава баба, и грозно дете не съм виждал.

"Крисия с двама пианисти на детската Евровизия". Къде са имената на двамата изучени музикантa, а не e само "папагалчето" което пее на слух - чалга! Музициране без ноти се наричаше - ЧАЛГА, на рум. е ЛАУТАР

питам се, защо има обективни хора, но има и тъпаци? Какво против имате да се напишат ИМЕНАТА НА ИЗУЧЕНИТЕ МУЗИКАНТИ? И това си е и верно- който не знае ноти е чалгаджия - не е от мен а си е от турско- арабски произход. На времето в цирковета са свирили слухари - чалгаджии, което не е народна музика а са не изучени музиканти.

т.е. негативното, виновни са възрастните. Те го разглезват и ако стане на НАДМЕНА ЛИГЛА, вината няма да е само нейна. На всички им трябват парите които тя побучава - ясно на родителите и, после тъй наречените и откриватели като Слави, и самозваница уж "Маестро" и т.н.. Иначе защо ще се ангажират? Оставете да видим какво ще покаже бъдащето му - или, или.

Достатъчно е да прочете човек негативните,някои пълни с омраза долу написани коментари за тези 3 талантливи българчета и сам ще си даде обяснение защо се влачим като плазмодий ни живи-ни умрели вече цели 25 години...! Причината - в нашия телевизор си търсете, с такава демонична нагласа не сме за никъде!

Nina

Живея извън България, но продължавам да следя живота в нея. И трите деца са талантливи, Крисия пее чудесно! Но истинските звезди са двете момчета! Много хора умеят да пеят хубаво, но малко имат таланта да владеят на такова ниво някакъв инструмент. Оставетв политиката настрана, това са наши, БЪЛГАРСКИ деца, пожелайте им успех!

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ КРИСИЯ СЕ ВЪЗГОРДЯВА МНОГО,НЕ МОЖЕ ТЯ ДА Е НАПИСАЛА ПЕСЕНТА ЕДВАЛИ

Крисия пее добре, но не като дете. Няма ищах, живот. Аз съм в Германия, но и в Турция няма толкова китайци. Но все пак децата да не се отказват и да им дават да играят понякога. Не е хубаво да се печелят пари от деца. Вредно е за децата излъгани. Добре свирят китайчетата, но Китай няма да гласува. И аз. Не са ми дръпнати толкова очите. Детето трябва да е дете, но истинско. Човешко. За човещина. Като няма радост в дете защо да гледам?

Къде в песента е България? Лятото, плажа, планини и преходи заедно ....училището.. Вие сте луди. Бездетни.

Раздвоена съм от това което снощи видях. Както пишат и другите по-долу можеха да сничат сред природата, а не в голата стая, превзето ми беше. Песента, ами да и бяха написали един куплет на английски, така ще я разбере много малка част от зрителите, а чакаме другите да гласуват за нас.

Всичко зависи от нашата сценография. Ако още в първия припев отзад на мултимедийните стени излязат думите от припева "надежда, мир, светлина" на колкото се може повече езици, това ще е достатъчно, за да разбират след това припева останалите. Не мисля, че да пее изцяло на български е минус.

с шовинизъм не се печели нищо. хората слушат освен мелодия също така и текст. Какво искате с българският език - кой го знае. Така иззхрлиха и словенката от ЕС, плямпаше на словенски - не на англииски или на немски или френски. Затова българите се провалят на всеки конкурс - не разбирателният ни език е виновен

Напрвате и клип деца - ПРИРОДА - игра НАВЪН. Този сив унил замък, веещи се пердета, зейнали врати и мъгли, дето се стелят... Къде е планета ЗЕМЯ?...или въпросът е за друга планета?

Нашата Земя - Криси до водопад - у нас водопади бол - няма я красотата, която е останала на планетата Земя. Децата - играта и веселия поглед - игра чистота навън сред природата. Не знам, ама този мрачен пеизаж, рокли, мъгливо... не е детско

Песента въобще не е това, което очаквах. Слави беше казах, че тази песен ще ни отнесе главите, но това не стана. Обикновена песничка. Добре, че са Крисия, Хасан и Ибрахим, заради тях се надявам да вземем награда.

певец на македонски песни и тъпи вицове - но някои го харесват. Аз не.

Браво! Поздравление и успех!

Опитвам се да си спомня на коя точно чалга песен в стил Куку бенд ми напомня, но понеже не съм много запозната, не се сещам. Иначе Крисия е прекрасна чаровница, желая й успех.

УЖАС ! Това не е авторска , а изплагиатствана композиция от 2 песни, втората от които е българска...

Песента е хубава, децата също. Mного са сладки. Дано не ги повредят тези деца, като ги правят звезди от малки.

"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата." "Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си."

дано запазят поне в облеклото детското излъчване на Криси. С късите панталонки и шапка е супер!Иначе, както понякога я обличат и фризират като 30 годишна, направо е смешна.

Детска Евровизия? Кончита Вурст ще бъде ли в журито? Така де, от малки да ги правим толерантни. Пък и къде другаде ще видят брадата жена? Майтапа на страна, успех на децата. Ама клипът много скучен, бе. Толкоз ли нямаме едни панорамни кадри на българските планини, морето, някой изгрев, нещо по-жизнерадостно. А то - някакъв партиен дом с пушек като от пожар. Да им имам визията на режисьори и продуценти. Да не би да нямат пари? Спонсорите на Славчо да бяха поразвързали кесията.

От Бургас си,нали?Там са най тъпите копелета. Защо посаягате и на детския талант бе ръждиви? - Браво на децата !

с варненци, все се питам български разбират ли, говорят го уж...

Аз съм от Бс, но съм сигурна, че ако застанеш до мен, ще съм 1000 пъти по-бяла от теб. Разбирам те, злобееш, че града ви е окаян, а нашият цъфти. Злобей на воля! :)))

Кое не разбра бе, чедо морско? Клипчето децата ли са го правили? И да не си съгласен, обидите не са аргумент, дай нещо по-смислено. Между другото не съм от Бургас :)))

Крисия е прекрасна!Толкова малка, а с такъв мощен глас.Момчетата свирят чудесно. Пожелавам и на тримата успех ,който ще бъде и за цяла България.

ФАНТАСТИЧНИ...!!! НЯМАМ ДУМИ...!!! УСПЕХ...!!!

Желая успех на децата! Искрено се надявам талантът им да бъде оценен високо! Хубаво би било ако подобни събития ни обединяват като народ, вместо отново да бъдем разделени, сипещи обиди и жлъч мизерни човечета...

Когато се подкрепя посредствеността (музика и клип) не помагаме на никого. Още по-малко на тези прекрасни и талантливи деца. Успех все пак...

Доколкото виждам на страничката на детската Евровизия във фейсбук нашата песен се приема много добре. Харесва се и на много чужденци. Забелязах, че арменците обещават да гласуват за Крисия. Което е похвално. Успех на талантливите ни деца! Ще стискаме палци!

Не ми харесва, че турчета ще представят България. Тази Крисия също е такава май, беше от Разград...а близначетата дори не умеят да говорят на български... Както и да е. Да са живи и здрави. Песента не е нищо особено за конкурс като Евровизия...но, успех!!!

Какво "умно" изказване! Сигурно си много горд/а сега?

Изказвам мнение. Децата са сладки иначе. При толкова турски сериали всеки ден в прайм тайма на повечето телевизии, нормално е вече и от тази националност да представят България по света. Така или иначе за чужденците няма значение... и без това не ни знаят особено по света..

Малко позитивизъм никак няма да Ви е излишен.

Момченцата имат доста силно заекване, затова не говорят много. Да не говорим обаче какъв огромен талант имат. А ти си абсолютен тъпунгер, и националистите ща те наплюят!

Да благодарим на Господ, че е дарил страната ни с тези деца! И да се молим да не ни ги вземат от Еврогейсъюза!

в бг всичко става с шуробаджанащина нищо не е случайно, а Слави си е комунист доносник на Курумбашев и Дилов син

Завистници и злобари в България дал Бог!

Да ме прощавате, но сте глупак. Как е възможно на такава новина да се реагира по този начин...

моля да се напише кой са родителите им

Защо? Нима вас някой ви е спрял, ако детето ви е талантливо да го водите по конкурси и то да печели? Децата в клипа са талантливи и няма значение кои са родителите тук, защото колкото и да са заможни родителите, ако детето няма талант , нищо няма да се получи от цялото упражнение.

Моля, научете се, че в множествено число няма "й".

Да са живи и здрави и УСПЕХ на тези талантливи деца! А на злобарите не им обръщайте вниманение. Тях ги яд, че живеят. Браво деца и успех на Евровизия!!!

Децата са прекрасни - и близнаците и Крисия! Светли, лъчезарни, талантливи! Песента обаче не звучи като детска песен и клипа не ми харесва - някои от дрехите на момиченцето са лелчески! Но със Славчо толкова! Пожелавам им успех!

Какво значи лелчески дрехи? Трябваше да я облечем като фолк певица ли? Това е дете, за Бога, а вчужбина за разлика от България не си обличат децата вулгарно .

Тази червена рокля допада ли ви? Прекрасно си изглежда с детските дрешки - рокличката като на балеринка, късите бели панталонки, но този тоалет в червено е направо абсурден за детето!

veselan4e@gmail.com

Какви фолк-певици Ви гонят Вас?

Ей хора, тези деца са малки-Крисия е само на 9г.,близнаците и те са някъде там. Огледайте се около вас какво правят техните връстници-шляят се, играян на електронни игри, а някои посягат и към цигари и алкохол. Вярно е, че има и други талантливи деца в България, но Крисия има харизма. И аз харесвам Симона, но няма излъчването на Крисия. Помислете колко се трудят тези деца, още от сега знаят цената си. Благословете ги и им пожелайте успех, което ще направя и аз. Не злобейте, а се молете да останат в България и да ни прославят.

Вдъхновяващо, мощно, прекрасно! Успех, слънчеви прекрасни деца!!!

Поклон пред тези талантливи деца. Пожелавам на Крисия, Хасан и Ибрахим и вярва, че ще спечелят първото място на конкурса. А по отношение на песента тя е великолепна. Взаимодействието на двете медии показва пътя на българите, а именно, че заедно ще успеем във всични начинания.

Супер дечица, всяка майка си пожелава такива хубави, умни и талантливи деца. Желая им успех!

Децата са талантливи - спор няма. Обаче музиката и клипа - пълна нула. Чалгараска пошла мелодийка и интериор а ла Митю Пайнъра. "Планетата на децата" ок, обаче какво се вижда в клипа? Черно пиано, бяло пиано, тежки пердета като в стар бърдак и нацапано девойче с роклята на майка си в средата? Музиката - ужас. Исках да ми хареса и да е нещо хубаво наистина но не е ...

много неестествено деца да се изявяват като възрастни на сцена. Родителите се умиляват, но на мен пеещо дете не може да ми въздейства емоционално. Освен само, ако песничката не е детска. Имаше една, в която се пееше, че момиченцето харесвало съученик, защото имал ризка на лалета... или пък за баба Марта. Но да изпълняват песни на възрастни, ми се вижда странно.

Неестественото е, че повечето наши възрастни,,звезди,, пеят бози и нямат таланта на тези деца. Ударили са го на нещо като чалга- рап, чалга- поп и хоп- троп. А песента за лалетата е на Врабчета-,,Бански на лалета,, и е КАВЪР на Brian Hyland-,, Itsy BitsyTeenie Weenie- Yellow Polka Dot Bikini,,. Песента е от 1960-та и тогава той е бил на16 години.

Хора, това детенце е като ангелче!Чудя се къде в това телце се е скрил този невероятен глад. Толкова е чаровна и лъчезарна, че винаги като я видя се разплаквам от умиление. Сигурно има и по-талантливи дечица в България, но може би не толкова добре изглеждащи и очарователни. Твърдо вярвам в това, защото гледам музикалните предавания и виждам колко талантливи деца имаме, но не всички грабват сърцето ти. Защо обаче не подкрепим това детенце, което ни пълни душата. Да, може би това е неговият шанс, но и нашият- да покажем какви сме, какви деца имаме и какво можем да дадем на света. Към хейтърите-СПРЕТЕ СЕ!

Двете момчета-пианисти, може да са с турски имена, но живеят в България и представляват България. Това са деца-виртуози! Такива не се намират под път и над път. За истинския талант няма значение възрастта, пола, религията. Възхищавам се на тези момчета и техните родители. Крисия е сладко малко момиченце, чийто глас има още доста да се дообработва. Но за сметка на това тя е изключително лъчезарна и има това харизматично присъствие на сцената, което грабва публиката от първия миг. Пожелавам успех на децата и искрено се надявам да ни накарат да се гордеем, че сме българи.

Колко омраза и негативизъм чета в някои от постовете по-долу. Едно пожелание към тях-пишещите - научете се от децата на поне три неща : - да бъдете радостни без повод; - винаги да сте заети с нещо; - и да се стремите с всички сили към това,което желаете. Всички ние сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите ! Така както тези три наши прекрасни българчета - таланти , на които от цялото си сърце пожелавам първото място на детската Евровизия ! Тяхното изпълнение според мен е достойно за първо място и в други музикални класации ! Браво и на авторите на песента , всичко е много сполучливо ...!

Според мен трябваше да се проведе национален детски конкурс,не мисля че само тази Крисия може да пее,има много талантливи деца.Малко в повече ми идва националната кауза Крисия подкрепена с Асан и Хасан ли бяха.Ще ми е интерсно Крисия да изпее наживо тази песен,ще бъде голям фалш,то с компютъра и баба знае.

трябваше да се проведе конкурс и да се избере най добрия. Крисия можеше да участва в конкурса като е толкова добра и да го спечели. Сега остава горчивия привкус, че пак няма прозрачен избор, а уреждане на нашите хора. НО това се харесва в Бг (шуробаджанащината и задулисието ), като гледам колко минуси са ти нацвъкали.

Имаше такъв детски конкурс ,макар,че не беше направен от арменците,които са "окупирали" "Нова ТВ".И детето /Крисия/ напълно заслужено го спечели ! Що се отнася до другите две момчета,те са от фондацията на Бербатов,който знае къде да си влага парите за разлика от много наши "дебелогъзи" богаташи...

Трябва да си пълен кретен,за да напишеш това!Злобата ти извира от всяка дума.Явно не си успял в живота и сега лееш змийската си отрова.

иронията е, че песента се казва "планетата на децата", а тези деца нямат никакво детство.

Естествено , че нашите талантливи българчета нямат сполучливо детство - С ТАКОВА НЕГАТИВНО МИСЛЕНЕ НЕ СЕ ЗЪЗДАВА ДОБРО БЪДЕЩЕ !

Пожелавам им успех! Подкрепяйте талантливите деца тук, за да не се чудите някой ден що така останахме без тях...

Децата ги подкрепяме разбира се. Пошлите напъни на Слави и компания обаче - не.

Може и да пее хубаво момичето,но не ви ли се струва,че демонстрира прекалено самочувствие?!Имаме една хубава българска поговорка,че скромността краси човека.Това момиче може да е красиво,но от снимките лъха подправено самочувствие и че те гледа не малко момиче,а вече пораснала девойка.Нищо детско няма вече в него и не само,че не е красива така,а и чак отблъсква.Вгледайте се по-добре и ще се съгласите с мен,че съм прав.Не ангажирам никого с моето мнение,но това си е самата истина.

Скромността в днешния свят е по-скоро недостатък. Ако сам не се изтъкнеш, никой няма да го направи вместо теб. Всеки трябва да намери и отвоюва сам мястото си под слънцето.

а юношка /младежка/ евровизия и то в малък машаб

Първо успех на детето, защото е българка. Но това не я прави по-малко противна, лишена от всичко детско. Тук гласът и звучи добре, ама на живо някой чувал ли го е това дете без обработка? Повече от ужасно.

Слави, как допусна такова нещо, половината песен на Backstreet Boys "Incomplete" , с видоизменен припев на песента "обичам те още" на Орхан Мурат. Маестрото ти не става за нищо!

)е той да не е глупав? това си му е печалбата - Ще го смуче до къто върви номера - всички са доволни.....

Детето си е супер, близнаците също. На тези, които не ги харесват по едни или други причини ще кажа да си спомнят, че и те са били деца, просто сега света малко се промени. Било за пари? Ха. А кое днес не е за пари? Де факто винаги е било и ще бъде? Комерсиализацията е навсякъде. Вижте спорта, изкувсвото, за политиката да не говорим. Някои ще кажат: ама те са деца. Е какво от това? Да давам ли примери със "Хари Потър", Джъстин Бийбър или Макколи Кълкин? Песентта била открадната. Чух ги и двете по няколко пъти-има известна прилика. А да знаете случайно, че повечето песни в света по принцип си приличат? Да знаете, че нотите са едни и колко е трудно, но не невъзможно да се композира? На тези, които докосват етническата тема ще кажа само да поживеят година-две в САЩ за да видят как се гради нация: народ състоящ се от всякакви раси, с всякакви имена и всички са равни. На прекрасните български деца пожелавам УСПЕХ! А на Слави и Сие за всичките тези години усилена работа шапка му свалям. Благодаря.

Само дето близнаците не пеят/те даже не говорят/,а свирят на пиано.

Съжалявам, но тази реплика не заслужава сериозен коментар.

а трябваше ли да правят и фиг-флаг? Знят ли пишещите изобщо да какво става дума? Само не знам какво е нахалстввото на ония да му казват МАЕСТРОТО, това за подигравка ли да го разбирам? Сигурно! МАЕСТРО! Ха, ха

Нотите били едни :)... Музиката в света си приличала :)). Направо ме разби. Ама да чалгицата отдалече се подушва ...

Първо: не мисля, че тази песен е "чалга". И какво лошо, ако е? Песентта е хубава и изпята от талантливо българско момиче. Второ: не виждам лошо в т.н. "чалга", ако е стойностна. Как сърбите, турците и гърците не се срамуват от тяхната "чалга". Да, България е на Балканите и взаимовръзките са големи, вкл. и в музиката. И трето: Основен закон в търговията: търсенето определя предлагането.

Защо Крисия, Хасан и Ибрахим имат шанс да спечелят. Защото всички хейтъри в dir.bg няма да имат възможност да гласуват за тази песен. Отворете официалният канал на детската Евровизия в YouTube и вижте коментарите от чужбина за тази песен. Успех на децата и дано да се справят напук на всички тролове!

Да, видях ги. И аз живея извън България. Ах, тази България! Дано, дано да се възроди, че като чета някои мнения тук трудно ще бъде. И все пак аз вярвам в това, слушайки и гледайки тези деца от бъдещето поколение българи.

А бе пее хубаво детето , но си мисля, че за всяко нещо си има време и място...иначе става пошло!

видимо съм недоволен, че не разбираш от музика. като мине конкурсът си спомни думите ми.

ок, запиши си адреса ми! Ти си по-музикант от тия на които плаща Слави. За това се занимаваш с такива "проблеми", като Евровизия.

А с какви проблеми предлагаш да се занимаваме, с дудуците в парламента ли? Крисия не става! Не става! Набий си го в главата и стига си ни правил на профани! разбра ли? Това че вие си пробутвате протежетата, не очаквайте ние да ви гледаме в захлас от това. Симона от Свищов щеше да я изпее 100 пъти по-добре тази песен. И наистина се движите на ръба на кича. Прави са хората с двата рояла. Един им стига. роклята е ужасна, драперийките отзад също. Личи си че от Пайнер са ви правили клипа. нищо лошо за Пайнер готини са, ама почерка личи. ай стига ти толкова кажи сега мерси

Лелче, ти не ставаш. Хайде сега връщай се в кухнята.